FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu

«12526272829»
AL HILAL02.03.2009 21:29
Greet me as a Saudi
After ..
Coach came to us (Cosmin Olaroiu) We Crescent Club and what a coach

Incomprehensible and tactical training in Saudi Arabia
Nominated for the training of Saudi Arabia

And subjugation of all the teams and the Department advised the player to bring the fighter Merrill Radoje

And a periodic time and the Crown Prince Cup twice and we were on the road to adult
And take the Asian Cup and qualify for the World Cup

But the storm came and destroyed
Who are resentful is trying to overthrow Crescent Club

Cosmin Olaroiu and left the club, but he did not depart from our hearts we are Saudis

Thank you, Romania
steagro

Regards YASSER
Lari03.03.2009 23:36

"Înainte sã vinã Dorinel, am vorbit cu Oli și, din tratative, am ajuns sã îi ofer 1 milion de euro. El a zis cã are 2 milioane acolo, dar cã pentru mine și Steaua ar lãsa totul și s-ar întoarce. ªtiți ce l-a oprit? Înjurãturile fanilor. Mi-a zis cã era înjurat și atunci când avea performanțe și cã nu își mai dorește asta", a spus Becali la Telesport.

Ce mizerie! Incearca sa puna absolut tot in carca fanilor... Olaroiu a zis clar ca ii este imposibil sa plece, inainte sa se fi gandit jegu' la el.

Îmi place Kuzmin205.03.2009 09:09

Nu știu sã vorbeascã limba românã și sper ca va ține cont de acest lucru

Sper ca ai pus acest mesaj la locul potrivit la locul de toți românii vreau sa ma uit la ce-ți spun

Am încuraja Sauditã clubul Al Hilal, în Arabia Sauditã Atemtny stii am dragoste de oameni aici, în România, Arabia Sauditã sunt ca dragoste și România Kuzmin și Radoje și întotdeauna ecou numele României

Sper cã veți obține o idee de non-Siip pentru Arabia Sauditã, pentru cã de la decizia de a expulza Kuzmin aceasta decizie pentru a greșit și ne place Kuzmin Kuzmin Sper sã urmãreascã în Crescent Club vine zi vom vedea jocuri clubului Steaua Bucuresti in dragoste cu acest club, vom încuraja multe Radoje

De mult în dragoste cu România

Kuzmin mult în dragoste cu autocarul .. Mult

Oamenii au vãzut ceea ce au fãcut în Arabia Sauditã care publicul Crescent

SAAD8576%20[800x600].jpg

0603.spo.p24.n1000.jpg

Protest dupã expulzarea de oameni Kuzmin

Olaroiu

DeN29.01.2010 19:46

A facut macar ceva pentru Steaua față de ceilalti .

Lari04.03.2010 09:13

Oli i-a dat "reject" lui Gigi pentru 500.000 de euro!

In criza de lichiditati, Becali a apelat, ca si in trecut, la prietenul sau Olaroiu, dar de aceasta data "seicul" i-a transmis ca nu mai poate sa-l ajute, asa cum facuse in trecut.

Este de notorietate prietenia dintre Gigi Becali si fostul antrenor al Stelei Cosmin Olaroiu. Aceasta relatie a ramas consolidata chiar si dupa plecarea tehnicianului la arabi, pentru ca, lovit din plin de criza financiara, patronul Stelei nu s-a sfiit sa-i ceara imprumut lui Oli sume importante de bani, pentru a dispune de lichiditati. "Am luat doua milioane de euro imprumut de la Olaroiu. Sunt toti banii pe care ii am acum in cont", recunostea cu franchete Becali, la sfarsitul lui 2008. Suma nu a fost returnata de patronul Stelei decat in mica masura, iar dupa unele informatii latifundiarul din Pipera i-ar mai datora inca vreo doua milioane de euro antrenorului din afaceri comune. Acest inceput de an l-a prins din nou fara "cash" pe Gigi, care s-a gandit ca Oli va fi si de aceasta data solutia salvatoare. Patronul din Ghencea nu l-a contactat insa personal pe tehnicianul lui Al Sadd, el transmitandu-i printr-un prieten comun, Vali Salagean, zis Vali "Coarda", actionar alaturi de Olaroiu la brandul "Trattoria Il Calcio", ca ar avea nevoie de 500.000 de euro. Raspunsul nu a fost insa cel asteptat. Oli l-a surprins insa pe Becali atunci cand i-a replicat, prin acelasi prieten, ca nu vrea sa-i mai dea bani cu imprumut, atat timp cat mai are inca datorii la el. Dezamagit ca a fost refuzat, Gigi si-a jurat ca nu va mai apela niciodata la "fratele sau", atunci cand va mai avea nevoie de bani.

