FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu

«1232425262729»
**alex**11.09.2007 12:38

Orice om are dreptul la replica, Oli a fost atacat in dese randuri dar a tacut. De data aceasta nu s-a mai putut abtine.. sa nu uitam ca intre el si Hagi exista un conflict mai vechi din perioada Timisoara.

Amandoi ar trebui sa isi vada de echipele unde antreneaza, Hagi sa nu mai zica ca a gasit echipa nu stiu cum de anul trecut si sa incepem sa jucam si noi fotbal, iar Oli sa castige in Arabia acolo si sa lase Steaua pentru moment.

danimarcu11.09.2007 19:38

Un CIUDAT e Olaroiu!

MALDINI_STEAUA19.09.2007 13:49

Sper din tot sufletul sa NU-L mai vad vreodata in Ghencea!

Wally20.09.2007 15:34

Puteti sa mutati topicul asta la "Lotul Stelei"! :wacko:

dmb20.09.2007 18:48

Dacã vine inapoi nu-i un Olãroi, ci o biatã Olițã (de noapte) pentru stãpînul Becali!

Wally20.09.2007 22:10

EXCLUSIV / AL-HILAL AMENINTA CA VA RECLAMA Steaua LA FIFA!
Joi, 20 Septembrie 2007

Dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca îl va aduce pe Olaroiu înapoi în Ghencea, ProSport a luat legatura cu oficialii clubului Al-Hilal pentru a afla punctul lor de vedere. Dupa ce a auzit despre declaratia latifundiarului din Pipera, presedintele arabilor, printul Mohammad ben Faissal a rabufnit. 

"Al-Hilal e un club mare în Asia. Auzisem ca Steaua e o formatie importanta în Europa, dar ceea ce face presedintele ei nu este deloc corect. Daca domnul Becali îl vrea pe Olaroiu, atunci trebuie sa ia legatura cu noi, ceea ce nu a facut pâna acum. Ii transmit însa ca noi, cei de la Al-Hilal, nu vom renunta la Olaroiu! El mai are doi ani de contract cu Al-Hilal, iar contractul nu poate fi rupt de catre nimeni. Nu exista nicio clauza de reziliere", a precizat omul numarul 1 în conducerea celor de la Al-Hilal. 

"Daca domnul Becali va lua legatura cu antrenorul nostru, atunci ne vom adresa celor de la FIFA pentru ca Steaua nu are voie sa negocieze cu un tehnician aflat sub contract", a continuat printul Mohammad ben Faissal. "Olaroiu este antrenorul lui Al-Hilal si va garantez ca asa va ramâne si mâine si peste o saptamâna si peste un an. Daca Steaua îi va oferi 10 milioane de euro pentru sase luni, atunci noi îi vom da dublu!", a declarat presedintele arabilor. 

Intrebat totusi cum ar accepta o despartire de Oli, printul Mohammad ben Faissal a raspuns ironic: "Doar daca domnul Becali ne va da 60 de milioane de euro! Dar, nici atunci nu se stie sigur. Insa pentru 60 de milioane de euro, ne vom gândi la propunerea domnului Becali"

Sursa: Prosport

O stire excelenta, sper sa fie si adevarata...

_yang23.09.2007 14:53
armin01.10.2007 10:48

Sper ca bOlaroiu sa aiba numai rezultate mari la arabi, pentru ca daca il dau aia afara, Berbecali il ia cu limba scoasa.

In rest, cu Arsenal, da Doamne bine, dar nu prea cred...

Pana acum n-am avut atac si mijloc. Acum vad ca nu mai avem nici aparare. Avem doar patron si atat. Ne mai trebuie o echipa si un antrenor (poate Massimo, da inca nu-i sigur. Ramane de vazut).

Vai, vai, unde am ajuns.

Cipper01.10.2007 12:06

Sep 26, 07 - Al Hilal Riyadh 1 - 1 Al Wahda FC Abu

Sep 19, 07 - Al Wahda FC Abu 0 - 0 Al Hilal Riyadh

Aug 23, 07 - Al Hilal Riyadh 5 - 0 Al Watani Tabuk

Astea sunt rezultatele lui Oli. Echipa e pe 9. Asta apropo de ce zicea cineva intr-un post anterior. Nu pare sa rupa gura targului pe acolo. Sper ca site-ul respectiv sa fie updatat corect... Poate o sa stea vreo 3-4 ani minim prin Arabia.

