La echipe ca Astra , Otelul , Pandurii poate sa mai progreseze , daca vine la Steaua si face banca vine degeaba.
La echipe ca Astra , Otelul , Pandurii poate sa mai progreseze , daca vine la Steaua si face banca vine degeaba.
Normal ca daca nu joaca n-are cum pogresa.Vedem ce va fi,insa eu sunt cam reticent cu privire la transferurile astea...
Sunt transferuri pt campionat...nu poti sa te bati cu Liverpool si Napoli cu Abrudan , Pacurar sau Martinovic .
transferurile de la Urziceni s-au facut in acelasi stil al gibonului, sa ia la gramada doar ca sa se bata cu pumnii in piept... zicea maimuta ca "Piturca mi-a adus numai jucatori retrogradati!"! pai p.i.z.d.a. ma-tii de retardat, Piturca din "jucatori retrogradati" iti facuse incredibil de repede o echipa ce arata coeziune, soliditate, cursivitate in joc. abia astept sa il vad pe "maestrul" Ilie cum va face el din "campionii" de la Urziceni si ce a lasat Piturca o candidata la retrogradare! dupa meciul cu Poli, s-a vazut din nou ca Steaua a intrat iar in criza de idei, jocul nu mai e cursiv, pasele repetate si combinatiile sunt tot mai rare, iar in aparare tremuram de fiecare data cand adversarul este aproape de careul nostru.
galamaz si bilasco au valoare de Steaua dar nu de titulari indiscutabili, dar ceilalti... poate doar Marinescu sa poata evolua. ei erau buni acolo, la o echipa mica ajunsa mare, dar nu au stofa de campioni. nu l-am putut suferi niciodata pe Apostol...
pana una alta, din perspectiva noastra, a celor care vrem sa scapam de gigiot, e bine ce se intampla acum. daca ramanea Piturca, greu mai scapam de cioban. asa, se ocupa Ilie de plecarea ciobanului :-)
asa cum au observat si altii de pe aici, jucatorii astia de la Urziceni si`au aratat valoare sub bagheta unui antrenor adevarat.asa individual nu sunt grozavi...
nu cred ca iliuta al nostru poate scoate maximul din ei, asa cum a reusit Dan Petrescu la Urziceni.
nu cred ca iliuta al nostru poate scoate maximul din ei, asa cum a reusit Dan Petrescu la Urziceni.
Ei nu,nu-l subestimati!Daca nu,il mai ajuta nea Jiji! ![]()
Da , Gigi pe partea psihologica ![]()
Vali pe partea economica ![]()
Argentinianul de 27 de ani recunoaste că ar fi vrut să plece in strainatate, de dragul familiei, dar si că e aproape să-l urmeze in Ghencea pe Bilasco, cel mai bun prieten al lui din Romania.
- Pablo, ce faci, mergi si tu la Steaua?
- Situatia mea nu e clară deocamdata Vorbesc zilnic la telefon cu Victor Becali si acum am stabilit că vom clarifica lucrurile in urmatoarele două-trei zile.
- Deci există posibilitatea să-i refuzi pe roș-albastri?
- Asta nu! N-am refuzat-o pe Steaua, nu e adevarat! Dimpotriva avusesem o discutie cu familia, care iși dorea să schimbam tara, iar eu să schimb campionatul. Însă a venit propunerea din Ghencea si asta mă cam tine pe loc, in Romania. Fiindcă Steaua e un club important, extrem de tentant. E greu să refuz propunerea, ce mai!
- Ai discutat si cu Ilie Dumitrescu?
- Vă spun doar că prezenta lui pe banca Stelei constituie un alt argument pentru mine să merg in Ghencea. A fost un fotbalist fantastic, si acum mai am in minte golul pe care ni l-a dat la Mondialul din '94! Atunci am suferit pentru infringerea Argentinei, acum aș fi incintat să lucrez cu Dumitrescu.
"Dati-i titlul Stelei!"
- De transferul in masă al celor sase colegi ai tai ce zici?
- Cucerim Ghencea, e clar! Ne-am dus peste stelisti si i-am ocupat! Ha-ha-ha! Acum serios, parerea mea e că sefii fotbalului din Romania ar trebui să decerneze deja trofeul de campioana Să-l dea Stelei, iar restul echipelor să se bată pentru locul al doilea.
- Atit de bun ti se pare lotul?
- E cel mai bun, de departe. Poate doar CFR Cluj să mai poată emite pretentii la cîștigarea titlului, dar ei au pe cap si participarea in Liga Campionilor si asta ii va uza.
- Dar si Steaua e in Europa League. E mai usor?
- Da, dar Bilasco, Onofras Galamaz si Marinescu n-au drept de joc in Europa, asa că vor fi odihniti si in formă maximă in campionat.
- Și tu?
- Da, si eu voi fi in situatia lor dacă semnez cu Steaua, adică pot juca numai in Liga 1.