Radoi era sa-l demita de la Al Sadd

Cosmin Olaroiu a fost la un pas sa fie dat afara de arabi, dupa esecul usturator, scor 0-3, suferit in fata Al Hilal-ului lui Mirel Radoi , in Liga Campionilor Asiei. Dupa partida, seicii s-au reunit intr-o sedinta si au discutat posibilitatea inlaturarii lui Oli. Salvarea tehnicianului roman a venit de la impresarii sai, niste francezi cu relatii extraordinare in lumea araba. Acestia au propagat informatia ca antrenorul este dorit inapoi in Arabia Saudita, de formatia Al Shabab, care ii ofera un salariu apropiat de cel pe care il are la actuala sa echipa, adica in jurul a 3 milioane de euro. Vestea ca l-ar putea pierde a ajuns si la urechile sefilor lui Al Sadd. Loviti in orgoliu, seicii au decis sa-i dea in continuare credit antrenorului, cunoscute fiind rivalitatiie existente intre familiile extrem de bogate din spatiul arab.

Si-a cerut scuze la TV pentru gestul de la Al Hilal

Olaroiu nu ar mai fi avut nicio problema sa revina in Arabia Saudita, deoarece, la cateva saptamani dupa scandalul care a dus la demisia sa, a fost invitat intr-o emisiune TV unde a participat si omul in scaun cu rotile care a recuperat tricoul cu chipul Printului, aruncat de Oli la acea festivitate. Cei doi au oferit un moment emotionant, atunci cand s-au imbratisat si au inceput sa lacrimeze, arabul cu handicap spunand ca este cea mai fericita zi din viata lui. Oli si-a cerut scuze public, explicand ca gestul sau din finala Cupei Coroanei Printului, disputata de Al Hilal chiar impotriva lui... Al Shabab, nu s-a vrut o ofensa adusa regelui.

CanCan

1on13.03.2010 16:38

Olaroiu: "Mi-am realizat cel mai mare vis, am antrenat Steaua"

Cosmin Olaroiu a vorbit intr-un interviu acordat GSP TV despre fotbal in general si a apreciat că se consumă foarte mult in timupl partidelor. Totodata el a precizat că este dificil intr-o tară araba mai ales cind nu cunosti limba.

"Viata de antrenor e grea si frumoasă in acelasi timp. Te consumi foarte mult, dar asta in functie de cum traiesti meciurile.În fotbal trebuie să fii realist, să stii care sunt limitele. Criticul meu numarul 1? Mai degrabă cel care gaseste cauzele, este vorba de fiul meu. Ca suporter al meu, incearcă tot timpul să gasească o solutie de compromis", a explicat tehnicianul.

"Mi-am realizat cel mai mare vis, am antrenat Steaua. Dezamagiri in fotbal? În nici un caz returul cu Middlesbrough din semifinalele Cupei UEFA. Aceea a fost o performanță pe care nu stiu cind o va mai realiza fotbalul romanesc. E greu să nu cunosti limba araba pentru că vrei să comunici si fotbalistii nu mai inteleg indicatiile la fel de bine. Dar ei vad starea antrenorului si acest lucru le dă calmul necesar. Mă exteriorizez foarte greu. Mă mai si enervez insă uneori, asta este", a adaugat Olaroiu.

Lari02.11.2010 00:10

Oierul ar putea avea la indemină o variantă nesperata dar ideală in conceptia lui, in privinta postului de antrenor principal al Stelei. Desi a semnat cu Lacatuș pe 3 ani, Cosmin Olaroiu ar putea deveni de azi o tintă viabilă pentru patronul din Ghencea.

Desi e sub contract cu Al Saad, din Qatar, Oli se află intr-o situatie foarte grea acolo. A inceput prost noul sezon, iar saptamina trecută a pierdut al 3-lea meci stagional, ajungind tocmai pe locul 4. Chiar azi, va avea loc un meci crucial pentru el, derby-ul cu liderul Lekhwiya, pe teren propriu. Dacă va iesi invins si de această dată si distanta față de primul loc se va mari la 7 puncte, aproape sigur el va fi demis pentru că obiectivul e clar: titlul.

