FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in vara 2010

«1111213141530»
AG28.06.2010 07:28

Primul jucator care a marcat la această editie de Campionat Mondial, sud-africanul Siphiwe Tshabalala l-a dat gata pe Piturca "Ă'sta ar fi excelent la Steaua pentru sistemul meu de joc", si-a spus probabil Victor Piturcă după ce i-a urmarit evolutia africanului la Cupa Mondiala Are viteza e stangaci, sutează bine, are tehnică si poate juca oriunde pe banda stanga În plus, faptul că evoluează in tara sa, la Kaiser Chiefs, nu poate fi decat un atu pentru stelisti din punctul de vedere al pretului pe care ar putea să-l platească pentru el. Surse ProSport sustin ca de aproape două saptamani, Piturcă a inceput să se intereseze de Tshabalala si a aflat că sud-africanii cer pe el 800.000 de euro, pentru că jucatorul intră in ultimul an de contract.

ar fi o treaba destul de buna

razvan2828.06.2010 11:51

AG si mie mi-ar place sa vina Tshabalala la Steaua , e jucator bun , de viteza , joaca si pe banda stanga unde nu prea avem cine stie ce dar la cum stiu eu conducerea noastra minunata va prefera un liber de contract.

AG28.06.2010 11:55

la 800.000 de euro, si un salariu de 180.000 , 200.000 ,nu e mare lucru, important este sa se miste repede in achizitionarea lui, altfel va ajunge la o echipa mare din vest si atunci iar vom citi in ziare " Steaua a ratat o super vedeta pentru 800.000 de euro "

Andrei^28.06.2010 12:44

Tshabalala e bun, chiar ma gandeam daca nu cumva vor aparea curand zvonuri prin presa cum ca Steaua ar fi interesata de achizitionarea sud-africanului. Dar sa fim seriosi, Tshabalala a fost remarcat de multe alte cluburi care sunt dispuse sa faca investitii mai mari decat ce isi permite jb. Si in plus el nu poate juca in acelasi sistem cu Toja spre exemplu, care e tehnic dar lent si lenes. I-ar fi deci foarte greu sa se acomodeze in Romania, unde nu se joaca ce se joaca in nationala Africii de Sud.

Alex88pl28.06.2010 18:04

mie nu mi se pare cine stie ce jucator.i n afara de acel gol nu mi s-a parut ca a facut ceva sa iasa in evidenta. si 3 meciuri nu inseamna nimic. cel mai bun ar fi un imprumut pe 6 luni, un an cu optiune de cumparare.

red&blue_boy28.06.2010 19:39
cel mai bun ar fi un imprumut pe 6 luni, un an cu optiune de cumparare.

Ai spus-o precum-i convine lui Becali ! :)

Nici mie nu mi se pare nu stiu ce sud-africanul,cine stie si daca s-ar adapta la noi...Asa,viteza are,mi-e sa nu avem insa doi Baneli in echipa! :D

se7en28.06.2010 19:57

nu luam noi pe nimeni de la mondiale, stati calmi. nu doar cei din conducerea Stelei s-au uitat la meciuri. Tshabalala ar veni si pe mai putin de 200k pe an zic eu, dar sigur mai sunt si altii interesati de el. ar fi bun totusi.

vlad stelistu29.06.2010 05:12
Piti a urmarit Sparta Praga cu Dinamo Moscova

Un alt fotbalist pe care Victor Piturcă il are in vizor si pe care l-a urmarit deja e Bony Wilfried, un atacant foarte talentat care evoluează in prezent la Sparta Praga. Managerul roș-albastrilor a parasit vineri seara cantonamentul echipei sale din Austria si a mers să vadă amicalul dintre Sparta Praga si Dinamo Moscova, incheiat cu scorul de 2-2, partidă in care ex-dinamovistul Ropotan a marcat un gol pentru rusi. Wilfried a evoluat pană in minutul 67, cand a fost schimbat de antrenorul cehilor. Ivorianul a fost format la cea mai prestigioasă scoală de fotbal din tara sa, cea detinută de Cyrille Domoraud, si a fost in 2007 golgheterul campionatului. În urmă cu doi ani a fost transferat in Europa, la Sparta Praga.

Il stiu pe asta, e ala care a dat golu din ultimu minut de 3-2 cu CFR in europa league. Si l-am mai vazut si in alte meciuri, si chiar imi place. :)

Un atac cu tshabalala si wilfried ar arata perfect. Dar oricum nu ii aduce pe amandoi, cica asta ar fi solutia de avarie in caz ca pica africanu'

Stryker29.06.2010 10:24

Acela a fost singurul sau gol din Europa League de atfel, vad ca este cotat cu 1.500.000 pe transfermarkt, cam mult parca la ce bani sunt la Steaua ...

