Tuturor ne e dor de Steaua !
Tuturor ne e dor de Steaua !
"Sa vedem primu meci si noiile achizitii ca sa spun asa in " cu toate ca nici anu asta nu avem echipa ma rog merge si asami-e dor de Steaua
Perlă de la bac: "Nichita Stanescu a stiut el de ce a pus virgulele si punctele acelea in poezie si nu mă bag eu in ce a facut el". ![]()
Perla de la BAC ? Pai nu incepe luni bacul ?
Perlă de la bac: "Nichita Stanescu a stiut el de ce a pus virgulele si punctele acelea in poezie si nu mă bag eu in ce a facut el".![]()
Si normal, nu? ![]()
@ Razvan28: Probabil o fi fost de la un BAC anterior! ![]()
Din nefericire, Piturca e singurul care are un plan la Steaua dupa plecarea lui MM Stoica. Tare ma tem ca va baga bani in buzunarele ciobanului in maxim 2 ani.
Din pacate, ai dreptate! (am facut si o rima cu ocazia asta) Si uite asa se alege praful de protestul anti-oier si o sa stam cu cioban pe cap multi ani de acum inainte. Este ca si cum protestul nici n-a existat! ![]()
Bulgarul e de acord cu oferta Stelei si va ajunge in curind in cantonamentul roș-albastrilor din Austria
Steaua incheie transfer după transfer. Piturcă e foarte aproape să-și asigure serviciile unui jucator pe care si-l doreste mult. Stanislav Angelov ceruse citeva zile de gindire după ce a primit propunerea Stelei: "Dacă nu-mi gasesc ceva mai bun, vin in Romania". Roș-albastrii au presat, au cerut un raspuns urgent si au obtinut acordul fotbalistului in virstă de 32 de ani, care va ajunge in zilele urmatoare in Austria, la antrenamentele echipei.
De ce e Piti disperat să-l ia pe Angelov? Fiindcă bulgarul cu 33 de prezente in "natională" acoperă două posturi deficitare la Steaua: fundaș stinga si mijlocaș defensiv. Pe banda stingă există doar Emeghara, in timp ce la inchidere e un gol, din cauza despartirii de Ovidiu Petre. Angelov e liber de contract după ce si-a incheiat acordul cu Energie Cottbus.
gsp
Sa vedem ce poate si Angelov asta,m-as astepta la mai mult decat de la Dorel! ![]()
L-a adus pe Dorel pentru ca e prieten bun cu Radoi! ![]()
Bosniacul, Adin Dzafic are 21 de ani si joaca pe postul de atacant la formatia de prima Liga din Bosnia, Velez Mostar. Dzafic evolueaza si pentru nationala de tineret a tarii sale. Tanarul fotbalist a efectuat deja primul antrenament in tricoul Stelei."Am auzit lucruri frumoase despre Steaua si imi doresc sa raman aici. Sper sa demonstrez ca am calitati sa joc in Romania. Acum sunt putin obosit pentru ca am zburat multe ore cu avionul", a spus Dzafic.
Am vazut si cele doua filmulete cu el de pe youtube, seamana la fizic cu Dzeko si are viteza destul de buna sunt singurele lucruri pe care le-am remarcat. Filmuletele sunt cel putin interesante pentru ca sunt si cateva ratari uriase
. Nu stiu de ce insa sper sa-l retina Piturca in lot.
Am auzit ceva de Dzafic,ca l-ar vrea Steaua...Ramane de vazut ce poate,pe youtube si lui Banel-i facem un clip de zici ca e cel mai tare... ![]()
Banel chiar e cel mai tare, dar rasistii astia nu vor sa recunoasca adevarul! ![]()
Bine barem ca-l pune capitan anu' asta. Merita saracul la cat alearga ... ![]()
Bosniacul va fi testat in partidele amicale cu Apoel Nicosia (duminica ora 15.00) si cu Viktoria Plzen (miercuri, ora 18.00).
Legitimat in prima ligă bosniacă la Velez Mostar, Dzafici (1,84 m) a punctat stagiunea precedentă de 13 ori in 27 de partide.
Nu e rau....13 goluri in 27 partide chiar nu e rau.Acuma sa vedem ce va fi de el.Cred ca ar fi de transferat , fata de ce avem acum in atac , unde doar Stancu si Kapetanos sunt de primul 11 ar fi bun.Surdu e varza iar Pedriel am inteles ca ar fi posibil sa-l imprumute la Sivasspor
Pedriel am inteles ca ar fi posibil sa-l imprumute la Sivasspor
Pedriel vad ca nu primeste nici acum vreo sansa la Steaua...
Pe un lucru nu se insista.Nea Piti!,pai ti se par acoperite benzile cu Banel si Dodel?Si daca se mai rupe unul,presupunand ca Szekely e compromis tot turul,ce faceti?
Pedriel deja a fost imprumutat in turcia la sivasspor, pe 90.000 parca sau ceva in genul asta. Scrie pe siteul lor oficial.
Mie personal mi se parea un atacant care sa aibe fata de Steaua, mai bun decat surdu oricum cred ca era. ![]()
A vorbit cineva mai devreme de Banel Nicolita capitan si rasism. Nu noi decidem cine e capitan, ci in vestiar sa decide treaba. Pana la urma urmei cine e capitan e tot stelist, asa ca nu mai vorbiti de capitan si alte chestii. Vorbiti despre transferuri si atata tot ![]()
Ms ![]()
![]()
Piturca a renuntat la Dzafici
Interesanta decizie sa refuzi un jucator de nationala dar sa te bazezi pe Surdu sau sa il cumperi pe Pacurar.
@razvan28
Si Surdu a jucat la nationala Romaniei, deci este un jucator de nationala.
Ce mare scula e Dzafici asta? Decat sa vad o petarda din Bosnia mai degraba il aduce pe prafuitul ala de Vlad Rusu sau Batfoi de la echipa a doua. Tot panarama, dar macar e roman.
Nu sti ce sa mai crezi. !!!!![]()
Cica Steaua ar juca un amical cu Real Madrid
o fi tot o gogoasa sau...
Cica Steaua ar juca un amical cu Real Madrido fi tot o gogoasa sau...
cica o fi adevarat. In august dar nu stiu daca se joaca ![]()
Cica Steaua ar juca un amical cu Real Madrido fi tot o gogoasa sau...
Iti dai seama ce mare belita se intampla. ![]()
Joaca cu echipa familiei Becali, nu cu Steaua, asa scrie prin presa.
Cu alte cuvinte Fc Steaua. Si ghici cine a spus asta? giovanni scuipici!
Asta cu Dzafici s-ar putea sa fie o greseala, parca vezi ca peste ani va juca prin vest in ligiile puternice ale Europei ...
desi tine de domeniul trecutului, mai tineti minte ca pe Pantsil ala de la ghanezi, l-a vrut si Steaua in urma cu 4 ani?
http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/2664/
inca un jucator bun pe care l-am ratat in anii care au trecut ...