pustiul asta chiar are talent si stie bine cu mingea...acum depinde doar de el sa nu o ia pe urmele lui tanase...
pustiul asta chiar are talent si stie bine cu mingea...acum depinde doar de el sa nu o ia pe urmele lui tanase...
Tudose a semnat cu Gloria Bistrita.
Tudose a semnat cu Gloria Bistrita.
Pai nu prea mai avea rost sa-l tina...Nu mai prindea echipa...
E bun Matei.Totusi,e cam fragil si din cate am auzit,ii cam place de Bachus.Acum nah,sa vedem.E tanar.
Are putin talent
Daca e sa facem o recapitulare a jucatorilor veniti in aceastta pauza si sumelor de transfer,avem:
-Iordan Todorov-50.000 Euro
-Dorel Stoica-gratis
-Mihai Radut-750.000
-Alex Pacurar-300.000
-Razvan Stanca-50.000
-Novak Martinovic-150.000
-Florin Gardos-150.000
-Octavian Abrudan-250.000
-Geraldo Alves-gratis
-Cosmin Matei-250.000
TOTAL-1.950.000E
Daca scadem din cei ~2 mil.E 1.5 mil. luate pe Ovidiu Petre+100.000 Pedriel rezulta ca nea Gigi a cheltuit cam 400.000E pe transferuri.Chiar daca sumele nu ar fii exacte ideea e aceeasi:anu` asta rupem la transferuri,nu-i asa?!
Inca mai asteptam cele 8-10 milioane promise pentru transferuri! ![]()
Sau o sa vina un singur jucator pe restul de suma! ![]()
((poate o sa straluceasa pana la urma si vestiarul nostru.
Pai sa vorbim cu femeile de serviciu sa spele pe jos cu mister proper... ca asa o sa straluceasca mai mult ca sigur ![]()
provincia se intareste noi doar carpim cu jucatorii eftini dar de o valoare sub ce au celelalte echipe:(((poate o sa straluceasa pana la urma si vestiarul nostru.
Pai ce faci nene,ai facut emenangita si acum tii cu Steaua? ![]()
Inca mai asteptam cele 8-10 milioane promise pentru transferuri!Sau o sa vina un singur jucator pe restul de suma!
Vezi ca n-ai specificat suma. 8-10 milioane de lei vechi ... cred ca ar putea gasi ne-a Jiji sa faca niste transferuri, zic eu. ![]()
Buuun Matel.Gata mi-am schimbat planul, nu mai vreau cuplu Gardos - Abrudan, vreau Gardos - Matel
Matel joaca la Astra! ![]()
Era vorba sa vina si Matei la Astra, dar a intrat Victor Becali (impresarul lui), la cererea lui Piti, pe fir si l-a "deturnat" spre Steaua. Initial ma bucurasem, dar cred ca va fi Tanase-2. Cam are aere de superstar si nu-l vad bine deloc. Sa fii roman si sa spui ca nu te intereseaza de Hagi, Popescu si Petrescu, mi se pare cel putin deplasat!
Transfer bomba: latovlevici la Steaua ..
o sa ne pentru sampions ![]()
![]()
lig
Seria transferurilor la Steaua continua Astazi, roș-albastrii s-au inteles cu FC Timisoara pentru transferul fundasului Iasmin Latovlevici, care va evolua urmatoarele 5 sezoane in Ghencea.
În varstă de 24 de ani, Latovlevici e la Timisoara din 2005, iar in ultimul sezon a fost imprumutat la Gloria Bistrita. 300.000 de euro va achita Steaua pentru jucator, iar acesta va pleca maine spre Austria pentru a face jonctiunea cu lotul stelist.
prosport
Al 6'lea fundas, daca nu ma insel.
E bine ca am adus si un fundas lateral,in schimb nu prea ma incanta ca e vorba despre Latovlevic...
De vis.
hai ca se poate
inca 5 mai vrem ciobane...(fundasi toti 5 )
sa nu mai auzim ca nu a bagat bani el ciobi ,a adus si antrenor,poate baga si niste asfalt la stadion...gata cu plangerile acum trebuie sa stam jos si sa aplaudam...huliganii,golanii,drogatii ...se aude ???
PS sunt ironic...cred ca mai degraba scarbit
VPM
ce antipatic e latovlevici asta...
Steaua continua sa se innoiasca. Piturca este hotarat sa schimbe echipa din temelii si cu cei doi fundasi cu care s-a inteles aseara, lotul Stelei numara acum nu mai putin de 13 nou-veniti.
Piturca si Gigi Becali au profitat de problemele financiare cu care se confrunta Marian Iancu si au negociat pentru slovacul Marian Cisovsky, suma de transfer ridicandu-se la 600.000 de euro.
Singura ingrijorare a lui Piturca in ceea ce priveste fundasul slovac este ruptura de ligamente a jucatorului, care l-a tinut mai bine de sase luni pe bara, acesta revenind pe gazon spre sfarsitul sezonului trecut.
Steaua s-a inteles aseara si cu bulgarul Angelov, care va efectua vizita medicala in aceasta dimineata, urmand sa se deplaseze in Austria pana la sfarsitul zilei. Fundasul fusese anuntat ca si transferat la Rostov, echipa antrenata de Oleg Protasov, dar s-a razgandit inainte de a semna cu rusii.
Angelov vine in Ghencea liber de contract si poate evolua atat ca fundas stanga, cat si ca mijlocas la inchidere.
"Salariul lui se va ridica la aproximativ 120.000 de euro, urmand sa incaseze inca 50.000 la semnatura."
sport.ro
Alti doi fundasi.
Bonfim, un alt posibil transfer.
Deja prea multi fundasi...Si iar de la Timisoara... ![]()
daca umflatu nu mai are bani, vinde tot la cine e interesat.
si pt mine latovlevici asta e antipatic...
Gresesti aici. Nu vine la cine e interesat, vinde la cine e indeajuns de prost incat sa cumpere. Nu vedeti ca toate transferurile de la Timisoara la echipe din Romania au fost transferuri ratate?
Pana la urma mai bine aduci jucatori romani, tineri, decat parasute din Bulgaria, Columbia sau Oltenia ![]()
latovlevici oricum nu era piesa de baza la Poli, ce dracu, a jucat imprumutat la Bistrita.nu e nici un mare transfer....oricum nu cred ca vre`un stelist realist e incantat de vre`un transfer al Stelei din vara...poate doar de alves - asta are ceva CV de fotbalist.
Gresesti aici. Nu vine la cine e interesat, vinde la cine e indeajuns de prost incat sa cumpere. Nu vedeti ca toate transferurile de la Timisoara la echipe din Romania au fost transferuri ratate?
Ai dreptate! Si capitanul Stelei e un fotbalist ratat, nici nu stiu cum mai ramane la echipa ca habar n-are sa dea o centrare. omg gen
Zice prost-port ca a semnat Angelov.