Daca pleaca Kapetanos , in atac vom fi 0...Stancu nu e varf de careu nu poate face treaba lui Kape.
Daca pleaca Kapetanos , in atac vom fi 0...Stancu nu e varf de careu nu poate face treaba lui Kape.
Ce au facut achizitiile
Abrudan
- nu a iesit in evidență in fata unor adversari modesti
- a recuperat 11 baloane
- a pierdut doar 15 mingi din cele 77 jucate
Geraldo
- nu s-a complicat, a pasat simplu si sigur, avind 52 de pase reusite
- a fost fundasul stelist care a avut cele mai multe recuperari, 14
- precis la pase lungi, reusind 3 din cele 5 incercari
Latovlevici
- ezitant in defensivă
- nu a dat nici o centrare bună din 3 incercari
- a urcat rar in ofensiva jucind doar 24 de baloane in jumatatea clujeană
D. Stoica
- a jucat 91 de baloane, record pentru Steaua in ultimul an
- a avut un procentaj de pase reusite de 81%, mult peste media campionatului
- a reusit 5 pase filtrante bune din 6 incercari
- a recuperat 17 baloane
- a initiat 29 de actiuni utile, fiind primul stelist la acest capitol
Al. Pacurar
Mihai Raduț
- a fost activ la mijlocul terenului, jucind 71 de baloane
- control bun, a pierdut doar de 9 ori mingea
- a recuperat 13 baloane si a dat 3 pase filtrante
- slab la finalizare: a tras 3 suturi, nici unul pe poartă
Raduț
- extrem de tehnic, a fost singurul stelist care a driblat cu usurință
- a dat două pase de gol, dar nici una nu a fost concretizată de colegii sai
- slab la recuperare, reusind doar de 8 ori să-și stopeze adversarii
gesepe
Radut si Stoica au iesit oarecum in evidenta. Stoica a fost sigur pe el si Radut l-a imitat. Dar tare mi-e ca e doar o intamplare..adversarii au fost prea slabi sa judecam. Astept sambata sa vedem ce va fi.
Da sambata va fi clar altceva...Craiova nu e U Cluj.
Asa e. Pe astia ii batem cu 3-0! ![]()
astristul, cred si sper sa fi fost ironic.nu fi Jiji 2 care spulbera tot cu generalii lui.
mai bine pretentii mai mici si rezultate peste asteptari decat dezamagiri crunte.
Eu sunt multumit si cu 2-0 ![]()
Dar macar sa jucam frumos nu sa ne inchidem si sa dam doua goluri din cornere...
Presedintele lui International Curtea de Arges Benone Lazar, a dezvaluit tranzactia cu Steaua, care l-a luat pe Voiculet la solicitarea expresă a lui Florin Marin. Mijlocasul de 25 de ani, nascut la Tirgoviste, a jucat 29 de meciuri, marcind 3 goluri in prima ligă sezonul trecut.
"Voiculeț a fost transferat la Steaua. El nu a intrat in tranzactia cu Pandurii. Badea l-ar fi vrut acolo, l-a catalogat ca un «giuvaier nedescoperit», dar nu m-am inteles la bani cu domnul Condescu.
Eu sunt stelist, mergeam la stadion, l-am dat pe o sumă mai mica dar voi mai primi bani, printr-o clauza
Domnul Piturcă s-a interesat mai putin, Florin Marin l-a avut la echipă si l-a dorit. sunt discutii de vreo două saptamini. L-au vrut si pe Chiriches dar el a plecat la Pandurii, si a ramas doar Voiculet E la locul lui, familist, nu creează probleme si nu va resimti tentatiile nocturne", a zis Benone Lazar la sportro.
Bai nici nu stiu ce sa mai cred... oare este posibil sa realizezi ceva cu jucatori gen Voiculet, Pacurar, Abrudan, Martinovic... jucatori care se bateau cel mult pentru mijlocul clasamentului.
Pai cand vor vedea astia sambata 25.000 de oameni pe Ghencea ii ia transpiratiile inainte sa alerge 5 minute ![]()
Nu stiu daca mai avea rost sa-l aducem si pe asta.
Am auzit ca mai are Ceahlaul niste tinere sperante de 25 de ani.