Cat despre Massimo sper ca, spre deosebire de Hagi, lui sa i se dea timp(cateva luni) pentru a arata ce poate si abia apoi sa se traga concluzii. Maine, indiferent de rezultat nu cred ca ar avea vreun rost sa i se impute ceva...

RedStar01.10.2007 13:10

Echipa lui Oli e pe 9 pentru ca a jucat doar doua etape in campionat, iar la ei s-a ajuns la etapa 6.

Moartea regilor, sarbatoarea nebunilor.

AndyQ01.10.2007 13:55
Echipa lui Oli e pe 9 pentru ca a jucat doar doua etape in campionat, iar la ei s-a ajuns la etapa 6.

Maine o sa vad articol despre Al Hilal...

Sincer, nu v-ati saturat sa va ganditi la Olaroiu? Pentru ca pe el sigur il doare-n cot acum, cand e la arabi.

Alte subiecte nu se mai pot dezbate pe site-ul asta, decat ce face echipa lui Olaroiu?

De asta ne f... pe noi grija acum? De ce face Al Hilal? Nici nu stiu daca am scris numele echipei corect, nici nu ma intereseaza, un motiv in plus sa vorbim despre Steaua, despre actualul antrenor sau lot, nu despre Olaroiu, sau cat de bine juca Lacatus, sau cat de prost juca Falemi...

Cred ca va plictisiti rau, unii...

predatorpulse701.10.2007 14:04

Iti dau dreptate, desi nu pot sa-l sufar pe Olaroiu m-am saturat de discutiile astea in care comparam antrenori, singura mea dorinta e sa nu se intoarca, ci sa stea la camilele sale.

Poate facem si noi rost de un antrenor dupa ce Jiji il va da afara pe Massimo. Chiar daca va scoate un rezultat bun cu Arsenal, va spun ca nu-l apuca primavara in Ghencea pentru ca ii va veni voiveodului o idee "inspirata", bineinteles soptita de "Hrebe" sau de lingaii sai si cine stie ce minunatie de antrenor va mai veni in Ghencea.

Asa ca, va rog frumos, sa nu mai aud de Olaroiu, nici pro nici contra, pentru ca ne-am saturat.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Cipper01.10.2007 14:09

GP W D L GS GA W D L GS GA W D L GS GA GD P

1. Al Ittihad Jeddah 6 5 1 0 15 4 3 0 0 8 2 2 1 0 7 2 +11 16

2. Al Ittifaq Dammam 4 4 0 0 12 3 2 0 0 9 2 2 0 0 3 1 +9 12

3. Al Shabab Riyadh 5 2 2 1 6 6 1 1 1 4 5 1 1 0 2 1 0 8

4. Al Watani Tabuk 5 2 2 1 6 9 2 1 0 4 2 0 1 1 2 7 -3 8

5. Najran SC 6 2 1 3 6 8 1 0 2 3 4 1 1 1 3 4 -2 7

6. Al Wahda Mecca 4 2 0 2 9 8 1 0 0 3 2 1 0 2 6 6 +1 6

7. Al Hazm Rass 6 1 2 3 7 9 1 1 2 4 5 0 1 1 3 4 -2 5

8. Al Nasr Riyadh 5 1 2 2 5 8 0 1 1 2 6 1 1 1 3 2 -3 5

9. Al Hilal Riyadh 2 1 0 1 6 2 1 0 1 6 2 0 0 0 0 0 +4 3

10. Al Ahli Jeddah 4 1 0 3 5 7 0 0 1 0 2 1 0 2 5 5 -2 3

11. Al Taee Hail 4 0 3 1 5 8 0 2 0 2 2 0 1 1 3 6 -3 3

12. Al Quadisiya Khobar 5 0 1 4 3 13 0 1 1 1 5 0 0 3 2 8 -10 1

Ai dreptate. A jucat doar 2 partide, ambele acasa. Un egal si o infrangere. Plus 2 partide in sferturile CL al Asiei: 2 egaluri, gol primit acasa, deci eliminati... Ti se pare ca rupe gura targului? Am atasat clasamentul asa drept marturie ca nu vorbim din auzite asa cum multi ziaristi romani scriu... din pacate.

