Iar viseaza Chelsea la Sergio Ramos... :-j
Si Barcelona la Torres si Real la Gerrard si Rooney.
Un lucru este cert: Real nu are voie sa il dea pe Ramos!
Real-ul ar face o prostie mare , dar in SRL-uri se mai intampla si lucruri de astea.
Ma bag socios la echipa unde pleaca Ramos ![]()
Deci la Barca.
Ma bag socios la echipa unde pleaca Ramos![]()
Sa-l pupi si in plua.
Luca Toni a fost pus pe liber de Bayern, si ar putea semna cu Genoa.
Iar cosmarul Maccarone a fost transferat de Palermo.
Ce-a ajuns si Toni...Nu-l mai vrea nimeni...
Nu cred ca Ramos va fi dat...Oricum,ar fi o mare tampenie...
Iar cosmarul Maccarone a fost transferat de Palermo.
Am tot evitat sa pun asta aici.
Dar vad ca pe tine te mananca.
Ce plm aveti mah cu maccarone? Si-a facut si ala treaba. Ce aveti?
Puneti botu' la ce zic cainii?Pai, ba! Au si aia nevoie de eroi. Cand noi ii aveam pe Dica si Radoi, ei o ardeau cu cine? Florentin Petre?Eroul pulii mele ca s-au si apucat la un moment dat sa il injure. Normal ca si-au gasit erou in maccarone, ca doar ala a dat gol Stelei. Cu toate astea, nu vad care e problema noastra cu el. Felicitari, ne-a dat gol, ne-a batut, respect. Ne-au mai dat si altii goluri. Ce sa facem acum? Sa cenzuram numele alora pe site?
Nu cenzureaza nimeni si nu am nimic cu el .
Dar nu imi starneste amintiri placute.Deloc!
Ca ne-a dat gol?
Baaaaaaaaaa!!! Asta e atitudine caineasca. Noi trebuie sa ne mandrim ca am ajuns in semifinala aia, nu sa ne suparam ca ne-a dat ala gol. Si, la o adica, nu numai el ne-a dar gol. Riggot si golu' ala cacacios dat de el nu va enerveaza?
Nu intelegi ce vreau sa spun.
Nu are cum sa imi fie drag omul care ne-a dat golul decisiv si ne-a privat de o finala.
Nu tine de mandria de a fi jucat o semifinala ci tine , poate , de frustrarea de a rata o finala in min 90.
De cand se stie ca s-a transferat Hernandez ,din nationala Mexicului, la Manchester United? Eu acum am aflat.
Manchester United l-a transferat pe internationalul mexican Javier "Chicharito" Hernandez. Acesta joaca pe postul de atacant si are 21 de ani.
De cand se stie ca s-a transferat Hernandez ,din nationala Mexicului, la Manchester United? Eu acum am aflat.
S-a parafat de mult , dar pe 1 iulie se oficializeaza si i se inregistreaza contractul si va primi permisul de munca.
La ei se face legal si ordonat. ![]()
Multumesc pentru informatie,nu am vazut atunci pe forum si nici la TV nu vazusem stirea.
Multumesc pentru informatie,nu am vazut atunci pe forum si nici la TV nu vazusem stirea.
Pai la TV nici nu ai sa vezi , eventual daca o sa isi traga gagica tare si o sa isi cumpere vreo masina.
eventual daca o sa isi traga gagica tare si o sa isi cumpere vreo masina.
Stie Maye. Ii urmareste pe Motors. Dimineata masini, noaptea gagici.
Stie Maye. Ii urmareste pe Motors. Dimineata masini, noaptea gagici.
Ce prind si eu frate.
O ard si eu romano-tiganeste.
Argentinianul Federico ðnsua la Bursaspor pentu 2 ani.....
E ala ce-a jucat pe la Boca Juniors?Cred ca e o mutare buna pentru Bursa.
Pe asta l-am vrut si noi la un moment dat din cate tin eu minte
Ce-a ajuns si Toni...Nu-l mai vrea nimeni...
Daca vine pe gratis si eventual joaca pe gratis are locul asigurat la noi in echipa ![]()
E ala ce-a jucat pe la Boca Juniors?Cred ca e o mutare buna pentru Bursa.
De la Boca a venit.
Se intaresc campionii ![]()