Raminind liber de contract, Olaroiu ar primi imediat un cec in alb din partea lui Oierul, care a spus mereu in ultimii 3 ani că "Oli este antrenorul pe care il apreciez cel mai mult si cu care mi-aș dori enorm să mai colaborez". Oli si Oierul au facut echipă la Steaua in cea mai bună perioadă a Stelei din ultimul deceniu, intre decembrie 2005 si iunie 2007. De altfel, alaturi de Protasov, Olaroiu a fost singurul care a plecat de bună-voie din Ghencea, neavind vreun conflict cu patronul.

De ce e Olaroiu nr.1 in Ghencea in ultimii 10 ani

... pentru că e ultimul antrenor care a adus in Ghencea un trofeu: Supercupa Romaniei (2006)

... pentru că e ultimul antrenor care a reusit să cîștige campionatul cu Steaua (2006)

... pentru că a facut cea mai mare performanță europeană a Stelei după '89: semifinalele Cupei UEFA (2005-2006)

... pentru că a facut 5 puncte in grupa Champions League din 2005-2006, record neegalat incă de Steaua

... pentru că a avut cel mai lung mandat, reusind să bifeze un an si 6 luni ca antrenor in Ghencea

Profit doar cu Olaroiu

Unul dintre motivele pentru care Oierul il place atit de mult pe Olaroiu e si acela că doar cu acest tehnician a reusit, de cind a devenit patron, să aibă profit in exercitiul financiar. La finalul anului 2006, Steaua a raportat, conform bilantului depus, un profit de peste un milion de euro!

gsp

red&blue_boy02.11.2010 05:51

Eu nu cred ca s-ar intoarce Olaroiu,cel putin nu acum.Cat e de prieten cu Oierul,parca el nu vede ce-a ajuns Steaua...

Adrian02.11.2010 06:32

Vorbiti prostii. Tiganul albanez are datorii la Olaroiu. Ma indoiesc ca ala ar veni la Steaua in conditiile astea, pe banii lui.

LDS02.11.2010 09:09

Ca sa fii "fan Olaroiu" trebuie sa fii ori saudit intr-ale fotbalului, ori Olaroiu ti-a salvat viata, ti-a dat sau imprumutat vreo suma de bani, ii esti ruda sau esti insusi Cosmin Olaroiu...

Ar mai o explicatie, care rezida din metehnele acestei populatii in a-si alege "reprezentatii", in toate domeniile.

De ce e Olaroiu nr.1 in Ghencea in ultimii 10 ani

... pentru că e ultimul antrenor care a adus in Ghencea un trofeu: Supercupa Romaniei (2006)

Vax albina.

... pentru că e ultimul antrenor care a reusit să cîștige campionatul cu Steaua (2006)

Valize, sacose, sfere de influenta...

... pentru că a facut cea mai mare performanță europeană a Stelei după '89: semifinalele Cupei UEFA (2005-2006)

Multumita lui Oleg Protasov.

... pentru că a facut 5 puncte in grupa Champions League din 2005-2006, record neegalat incă de Steaua

Dar depasit de echipe precum Unirea Urziceni. Iar motivul pentru care acest "record" a ramas neegalat se datoreaza tot lui Olaroiu, intrucat el a fost primul care i-a insuflat ideea lui BecaIi, cum ca acesta s-ar pricepe la fotbal. "Ba Gigi, mi s-a sters fotbalu' din cap, nu mai inteleg nimic !"

... pentru că a avut cel mai lung mandat, reusind să bifeze un an si 6 luni ca antrenor in Ghencea

Numai acest aspect ar trebui sa dea de gandit multora, in contextul in care stim cu totii cine "pastoreste" prin Ghencea.

