Esti nerabdator sa ii vezi pe Pacurar si Dorel Stoica ?
Eu vreau sa vad trio-ul de soc : Banel,Dodel si Dorel ! ![]()
Esti nerabdator sa ii vezi pe Pacurar si Dorel Stoica ?
Eu vreau sa vad trio-ul de soc : Banel,Dodel si Dorel ! ![]()
Eu vreau sa vad trio-ul de soc : Banel,Dodel si Dorel !![]()
nu uita cn sta in spatele trio-ului de soc multi zic ca doar fotbalistii asti sunt vedete dar adevarata vedeta este antrenorul-jucator-patron-ingrijitor.de.teren-director.de.marketing-antrenor.de.portari domnu Gigi Becali =) el merita toata admiratia ![]()
nu uita cn sta in spatele trio-ului de soc multi zic ca doar fotbalistii asti sunt vedete dar adevarata vedeta este antrenorul-jucator-patron-ingrijitor.de.teren-director.de.marketing-antrenor.de.portari domnu Gigi Becali =) el merita toata admiratia![]()
...si cel care face dragoste cu copacii !!! ![]()
Pe Jiji nu l-am mai pomenit,el se stie ca este pretutindeni si nicaieri!
Bine ar fi ca barem cativa dintre jucatorii adusi sa confirme,chiar incepand din amicale,dar nu prea cred...Poate Radut sau Gardos,sa fie ceva de ei...Vom vedea!
Bulgarul Stanislav Angelov este in discutii avansate cu Steaua si ar urma sa semneze zilele urmatoare un contract pe o perioada de un an cu optiune de prelungire pe inca unul. Ar fi al noulea transfer reusit de ros-albastri in aceasta vara. Internationalul bulgar este in acest moment liber de contract dupa ce s-a despartit de Energie Cottbus, iar presa de la Sud de Dunare scrie ca va semna zilele urmatoare cu Steaua.
In varsta de 32 de ani, Angelov poate juca atat fundas stanga cat si mijlocas la inchidere. El are 30 de prezente in nationala Bulgariei, iar in ultimii trei ani a jucat la Energie Cottbus.
Angelov mai are de stabilit cu Steaua doar detalii de ordin financiar. El le-a transmis sefilor din Ghencea sa se grabeasca, deoarece mai are oferte de la Aris, Genclerbirligi si din Bundesliga.
Onlinesport
Degeaba sunteti nerabdatorii sa vedeti primul meci al Stelei ca si asa nu avem echipa
Daca am ajuns sa luam jucatori de 32 de ani e grav...
Ai spus-o de parca ne-am trezit intr-o saptamana numai cu jucatori de 32 de ani, tinand cont ca Angelov asta nici macar nu e confirmat oficial ci doar prin ziarele astea de toata mana. Lazio plateste 2.3 milioane de euro pentru transferul lui Andre Dias, fundas care merge pe 32 de ani, altii care sunt in situatie grava.
oare de ce nu l-am luat pe Ljubinkovic in loc de Pacurar? ar fi fost un transfer mai bun si e si liber de contract. sper sa nu ajunga la javre, asa cum se vehiculeaza.
cat tam-tam nici sezonul asta nu o sa avem echipa,ciobanul nu a investit deloc iar provincia rade iar de noi trist dar adevarat .
Cand ne vom mai bate la campionat???
oare de ce nu l-am luat pe Ljubinkovic in loc de Pacurar? ar fi fost un transfer mai bun si e si liber de contract. sper sa nu ajunga la javre, asa cum se vehiculeaza.
Ljubinkovic n-a mai evoluat intr-un meci de prin ianuarie.
Ai spus-o de parca ne-am trezit intr-o saptamana numai cu jucatori de 32 de ani, tinand cont ca Angelov asta nici macar nu e confirmat oficial ci doar prin ziarele astea de toata mana. Lazio plateste 2.3 milioane de euro pentru transferul lui Andre Dias, fundas care merge pe 32 de ani, altii care sunt in situatie grava.
Zic asta pentru ca si asa avem destui jucatori de peste 30 de ani...inca unu in plus nu ne trebuie.Andre Dias ? Daca e ala de la Getafe e bun , chiar si la 32 de ani dar sa nu uitam ca Angelov asta vine de la Energie Cottbus nu de la Getafe sau vreo alta echipa mai breaza...