Miaus01.10.2007 14:13

"Dupa ce în primele sale cinci jocuri oficiale la Al-Hilal a înregistrat patru victorii si un egal, Cosmin Olaroiu pare urmarit de ghinioane în ultima perioada. In decurs de patru zile, Al-Hilal a facut doi pasi gresiti. Mai întai, miercuri, a parasit Liga Campionilor Asiei, dupa un 1-1 acasa cu Al-Wahda (0-0 în tur), pentru ca duminica seara sa fie învinsa pe teren propriu, în campionat, de Najran, scor 2-1.

La ambele partide, Al-Hilal a parut a fi o formatie blestemata! In confruntarea cu Al-Hilal - Al-Wahda raportul suturilor a fost de 27-2 pentru elevii lui Oli, însa scorul final a fost egal, 1-1! Pe parcursul celor 90 de minute, Al-Hilal a lovit de trei ori bara, a ratat un penalty si a irosit o ocazie cu poarta goala! De partea cealalta, Al-Wahda, a înscris la singurul sut expediat pe spatiul portii în prima repriza.

Acelasi scenariu s-a repetat si duminica seara, de aceasta data în campionat. Pe parcursul celor 90 de minute, elevii lui Olaroiu au atacat în valuri. Rezultatul? Au nimerit de trei ori bara si au înscris o singura data, abia în minutul 84! De partea cealalta, adversarii au avut doua suturi pe spatiul portii si au punctat de doua ori, iar primul gol a fost marcat din ofsaid.

Dupa rezultatul de duminica seara, Al-Hilal ocupa locul 9 în campionat, cu trei puncte dupa doua întâlniri. Formatia pregatita de Olaroiu se afla la 13 puncte de liderul Al-Ittihad, însa Al-Hilal are patru restante.

Al-Nasr, grupare la care evolueaza un alt ex-stelist, Elton, ocupa locul 8 cu cinci puncte dupa cinci meciuri. Brazilianul a înscris primul sau gol pentru Al-Nasr duminica seara, în victoria obtinuta în fata celor de la Al-Ahli, scor 3-0. "

Deci scorul suturilor la egalul ala a fost doar de 27 -2. Ce jalnic si Olaroiu asta sa aiba o echipa care sa dea de 3 ori bara sa rateze penalty si sa suteze de 27 de ori la poarta (adica mai pe intelesul unora o data la 3 MINUTE). Da domne, clar, antrenorul e de vina pentru asta.

Si iar acelasi scenariu la urmatorul meci la care elevii lui Olaroiu au ATACAT IN VALURI. Bai cameleonilor care vreti spectacol si nu va intereseaza scorurile, lasati-l in pace pe Olaroiu ca lui ii e bine la arabi si noua ne e (deocamdata) bine cu Pedrazzini.

Deci se afla la 13 puncte de lider cu 4 restante. 4X3 = 12 in cazul ideal care il aduc la UN PUNCT de lider.

Mama mama ce presa si ce "suporteri'...

nemilosul01.10.2007 14:26
Deci se afla la 13 puncte de lider cu 4 restante. 4X3 = 12 in cazul ideal care il aduc la UN PUNCT de lider.

Mama mama ce presa si ce "suporteri'...

De ce nu ati facut voi "olistii" calculul asta cand era Hagi la noi si avea un meci in minus? De toti tipati ca eram pe locul 9, desi daca invingeam Pandurii ne duceam pe 2?

Toata lumea vorbeste de carpa, deoarece la ce rezultate are in supercampionatul arab o sa ne trezim cu el pe cap in cel mult 2 luni... suntem si noi indreptatiti sa ne fie frica si sa ii uram succes si cat mai multe victorii la mult prea cunoscuta echipa araba!

Fii sigur ca daca umbra lui imputita nu plana asupra scaunului de antrenor din Ghencea, lumea uita de mult de el!

Miaus01.10.2007 14:32

@nemilosul.

Pentru ca Oli in doua jocuri a lovit in fiecare de 3 ori bara si a avut poeste 20 de suturi la poarta.

Hagi avea ZERO ocazii iar echipa nu juca nimic cu el.