Profit doar cu Olaroiu

:)

Unul dintre motivele pentru care Oierul il place atit de mult pe Olaroiu e si acela că doar cu acest tehnician a reusit, de cind a devenit patron, să aibă profit in exercitiul financiar. La finalul anului 2006, Steaua a raportat, conform bilantului depus, un profit de peste un milion de euro!

gsp

Pai prostia ( r )omeneasca e la ea acasa, iar, sa nu uitam, BecaIi se lafaie intr-un palat. Daca n-ar fi fost Protasov, canci profit.

blindica02.11.2010 17:16

@LDS: Succesul din campania UEFA de atunci nu i se datoreaza lui Protasov,dar nici lui Olaroiu,fiindca Olaroiu aseza cateodata jucatorii de te luau durerile de cap.A fost o intamplare rara care se mai poate produce ori la 20 de ani distanta,ori deloc. In rest cred ca nu gresesti.

Lari03.11.2010 02:03

@LDS

Mi se pare exagerata afirmatia ca Olaroiu a ajuns in semifinale si in Liga datorita lui Protasov. Din mai multe motive:

- meciurile cu Heerenveen, Betis si Rapid nu au semanat cu NICIUN joc sub Protasov (a-propos, stiati ca Steaua, cu nenea asta la carma, este singura echipa, alaturi de... Middlesbrough, care nu a primit niciun gol in grupele Cupei UEFA, varianta 4 meciuri?).

- si echipa lui Protasov a beneficiat masiv de munca lui Piturca si Zenga, aceea de omogenizare si rigoare tactica, fara de care libertatea oferita de Oleg nu ar fi insemnat mare lucru, iar exemplu sta munca ucrainianului la celelalte echipe antrenate dupa Steaua, in special Dnepr (unde a avut toate conditiile, buget kacalau, sustinere pana-n ceruri, tinand cont de ceea ce inseamna el acolo).

- "dublele" cu Heerenveen, Betis si Rapid au fost castigate tactic, fapt admis de mai toti oamenii care au ceva experienta in fotbal, nu ma refer la alde Dragomir ori Sandu, ziaristi ori suporteri. A se vedea declaratiile tehnicienilor adversi (fara Il Poco Muce, ca o dam in diverse...), de pilda.

- a-l acuza pe Olaroiu ca a castigat cu valize ori cu alte diverse jocuri de culise inseamna a rupe din context anumite "detalii" cum ar fi, de pilda, mediul existent in fotbalul nostru. Nu aud pe nimeni sa se planga de titlul din '98, de exemplu... Ba mai mult, acea echipa este laudata de mama, mama!

- este mai mult decat haioasa expresia slugaroiu, iar cei care o rostesc dau dovada de o necunoastere crasa a personajului in cauza: omul este extrem, extrem de orgolios, pentru a nu mai vorbi de caracterul sau... sa-i zicem vulcanic, pentru a nu folosi alte cuvinte. Asta mai degraba ar lua un glonte-n teasta decat sa se simta calcat in picioare. Cand 2gi a zis ca i-a dat biletelu', pentru ca i-a fost rusine sa-i zica in fata una, alta, a fost unul dintre putinele momente de sinceritate in public ale sale. Mai mult, Jegu' asta nu-i spune "frate" oricui, macar la asta sa va ganditi.

Sa nu fiu inteles gresit: am fost prezent pe stadion la 95% din meciurile cu Oleg la carma, deseori chiulind cu nesimtire de la munca (asa cum a fost cazul la cel mai ordinar blat ever din Ghencea, Steaua - FCM Bacau: 1-0, gol Paraschiv, meci jucat de la ora 13:30... Dupa vreo doua saptamani, a venit Lens in Templu!).

Insa nu ii pot vedea lui Olaroiu doar partile nasoale. Si, Slava Domnului, a avut destule!

Biruitorul03.11.2010 02:35

daca Olaroiu e sluga Lacatus inseamna ca e hartie igienica.

LDS03.11.2010 20:45

S-avem pardon, dar eu am inca in memorie acel meci de la Genoa, care desi s-a incheiat cu scorul de 0 - 0, a fost un meci in care Steaua a demonstrat o coeziune si o viziune de joc cum n-am mai vazut in niciun joc disputat sub baghetele "urmasilor". Daca nu ma insala memoria, acela a fost penultimul meci al lui Protasov la Steaua.

Diferenta e ca Protasov a preluat Steaua cand aceasta se afla in cadere libera si a lasat ceva in urma lui, in vreme ce "urmasii" si-au pus amprenta pe jocul echipei, rezultand talmes - balmesul pe care il avem astazi.

