Ce mai putem spune dupa asa ceva?
http://gsptv.gsp.ro/viewVideo1.php?video_id=40634
A ajuns ciobanul sa propuna jucatorii alte echipe din campionat la dinam0 ...
"tampit" este folosit cu sensul figurat...nu v-am jignit...doar v-am atras atentia ca uita-ti repede de lucrurile frumoase...si aduce-ti in prim plan pe cele rele...normal...suntem in Romania...
inseamna ca nu stiti sa priviti acest fenomen...sa nu va suparati pe mine dar asa e...
Bine,Banel e cel mai tare,sper sa joace fundas dreapta cum iti doresti tu.Scuza-ne pe noi astia mai "tampiti" care nu stim sa privim fenomenul...
Nu mi-ai zis cate goluri a dat la Steaua?Cam putine,nu?Din foarfeca cum spui tu nici n-are rost sa vorbim...Mai bine ai vedea ca in afara de devotamnet,cum zici tu,si ca fuge mult,Banel e cam slabut,da o centrare buna la cateva meciuri...
@ Astristul : ce mai putem spune,nici nu ma mai mir de iesirile in decor facute de Jiji...duca-se si el la Dinamo...
Nu cred ca Becali e cel mai responsabil sa vorbeasca despre moralitate..
cum poti sa spui ca nu stie Banel sa deposedeze ??? cred ca nu l-ai vazut niciodata jucand daca spui asta...sau ca nu stie sa stea la offside...sau sa zicem ca poate nu stie,dar prin viteza sa compenseaza...daca era asa "slab de inger" cum il considerati voi nu ar fi fost titular nici cu Zenga,Protasov,Olaroiu,Hagi,Lacatus,Dorinel si nici cu Piti...stiu ca Ilie il va folosi fundas...chiar el a spus ca il vede mai mult fundas lateral dreapta decat mijlocas dreapta....acum vom vedea...
Sunt slabi si acesti antrenori la fel ca Banel ??? pentru ca asta reiese daca voi spuneti ca Banel n-are remediu...
Lumea nu il suporta pe Banel din 2 mari motive:
1. Calitatile sale de fotbalist: centrari in porumb sau in primul fundas, dribling 0, faza defensiva slaba. Este un jucator de banda cu capacitate mare de efort, cu viteza buna, dar atat...tehnic e 0. Or, pentru a deveni un fotbalist de nivel inalt iti trebuie si ceva mai mult decat devotament sau bun simt.
2. Este preferatul patronului. Din cauza asta a fost pastrat si atata timp in lot si impus in toate echipele de pana acum.
Personal am facut o mare greseala in urma cu 4 ani cand l-am sustinut dupa autogolul de la Madrid. Pe vremea aia il consideram un jucator cu potential. Intre timp mi-a mancat zilele cu centrarile lui in boscheti si cu toate executiile ratate...saracul chiar si-a gresit vocatia. Apoi, sunt satul de jucatori care nu au in cap o apropiere fata de suporteri si din pacate noi suntem deficitari rau la acest capitol. Comparati-l pe Lacatus catarat pe garduri cu toti jucatorii din ultima perioda, care ne intorceau spatele si fugeau la cabine dupa meciuri europene, dupa ce au avut parte de sustinere neconditionata din partea noastra, dupa ce faceam ca prostii, naivi fiind, mii de kilometri pentru ei...Banel era printre primii care fugea la cabine.
offtopic: chiar daca era un jucator super valoros, desi lent, nu l-am inghitit niciodata nici pe Dica...si sa nu-l uitam pe Victoras Iacob ![]()
Lumea nu il suporta pe Banel din 2 mari motive:1. Calitatile sale de fotbalist: centrari in porumb sau in primul fundas, dribling 0, faza defensiva slaba. Este un jucator de banda cu capacitate mare de efort, cu viteza buna, dar atat...tehnic e 0. Or, pentru a deveni un fotbalist de nivel inalt iti trebuie si ceva mai mult decat devotament sau bun simt.
2. Este preferatul patronului. Din cauza asta a fost pastrat si atata timp in lot si impus in toate echipele de pana acum.
Personal am facut o mare greseala in urma cu 4 ani cand l-am sustinut dupa autogolul de la Madrid. Pe vremea aia il consideram un jucator cu potential. Intre timp mi-a mancat zilele cu centrarile lui in boscheti si cu toate executiile ratate...saracul chiar si-a gresit vocatia. Apoi, sunt satul de jucatori care nu au in cap o apropiere fata de suporteri si din pacate noi suntem deficitari rau la acest capitol. Comparati-l pe Lacatus catarat pe garduri cu toti jucatorii din ultima perioda, care ne intorceau spatele si fugeau la cabine dupa meciuri europene, dupa ce au avut parte de sustinere neconditionata din partea noastra, dupa ce faceam ca prostii, naivi fiind, mii de kilometri pentru ei...Banel era printre primii care fugea la cabine.
offtopic: chiar daca era un jucator super valoros, desi lent, nu l-am inghitit niciodata nici pe Dica...si sa nu-l uitam pe Victoras Iacob
asa e costi...cum spui tu...insa eu mi-am spus o parere despre el...cum ca ar fi mai bine sa joace fundas dreapta...cu tine chiar nu pot intra in polemica pentru ca te respect...multa bafta...te salut...
Personal am facut o mare greseala in urma cu 4 ani cand l-am sustinut dupa autogolul de la Madrid
asta nu e o greseala. cred sincer ca prostia aia s-ar fi putut intampla oricui. eu daca l-am sustinut l-am sustinut pe omul Banel nu pe fotbalistul Banel.
