FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Universitatea Craiova 2-0 (0-0)

«123458»
RobYnho12.05.2010 11:09
blaturile se fac la 17:00:-j

Si torturile ?

Virgil12.05.2010 11:34

Va rog sa raspundeti la chestionarul din capul topicului. Va fi blat in favoarea oltenilor?

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE12.05.2010 12:37

Mamaia se duce la meci, trebuia sa il puna la 0:00.

Stanici12.05.2010 12:42

Ba, si daca e blat, si daca nu.... nu cred ca Steaua din momentul de fata e in stare sa ii capcaeasca pe olteni. Asa ca mai trebuie pus inca o varianta: "nu conteaza" .

Mihai Nita12.05.2010 12:53

Ii batem ma,noi suntem Steaua si nimeni nu ne sta in cale mai ales in templul fotbalului romanesc, ce dracu...

In fine eu cred ca o sa bata oltenii sau in cel mai rau caz se termina egal depinde... joaca inainte si Pandurii,Iasi...

Astristul12.05.2010 14:26
Asa scrie pe site-ul oficial al LPF.

http://www.LPF.ro/comunicate.htm

Incredibil! Au pus Iasiul de la 16, Craiova de la 22 si pe Pandurii a 2-a zi. Trebuia toata etapa sa se joace la aceeasi ora in aceeasi zi, dar na, nu le-ar mai merge manevrele. Sper sa se joace toate meciurile "pe bune", dar ma indoiesc ca va fi asa. :(

Sa fie cat mai putina lume pe stadion. Sa fie cat mai facil blatul. O sa bata Craiova sa se salveze de la retrogradare. Le suntem datori de acum 2 ani

Poate, dar si anul trecut trebuia sa prindem noi locul ... 6. Deci s-au cam adunat "datoriile". :rolleyes:

Alex88pl12.05.2010 15:31
Si torturile ?

asta stiu doar mititelu si muresan

mountytoma12.05.2010 16:48

va bate Craiova, pentru ca de doua ori in ultimii ani ne-au ajutat sa castigam la Craiova. probabil ca Gigi a dat bani la greu atunci, dar oricum Craiova ne-a ajutat.

mititelu nu is face griji. la meciul cu CFR-ul a castigat bani la greu: o data din pariuri, si o data de la CFR. ce-a fost pana la pauza a fost doar pentru a creste pretul negociat la pauza!

sincer, mi-ar fi placut ca la acest meci, ultimul al lui Golanski, sa fie un stadion plin, sa ii scandam numele tot timpul, sa fie o atmosfera frumoasa, sa uitam 90 de minute de diareea de la loja. sa se vada ca Steaua poate fi iarasi Steaua, in caz ca Piturca, Jenei si Tudorel Stoica, chiar au de gand sa vina la Steaua!

dar mi-e ca ramanem cu un blat ordinar, un joc urat ca toate jocurile de cand e Stoichita asa-zis antrenor.

DZIEKUIE PAWEL GOLANSKI!

Arian12.05.2010 17:05

Bilete Steaua - Universitatea Craiova

FC Steaua anunta ca biletele pentru partida dintre FC Steaua si Universitatea Craiova contand pentru etapa a 33-a a Ligii I, sunt disponibile la casele de bilete ale stadionului incepand de vineri, 14 mai.

La acest meci, o persoana poate achizitiona maxim un bilet, doar pe baza BI/CI in original.

Programul caselor de bilete este urmatorul:

Vineri, 14 mai - 10:00 - 18:00

Sambata, 15 mai - 10:00 - 18:00

Duminica, 16 mai - incepand cu ora 10:00

Pretul biletelor pentru meciul cu Universitatea Craiova sunt urmatoarele:

Peluze - 10 lei

Tribuna a II-a - 15 lei

Tribuna I - 20 lei

Tribuna 0 - 40 lei

Fotolii - 75 lei

Reamintim ca accesul in stadion se face numai pe baza biletului si a cartii de identitate a persoanei care le prezinta la intrare.