Tot e un pas inainte. Avand in vedere ce transferuri infiorator de slabe am facut in pauza competitionala,e clar un pas inainte. Apropo,in toata istoria noastra nu am transferat pe nimeni de la o echipa de prima mana,iar transferuri ca anul asta am mai facut doar in 2008. Cu mari diferente totusi,deoarece atunci nu au fost facute de un profesionist precum Piturca ci de trupa fatala,Lacatus&Argaseala.Acum avem jucatori romani care pot creste sau pot fi reinventati de Piti. Becali saraceste urat daca iese aiurea din nou in public,ceea ce ii da lui Piturca o anumita siguranta,insa trebuie sa ramanem constienti si de fotbalul urat gen ce vedem la World Cup pe care il va practica echipa super defensiva a Stelei 2010-2011 si trebuie sa ne amintim de infrangerile dureroasa din era Piturca din celelalte mandate.
Ramane sa vedem daca repeta prin lipsa prezentei la cupele europene,umilinta de la catei,sau s-a maturizat ca antrenor in urma experientei cu nationala si confirma ca antrenor,Steaua reincepand sa produca performante.
Totusi,a creeat un nucleu de jucatori care a dainuit tot deceniul si a fost dizolvat abia de curand, fiind temelia tuturor performantelor din perioada 2004-2006. A reinceput sa faca acest lucru,luand jucatori decenti pe banda rulanta pe care ii poate reinventa sau ii poate ajuta sa explodeze in acest sezon,indepartand petardele de la echipa(Baciu,Tudose,[mi-e greu sa zic Zapata],Karamyenii) si facand ordine in sistemul managerial de la Steaua.
Avand in vedere ca nu vine precum Stoichita,ca un sclav,fara pretentii contracutale,ba mai mult reuseste sa il invarta pe cioban pe degete pana ce ii asigura o anumita suma,precum si platirea salariilor jucatorilor,eu consider ca Piturca face asta pentru Steaua.Consider ca Fc Steaua s-a dizolvat in timpul mandatului lui Piturca,si ii urez succes!
Zic asta pentru ca si asa avem destui jucatori de peste 30 de ani...inca unu in plus nu ne trebuie.Andre Dias ? Daca e ala de la Getafe e bun , chiar si la 32 de ani dar sa nu uitam ca Angelov asta vine de la Energie Cottbus nu de la Getafe sau vreo alta echipa mai breaza...
Nu, e transferat de la Santos din Brazilia, jucator care pana la 32 de ani nu a parasit campionatul brazilian. Nu asta e relevant, e suparator faptul ca orice jucator ar veni la Steaua este considerat slab, fara valoare sau expirat, asta cand nu stiu cati dintre noi au vazut meciuri cu acei fotbalisti. De exemplu, daca maine apare pe site-ul oficial al echipei ca Popov este ultima achizitie a Stelei eu sunt in stare sa pun bani la bataie ca se vor gasi oameni care sa-l critice, desi nu l-au vazut niciodata jucand.
Becali nu 'ucide' neaparat ceea ce inseamna clubul Steaua, ne 'ucide' si pe noi ca suporteri stelisti daca ne incapatanam sa dorim raul Stelei prin simplul fapt ca el este patron. Becali nu va pleca de la echipa in curand si nu va pleca de la echipa daca noi, suporterii, ne vom concentra iarasi asupra lui si nu asupra echipei.
Tot e un pas inainte. Avand in vedere ce transferuri infiorator de slabe am facut in pauza competitionala,e clar un pas inainte. Apropo,in toata istoria noastra nu am transferat pe nimeni de la o echipa de prima mana,iar transferuri ca anul asta am mai facut doar in 2008. Cu mari diferente totusi,deoarece atunci nu au fost facute de un profesionist precum Piturca ci de trupa fatala,Lacatus&Argaseala.Acum avem jucatori romani care pot creste sau pot fi reinventati de Piti.
Se poate sa fie asa,dar pe langa ce am adus pana acum cred ca aveam nevoie si de ceva nume mai importante,niste certitudini.Cum am mai zis,eu unul ma indoiesc de valoarea jucatorilor veniti de la Pandurii,singurii de la care as avea ceva sperante sunt tinerii Radut si Gardos...Plus ca e greu sa faci o echipa omogena dupa ce renunti la atatia jucatori dintr-o data...Iar daca Piturca vrea performanta,jucatori de valoare etc,de ce a renuntat asa usor la O.Petre sau Golanski?...
Mai ales la Golanski unde aveam probleme pe post...
