FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in vara 2010

«1232425262730»
Alex88pl22.08.2010 10:11

de la Unirea daca ar fi sa vina cineva ar trebui brandan si apostol

razvan2822.08.2010 12:04

Brandan , Galamaz , Bilasco si mai ales Arlauskis daca ar fi , dar am inteles ca l-a luat Rubin...

gio_stgloria22.08.2010 12:44

Pacat ca o echipa ca Unirea se destrama , as prefera ca jucatorii astia sa ramana la club si ca acesta sa isi continue existenta.

Astristul22.08.2010 13:14

Si eu mi-as fi dorit ca Astra sa nu se mute la Giurgiu, dar vezi tu, in viata nu se intampla numai ce-ti doresti. Mai sunt si evenimente neplacute care fac pana la urma parte din viata de zi cu zi si trebuie sa le acceptam ca atare.

Bogdan22.08.2010 13:47

Astra ploiesti joaca la giurgiu?

red&blue_boy22.08.2010 14:58

Pacat de Urziceni...Ar fi bine sa vina la noi barem Galamaz si Bilasco...Sa vedem daca se realizeaza...

Astristul22.08.2010 18:08
Astra ploiesti joaca la giurgiu?

Daca nu retrogradeaza anul asta, se va muta in sezonul urmator acolo!

Daniel-Ionut22.08.2010 18:56
Daca nu retrogradeaza anul asta, se va muta in sezonul urmator acolo!

Deci, la retrogradare cu ei !

Astristul22.08.2010 19:04

Exact! ;) Daca retrogradeaza cica desfiinteaza echipa! :))

red&blue_boy22.08.2010 19:07
Exact! ;) Daca retrogradeaza cica desfiinteaza echipa! :))

O situatie nefericita in oricare dintre cazuri...

razvan2822.08.2010 19:44

Situatii idioate , Astra sa joace la Giurgiu , U la Alba Iulia , de ce nu raman naibii sa joace in orasele lor ?

Astristul22.08.2010 19:57

E o diferenta intre U. Cluj si ce se intampla la Astra. U. Cluj joaca la Alba Iulia pentru ca nu s-a terminat constructia noului lor stadion, deci nu joaca acolo pentru ca asa vor ei, ci sunt constransi. In schimb mutarea Astrei se datoreaza faptului ca asa vrea "patronul". Motivul invocat fiind acela cum ca autoritatile locale nu-l ajuta cu nimic pe "bietul" sarman din topul FORBES. :( Si Niculae e tot un fel de Gigi de-al nostru, doar ca e ceva mai retras si mai securist de felul lui! :rolleyes:

Hai sa revenim on-topic! ;)

razvan2822.08.2010 21:17

Sa nu ajunga Astra cum a fost si International cand l-a adus pe Badea , sa inceapa sa spuna ca in 2-3 ani vor sa atace cupele europene si sa se desfiinteze dupa 1 an :D

ReM!X23.08.2010 07:22

Ilie Dumitrescu ar trebui sa il transfere pe Galamaz dela Urzceni pana nu semneaza cu Dinamo . Ca avem probleme in aparare in mijloc unde cei doi aparatori centrali nu au viteza nu o sa le precizez numele . Pe Eric de la Gaz Metan ca este un atacant foarte bun , nu trebuie neaparat sa fie titular, dar cred ca patronul de acolo va cere 2-3 milioane de euro pe el ( cum fac toti ) , dar valoarea lui ar fi de 350 000 $ - 400 000 $ sau cel mult 500 000 $.Kapetanos nu prea mai face nimic , l-a stricat echipa nationala a Greciei ca acum crede ca este mai bun. Surdu e foarte bun cum a fost si anul trecut tot la inceputul sezonului , dar s-a prostit pe parcus si ar mai trebui sa aduca un tanar jucator roman care da randamente acum de la Steaua II , iar daca nu se descurca in Liga I sau in Europa League sa se intoarca la Steaua II.A si inca o opinie de care era sa uit....nu stiu de ce la adus pe Duckhadam sau cum se scrie ca nu stiu pentru ca nu stie de nimic ce se intampla la echipa . EX: Nu stia daca Becali le-a dat bani cand a castigat meciul cu Vaslui si cu Victoria Branesti(exagerat) . Nu stia daca Steaua oferteaza pe Galamaz si BIlasco.Deci el a fost adus doar de dragul ca a fost un mare portar si Stelistii il iubesc , dar tot nu va inteleg care-i smecheria daca acel antrenor sau presedinte a fost jucator la Steaua, Eu iubesc echipa Steaua si cu bune si cu rele nu-mi pasa ce declaratii da Becalii sau ce lucruri a facut pentru ca pe mine nu-mi pasa de Becali sau de afacerile lui , ci de echipa Steaua ,iar Piturca a plecat dintr-un motv absurd , putea sa vorbeasca Becali de ce vrea el ca sunt banii lui in Steaua ... Acum stiu ca o sa ma injurati dar ...daca faceti acest lucru asta va e nivelul.... :steag_cruce_invers:

