Astia sunt jucatori de Astra , de Otelul nu de Steaua...
Eu zic ca sunt jucatori de Steaua. Cel putin unul dintre ei va ajunge un fotbalist de valoare.
Astia sunt jucatori de Astra , de Otelul nu de Steaua...
Eu zic ca sunt jucatori de Steaua. Cel putin unul dintre ei va ajunge un fotbalist de valoare.
rusescu este foarte bun..are nevoie de un antrenor care sa ii dea "stralucire". si cum Mister nu e nici pe departe acel antrenor..ii e mai bine daca nu vine
Ilie Dumitrescu , parerea mea nu va reusi sa duca Steaua prea sus.Cred ca pana in iarna il da afara fecali , si o sa aduca un antrenor nou.
Ilie Dumitrescu , parerea mea nu va reusi sa duca Steaua prea sus.Cred ca pana in iarna il da afara fecali , si o sa aduca un antrenor nou.
eu zic sa lasam "scepticismul" deoparte si sa incurajam echipa...Ilie poate sa reuseasca la Steaua...eu il vad ca o copie perfecta a lui Cosmin Olaroiu...
cred ca nici marinescu nu mai vine...aia de la Chimia Brazi cersesc o suma de bani aiurea...dar asa e in Romania... "oameni carcotasi"
eu zic sa lasam "scepticismul" deoparte si sa incurajam echipa...Ilie poate sa reuseasca la Steaua...eu il vad ca o copie perfecta a lui Cosmin Olaroiu...
cred ca nici marinescu nu mai vine...aia de la Chimia Brazi cersesc o suma de bani aiurea...dar asa e in Romania... "oameni carcotasi"
Cersesc? O echipa ce-si cere drepturile, cerseste? Pai daca asta e trecut in contractul lui de la Urziceni ca in caz de pleaca la alta echipa 30% se duc la Chimia Brazi..
Cersesc? O echipa ce-si cere drepturile, cerseste? Pai daca asta e trecut in contractul lui de la Urziceni ca in caz de pleaca la alta echipa 30% se duc la Chimia Brazi..
da...ai dreptate...dar de la Steaua pot lua mai mult...aceleasi procente vor ramane...e complicata treaba...si oricum Marinescu nu e vreo "stralucire" de jucator ca sa ii facem "reclama" ca sa zic asa...
te salut...bafta...
Marinescu dupa mine e de 5 in jos...nu prea are ce cauta la Steaua
asa e...oricum ionescu sau lazar sunt mult peste marinescu...
Doamne ce vrei sa promovam tineri ? Blasfemie vrei sa nu isi mai ia Iliuta comisioane pe jucatori ?
Cand vulpea nu poate ajunge la struguri spune ca sunt acri! ![]()
Nu-l cunosti pe Marinescu si nu cred ca poti spune ca nu e de Steaua. Mai degraba Bilasco nu e de Steaua si nu Marinescu. Daca ar fi venit Marinescu si Rusescu, aia erau cele mai bune transferuri din "lotul Urziceni"! Ar mai fi si Galamaz, dar e cam batranel. ![]()
La ce struguri sa ajungem ? Poate invers el la noi , nu noi la el...nu zic de Bilasco ca ar fi neaparat titular la Steaua , dar e peste Surdu clar si acum ca a venit se va bate cu Stancu si Kapetanos pt titularizare.Galamaz chiar daca e batran e un jucator bun...restu inafara de Ricardo si Onofras nici nu stiu ce s-a mai luat.Atat de magnifici sunt cei 6 de la Urziceni pt mine ![]()
In cate meciuri l-ai vazut jucand? Mie mi se pare un jucator destul de bun care poate sa joace si in banda si in centru. E peste cativa de la noi care indiferent de cum joaca sunt titulari(Tanase si Nicolita mai exact). Are sut bun fostul lup.
e peste Surdu clar
Nu prea merg comparati cei doi. Mi se par destul de diferiti ca stil de joc. Pe Bilasco poti sa il compari cu Kapetanos. Parerea mea.
Daca ar fi venit Marinescu si Rusescu, aia erau cele mai bune transferuri din "lotul Urziceni"! Ar mai fi si Galamaz, dar e cam batranel.
Asa cred si eu,restul nu prea ma impresioneaza,dar vad ca Jiji n-a fost in stare sa dea 50000 euro pentru Marinescu...
