FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu

«1242526272829»
1on23.02.2008 17:55

Va rãmâne, nu va rãmâne în sufletul steliștilor, dar, dacã te apuci și pui pe hârtie, Olãroiu a fãcut într-un an jumate cam cât a fãcut Pițurcã în 4 ani jumate la Steaua.

danimarcu24.02.2008 13:26

Nici la arabi nu-i bun "antrenorul" de Oli.Vezi aici.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...la-al-hilal.htm

MoWeed24.02.2008 14:39
Nici la arabi nu-i bun "antrenorul" de Oli.Vezi aici.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...la-al-hilal.htm

"Mare antrenor" mai e si zer0li asta....

vasiliev05.03.2008 18:40

eu zic ca daca ramanea Cosmin Olaroiu Steaua era acum in champion league si era pe 1 in Liga 1 :sad2:

cRiss4Steaua05.03.2008 19:29

In ultima vreme in care era la Steaua nici eu nu il prea suportam, dar acum il regret. A fost un tactician desavarsit si punea foarte mult suflet si avea ambitie. As vrea sa il avem din nou ca antrenor.. a facut multe pentru Steaua.

mountytoma10.03.2008 07:54
eu zic ca daca ramanea Cosmin Olaroiu Steaua era acum in champion league si era pe 1 in Liga 1 :sad2:

daca baba avea un koi, era ministru de razboi...

uiti cat s-a chinuit becakatul sa cumprere in stanga si in dreapta pentru ca echipa lui Oli sa reuseasca totusi sa castige campionatul sau sa ajunga pe locul 2? uiti cum se chinuia echipa sa marcheze un gol? uiti cum ne aparam ca echipele de la retrogradare?

daca vine Olaroiu inapoi, ne mai trebuie inca un becakat si cu asta basta. mai rau de atat, inimaginabil!

JDERUL10.03.2008 08:09

Atunci cand spunem ca O(l)isorul a realizat intr-un an si jumatate cat Piti in 4 ani,sa nu uitam ca a preluat echipa de la acesta gata formata iar el nu a facut altceva decat sa incheie un ciclu inceput de Piti.

Valoarea lui O(l)i? Eu cred ca este cea din returul campionatului trecut cand am fost cu totii martorii jocului ,,magnific"practicat de Steaua. Sa ne amintim si de-acum celebra propozitie ,,bai Gigi eu nu mai stiu fotbal!",rostita in plina epoca de ,,glorie olariota".

Eu zic sa-l lasam sa stea linistit printre dune si camile cat mai mult timp.

agu11.03.2008 19:26

Atata vreme cat la dat afara de la echipa pe cel mai mare talent dupa Hagi , care a trecut pe la Steaua , adica Elton , pentru. mine Olaroiu e zero . Zero-barat !

stelistul stelist15.03.2008 16:53

mie unu m'a multumit rezultatele chiar daca Steaua nu juca spectaculos dar acum nici spectacol nici rezultate

F.Torres01.09.2008 13:28

e bun Oli e chiar bun ..dar a plecat :wall::wall:

mountytoma02.09.2008 15:14

bun la camile. acolo sa stea. si daca l-ar lua si pe cioban acolo, ar fi super. sa vezi atunci boom imobiliar cu desertul impartit in tarlale, schimburi de terenuri cu al qaida, frate de cruce cu printul arabiei, turnurile nisip-becali, Victor cu turban pe cap...

razvan_stelist200720.10.2008 15:27

ar fi extraordinar sa revina Oli inapoi acum ca jocul Stelei nu se leaga

Lari13.12.2008 14:38

Interviu cu Olaroiu in EvZ:

EVZ: Salut, Oli! Cum merge treaba la arabi?

Cosmin Olãroiu: E OK... Am câștigat douã derby-uri importante cu echipele clasate pe locurile trei și patru, am fãcut o remizã albã cu Al-Ittihad, cu care ne batem la titlu. Suntem în grafic.

E mai bine la Al Hilal decât la Steaua?

ªi aici e presiune, numai cã se manifestã altfel. E mai bine ca în România. Mãcar conducãtorii nu se ceartã între ei. Toți sunt prinți. Prințul meu nu s-a bãgat niciodatã la echipã sau sã-mi dea vreun sfat... Acum e în America, n-a fost la niciunul dintre meciurile importante.

Ești la curent cu ceea ce se întâmplã în Liga I?

Unirea Urziceni merita sã fie campioanã de toamnã, nu Dinamo! Are antrenor bun, conducãtor la fel. A jucat cel mai constant și cel mai curat în acest tur de campionat. Steaua și CFR au plãtit tribut, ca de obicei, jocurilor din Liga Campionilor, nu pot face fațã pe douã fronturi.