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

FC Steaua le atrage atentia spectatorilor care vor sa participe la partida Steaua - Universitatea Craiova sa achizitioneze biletele doar de la casele de bilete ale clubului. Conducerea clubului nu poate garanta validarea biletelor achizitionate de la alte surse decat cele mentionate mai sus.

FC Steaua Bucuresti

1on12.05.2010 19:00

In functie de celelalte rezultate, e posibil ca dupa mult timp, sa imi doresc sa bata Steaua(?) in acest meci. Asa mai are sanse Iasiul sa scape.

Le reseau pansant12.05.2010 19:44
Bilete Steaua - Universitatea Craiova

FC Steaua anunta ca biletele pentru partida dintre FC Steaua si Universitatea Craiova contand pentru etapa a 33-a a Ligii I, sunt disponibile la casele de bilete ale stadionului incepand de vineri, 14 mai.

La acest meci, o persoana poate achizitiona maxim un bilet, doar pe baza BI/CI in original.

sa inteleg ca se poate achizitiona si mai putin de un bilet, adica un sfert, o jumatate, eventual p reprize. Vreau si eu un bilet la T2 pt repriza intai, ca la pauza plec ca nu mai prind 41.

Daniel-Ionut12.05.2010 19:53

De ce n'au pus astia la 1-2 noaptea meciul? :blink:

nu te suport ciobane12.05.2010 20:40

Blat sau nu ..ora 22 sau ora 18 ..e ultimul meci din acest sezon pe Ghencea ..sper sa fim cat m ai multi la t2 si sa continuam protestul..DUMINICA LA 22 CU TOTI PE Ghencea!

Vinde pleaca mori in plm

Ciobane la Steaua nu ai ce cauta

Ti am zis odata de zeci de mii de ori

M ai du-te in slb de zdreanta VINDE PLEACA MORI!

Catta13.05.2010 07:17

da-l dracu de tranvai,iei si tu un taxi ;))))

cu siguranta va fi plin stadionul de sustinatorii lui jijel,asa ca trebuie sa sacrificam si noi din economiile noastre :D gUIE Migi

vlad13.05.2010 07:55
Astia-s mai amarati ca aia de la Faurei. Jos cu echipe gen Alba Iulia, Ceahlaul sau Astra.

Cum s-a nimerit sa-l (re)aresteze astia pe Penescu cu... cateva zile inaintea acestui meci? Penescu care tot discuta cu Mititelu la telefon despre creme,blaturi si altele.

Nu vedeti ca politicul s-a implicat si-n sport? Si se mai vaitau altii de Ceuasescu.

Sper sa dea si Boc din manutza lui mica si sa castige echipa lui de suflet (CFR?) CL cum a dat nea Nicu in '86. Smecher si Ceausescu ala! Il stiau toti de frica prin Europa.

Rahatii aia de la CFR aveau 3 suporteri pe meci. Acum s-a umplut stadionul (nu stiu de unde au aparut atatia suporteri) Doar sa nu aiba carnete de partid.

Nea Arpad sa traiasca. Cere si ti se va da!

Victoria smulsă la Severin de CFR Cluj in minutele de prelungire ale intalnirii cu Universitatea continuă să provoace discutii. Desi a dezmintit categoric varianta unui aranjament, numindu-i pe cei care au avansat o asemenea ipoteză drept "cretini si idioti", Adrian Mititelu a avut luni cel putin un moment care continuă să alimenteze suspiciunile.

Conform unor surse din cadrul clubului, Mititelu a vrut să vorbească cu fotbalistii sai si s-a dus la vestiare in pauza cu toate că "alb-albastrii" conduceau cu 2-0 si aveau si un om in plus după eliminarea lui Alcantara. Ce le-a spus finantatorul jucatorilor ramane o enigma dar efectul a fost devastator pentru Craiova.

