Duminica 16 mai, de la orele 22:00, in penultima etapa a Ligii 1,
Steaua versus Craiova,,
meci transmis de DigiSport TV.
Steaua evolueaza pentru ultima oara in aceasta editie, in fata propriilor suporteri si doreste sa spele printr-o victorie fara echivoc, toate relele STRANSE DE-A LUNGUL UNUI AN COMPETITIONAL. Rele incepute cu demiterea nerationala a lui Bergodi si instalarea lui Stoichita, o adevarata bucata de plastilina in mainile unui copil mare ca Gigi. Caruia i-a placut sa se joace, sa se joace, sa se joace... Cu nervii nostri, cu jucatorii Stelei, cu linistea noastra... pana s-a ales ce s-a ales din aceasta editie de campionat de sansele ros-albastrilor.
Stiinta Craiova, cocheteaza la greu cu divizia B, iar pentru mine e de neinteles cum o echipa cu jucatori tineri, de valoare, se zbate din toata fiinta ei pentru a ramane si in editia viitoare intre primele 18 team-uri ale fotbalului romanesc, cand putea fi fara probleme in primele 9 echipe.
Se vorbeste prin oras ca Adrian Mititelu, ca si Gigi Becali la Steaua, ar fi fost cauza numerosilor pasi gresiti facuti de Stiinta.
O victorie a Stelei coroborata cu insuccesul Stiintei in fata Clujului in etapa 32 (2-3), duce Craiova intr-o situatie disperata. Cat de disperata va fi, vom vedea dupa partida din Ghencea.
Steaua are suficiente puncte pentru ca locul in Europa League sa-i fie asigurat. Becali e prieten la catarama cu Mititelu si il poate ferici chiar cu 3 puncte, pe care sa le recupereze in editie viitoare...
Exista posibilitatea unui troc, adica mi-l dai pe Costea, iti dau trei puncte. Evident nu gratis, dar nu-l transferi in alta parte. Eventual il detinem in coproprietate.Dar cum nimic nu e sigur, pronosticul meu va fi... 1, 2.
Pai nu? S-au mai vazut cazuri... Nu s-o face gaura in cer daca bate Craiova si Costea va fi al Stelei. Decat sa-l ia altii, mai bine ajutam noi Craiova.
Desi n-ar merita. Imi amintesc de bolovanii pe care suporterii lor ii aruncau dupa jucatorii nostri cand Radoi, Goian, Ghionea, aparau din greu o victorie la limita. Si nu uit nici ura cu care suntem primiti acolo...
FORZA Steaua!