FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in vara 2010

«1141516171830»
MoWeed09.07.2010 13:29
Ai dreptate! Si capitanul Stelei e un fotbalist ratat, nici nu stiu cum mai ramane la echipa ca habar n-are sa dea o centrare. omg gen

Nu! Capitanul de azi al Stelei nu este un fotbalist ratat. Pentru a fi fotbalist ratat, trebuie in primul rand sa fie fotbalist, ori la Banel nu e cazul.

RobYnho09.07.2010 13:39
Zice prost-port ca a semnat Angelov.

.

Da.

Stanislav Angelov a semnat in urmă cu scurt timp contractul cu Steaua.

Liber de contract după despartirea de Energie Cottbus, fotbalistul bulgar in virstă de 32 de ani a efectuat vizita medicală si apoi a parafat intelegerea cu roș-albastrii.

Angelov poate juca atit mijlocaș la inchidere, cit si fundaș stinga.

El se va alatura in curind lotului Stelei, care in perioada 5-14 iulie efectuează cantonamentul in Austria.

gesepe

Dj09.07.2010 13:40
Pentru a fi fotbalist ratat, trebuie in primul rand sa fie fotbalist, ori la Banel nu e cazul.

`Word !

Khalid09.07.2010 13:41
:)) Ok! Daca zici tu ca nu e fotbalist atunci ce e? Intreb pentru ca trebuie sa fii ceva atunci cand ajuti Steaua sa treaca de Betis, de Galatasaray prin Europa, mai rezolvi niste meciuri prin campionat. Ma gandesc ce ajungea Gattuso la Milan daca se folosea aceeasi filozofie, cred ca magazioner sau maseur.
MoWeed09.07.2010 13:47

Orice, numai fotbalist nu e.

A facut mai multe meciuri bune la Steaua. Majoritatea, insa, au in comun un lucru: fundasul din spatele lui era Ogararu. Un fundas de mare valoare care sa-i acopere greselile si care, de cele mai multe ori, se ocupa el de centrari, nu Banel.

A facut unele meciuri bune la Steaua, dar in cate zeci de meciuri a fost cea mai mare catastrofa de pe teren? Cred ca sunt zeci de meciuri in care nu a reusit nici o centrare mai de Doamne-ajuta. Probabil printre cele mai catastrofale sunt cel de la Madrid, cel de la Iasi(cel cu atogolul) sau meciul de pe Dinamo de acum 2 sezonane(cand n-a fost in stare sa centreze peste Torje!)

Da, alearga. Da, incearca si da tot ce poate mai bun pe teren. Dar, pentru a fi fotbalist trebuie putin mai mult, trebuie sa si stii sa lovesti in mingie. Mai ales la Steaua!

Ronnie09.07.2010 13:48

Aducem la bulgari de zici ca-s brazilieni.

RobYnho09.07.2010 13:52

Mamalicki, go home!

Alexandru H.09.07.2010 13:56
E bine ca am adus si un fundas lateral,in schimb nu prea ma incanta ca e vorba despre Latovlevic...

Ca rezerva e mult peste ce aveam.

Khalid09.07.2010 14:14
Mai ales la Steaua!
MoWeed de parca nu ai urmarit ultimele sezoane ratate complet de Steaua in care de multe ori am avut in primul 11 jucatori de profil ofensiv care se chinuiau cu mingea la picioare. Trebuie sa fim realisti ca nivelul echipei nu este unul ridicat si ca Steaua nu se poate bate cu echipe din Europa de la egal la egal. Momentan suntem o echipa in tranzitie, o echipa care sufera mult la omogenitate(lucrul care se intampla constant de la performanta din UEFA) si pe langa toate astea ne punem sperantele intr-un om care in urma cu ceva ani era huiduit de intreg stadionul.
Dj09.07.2010 15:06

stai linistit ca nu va trece mult timp si va fi iarasi huiduit.

Astristul09.07.2010 16:12
Ok! Daca zici tu ca nu e fotbalist atunci ce e? Intreb pentru ca trebuie sa fii ceva atunci cand ajuti Steaua sa treaca de Betis, de Galatasaray prin Europa, mai rezolvi niste meciuri prin campionat. Ma gandesc ce ajungea Gattuso la Milan daca se folosea aceeasi filozofie, cred ca magazioner sau maseur.

Atlet. Putea concura foarte bine in Golden League. :)

The Game11.07.2010 13:30

Cisovsky mai vine?

razvan2811.07.2010 13:42

Cred ca da...stiu ca se spunea ca o sa vina odata cu Latovlevici

MoWeed11.07.2010 16:04

Doar pentru ca e la fel de prost ca alte panarame care au imbracat tricoul ros-albastru(gen Gigel Coman sau Plesan) asta nu inseamna ca e de Steaua. Dar una e sa zici ca au fost si altii slabi la Steaua in ultimii ani, alta este sa zici ca merita sa fie capitan

Daniel-Ionut12.07.2010 09:01

999.000 de euro e clauza de reziliere a contractului avut de Dorel cu Craiova. Suma e valabilă doar in Liga I, el avind posibilitatea să plece gratis in strainatate

Deci, se ia una bucata club mic de afara, se transfera gratis una bucata Dorel Stoica, dupa care acel club il "vinde" la Steaua cu... 10.000 euro, si asa se rezolva problema.