Asa cred si eu,restul nu prea ma impresioneaza,dar vad ca Jiji n-a fost in stare sa dea 50000 euro pentru Marinescu...
poate il ia pana la urma si pe rusescu pana in iarna...e la fel de valoros ca Bogdan Stancu...are niste bombe din afara careului de senzatie...aduceti-va aminte in 2009 cand a luat Unirea titlul...in ultima etapa au jucat cu Steaua,iar Raul Rusescu a dat un eurogol...
Din pacate pentru Rusescu nici Dan Petrescu si nici Levy n-au vazut ce poate cu adevarat acest jucator.
Inca de cand l-am luat pe Stancu si Rusescu i-a luat locul, am zis ca Rusescu e mai bun, dar noi n-avem nici descoperitori de talente nici slefuitori. Daca lucruile decurg bine, in 2 ani am putea avea un cuplu de atacanti la nationala Rusescu - B. Stancu. ![]()
Din pacate pentru Rusescu nici Dan Petrescu si nici Levy n-au vazut ce poate cu adevarat acest jucator.Inca de cand l-am luat pe Stancu si Rusescu i-a luat locul, am zis ca Rusescu e mai bun, dar noi n-avem nici descoperitori de talente nici slefuitori. Daca lucruile decurg bine, in 2 ani am putea avea un cuplu de atacanti la nationala Rusescu - B. Stancu.
tin sa te contrazic...Rusescu nu este mai bun decat Stancu...deocamdata Bogdan a dovedit ca este un jucator valoros jucand la Steaua...este capitanul echipei dupa Tanase !!! Raul are talent insa nu se poate ridica in momentul de fata la nivelul lui Stancu,mi-ar fi placut un atac Motanu` & Raul la Steaua si cu mult mai mult la Nationala... ![]()
Si daca il luam pe Rusescu la Steaua se gaseau cativa care sa zica "ce a demonstrat asta ca sa ajunga la Steaua".
poate joaca bine in tur la Unirea...si vine la Steaua in iarna... nu ?
daca te gandesti la jucatorii adusi de Piturca, "jucatori retrogradati" cum i-a numit maimuta de la loja, nici unul nu a rupt gura targului pe unde a jucat. dar Piturca stia unde sa se uite...
eu cred ca Marinescu poate deveni un super-jucator, l-am vazut in doua meciuri cred si a aratat niste chestii pe care la tanase si Banel nu le-am vazut in zeci de meciuri... daca gigiotul nu da 50.000 pe el inseamna ca iar e mai prost decat el insusi! care el insusi este cel mai prost om din lume. sau cea mai inteligenta maimuta, ma rog...
Tanase numai gura ramane de el...viziune in joc nu , pase nu , sut nu , nu e bun de nimic.Mai bine Banel decat Tanase el macar alearga...despre Marinescu nu stiu cat de super jucator este dar daca voi il laudati atata asa o fi...
Ei,nu e vorba ca e super jucator Marinescu,doar ca baiatul are potential,poate deveni foarte bun...
poate il ia pana la urma si pe rusescu pana in iarna...
Era bine sa-l fi luat acum,imediat se incheie si perioada de transferuri,mi-e sa nu-l ia altcineva daca noi mai asteptam pana la iarna...
Rusescu am vazut ca a fost muncitor astazi cu Rusia , mi-a placut.Mai toata echipa a tras greu dupa eliminarea ciorii , pardon vulturului de Koln...
Tanase numai gura ramane de el...viziune in joc nu , pase nu , sut nu , nu e bun de nimic.Mai bine Banel decat Tanase el macar alearga...despre Marinescu nu stiu cat de super jucator este dar daca voi il laudati atata asa o fi...
[/quote
NU stiu de ce ai tu parerea asta despre "Dodel" insa iti spun eu ca este esential la Steaua...daca nu iesea de pe teren cu Timisoara altfel ar fi fost meciul...in legatura cu Banel...mai bine este folosit ca fundas...iar despre Marinescu,nu stiu ce sa zic....cred ca nu se va mai face transferul la ce quitra e Gigi...
au semnat si brandan si marinescu...asa spune maimuta de la loja =))
Brandan e bun , Marinescu la fel, dar tot Rusescu era baza.
Brandan ar fii bun in locul lui Emeghara, sau macar o solutie de avarie ,e prea inconstant nigerianul
.