Totusi are 21 de ani si e posibil sa fie un atacant de viitor, poate juca se pare pe mai multe pozitii in atac, insa cred sunt sanse destul de mici sa-l vedem la noi

Am si eu o curozitate ... desi nu stiu daca exista vreun raspuns logic la aceasta intrebare : De ce a fost dat Pedriel si pastrat Surdu ?

red&blue_boy29.06.2010 15:24
Am si eu o curozitate ... desi nu stiu daca exista vreun raspuns logic la aceasta intrebare : De ce a fost dat Pedriel si pastrat Surdu ?

Puteau sa fie pastrati amandoi,ca s-asa la rezerve stam cam rau...

mountytoma29.06.2010 15:37

probabil ca sa ii plateasca altii salariul lui pedriel pana la terminarea contractului... chiar nu a fost lasat sa arate ce poate la Steaua! nu zic ca l-as fi dat pe Surdu, dar intr-adevar parca trebuiau pastrati amandoi. daca il vinde pe Kapetanos, ramanem in pom si pomul in aer...

razvan2829.06.2010 18:49

Pai poate pentru ca Pedriel fata de cacatu ala de Surdu nu stie sa pupe machedoni in cur

Ro.OBert30.06.2010 11:00

Amicalu de azi se transmite in direct pe vreun site sau la TV?

Tz3pI30.06.2010 11:06

Niciun meci amical nu va fi transmis pentru ca asa vrea conducerea Stelei.

razvan2830.06.2010 11:42

Vor sa incinga sangele in noi.Sa asteptam prima etapa ca sa il putem vedea pe Banel capitan :))

Ro.OBert30.06.2010 12:37

Kapetanos sa fie capitan! ala-i mai impunator asa...daca comenteaza unu sa-i traga o gogoasa dupa ceafa..Banel e prea blajin :))

vlad stelistu02.07.2010 09:56

Banel e prea anti-talent in primul rand.

Pai referitor la impunere atunci trebuia sa fie capitan Pepe Moreno pana acum :)) . Mi-am adus aminte de declaratia lu Jiji de iarna trecuta, cum ca Pepe l-ar fi amenintat pe Dica in vestiar ca il ia la omor daca nu primeste pase. :chair:

Apropo, ce se mai aude de transferul la Roma pe 4 mil? :)

RobYnho02.07.2010 14:24
Grecii de la Paok caută să se intarească in ofensivă inainte de noul sezon, iar principalele două piste pe care le au in acest moment sunt Pantelis Kapetanos si Antonio Langella.

Considerat de Victor Piturcă un om foarte important pentru Steaua in stagiunea viitoare, golgeterul roș-albastrilor a declarat recent că iși doreste să ramină in Ghencea pentru a incerca să ia titlul după două tentative esuate. Totusi, o ofertă importantă din partea clubului din Salonic, oraș in care a mai evoluat la rivala Iraklis, ar putea să-l determine pe Kapetanos să-și reconsidere pozitia.

gesepe

David02.07.2010 15:37

Kape daca merge undeva,merge la o echipa mai mare decat Salonic.

razvan2802.07.2010 19:34

Clar da ! Ar putea face fata la Panata sau la AEK Atena

Stryker04.07.2010 15:08

de venit nu cred ca o sa mai vina decat maxim 2-3 jucatori de duzina cum ne-am obisnuit de altfel ...

in conditiile astea incep sa ma gandesc ca cel mai bun transfer al acestei veri ar fi sa-l pastreze pe Kapetanos

red&blue_boy04.07.2010 15:12
in conditiile astea incep sa ma gandesc ca cel mai bun transfer al acestei veri ar fi sa-l pastreze pe Kapetanos

La fel cred si eu,din pacate...

razvan2804.07.2010 19:01

Ar fi bine sa ramana Pantelis decat sa vina vreo panarama de jucator care da cu stangu in dreptu...

Lari05.07.2010 07:07

Steaua are posibilitatea să-l imprumute un an pe Ibrahima Balde, un atacant senegalez de la Atletico Madrid.

Africanul are 20 de ani si a marcat de trei ori in sezonul trecut din Primera pentru echipa lui Forlan si a lui Aguero.

Fotbalistul a mai jucat la Vélez Sarsfield (2007-2008) si la Atletico Madrid B (2008-2009).

Roș-albastrii au avut vara asta mai multe optiuni din Spania , pe care Craioveanu i le-a recomandat lui Piturca dar pină acum n-au izbutit să convingă nici un jucator să lase Peninsula Iberică pentru Romania.

gsp

AG05.07.2010 07:47
Clar da ! Ar putea face fata la Panata sau la AEK Atena

de la AEK a venit la Steaua, din postura de rezerva.. liber de contract

«1111213141530»