Ce pãrere ai despre parcursul Stelei?

Steaua nu putea face mai mult în actuala ediție a Ligii Campionilor. N-are atacanți. Nu s-a schimbat nimic la Steaua!

Atunci, de ce n-a reușit mai multe în acest sezon?

Când eram eu, îl aveam pe Dicã, el dãdea multe goluri. Erau alți jucãtori foarte buni, cum ar fi Thereau, Vali Badea sau Iacob. Au jucat excelent pe vremea mea.

Echipa este în regres fațã de perioada ta.

Noi am reușit, vorbesc de mine și de Meme Stoica, pentru cã echipa acționa ca un mecanism bine pus la punct. Steaua știa ce sã joace. Am fost mai uniți decât cei de acum. N-am fost mai valoroși decât adversarii noștri, dar am bãtut Betis Sevilla, care îi învinsese pe cei de la Chelsea. Deci s-a putut face performanțã și cu bani mai puțini. N-am avut banii celor de la Dinamo Kiev, însã i-am bãtut în Liga Campionilor, am ajuns și în semifinalele Cupei UEFA. Nimeni nu va mai repeta performanța mea!

Ce șanse are Steaua sã ia titlul?

Steaua are șanse, este la doar șase puncte diferențã de lider. Nicio echipã nu s-a desprins clar. Apar multe modificãri în clasament. CFR este o formație puternicã, se bate sigur la titlu. Sunt echipe mult mai apropiate la puncte fațã de sezonul trecut. Dupã Revoluție, fotbalul nostru a ajuns sã fie peste nivelul țãrii. La 18 ani de când românii l-au dat jos pe Ceaușescu, nu s-a întâmplat nimic. N-avem o autostradã modernã, nici aeroport, nici vreun metrou tare, vai de mama noastrã!

Ai fost la vot?

Da, ce sã zic... M-am trezit dimineața la 6 și am stat la coadã! Cu cine sã votez? De ce sã mã duc? Hai sã fim serioși. În România nu e nicio politicã, ci hoție la drumul mare.

Ce zici de eșecul politic al lui Gigi Becali?

Românii nu-i voteazã pe ãia care le dau bani, ci pe cine le ia! Așa e la noi. Nu mã mirã cã stânga e cu dreapta. La noi se poate întâmpla orice.

Ai auzit cã Gigi Becali poate pierde palmaresul Stelei la inițiativa unor generali?

Ce generali? Or fi fiind trei amețiți care vor o șpagã. Ca sã ții Steaua, trebuie sã ai bani pentru a plãti salariile jucãtorilor, echipamente, deplasãri, cantonamente. Singurul fraier care a bãgat bani la Steaua a fost Gigi (râde). Nu mai gãsești altul în România ca el. În perioada mea, s-au fãcut cei mai mulți bani la Steaua. Eu cu Meme am încercat sã nu depindem de Gigi, dar n-am reușit. Clubul nu s-a autofinanțat nici atunci. Pãcatul lui Gigi e cã vorbește mult și prost.

Þi-a impus vreodatã Becali vreun jucãtor la Steaua?

Gigi nu mã obliga sã bag jucãtorii pe care îi voia el. Doar își dãdea cu pãrerea. Dacã îi spuneam cã fac așa pentru cã vreau sã joc cu mingi lungi, înțelegea. N-am auzit sã oblige vreun antrenor sã facã primul 11 dupã el. Poate un antrenor îi promitea, fãcea greșeala asta, și apoi nu bãga jucãtorul. Atunci, era normal ca Gigi sã se supere.

Ai mai antrena în România?

N-aș mai antrena niciodatã în România. Nici la Rapid, nici la Dinamo. Niciodatã la Dinamo! Nu îmi place în Liga I. Nu e vorba cã am contract mai bun aici. Totul ține de aspectul moral, afectiv. În România nu existã respect și sunt prea multe scandaluri și jigniri, e lipsã de civilizație. Aici e mai liniște. Mi-e mult mai bine.

Deci nu vii din varã la Steaua, când îți expirã contractul cu Al Hilal?

Nu vin la Steaua. S-a pus problema sã vin, dar nu doresc. Dacã vin la Steaua, lumea o sã se aștepte sã fac mai mult decât în trecut. Sunt convins cã nu pot face mai multe la Steaua decât în perioada în care am fost antrenor. În varã, existã și posibilitatea de prelungire a contractului cu Al Hilal. Dacã nu, o sã antrenez în Europa de Vest.

Crezi cã Becali va vinde Steaua?