NIMIC NU STITI BA! :D

RobYnho12.07.2010 09:11
Universitatea Craiova a depus astazi la Liga Profesionistă de Fotbal o adresă prin care cere LPF respingerea oricaror cereri de legitimare pe numele jucatorului Dorel Stoica, deoarece acesta s-ar afla sub contract cu Universitatea Craiova pană la 30 iunie 2011, a informat editie.ro.

"De asemenea, somam public clubul FC Steaua Bucuresti să intrerupă orice legatură cu acest jucator, in cel mai scurt timp, altfel, clubul nostru va solicita comisiilor abilitate ale LPF punerea in aplicare a prevederilor regulamentare pentru sanctionarea acestuia".

gesepe

MoWeed12.07.2010 09:34

Ce lupta pentru panarama aia de Dorel :))

RobYnho12.07.2010 09:35

De ce, ma ? Mai poate sa creasca in valoare. Are doar 32 de ani.

red&blue_boy12.07.2010 10:53
Ce lupta pentru panarama aia de Dorel :))

Nu mai stiu cine spunea ieri ca tot jocul Stelei se leaga in jurul lui Dorel. :))

Si eu care credeam ca in jurul lui Banel... :D

strezahuzum12.07.2010 11:19

Ja, ja, ja !! Du-te Dorele, du-te invartindu-te ! Inapoi la mititelu cu viteza maxima.

bobbyREDblue12.07.2010 13:53

Deci, se ia una bucata club mic de afara, se transfera gratis una bucata Dorel Stoica, dupa care acel club il "vinde" la Steaua cu... 10.000 euro, si asa se rezolva problema.

NIMIC NU STITI BA! :D

El inca este sub contract cu U.Craiova. Din cate stiu eu, la arabi a fost doar imprumutat; deci toata "afacerea" ta ar pica. Oricum, ideea era una foarte buna. :D

Daniel-Ionut12.07.2010 14:06
El inca este sub contract cu U.Craiova. Din cate stiu eu, la arabi a fost doar imprumutat; deci toata "afacerea" ta ar pica. Oricum, ideea era una foarte buna. :D

Afacerea mea nu ar pica, deoarece el are hartie de la Universitatea Severin, si poate pleca gratis la orice club din strainatate, aceasta suma este valabila doar daca el se transfera in tara.

RobYnho12.07.2010 19:19

Steaua - 3,4 mil. € cumparari / 1,8 mil. € vanzari

Veniri: Iasmin Latovlevici (Poli. Timisoara) 300.000 €, Cosmin Matei (Farul Constanta) 100.000 €, Novak Martinovic (Pandurii T.-Jiu) 250.000 €, Octavian Abrudan (FC Brasov) 300.000 €, Florin Gardos (Chiajna) 150.000 €, Yordan Todorov (Lok. Plovdiv) liber, Alexandru Pacurar (Pandurii T.-Jiu) 650.000 €, Dorel Stoica (Al Ittifaq) liber de contract, Mihai Radut (Curtea de Arges) 1.000.000 €, Razvan Stanca (Pandurii T.-Jiu) 50.000 €, Geraldo Alves (AEK Atena) liber, Stanislav Angelov (Energie Cottbus) liber, Marian Cisovsky (Poli Timisoara) 600.000 €

Plecari: Alexandru Tudose (Gloria Bistrita) nespecificat, Jivko Jelev (Inter Baku) liber, Ovidiu Petre (Al Nasr) 1.500.000 €, Mihai Onicas (FCM Tg. Mures) nespecificat, Ricardo Pedriel (Sivasspor) 100.000 €, Pawel Golanski - liber, Arman Karamian - liber, Artiom Karamian - liber, Petre Marin (Unirea Urziceni) liber, Cosmin Andrei Vatca (FC Vaslui)

sport.ro

Daniel-Ionut12.07.2010 19:52
Marian Cisovsky (Poli Timisoara) 600.000 €

De unde pana unde Marean asta? :huh:

Si mai este ceva, cica vanzari: 1.8 mil, si cand te uiti peste lista apare doar Ovidiu Petre cu 1.5 mil, si pedriel cu 100.000 euro, deci un total de 1.6 mil...

RobYnho12.07.2010 20:34
Si mai este ceva, cica vanzari: 1.8 mil, si cand te uiti peste lista apare doar Ovidiu Petre cu 1.5 mil, si pedriel cu 100.000 euro, deci un total de 1.6 mil...

Ceilalti 200.000, sunt bani spalati. :))

«1141516171830»