E un jucator foarte bun la Sanatatea Cluj , e si medic pe deasupra...pe ala de ce nu il vede nimeni ?
Voiculet..hmm - cred ca va ajunge in iarna la Steaua || ...nu stiu ce cauta la Steaua el , Pacurar sau Martinovici.Exact ce a spus si Daniel cand vor vedea 25 mii de oameni cer schimbarea dupa 10 minute...
Exact ce a spus si Daniel cand vor vedea 25 mii de oameni cer schimbarea dupa 10 minute...
Hai sa nu aberam.
Suntem pe trei fronturi. Sa vedeti cand o sa inceapa Europa League, Cupa Romaniei si vin suspendarile sau accidentarile. Nu strica sa avem un jucator la mijlocul terenului de nivel mediu pentru meciurile cu Pandurii, astra sau mai stiu eu cine.
Asa cum ProSport v-a anuntat incă de acum două saptamani, Steaua s-a inteles cu Poli in privinta transferului lui Bonfim. Desi initial clubul de pe Bega a infirmat, Gigi Becali a confirmat astazi că fundasul dreapta de pe Bega va fi jucatorul roș-albastrilor.
"Maine va mai veni un jucator la Steaua. Nu e roman, dar vine de la o echipă din Romania. Deocamdată nu e semnat si nu dau detalii. Nu stiu dacă va fi ultimul transfer, e posibil să mai vină jucatori.", a spus latifundiarul, enigmatic, pentru ca apoi să dezvaluie numele celui vizat. "Este forma de Bonfim, am batut deja palma", a spus patronul Stelei la gsptv.
Astfel, Piturcă iși vede si flancul drept din defensivă acoperit. Emeghara are genunchii in piuneze si poate ceda oricand, iar Todorov nu s-a adaptat inca acuzand si probleme de familie. În aceste conditii, venirea lui Bonfim constituie, cu siguranță, un plus. Pană să se concretizeze transferul, fundasul este titular in preliminariile Europa League, pentru Poli, in partida din Finlada.
"Eu acum aflu de asta! Nu stiu nimic, doar că este dat in formula de start a meciului cu MyPa", a declarat Chivorchian pentru Sport.ro
Da?Vine si Bonfim?...Inca unul de care a vrut sa scape Iancu...
Bonfim si Voiculet....doua super transferuri ![]()
Voiculet un jucator bun ,sper sa faca treaba buna la echipa .
E bun dar pentru Curtea de Arges , Pandurii , Brasov...pentru echipe care se bat la evitarea retrogradarii sau la locul 9-10.Daca atacam titlul cu Voiculet e grav...
E grav, eu zic sa-l dea afara pe Piturca ca si-a permis sa-l aduca pe Voiculet la Steaua.
Iarasi criticati inainte sa vedeti un jucator la treaba, n-ar fi exclus ca Voiculet sa joace mai bine de Tanase daca Dodel nu se lasa de party-uri.
Nu zic sa-l dea afara pe Piturca , zic doar ca Voiculet nu e de Steaua.Daca vrem sa luam campionatul si sa facem o echipa care sa treaca in primavara europeana in UEFA si in viitor si in Champions League trebuie sa aducem jucatori buni...
Nu zic sa-l dea afara pe Piturca , zic doar ca Voiculet nu e de Steaua.Daca vrem sa luam campionatul si sa facem o echipa care sa treaca in primavara europeana in UEFA si in viitor si in Champions League trebuie sa aducem jucatori buni...
Voiculet va demonstra daca e sau nu de Steaua ,de Steaua care a fost odata clar nu e ,dar avand in vedere actualul lot este de Steaua.
Suntem pe trei fronturi. Sa vedeti cand o sa inceapa Europa League, Cupa Romaniei si vin suspendarile sau accidentarile. Nu strica sa avem un jucator la mijlocul terenului de nivel mediu pentru meciurile cu Pandurii, astra sau mai stiu eu cine.
Subscriu.
Hai mai intai sa vedem cu se va descurca pana sa facem aprecieri de-astea. E drept ca pana acum n-a impresionat, dar nici nu a avut colegi foarte buni, nici nu a fost la vreo echipa cu pretentii
Sa speram ca o sa ma insel si o sa fie o rezerva buna..