MoWeed23.08.2010 08:02

Pai tu, mare stelist ce esti, nu stii nici macar cum se scrie numele celui care a aparat 4 penalty-uri la Sevilia? Si apoi faci pe desteptul?

Jet! Inapoi in staul!

Ronnie23.08.2010 08:59
Duckhadam

Decat sa te chinuii sa ii scrii numele mai degraba o faci exact cum se aude, Ducadam. Zau ca arata mai bine decat pocirea aia.

razvan2823.08.2010 19:21

E trimisul lui Gigi pe forum cred :))

pcsbb24.08.2010 06:11

O alta miciuna marca Dan Udrea: Becali si Bucsaru s-au inteles ieri pentru Bilasco, Brandan si Galamaz » I-a luat Steaua!

De n-au fost astia transferati la Steaua, la Astra, la CFR, la Dinamo, la Rapid si acu iar la Steaua. Cred ca li s-a dublat cota dupa atatea transferuri fictive.

red&blue_boy24.08.2010 07:37

Cine mai stie,ieri cei de la Astra spuneau ca i-ar fi luat ei pe Galamaz,Bilasco,etc... :dry:

ebonyc24.08.2010 08:02
O alta miciuna marca Dan Udrea: Becali si Bucsaru s-au inteles ieri pentru Bilasco, Brandan si Galamaz » I-a luat Steaua!

De n-au fost astia transferati la Steaua, la Astra, la CFR, la Dinamo, la Rapid si acu iar la Steaua. Cred ca li s-a dublat cota dupa atatea transferuri fictive.

Daca stirea e data de Dan Udrea, atunci e minciuna. "Micul Machiavelli" a zis la sport.ro ca nu are nevoie Steaua de jucatori de la Urziceni. Acum nici pe Dan Udrea nu-l cred, dar nici pe jijica.

Astristul24.08.2010 08:44
Cine mai stie,ieri cei de la Astra spuneau ca i-ar fi luat ei pe Galamaz,Bilasco,etc... :dry:

Cred ca faza cu "transferul la Astra" este folosita pentru a le creste artificial pretul acelor jucatori. Mai tineti minte momentul cand Astra "s-a inteles" cu Jean Padureanu pentru Moraes? :)

razvan2824.08.2010 12:35

Nu cred ca le creste cota daca ii ia Astra , din contra le scade :)) ...Astra e totusi o echipa care vrea sa scape de retrogradare , nu e candidata la locuri de cupe europene.

Astristul24.08.2010 13:50

N-ai inteles. Le creste cota in sensul ca transferul aduce mai mult a licitatie. Jucatorul X, care are o valoare ridicata e dorit de clubul A, care nu e prestigios. Clubul B, care e prestigios, si are nevoie de un jucator valoros precum X nu poate sta impasibil vazand jucatorul ademenit de clubul A, si ridica miza pentru acel jucator. Si tot asa pana se obtine "pretul corect". Astra fiind folosita in scopul de ridicare a "mizei". ;)

David24.08.2010 14:40

Si uite asa mai vine un catelus la Steaua.

Astristul24.08.2010 16:48
N-ai inteles. Le creste cota in sensul ca transferul aduce mai mult a licitatie. Jucatorul X, care are o valoare ridicata e dorit de clubul A, care nu e prestigios. Clubul B, care e prestigios, si are nevoie de un jucator valoros precum X nu poate sta impasibil vazand jucatorul ademenit de clubul A, si ridica miza pentru acel jucator. Si tot asa pana se obtine "pretul corect". Astra fiind folosita in scopul de ridicare a "mizei". ;)

Si cu asta: http://bit.ly/brDbdL tocmai am demonstrat teoria de mai sus. Ce spune Niculae in articol sunt povesti de adormit securistii. De fapt asta a fost toata "smecheria" cu transferurile celor de la Urziceni. Cresterea cotei pentru a-i putea vinde la "pretul corect" unde "trebuie"!

«1232425262730»