Legat de "bugetul kacalau, sustinere pana-n ceruri" pe care a avut-o la Dnepr, nu pot spune decat ca fotbalul are si un aspect mai ciudat, in sensul in care anumiti oameni prind doar in anumite locuri, unde au rezultate surprinzatoare. Sunt o gramada de exemple, mai ales prin campionatul Spaniei anilor 2000, unde diversi antrenori cvasi-anonimi faceau furori cu echipele lor, se bateau la titlu, iar dupa ce rezutatele ii propulsau la o echipa de top acestia dadeau chix. Acesta ar fi si cazul lui Oleg Protasov, chiar daca n-am putea cataloga pe Dnepr ca fiind "o echipa de top".

A vorbi acum despre "cum ar fi aratat Steaua cu Oleg Protasov in locul lui Olaroiu" ar insemna sa intram pe taramul speculatiilor si chiar n-are rost. Asa cum nu are rost sa-i facem un titlu de glorie lui Olaroiu cu acea campanie din UEFA, intrucat catastrofa de la Boro a anulat absolut totul.

Anyway, cat de curand o sa-l avem din nou pe Olaroiu inapoi, pe banca tehnica, si-o sa vedem roadele muncii sale in contextul in care va prelua o echipa darapanata si nu una "lasata la cheie".

Eu nu l-am jignit niciodata pe Olaroiu, nu i-am spus nici Slugaroiu, nici Zeroli, nici fiu' ploii sau mai stiu eu cum... De altfel, mi-am propus sa nu mai parodiez niciun nume, nici macar pe Gigi BecaIi, intrucat am realizat in ce micime traim, in ce anonimat, din toate punctele de vedere. E ca si cum ne-am afla intr-o viermuiala, intr-un musuroi si am tot face misto unii de ceilalti, dar cine ar stii, cine ne-ar lua in seama ?

Lari19.01.2011 16:15

"Niciodată nu s-a pus problema revenirii mele in mod evident, ci doar teoretic. La conditii de lucru relativ egale, voi alege mereu un proiect mai bun. Un proiect interesant m-ar putea convinge să revin in Romania", a declarat Oli pentru Adevarul.

"Dică face parte dintr-o specie rară de jucatori"

"Dică are capacitatea de a aparea la finalizare si de a inscrie si noi ne foloseam foarte mult de chestia asta. El nu este un varf fiindcă n-are calitățile necesare, este un al doilea varf, cel care joacă in spatele atacantului. Iar calitatea lui cea mai mare este că are un simț deosebit al spatiului si al golului! Știe să apară in momentele decisive in locurile potrivite. Asta e o specie rară de jucatori. Cu greu gasesti fotbalisti care să aibă aceste calități fiindcă lucrul asta nu-l poti antrena", a mai spus Olaroiu.

Dragoshel08.03.2011 12:12

Olaroiu revine la Al-Hilal

Cosmin Olaroiu revine in Arabia Saudita! La doi ani dupa ce a fost dat afara de sefii Federatiei, Olaroiu a batut palma cu conducerea clubului Al-Hilal si il va antrena din nou pe Mirel Radoi. Acesta este de fapt motivul pentru care Oli a refuzat ieri Steaua.

Antrenorul roman il va inlocui pe argentinianul Gabriel Calderon. Infrangerea cu Sepahan din Liga Campionilor Asiei a produs o furtuna la Riad, unde fanii i-au scandat numele lui Olaroiu.

Conducerea echipei lui Mirel Radoi s-a conformat si a luat legatura cu Olaroiu, iar acesta si-a dat acordul pentru a reveni la Riad.

Olaroiu, care recent a negociat si cu Al-Ahli, va avea un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon la Al-Hilal.

Momentan nu se cunoaste data la care Olaroiu va fi instalat in functie, o decizie urmand a fi luata dupa meciul cu Al-Gharafa, care va avea loc pe 15 martie, in Liga Campionilor Asiei.

Al-Hilal este lider detasat in prima Liga din Arabia Saudita, insa visul seicilor ramane Liga Campionilor Asiei, competitie pe care nu au mai castigat-o din 2000, cand antrenor era Ilie Balaci.

Cosmin Olaroiu a mai pregatit Al-Hilal intre 2007 si 2009, castigand titlul si Cupa Printului. Dupa ultimul succes, a fost dat afara deoarece a dat cu un tricou de pamant.

onlinesport

Tupac Amaru08.03.2011 14:39

Oli este un excelent om de afaceri!

