FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in vara 2010

«1161718192030»
RobYnho19.07.2010 09:12
Steaua a transferat pe banda rulanta in aceasta vara, insa problemele incep sa apara. Dupa Latovlevici, pe care oficialii nu platisera niciun ban pana sambata, riscand astfel sa il piarda, acum a venit randul sarbului Martinovic.

Presedintele executiv de la Pandurii Targu-Jiu, Eurgen Parvulescu, a declarat pentru ProSport ca transferul nu este rezolvat, gorjenii neprimind pana acum niciun ban de la Gigi Becali.

"Este adevarat ca nu am primit niciun ban pe Martinovic. Cluburile nu s-au inteles inca. Stiu ca de la Steaua trebuia sa primim bani sau jucatori. Cum fotbalisti nu am primit, atunci suma de transfer a lui Martinovic nu va fi mica. Totusi, sper ca in cateva zile vom rezolva si aceasta problema, deoarece asa va fi mai bine pentru ambele parti", a declarat Parvulescu.

sport.ro

razvan2819.07.2010 10:20

Ce bineeee :D

Martinovici se intoarce la Pandurii...cel mai bine asa :D:))

De Latovlevici in schimb mi-ar parea rau ca e jucator destul de bun.

Daniel-Ionut19.07.2010 10:21
De Latovlevici in schimb mi-ar parea rau ca e jucator destul de bun.

S-a achitat suma de transfer pentru Latovlevici.

red&blue_boy19.07.2010 14:48

Ce chestie,de la cele 8 milioane promise pentru transferuri,acum Jiji nu e in stare sa achite sumele pentru astia deja adusi...

Alexbrasov19.07.2010 14:55

sa fim seriosi , din 12 jucatori cati bani a dat Jiji pe transferuri?:)) nu vedeti ca ei sil doresc pe moraes la Steaua , si nu vor sa plateasca 800 mii sau 1 mil cat e cea mai buna oferta de la alt club pt el si voi vorbiti de 8 mil euro?:)) la un momendat vroia Jiji sa ia imprumut de la presedintele de onoare 5 mil euro imprumut.. nush daca sa rezolvat imprumutul m dar din 12 jucatori transferati multi sunt luati liberi de contract

Ce chestie,de la cele 8 milioane promise pentru transferuri,acum Jiji nu e in stare sa achite sumele pentru astia deja adusi...

@parca era vorba de 15 mil euro la inceput in contul lui piti , pt salariile jucatoriilor si transferuri

razvan2819.07.2010 14:55

Da..chiar ca ce chestie.Eu ma asteptam ca domnul Becali sa transfere de 8 milioane , anul asta luam sigur Europa League . Multumim tovarase Becali !

red&blue_boy19.07.2010 14:57
sa fim seriosi , din 12 jucatori cati bani a dat Jiji pe transferuri? :)) nu vedeti ca ei sil doresc pe moraes la Steaua , si nu vor sa plateasca 800 mii sau 1 mil cat e cea mai buna oferta de la alt club pt el si voi vorbiti de 8 mil euro? :)) la un momendat vroia Jiji sa ia imprumut de la presedintele de onoare 5 mil euro imprumut.. nush daca sa rezolvat imprumutul m dar din 12 jucatori transferati multi sunt luati liberi de contract

Exact la asta m-am referit,mai sus ziceam asa,ironic! :)

Alexbrasov19.07.2010 15:12

sincer , apeciez ce a facut pascali la Cluj , a luat echipa din Liga a 3 a , si in 3 ani a castigat 7 trofee importante , a investit 77 mil euro de cand a luat echipa , asa a zis in declaratii , Becali nu e facut pentru fotbal , ma gandeam ca , cu venirea lu Piturca vor fii facute niste investitii mai bune in club , dar de unde , Piturca a platit unor jucatori si prime de instalare din buzunar , se tot lauda ca au castigat tot in amicale , sa vedem ce vor face in campionat si europa leauge , sa speram macar ca experienta lui Piturca ca jucator si antrenor va schimba complet jocul Stelei

Exact la asta m-am referit,mai sus ziceam asa,ironic! :)
Astristul19.07.2010 22:16
Ce bineeee :D

Martinovici se intoarce la Pandurii...cel mai bine asa :D:))

Nu cred ca o sa se intoarca la Pandurii.

razvan2819.07.2010 22:53

Da daca da Gigi banii nu se intorarce...

Dar decat sa dea banii pe Martinovici nu mai bine ii baga pe Alexandru Iacob sau Bogdan Mustata ?

red&blue_boy20.07.2010 06:40
Dar decat sa dea banii pe Martinovici nu mai bine ii baga pe Alexandru Iacob sau Bogdan Mustata ?

Ba da...Dar promisiunea trebuie respectata,am vrut transferuri,nea Jiji ni le ofera,fara numar ! :D

Astristul20.07.2010 07:49
Da daca da Gigi banii nu se intorarce...

Mustata nu e central ci de banda dreapta!

razvan2820.07.2010 20:03

Stiu dar este un jucator bun in aparare...mai era Ionut Mihai dar asta mi se pare ca a fost cedat la Chiajna .