Imediat cum cea de-a doua repriză a inceput, mai multi dintre olteni au cerut să fie schimbati, pe motiv de subite crampe musculare, pentru ca totul să culmineze cu egalarea din minutul 85 si cu penalty-ul din prelungiri, in urma caruia CFR a luat toate cele trei puncte.

O variantă care circulă in aceste zile spune că Mititelu ar fi fost avertizat la pauză ca Știinta să cedeze meciul, in caz contrar el urmand să fie retinut de DNA in dosarul in care sunt implicati primarul Craiovei, Antonie Solomon, si patronul lui FC Arges Cornel Penescu, ambii cercetati penal in legatură cu un teren care i-a apartinut tocmai actualului finantator al Universității!

De precizat că in toate interven-țiile publice de luni seara de după partida Mititelu avea un glas pierdut, ce aducea mai mult a spaimă!

sursa Junalul National (mogulii rai) http://www.jurnalul.ro/stire-sport/mititel...dna-543531.html

Virgil13.05.2010 08:11

Asata inseamna ca politicul se implica in fotbal? Atunci e grav!

Oamenii santajabili din fotbal (majoritatea) vor fi santajati la momentul potrivit. Urmeaza Becali ori santajistilor nu le mai pasa de Craiova?

Mititelu va fi oricum adus in cele din urma in arestul DNA-ului.

Sa ne asteptam ca pe toata perioada conducerii guvernului de un clujan, CFR sa castige campionate si Cupe? Daca scenariul e real, Apocalipsa e aproape... in fotbal, in politica, in viata noastra cea de toate zilele.

mountytoma13.05.2010 08:34
Sa ne asteptam ca pe toata perioada conducerii guvernului de un clujan, CFR sa castige campionate si Cupe? Daca scenariul e real, Apocalipsa e aproape... in fotbal, in politica, in viata noastra cea de toate zilele.

politicul se amesteca si in chilotii nostri mai nou. stiu aia si pe cine, cand si unde ai f..t. asa ca sa aranjeze un campionat nu e nici o problema!

Maye13.05.2010 08:35

Boc ala a aranjat titlul la Cluj.

Claaaaaar!

Alex88pl13.05.2010 09:43
Boc ala a aranjat titlul la Cluj.

Claaaaaar!

amuzant dar trist

ice_ball13.05.2010 09:54

Meciul e pus special dupa Iasi. Se va sti rezultatul la Gloria - Iasi. Daca nenea Jean da meciul lui Iasi si Gigi da meciul lui Craiova. Dc Iasi nu bate. Steaua face egal cu Craiova. Asta e pronosticul meu...

anti gigi13.05.2010 10:06

bai,terminati cu glumele astea proaste,cand deschis siteul vostru imi apare prostu de Becali si daca i vad fata imi strica toata ziua,asta nici de gluma nu e buna

RobYnho13.05.2010 10:19

Daca citesti cu atentie, o sa vezi ca nu e o gluma proasta.

Astristul13.05.2010 16:18

Vad ca multi sunt suparati de ora la care e meciul. Ia cititi articolul asta sa vedeti la ce ora s-a disputat primul meci in nocturna la Ploiesti.

primulmeciinnocturnalap.jpg

RedScorpyON13.05.2010 16:38
bai,terminati cu glumele astea proaste,cand deschis siteul vostru imi apare prostu de Becali si daca i vad fata imi strica toata ziua,asta nici de gluma nu e buna

E un indemn anti-JJ,pus intr-o poza geniala! Sa te uiti cu atentie la ea. Oricum poti da X repede :)

1on13.05.2010 18:14
Vad ca multi sunt suparati de ora la care e meciul. Ia cititi articolul asta sa vedeti la ce ora s-a disputat primul meci in nocturna la Ploiesti.

Da' lumea nu era ingrijorata ca nu mai prinde tramvaiul/metroul dupa aia.

«123458»