Oricum la capitolul "plecari" Piturca a procedat bine cu ceva > l-a dat pe Plesan ![]()
Si pe Baciu!
Da nici Baciu nu mai e ce a fost odata , inainte isi facea treaba mereu cand intra era mai modest.Acum de la un timp a inceput sa aiba si fite si nu mai joaca nici fotbal...sa nu uitam ca acum 3 ani cu Arsenal , Adebayor nu a miscat in fata lui.
[..] de ce a renuntat asa usor la O.Petre sau Golanski? [..]
Pawel nu si-a mai dorit in ruptul capului sa continue la Steaua. De vina e ciobanul si modul in care l-a tratat pe conationalul sau, Grzelak. Sunt convins ca Piturca si l-a dorit in continuare pe Golanski, dar vorba aia: "dragostea cu sila nu se poate." Cat despre Ovidiu Petre, care deja a ajuns la o varsta (28 de ani) si la un anumit nivel de blazare, o oferta avantajoasa atat pentru el, cat si pentru club, constituie un motiv bun pentru Piturca sa-l vanda.
Doi la mana, Petre Marin cum juca la 32 de ani? Fara 4-5 jucatori trecuti de 30 de ani in primul "11", experimentati - mai ales in compartimentul defensiv - nu poti face performanta.
Din nefericire, Piturca e singurul care are un plan la Steaua dupa plecarea lui MM Stoica. Tare ma tem ca va baga bani in buzunarele ciobanului in maxim 2 ani.
Nu stiu de ce nu l-a placut Gigi pe Grzelak. Mie mi-a placut.
Probabil pentru ca e batut in cap si ii place mai mult de Banelinho?
Pawel nu si-a mai dorit in ruptul capului sa continue la Steaua. De vina e ciobanul si modul in care l-a tratat pe conationalul sau, Grzelak. Sunt convins ca Piturca si l-a dorit in continuare pe Golanski, dar vorba aia: "dragostea cu sila nu se poate." Cat despre Ovidiu Petre, care deja a ajuns la o varsta (28 de ani) si la un anumit nivel de blazare, o oferta avantajoasa atat pentru el, cat si pentru club, constituie un motiv bun pentru Piturca sa-l vanda.
Doi la mana, Petre Marin cum juca la 32 de ani? Fara 4-5 jucatori trecuti de 30 de ani in primul "11", experimentati - mai ales in compartimentul defensiv - nu poti face performanta.
Nu sunt atat de convins ca Piturca si l-a dorit pe Golanski.Polonezul a plecat din cauza lui Becali,dar Piturca putea sa-l convinga pe cioban ca ar mai avea nevoie de el,sa se inteleaga la salariu.Nu cred ca Pawel n-ar mai fi ramas la Steaua...
Normal ca e nevoie si de jucatori experimentati la echipa.Si eu cred ca nu poti sa faci performanta doar cu o echipa de tineri,conteaza mult si experienta.Un exemplu,bine,la alta scara,ar fi Arsenal,care cu o echipa in majoritate tanara joaca frumos,dar de cativa ani buni nu reuseste sa mai castige un trofeu...Dar si daca aduci ceva jucatori mai in varsta,barem sa fie ceva de ei,sa aiba "un nume"...Daca doar gratis sau imprumutati...
Ma da si lenea e mare la Steaua..Ar trebui angajat un scouter bun care sa caute jucatori prin tarile sarace ...jucatori de media campionatului nostru si care nu-s scumpi ,da nu, la Steaua e un singur "scouter" si anume Gigi...vine unu pac uite-l pala ce bun e a doua zi il cumpara -.- cu asemenea "eforturi" sa-si puna pofta-n cui...stiti cum e dupa munca si raspalata...(ronnie am vazut mesaju k scz nu se va mai intampla=) )
^Ti se pare ca profesionalismul e un cuvant prezent in vocabularul celor din conducerea Stelei?Aaaa...da...am uitat...pentru ei profesionalism inseamna specimene gen mache,Argaseala si mai ales clanul Becali....
asa e The Game.....pacat ca a plecat MM Stoica ..ala chiar avea ochi bun la jucatori
,chiar si CFR Cluj cu toate ca am inceput sa-i urasc la fel de mult ca pe caini si cioroi da uite ce jucatori au adus din tari de care jumate din conducerea Stelei n-a auzit
"Sa vedem primu meci si noiile achizitii ca sa spun asa in " cu toate ca nici anu asta nu avem echipa ma rog merge si asa ![]()
mi-e dor de Steaua