Nu va vinde Steaua, fiindcã e disperat dupã echipa asta. A pus prea mult suflet, vorbește doar gura fãrã el. Eu nu îi dau bani cu împrumut lui Gigi. E ca un frate pentru mine. Îmi place felul lui de a fi, are o mare cãldurã sufleteascã, o mare umanitate. Banii pe care îi dau lui Gigi nu-mi mai trebuie. Când are nevoie, îi dau și gata!

redondo13.12.2008 15:28

S-a gasit Olaroiu sa faca pe smecheru" si sa spuna ca nu mai vine sa antreneze-n tara! Cand il vor da arabii afara,si asta va fi sigur,nu vom mai avea loc de al pe la emisiunile sportive...ceva gen Panduru. Ce om fals poate sa fie!

fredysteaua16.12.2008 15:00

la mai multi bani ... nimanui nu i-ar place sa fie sub comanda oierului ! cu atat mai mult ca Olaroiu este un om inteligent !

Lari11.01.2009 00:43

Gigi Becali apeleazã din nou la prieteni pentru a face rost de bani lichizi, el confruntîndu-se din plin cu criza financiarã. Surse autorizate susțin cã patronul Stelei s-a împrumutat la Cosmin Olãroiu, fostul sãu antrenor din Ghencea, cu suma de un milion de euro. Banii ar urma sã fie destinați aducerii unui atacant de top, dar e posibil ca Becali sã aibã nevoie de o parte din ei pentru achitarea salariilor fotbaliștilor pe luna în curs, ziua de ieri fiind data limitã la care trebuiau plãtiți Rãdoi și compania.

Nu e prima oarã cînd Olãroiu îl ajutã cu bani pe Becali. În urmã cu mai puțin de douã luni, în contul lui Becali au intrat douã milioane de euro, trimiși din Arabia Sauditã de antrenorul lui Al Hilal. Cel care a dezvãluit atunci împrumutul a fost chiar patronul Stelei. "Nu mai am cash", a explicat el. Cosmin Olãroiu l-a împrumutat cu 2 milioane de euro pe Gigi și Steaua a avut bani pentru deplasarea la Munchen.

Contactat ieri de Gazeta Sporturilor, Olãroiu a fost extrem de enigmatic cînd a fost întrebat dacã Becali i-a cerut din nou bani.

"Nu e adevãrat și chiar dacã ar fi nu v-aș spune cã e adevãrat. Sînt chestiuni private, care țin de prietenia mea cu Gigi. Nici data trecutã cînd l-am împrumutat nu eu am fost cel care a dezvãluit acest lucru, ci el a zis. E treaba lui", a spus Olãroiu.

Lari01.02.2009 00:07

Olaroiu, la Nationala?

Ionel Ganea, pentru EvZ:

Cred cã, în acest moment, cel mai potrivit tehnician pentru echipa naționalã ar fi Cosmin Olãroiu. Sandu îl va aduce pe Oli la na- ționalã. Nu îi fac lobby lui Olãroiu, doar cã îl vãd antrenorul cel mai experimentat și cu cea mai mare personalitate. Ar mai fi și Ioan Andone. Chiar și Dan Petrescu ar fi o soluție.

MoWeed01.02.2009 10:04
Nu îi fac lobby lui Olãroiu, doar cã îl vãd antrenorul cel mai experimentat și cu cea mai mare personalitate.

:laugh: Ce gluma buna

mountytoma01.02.2009 18:21

mai exact era "cu personalitatea necesara"!

vom avea rezultate la nationala dupa ce scapam de mu(is)tu si de becalienii impresari!

c.ronaldo1728.02.2009 13:27

Olaroiu a fost demis de la AL-Hilal!

clausblaus28.02.2009 18:18

Alarma falsa!!!

Se pare ca a fost reinstalat in functie.

Olaroiu a declarat ca va negocia, cu patronii sai,noi conditii pentru a continua munca inceputa in Arabia.

lupu8928.02.2009 19:39

NU a fost dat afara nici un moment, l-am vazut vorbind in direct la GSP, insa a spus ca se gandeste serios sa plece in caz ca nu i se ofera anumite garantii.

bodanelu02.03.2009 13:53

cat tam-tam a provocat Oli la arabi. Toata lumea s-a unit cu el si critica federatia. Foarte tare..

Marius02.03.2009 13:56

E noul Mourinho :D

Poate ajunge la Chelsea... "carpa" aia de Olaroiu :ce_oameni:

Robinson Rufay Zapata02.03.2009 18:40

@Marius: Chelsea de Ialomita sau si aia e prea mare pentru el?

«1242526272829»