Latovlevici e de picior drept din ce stiu eu , iar Brandan de stang.
prietene, tu te uiti la meciuri in oglinda? ca numai asa joaca Latovlevici cu dreptul!!!
dupa parerea mea au loc amandoi in echipa, unul fundas stanga, celalalt mijlocas stanga. afara cu tanase, la teatru cu el!
daca era asa "slab de inger" cum il considerati voi nu ar fi fost titular nici cu Zenga,Protasov,Olaroiu,Hagi,Lacatus,Dorinel si nici cu Piti...
in afara de Protasov, care l-a folosit pe Banel pentru ca blondul superinteligent atunci chiar juca binisor, toti ceilalti l-au folosit numai pentru ca le-o impunea maimuta de la loja! maimuta caruia verii lui la fel de inteligenti i-au spus ca il poate vinde pe Banel cu 20 milioane de euro! si de atunci prostul universului il impune pe Banel in echipa, visand la cea mai mare afacere a lui in fotbal: transferul lui Banel pe un munte de bani. ceea ce se va intampla la fel cum se va intampla sa intineresc eu cu 25 de ani, sa pot juca din nou la juniori :-)
oare de ce Banel a jucat cel mai bine cand l-a avut pe G. Ogararu in spate?
Tanase nu va iesi din primul 11 , asta e clar ! Joaca un fotbal total ( cum zice fantezie ,se stieee ! ) , si nici migi nu-l vrea rezerva ....
oare de ce Banel a jucat cel mai bine cand l-a avut pe G. Ogararu in spate?
Ogararu il ajuta in faza de atac pe Banel,dar in aparare era cam singur...
M-am abtinut pana acum de la vreun comentariu referitor la ultima campanie de achizitii...insa telenovela cu "uite-l pe Brandan nu e Marinescu", ma face sa afirm ca, am transferat la cantitate si nu la calitate. Am desfiintat o echipa inchegata doar de competenta lui Dan Petrescu ca antrenor. Jucatorii Unirii nu-s cine stie ce scule pe bascule, doar au fost disciplinati tactic de antrenor. Unii dintre ei au trecut de 30 de ani...ce proiect de viitor poti construi cu asemenea jucatori? Plus ca ei au fost invatati cu tactica echipelor mici: jocul la ciupeala. Steaua nu are nevoie de asa ceva, noi avem nevoie de oameni cu mentalitate de invingatori!
Iar cu Ilie fantezie pe felie talmes-balmesul e complet. Sa vedeti circ ce va fi toamna asta la amarata noastra de echipa...imi amintesc, in '86 - cu Jenei -, aveam un nucleu rodat de 14-15 jucatori in rest ce rezerve avea Steaua? Pistol, Stangaciu, Radu II, Balan...
In fine, mi-as dori sa ma insel, insa prevad o mare circoteca in saptamanile viitoare...se va alege praful de "maretul proiect" al lui Ilie Meserie si Jiji Fernandel...veti vedea balacareala ce va fi atunci cand va intra iarasi Guie Migi in fibrilatie de la lipsa de rezultate...Nici nu vreau sa ma gandesc...S-a ales praful de un proiect cat de cat ok facut de alde Piti...stiti cum se spune, mai bine te tii de un proiect prost decat de niciunul. In acest moment, echipa Steaua actioneaza iarasi dupa ureche, la bunul plac al toanelor grobiene din loja.
Avem o gramada de jucatori, dar asta nu inseamna ca vom avea si o echipa!
@ zamainmenu
La ce ai scris tu acolo , ne gandim marea majoritate.
@ zamainmenu
De acord cu tot ce ai scris tu pe acolo. Piturca era bazat pe un proiect de viitor cu multi tineri, Ilie Fantezie vrea doar pe moment niste rezultate, si in 2-3 ani o sa fie o echipa de crocodili batrani care nici nu mai pot alerga. Si acele rezultate nu vor veni, nici macar pe moment. Pentru ca nu avem antrenor!
Tanase nu va iesi din primul 11 , asta e clar ! Joaca un fotbal total ( cum zice fantezie ,se stieee ! ) , si nici migi nu-l vrea rezerva ....
Asta ai zis la misto nu ? Tanase fotbal total ? E unul din cei mai prosti jucatori ai Stelei , si cand spun prost nu ma refer doar pe teren..mai bine decat Tanase l-ar pastra pe Andrei Ionescu.Mai bine sa il puna pe Brandan pe stanga decat pe Tanase.S-au dat o gramada de bani pe el si nu joaca nici pt 500 de mii.
Asta ai zis la misto nu ? Tanase fotbal total ? E unul din cei mai prosti jucatori ai Stelei , si cand spun prost nu ma refer doar pe teren..mai bine decat Tanase l-ar pastra pe Andrei Ionescu.Mai bine sa il puna pe Brandan pe stanga decat pe Tanase.S-au dat o gramada de bani pe el si nu joaca nici pt 500 de mii.
nu fi rau razvane...s-a vazut ca Tanase nu a jucat cu Timisoara...accidentarea lui in minutul 10 a dat peste cap planurile tactice ale lui "fantezie"...e capitan...nu are cum sa nu joace...
brandan o sa joace mijlocas central-defensiv...
Clar ca la misto , in ultima vreme sunt cam ironic ![]()
Ma amuza teribil declaratiile celor din staff-ul "Barcelonei " .
Mas Que un Club ![]()
Joaca Steaua zici ca-i Barcelona...si Ilie zici ca-i Guardiola ![]()