FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Universitatea Craiova 2-0 (0-0)

«1678»
Fan FC Steaua17.05.2010 08:52

Da, sigur ca da! Viitorul "Radoi" ... o sa-l laude presa la fiecare atingere de minge, ca deh, da Gigi un ban la presa, dar o sa-i creasca pretul prin laudele lor.... Sper sa-si dea cu stangu-n-dreptu aceata creatie a lui Becali. Sau sa fie un esec total gen onicas (tentativa lui de a fi viitorul Radoi, dar se cam certa cu mingea onicas).

Mi-e mila de echipa Craiova, nu si de craioveni sau de olteni. Mititelu a incercat dar asta e ... echipa tanara, n-a vandut nimic, ar fi trebuit sa-i iasa. Tot ce-i lipsea era experienta jucatorilor.

RobYnho17.05.2010 09:02
Da, sigur ca da! Viitorul "Radoi" ... o sa-l laude presa la fiecare atingere de minge, ca deh, da Gigi un ban la presa, dar o sa-i creasca pretul prin laudele lor.... Sper sa-si dea cu stangu-n-dreptu aceata creatie a lui Becali. Sau sa fie un esec total gen onicas (tentativa lui de a fi viitorul Radoi, dar se cam certa cu mingea onicas).

Esti cu capul, tinere.

De unde, ba, creatia ciobanului ? Ce plm tot zici acolo ?

Ce are sula cu prefectura ?

L'a "sculptat" ciobanul ? L'a antrenat el ?

Dupa cate am ctitit despre el, pare a fi un jucator de perspectiva.

Poti numa' sa te bucuri cand vezi jucatori tineri talentati venind din urma.

Fan FC Steaua17.05.2010 09:25

Nu, l-a antrenat familia de machedoni cu scopul de a-l pupa presa in cur si a scoate Becali bani multi pe el cand il vinde.

Normal ca citesti numai laude, ca altfel nu creste pretul. Si da, ma bucur cand vin jucatori tineri. Dar nu la Fc Steaua. E ca si cum ai zice ca te bucuri ca vin gaini noi la fabrica mcdonalds, unde oricum le baga la malaxor.

Tineri jucatori vin la orice echipa, dar la Fc Steaua vin si se strica, sau vin doar sa le fie suflat in cur si sa le creasca valoarea (pe hartie).

Tocmai ce ziceam ca-l pupa presa in cur: "Florentin Matei este un copil foarte talentat! Lucrează cu mintea, nu va obosi niciodată", zice prosport. Te mira? Trustul pro il pupa in cur pe Becali. De ce nu se vorbeste si despre alti jucatori tineri?

S-a scris vreo 4 zile la rand despre el (in afara de alte articole de acum cativa ani). Crezi ca merita sa se scrie 4 zile despre el ca in final sa joace doar 10 minute? Sunt altii care joaca titulari si nici nu-i baga presa in seama. Cine plm o fi asta sa merite? Are mot in frunte matei asta? Sau e valoros ca e crescut la FC Machedon ? (aka Steaua 2)

RobYnho17.05.2010 09:33

Nu'ti poti varsa frustrarile pe un jucator talentat care a crescut in curtea Stelei, doar ca ciobanul este patronul echipei sau ca mai stiu eu cine i'a fost antrenor. Punct.

Fan FC Steaua17.05.2010 09:34

De acord, dar nu poti spune ca e talentat si sa-l lauzi inainte sa-l vezi jucand si sa vezi ce poate. Sau la noi e cu lauda inainte de joc? Gen toja?

RobYnho17.05.2010 09:38
De acord, dar nu poti spune ca e talentat si sa-l lauzi inainte sa-l vezi jucand si sa vezi ce poate. Sau la noi e cu lauda inainte de joc? Gen toja?

Documenteaza'te. Informeaza'te si vei vedea ca a avut cateva reusite la categoria lui de varsta. La fel si la nationala under 17.

Mai mult, l'au curtat echipe din strainatate. Un Liverpool de exemplu.

Sa nu uitam ca si fostul manager al echipei, MM Stoica, l'a laudat.

red&blue_boy17.05.2010 11:49

Eu zic sa avem rabdare cu Matei.Cert e ca talent are,e tehnic,cel putin la nivel de juniori a demonstrat asta.Are nevoie de incredere,de un antrenor care sa stie sa-l puna in valoare.Ca daca va fi jucat doar cand si cand,si pe un post ce nu-i convine,n-are cum sa se afirme.

Maye17.05.2010 12:07

Viitorul Ochirosii.

Nu va mai faceti planuri.

Fan FC Steaua17.05.2010 13:47

Eu nici nu-mi fac. La faza cu Liverpool ce sa zic? Multi au fost cautati de Liverpool, dupa spusele lui Becali ala cu paru' alb, "impresaru"... Pana nu vedem n-are rost sa vorbim sau sa ne bazam pe ce spun bisnitarii din clanul mafiot Becali sau apropiatii lor.

Zice bine Maye!

Si chiar daca ar fi sa fie, eu as vrea sa-l vad intr-o stea fara Gigi Becali, nu in Steaua lui Gigi Becali.

Si dupa cum ziceam, din nou trustul PRO, lingaii lui Becali: Matei, Messi al Stelei? "Nu oboseste niciodata!" Cum e descris de seful academiei de fotbal!

RobYnho17.05.2010 13:54
Eu nici nu-mi fac. La faza cu Liverpool ce sa zic? Multi au fost cautati de Liverpool, dupa spusele lui Becali ala cu paru' alb, "impresaru"... Pana nu vedem n-are rost sa vorbim sau sa ne bazam pe ce spun bisnitarii din clanul mafiot Becali sau apropiatii lor.

Zice bine Maye!

Si chiar daca ar fi sa fie, eu as vrea sa-l vad intr-o stea fara Gigi Becali, nu in Steaua lui Gigi Becali.Si dupa cum ziceam, din nou trustul PRO, lingaii lui Becali: Matei, Messi al Stelei? "Nu oboseste niciodata!" Cum e descris de seful academiei de fotbal!

Ai vreo obsesie ?

Fan FC Steaua17.05.2010 14:56

Sigur! Am o boala! Fac alergie la oricine si orice e asociat cu Becali sau cu clanul lui de machedoni. Reactia alergica se manifesta prin ura si greata.

Andrei^17.05.2010 17:07

Eu l-am vazut acum cativa ani pe Matei jucand, si sincer la vremea aia, cand era deja laudat prin presa, nu mi s-a parut cine-stie-ce.

danidanidani18.05.2010 05:23
Allyylla18.05.2010 11:49

nascut talent si mort speranta :D

«1678»