De la Boca a venit.
Se intaresc campionii
Da,dar fara Giani Kirita sunt nimic!
Ca si Lakers fara Kobe !
Sunt curios daca sezonul viitor va mai rezista Bursaspor sus in campionat...
De la Boca a venit.
Se intaresc campionii
Da,dar fara Giani Kirita sunt nimic!
Ca si Lakers fara Kobe !
O sa pateasca exact ce a patit si Sivasspor.
Da,dar fara Giani Kirita sunt nimic!Ca si Lakers fara Kobe !
kirita a semnat inca 1 an pentru bursa....dar anul trecut sercan yñldñrñm,volkan,șen,ozan ipek...astea 3 au facut ce au facut....
O sa pateasca exact ce a patit si Sivasspor.
nu cred ca o sa fie chiar ca sivas...poate nu o sa intre intre 3 dar nici ca sivas..ca bursa este un oras mare si are potentialul mai mare ca orasul sivas....e un oras de fotbal bursa....si daca reusesc sa tine in lot pe sercan,volkan si ozan ipek...o sa faca lucruri bune si in cl....
nu cred ca o sa fie chiar ca sivas...poate nu o sa intre intre 3 dar nici ca sivas..ca bursa este un oras mare si are potentialul mai mare ca orasul sivas....e un oras de fotbal bursa....si daca reusesc sa tine in lot pe sercan,volkan si ozan ipek...o sa faca lucruri bune si in cl....
Nu cred.Mai vorbim.
Nu cred.Mai vorbim.
o sa vedem toti....
noul transfer al lui besiktas ricardo quaresma a sosit azi la istanbul....
http://video.fanatik.com.tr/Quaresma-Istan...1395.htm?auto=1
kirita a semnat inca 1 an pentru bursa....dar anul trecut sercan yñldñrñm,volkan,șen,ozan ipek...astea 3 au facut ce au facut....
Da,stiu...Eram ironic cad ziceam de Kirita,normal ca nu el a fost cel mai important la echipa...
Referitor la sezonul viitor,nu cred ca Bursa va mai repeta performanta de anul asta...Vom vedea...
ricardo quaresma la besiktas pentru 3 ani
Vai de mine ce primire i-au facut la aeroport. Mai nou vad ca i se zice Q7
))
Vai de mine ce primire i-au facut la aeroport. Mai nou vad ca i se zice Q7))
uitate aici cand a semnat la stadion....
http://video.fanatik.com.tr/Quaresma-imzay...1401.htm?auto=1
atacantul camerunez ðdrissou aproape de Bursaspor....presele spune ca dupa campionatul mondial o sa vina fotbalistul pentru semnare....
si inca o zvonire pentru Bursaspor....clubul asteapta raspunsul de la clubul englez Bolton Wanderers pentru transferul lui Johan Elmander...conducatorii dela Bursaspor asteapta o reducere la pretul lui Elmander...
Kennedy Bakñrcñoglu de la Ajax la Kayserispor....
si in mare siguranta portugezul Helder Postiga la anu o sa joace in superliga Turciei la Kayserispor...
Vad ca se misca turcii,se misca bine de tot pe piata transferurilor.
Devine foarte interesanta aceasta Superliga a Turciei, dar tot ii batem la orice ora ![]()
Lasa amintirile.
Devine foarte interesanta aceasta Superliga a Turciei, dar tot ii batem la orice ora![]()
Cand il vom transfera si noi pe Nani.
Cand il vom transfera si noi pe Nani.
Mda... si in 2008, i-am avut pe Nani, Buffon si Sergio Ramos in echipa.
Devine foarte interesanta aceasta Superliga a Turciei, dar tot ii batem la orice ora![]()
sa vazut anul asta in grupe cum neati batut...2 echipe de la noi 2 echipe de la voi in aceeasi grupa au fost ![]()
Mda... si in 2008, i-am avut pe Nani, Buffon si Sergio Ramos in echipa.
Hai ca devenim nostalgici.
Bai frate, dar m-am saturat pana peste cap sa vad aici numai transferuri din Turcia.
Pentru Ronnie :
Joseba Llorente de la Villarreal la Real Sociedad .
Joseba Llorente de la Villarreal la Real Sociedad .
Parca a mai fost pe la Sociedad cu ani in urma...
Acum s-a dus pentru Ronnie. ![]()
Bai frate, dar m-am saturat pana peste cap sa vad aici numai transferuri din Turcia.
o sa te mai anuntz eu stai linistit ca inca nu a facut GALATASARAY transfer anul asta sa ai putina rabdare ![]()
uite ce rau imi pare...
Twente l-a transferat pe golgeterul Austriei, Marc Janko de la Salzburg , pentru 6 milioane de euro.
Cifrele lui Janko la Salburg : 108 meciuri - 75 goluri.
neamtul roberto hilbert a sosit azi la istanbul ca sa semneze pentru besiktas....
Roberto Hilbert de la Stuttgart la Besiktas.
Martin Petrov de la City la Bolton.
Amelia de la Genoa la AC Milan.
Storari de la AC Milan la Juventus.