Asa ca vorba cuiva de pe aici: Hai pa ca poate te retin!

nemilosul01.10.2007 14:40

Hagi a realizat obiectivul principal (accederea in Liga Campionilor), iar Olita a ratat principalul obiectiv pierzand cu o echipa de rahat acasa!

Hagi era cu un meci in minus la 4 puncte de lider. Olita era la un moment dat la 20 de puncte de Dinamo, sa nu mai zic ca daca nu "sarea ciobanul la cap", termina pe 5-6!

Nu compara o stuatie in care doar cu un singur meci ajungi pe 2, cu o situatie in care trebuie sa bati de 5 ori ca sa ajungi pe 2.

Sa nu mai spun de diferenta de valoare dintre campionate!

Cipper01.10.2007 14:48

Ma intreb care au fost cele 5 meciuri oficiale de dinainte? Ca eu nu am gasit nicio statistica, nimic...

In campionat a jucat 2, in CL al Asiei a jucat 2 in sferturi (desi in presa citisem ca e calificat in semifinale). In ce competitie a jucat 5 meciuri oficiale cu Oli pe banca?

AndyQ... nu vorbim despre Oli ca fost antrenor al Stelei, ci ca posibil viitor antrenor...

carminastan01.10.2007 15:04
In campionat a jucat 2, in CL al Asiei a jucat 2 in sferturi (desi in presa citisem ca e calificat in semifinale)

Joaca in 2 competitii: Cupei Golfului Persic (unde s-a calificat in semifinale) si Liga Campionilor Asiei unde a fost eliminat in sferturi!

AndyQ01.10.2007 17:21
AndyQ... nu vorbim despre Oli ca fost antrenor al Stelei ci ca posibil viitor antrenor...

Stai linistit, ca nu vine. Are clauza prea barosana sa plece. Crezi ca-i dupa el? Asa se fac contractele in ziua de azi? Plecam cand vrea muschiul nostru?

Ia nu mai puneti boticul la toate prostiile lui Becali, ca intr-o zi o sa-l credeti intocmai...

danimarcu01.10.2007 18:55
@nemilosul.

Pentru ca Oli in doua jocuri a lovit in fiecare de 3 ori bara si a avut poeste 20 de suturi la poarta.

Cat de prosti trebuie sa fie astia sa nimereasca mereu bara, si sa nu inscrie din peste 20 de suturi?

novac03.10.2007 22:11

Nici nu a venit bine in tara si s-a si apucat de declaratii idioate. Se pare ca a uitat ce a facut pe la Steaua in retur si ca parca a fost... luat in Armata cu arcanul si de abia asteapta sa se "libereze".

Asta chiar merita sa faca pereche cu Jiji pentru ca este la fel de mincinos si duplicitar.

"Suporterii sunt manipulati. Se spunea ca sunt defensiv, dar cate goluri a dat Steaua cu mine si cate a dat cu... nu acum, asa, in general?"

"Printul care conduce clubul m-a ales pentru ca stia ce am facut la FC National si Poli Timisoara!"

Sursa: Fanatik

**alex**21.01.2008 20:49

Victorie de senzatie reusita de Cosmin Olaroiu in aceasta seara, intr-un amical de lux cu Manchester United. Al Hilal, echipa pregatita de fostul antrenor al Stelei, a batut cu 3-2 pe campioana Angliei, dupa ce la pauza scorul a fost egal (2-2). Doua dintre golurile trupei din Arabia Saudita au fost marcate din penalty, Manchester ratind dintr-o alta lovitura de la 11 metri egalarea in prelungiri. Meciul, pentru care echipa lui Sir Alex Ferguson a incasat 1,5 milioane de euro, disputat la Ryiadh, a fost prilejuit de retragerea celebrului international saudit Samir Al Jaber (35 de ani), care a si jucat in acest meci 56 de minute.

Ifotbal.ro

Barosanul16.02.2008 06:13

sal eu cred ca Olaroiu a fost si va fi mereu in sufletul stelistilor

MoWeed16.02.2008 08:31

Nu stiu ce ai baut aseara de crezi ca zer0li a fost in sufletul stelistilor...

Nimeni nu apreciaza si respecta sclavii!!!

«1232425262729»