galamaz ar fi un transfer bun, l-as vedea si capitan chiar ...
Stai bre linistit, Banel ramane capitan pana pleaca, se accidenteaza sau se retrage
Stai bre linistit, Banel ramane capitan pana pleaca, se accidenteaza sau se retrage
Da,sigur...
Si Banel?...
Pretuiti sufletul vestiarului...e idolul intregii echipe - Maradona din Faurei ![]()
Aha, se explica atunci!Acum si daca ar vrea aia sa vina, nu mai are Jiji bani sa-i aduca!
![]()
Galamaz!Si cand ma gandesc ca nasosul era praf atunci cand e la Dinamo.Ma rog...
Hai sa lasam ironiile ca nu ne pricepem, mai ales cand nu sunt informati. Stiu ca sunt 2 echipe Nizhny Novgorod. Dar pentru cultura ta generala, echipa cealalta se numeste Volga Nizhny Novgorod.Daca am zis doar Nizhny Novgorod, era clar ca nu ma refer la Volga Nizhny Novgorod.
Q_E_D http://fcvolgann.ru/content/index/pleshan
Plesan s-a transferat la Volga Nizhny Novgorod si nu la FC Nizhny Novgorod. Nici nu ma mai mira amatorismul din presa de la noi! Pe zi ce trece sunt din ce in ce mai prosti! ![]()
Sa ne pisam pe ei de inapti!
Si banuiesc ca de mic copil tinea cu Volga Nizhny Novgorod ![]()
Si banuiesc ca de mic copil tinea cu Volga Nizhny Novgorod![]()
Mai acum nu mai stie nici el sigur,care dintre ele,cert e ca tinea cu o e echipa din Nizhny Novgorod !!! ![]()
"Cand eram mic ma uitam cu bunicul meu la fotbalul rusesc si eram uimit cat de bine joaca echipele din aceasta tara.De atunci visez sa ajung in Rusia , iar acest transfer , prin perfectarea lui , mi-a indeplinit un vis." - Mihaita Plesan pentru Gazeta de Ciorogarla
Banel pleaca in Rusia!
Steaua isi vinde capitanii pe banda rulanta. Abia numit capitan in aceasta vara, Banel Nicolita va parasi Steaua dupa meciul cu Grasshopper, destinatia fiind Rusia. Banel Nicolita va fi coleg cu Adrian Ropotan la Dinamo Moscova, insa rusii vor incerca o dubla lovitura pe perioada sederii in Romania, ei fiind interesati si de Arlauskis de la Unirea Urziceni. Portarul ialomitenilor mai este dorit si de Rubin Kazan, el dandu-si deja acordul pentru transfer.
Reprezentantii rusilor de la Dinamo Moscova au ajuns deja in Romania si vor asista la partida pe care ros-albastrii o vor disputa joi in Liga Europa, impotriva lui Grasshopper.
Imediat dupa fluierul final vor avea loc negocierile finale, insa stelistii dau ca sigur transferul lui Banel la Dinamo Moscova, in schimbul a 2 milioane de euro plus TVA.
Dinamo Moscova l-a urmarit pe Banel Nicolita in ultimii doi ani, insa de fiecare data transferul a picat din cauza pretului exorbitant cerut de Gigi Becali. In urma cu doi ani, patronul Stelei a cerut 5 milioane de euro, iar anul trecut suma a scazut cu 2 milioane de euro.
Dupa plecarea lui Banel, banderola Stelei va fi preluata de Bogdan Stancu. Acesta este favoritul patronului si a demonstrat in startul sezonului ca poate trage echipa dupa el.
Plecarea lui Banel ii va strica insa calculele lui Ilie Dumitrescu. Pentru moment Steaua va ramane descoperita in banda dreapta, unde va fi mutat mai mult ca sigur Mihai Radut.
Totusi, stelistii il asteaptea cu sufletul la gura pe Janos Szekely, cel care este inca in perioada de recuperare dupa o accidentare grava.
Stelistii vor mai incerca sa il transfere si pe Sorin Stratila de la Astra Ploiesti, pe care l-au pierdut gratis in urma cu un an de zile.
Sursa: OnlineSport
Daca revine Stratila in Ghencea, sa-l foloseasca titular pe dreapta pentru ca baiatul merita! Nu stiu insa daca se vor intelege conducerile celor 2 cluburi in privinta transferului!
Azi am baut in avans , maine beau ca sa petrec ![]()
A plecat Baneeeeel ![]()
Stati sa vedem daca e asa...Ganditi-va ca-l mai vrea si Roma! ![]()
Timisoara ar trebui sa fie fericita ca nu l-a luat City...va dati seama intr-o echipa cu Tevez si Yaya Toure ca Banel se completa perfect ![]()
Transferul lui Banel, o cacealma!
Anuntat miercuri seara de patronul Stelei, transferul lui Banel Nicolita la Dinamo Moscova are sanse mici de realizare. Rusii vor veni la meciul cu Grasshopper, insa interesul lor pentru Banel a fost o cacealma.
Gigi Becali a dezvaluit ca anuntarea transferului lui Banel Nicolita la Dinamo Moscova a fost doar o incercare de a-l motiva pe fotbalist, dupa ce acesta a fost afectat din cauza conflictului cu Razvan Lucescu.
"Am vrut sa il motivez pe Banel, este doar un mic sambure de adevar. Ei au cerut bilete la meci si au spus ca vor sa se uite dupa Banel, insa nu vor face o oferta", a spus Gigi Becali la sportro.
Rusii de la Dinamo Moscova au venit in Romania pentru a asista la turneul organizat de Gica Hagi, iar joi seara vor fi in Ghencea la partida cu Grasshopper.
Sursa: OnlineSport
Stiam eu ca ar fi fost prea frumos ca sa fie adevarat. Banel se va retrage din fotbal la Steaua!
Era mult prea frumos ca sa fie adevarat...ce era daca scapam si noi de Banel ![]()
Banel se va retrage din fotbal la Steaua!
Da,cred ca asta ne asteapta...
Lasa-l ma sa stea la stana la cioban. Pentru ce sa plece, sa castige oieru' bani? ![]()
Banel nu mai e in forma , ar trebui sa plece ...
Eu as vrea sa vina Apostol de la Urziceni (Tanase si Apostol mijlocasi centrali) ...
A fost vreodata Banel in forma ? ![]()
niciodata..cand a dat goluri in spania cu Betis nu era in forma?
Era doar nebunia tineretii, restul... e tacere...
A avut momente de sclipire dar rare in rest se loveste mingea de el si intra in gard.
Daca e asa e bine , si Galamaz si Bilasco ne pot ajuta , mai ales Galamaz.Bilasco se va bate cu Kapetanos pt titularizare , dupa mine Stancu e imposibil de scos la cum joaca...
Pana cand nu se semneaza ceva oficial nu cred nimic!
Ar fi niste jucatori de la Unirea care ar fi bine sa vina la noi, gen Bilasco, Galamaz, Brandan, Apostol...