- Prietenul tau Bilasco a incercat să te convingă să mergi in Ghencea?
- El ar fi bucuros să-l urmez, stiu asta. Deocamdată suporterii să se bucure că l-au luat pe Bilasco, atacant de "natională" si supertransfer pentru Steaua. E valabil si despre ceilalti fotbalisti care au mers de la Urziceni, toti sunt foarte, foarte buni.
"La Unirea sigur nu continuu, din cauza problemelor, si aș veni la Steaua, clubul numarul 1 al Romaniei! În scurt timp imi decid viitorul"
Pablo Brandan, mijlocas
gesepe
Ar fi bun sa vina la Steaua , e peste Latovlevici .
nici nu vreau sa`mi imaginez ce fel o sa faca babuinu de la loja daca anu asta nu ia campionatul, dupa ce a adus inca o echipa aproape de la Urziceni...el a facut investia asta doar in ideea ca banii si`i recupereaza din CL prin castigarea campionatului.
ai mama...mi`as dori asta numai sa`l vad distrus, terminat, tumefiat.
nici nu vreau sa`mi imaginez ce fel o sa faca babuinu de la loja daca anu asta nu ia campionatul, dupa ce a adus inca o echipa aproape de la Urziceni...el a facut investia asta doar in ideea ca banii si`i recupereaza din CL prin castigarea campionatului.ai mama...mi`as dori asta numai sa`l vad distrus, terminat, tumefiat.
Eu vreau nu numai sa-mi imaginez, vreau sa vad. Daca s-ar intampla asa, (Doamne ajuta!) cred ca vreo cateva milioane de stelisti ar avea un orgasm al mandriei si am ejacula pe averea si visele lui de marinimie. ![]()
Bagami-as **** in Becali si in toata familia lui de machedoni imputitit vrea sa desfiinteze Steaua II , locul unde avem atatia pusti talentati si sa trimita toti jucatorii la Urziceni...
poate e mai bine ca joaca in Liga 1 pustii astia...daca ar aduce si un antrenor cat de cat priceput acolo... pot creste mai bine decat o fac acum la Steaua 2 su Strizu antrenor si prin noroaiele diviziei b
Si cand revin?Ce fac?Incep iar in Liga regionala?
nu cred ca muta tot lotul Steaua 2 la Urziceni.poate`i da pe cei mai buni, doar nu o sa ramana fara nici un jucator Urziceni..
la Steaua 2 pot juca si de la academie sau cei care nu prind lotul echipei mari la un meci sau altul.
spui cam mult milioane..poate mi de stelisti si milioane de becalisti
Eu vreau nu numai sa-mi imaginez, vreau sa vad. Daca s-ar intampla asa, (Doamne ajuta!) cred ca vreo cateva milioane de stelisti ar avea un orgasm al mandriei si am ejacula pe averea si visele lui de marinimie.![]()
nu cred ca muta tot lotul Steaua 2 la Urziceni.
Ciobanul parca asa a declarat,ca muta toata echipa...Ar fi pacat sa desfiinteze Steaua 2...
Bagami-as **** in Becali si in toata familia lui de machedoni imputitit vrea sa desfiinteze Steaua II , locul unde avem atatia pusti talentati si sa trimita toti jucatorii la Urziceni...
ar fi de rasul curcilor ca Unirea cu jucatorii de la Steaua II sa ajunga in clasament mai sus decat "campionii" antrenati de nulitatea Ilie Dumitrescu! m-as c..a pe Jiji de ras!
ar fi de rasul curcilor ca Unirea cu jucatorii de la Steaua II sa ajunga in clasament mai sus decat "campionii" antrenati de nulitatea Ilie Dumitrescu! m-as c..a pe Jiji de ras!
Ar fi prea tare ![]()
Pana la urma care jucatori de la Unirea vin ? prosti.ro dadea un prim 11 posibil pentru Unirea cu Steaua si din el faceau parte si marinescu si rusescu.
Pai Marinescu am inteles ca a intrat in impas transferul sau , iar Rusescu abia s-au inceput discutiile.Oricum niciunul nu ar avea nicio treaba la Steaua.
Am inteles ca si Rusescu e rezolvat,doar la Marinescu mai sunt discutii...
Astia sunt jucatori de Astra , de Otelul nu de Steaua...
Am inteles ca si Rusescu e rezolvat,doar la Marinescu mai sunt discutii...
Ambele transferuri sunt greu de realizat. Rusescu a picat de tot pentru ca Bucsaru cere prea mult pe el si Marinescu e legat de "samsarii" de la Chimia Brazi. Ironia sortii face ca Marinescu sa fie legat de acel club desi n-a jucat vreodata in vreun meci pentru ei! ![]()
Rusescu a picat de tot pentru ca Bucsaru cere prea mult pe el.
Pacat...