Adrian20.07.2010 20:07

Ionut Mihai a fost dat la Snagov.

razvan2821.07.2010 00:42

Snagov ? Greseala mea atunci :)) Auzisem mai demult ca e imprumutat la Chiajna si ca s-ar putea sa il cedeze de tot Steaua

Alex88pl21.07.2010 11:30

aud acum la sportro ca transferul lui plesan in franta a picat din cauza unor probleme ale echipei. probabil si-au dat seama pe cine transfera..

razvan2821.07.2010 12:10

Cred ca l-au vazut la antrenamente cum se misca si s-au speriat...:))

rezistenta_ultras21.07.2010 22:05

Elefant la Steaua » În locul lui Toja, roș-albaștrii s-au ințeles cu sud-africanul Tshabalala

Mijlocașul stînga de 25 de ani a inscris primul gol al Mondialului. Venirea lui este o chestiune de zile, potrivit informațiilor din Ghencea

Toja a semnat ieri cu Aris Salonic, iar Steaua il aduce in locul lui pe mijlocașul de 26 de ani care a marcat pentru Africa de Sud la Mondiale. Fotbalistul care evoluează in țara natală, la Kaizer Chiefs, ar urma să ajungă la București in zilele următoare

Steaua vinde un sud-american și e foarte aproape să transfere un sud-african de Mondiale. Ieri dimineață, Juan Carlos Toja a plecat in Grecia, unde cîteva ore mai tîrziu a ajuns și președintele Argăseală, pentru a parafa transferul columbianului la Aris Salonic.

Roș-albaștrii vor incasa 500.000 de euro, iar banii vor pleca spre Kaiser Chiefs, echipa lui Siphiwe Tshabalala. Mijlocașul stînga e pe placul lui Piți, iar antrenorul il vrea cît mai repede in Ghencea.

Pițurcă l-a urmărit la Mondialul recent incheiat, la care fotbalistul de culoare a inscris in 1-1 cu Mexic, apoi a văzut și cîteva DVD-uri cu evoluțiile acestuia și a fost impresionat de forța, agresivitatea și travaliul lui Tshabalala. În plus, tehnicianul crede că sud-africanul s-ar plia pe jocul Stelei datorită faptului că e rapid, are tehnică in regim de viteză și e polivalent, putînd juca mijlocaș stînga, central sau atacant.

Discuțiile dintre Steaua și Kaiser Chiefs sînt aproape incheiate, singurul lucru care mai trebuie făcut fiind plata sumei de transfer. Imediat ce banii vor intra in contul sud-africanilor, fotbalistul va veni la București. Surse din Ghencea spun că asta s-ar putea intîmpla in cîteva zile, pentru că Piți vrea să-l aibă pe Tshabalala cît mai repede la antrenamente.

Eurogol la Cupa Mondială

Primul gol al Mondialului din această vară a fost marcat de Tshabalala. În partida de debut a competiției, Africa de Sud-Mexic 1-1, fotbalistul pe care-l va transfera Steaua a punctat cu o execuție excelentă. A primit mingea la 40 de metri de poartă, pe stînga, a sprintat spre poartă și a inscris cu un șut in forță, in diagonală, aproape de vinclu.

500.000 de euro urmează să primească echipa din Ghencea in urma transferului lui Toja la Salonic

200.000 de euro este salariul pe care roș-albaștrii i-l oferă lui Tshabalala

13 meciuri a jucat Tshabalala in acest an pentru "naționala" Africii de Sud reușind să marcheze 3 goluri

CV - Lawrence Siphiwe Tshabalala

Născut la Johannesburg

Are 26 de ani

Are 1,70 inălțime și 71 kg

A evoluat doar la cluburi din țara natală: Alexandra United (12 meciuri, un gol), Free State Star (62 meciuri, 12 goluri) și Kaizer Chiefs (79 de meciuri, 14 goluri)

Pentru echipa națională a inscris de 7 ori in 52 de partide

A jucat la două ediții ale Cupei Africii pe Națiuni (2006, 2008), la Cupa Confederațiilor (2009) și la Mondialul recent incheiat

Khalid21.07.2010 23:13
razvan2821.07.2010 23:58

Ar fi foarte bine daca ar veni.Nu poti sa spui ca e un super jucator dar e jucator bun.Din ce am vazut la capitolul viteza sta destul de bine , iar mexicanii au vazut ca si suturile lui sunt bune :))

RobYnho22.07.2010 11:52

In urma transferului mijlocasului columbian Juan Toja la Aris Salonic, tricoul acestuia cu numarul 8 a fost preluat de Mihai Radut.

Daniel-Ionut22.07.2010 12:45

Pai Toja nu a apucat sa joace nici macar un minut intr-un amical cu 8 pe spate :)

Deci l-a preluat de la Ovidiu Petre.

ebonyc22.07.2010 15:13

Daca nici transferul asta al lui Tcshabalala nu e adevarat, ii dau cu ceva in cap lui Udrea daca-l prind pe strada. Atatea minciuni a scris aragazul ala cu 4 ochi ca deja nu-l mai suport.

razvan2822.07.2010 15:22

Oricum ei din minciuni traiesc :))

Daca nu incep sa scrie ca Steaua a negociat cu ala si cu ala si cu ala nu ar mai lua nimeni ziaru'.Asa macar il mai cumpara cineva poate :))

Daniel-Ionut22.07.2010 16:22

Ionel Danciulescu a declarat că nu s-ar pune problema să revină in Ghencea, dacă i s-ar propune acest lucru.

"Am o varsta, nu cred ca se poate. Inainte sa fac un pas la varsta aceasta, trebuie sa ma gandesc inainte. Oricum, am jucat la Steaua si m-am simtit bine acolo. La un moment dat nu ai motivatia necesara", a spus Danciulescu la Fanatik Show.

Ionel Danciulescu (34 de ani) a jucat la Steaua in perioada 1998-2001, marcand 53 de goluri in 129 de partide de campionat.

«1161718192030»