Stie sa faca bani, are un talent deosebit - bravo lui!

Antrenor insa nu a fost, nu este si nu cred ca va fi vreodata, mai precis nu va fi atat timp cat va sta la caldura petrodolarilor si va pupa maini de seici sau de proprietari de saivane.

Sorry! Pe mine, unul, nu m-ai pacalit, Oli! Sunt 1000% de acord cu LDS!

Inainte sa replicati, va spun un singur nume: Ilie BALACI.

Alex09.03.2011 12:43

Si cand era la National si se lupta aproape an de an la titlu sau cupe europene era tot pe banii lu Jiji sau sferele de influenta ale lui Gino Iorgulescu nu?

O grupa cu Dinamo Kiev, Real Madrid si Lyon e la fel cu Rangers, Stuttgart si Valencia?

Imi miroase tare de tot a ipocrizie.

blindica10.03.2011 08:30

Alex,intr-adevar,unele calitati de antrenorat ale lui Olaroiu sunt trecute rautacios cu vederea aici,dar...cand se lupta National la titlu mi se pare ca era Halagian antrenor,iar in 2004-2005 Olaroiu s-a dus la Poli lasand echipa pe locul 3.Nu stiu daca in 2002,cand au pierdut titlul la Craiova,era tot Olaroiu antrenor.

Alex10.03.2011 10:11

Cu Craiova era Olaroiu antrenor.

Gandeste-te ca el cu jucatori gen McKain, Abiodun, Griffiths, Carabas, Lita se batea la titlu sau la cupe europene in Romania.

La Timisoara i-a luat de la retrogradare si a facut echipa de cupele europene cu ei.

Intr-adevar in 96-97 era Halagian cu Duna, Radu Niculescu daca nu ma insel si atunci au pierdut titlul si cupa cred in fata Stelei.

Lari27.03.2011 23:28

- Domnule Olaroiu, lumea, suporterii vă vad cam cel mai potrivit om să-l inlocuiască acum pe Razvan Lucescu.

- Le multumesc, dar mai mult de atit, ce pot să spun!? Cred că deocamdată n-ar trebui să ne gindim la alt selectioner, ci la ce vom face la Piatra-Neamt să cîștigam cu Luxemburg.

- Pai, si de Luxemburg trebuie să ne temem acum?

- La cum jucam, crede-ma nu e deloc o formalitate! Sintem si cu moralul la pamint, nu le-ar pica deloc bine acum nici jucatorilor să vorbim despre un nou selectioner. Romania are antrenor, va fi pe bancă cu Luxemburg si trebuie să ne gindim la acest meci.

- Acum ar fi culmea să facem o sarbatoare după o victorie cu Luxemburg.

- Noi oricum avem tendinta asta, de a face dintr-un meci bun nuntă sau dintr-unul slab tragedie. Bine, fireste că s-a gresit, dar dacă aș veni eu acum să comentez, ar insemna să dau solutii DUPĂ', in timp ce Razvan a trebuit să le gasească ÎNAINTE. E mult mai greu.

- Poate si prietenia cu Razvan vă face să fiti mai retinut?

- În general, am evitat să vorbesc despre jocul Stelei, al "nationalei", e o formă de respect pentru oamenii care sunt acolo. Mi-ar placea să vad o astfel de atitudine mai retinută decit să ne trezim toti acum că avem solutii si stiam ce trebuia facut. Dacă stiam, trebuia să zicem inainte!

gsp

RankM30.03.2011 14:48

Ce atitudine, un om cu caracter si care face cinste tuturor cluburilor la care a lucrat

stockton30.03.2011 15:50

Acum sunt prieteni? Nu erau vecini cand unul antrena Steaua si altul Rapid si isi puneau trofeul in geam sa moara de ciuda vecinu?

axl30.03.2011 15:57
Acum sunt prieteni? Nu erau vecini cand unul antrena Steaua si altul Rapid si isi puneau trofeul in geam sa moara de ciuda vecinu?

Cauti samanta de scandal unde nu e cazul. Olaroiu a raspuns decent si cu bun simt la niste intrebari. Ai fi vrut sa-l infiereze pe R. Lucescu?

stockton30.03.2011 16:13

Nu. Eu doar intreb daca sunt sau nu prieteni. Intreabarea mi se parea ciudata, nu raspunsul care e de bun simt.

«12526272829»