FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SC Heerenveen - Steaua!

«12345621»
I.N.Money25.12.2005 06:52

In acest moment ei au ramas cu 2 jucatori destul de experimentati : Bosvelt( Capitanul Lui Feyenoord in 2002 cand au castigat Cupa UEFA) si Bruggink(fost golgeter al lui PSV Eindhoven),ei fiind jucatorii cu un nume de la ei,in rest sunt jucatori tineri si foarte ambitiosi gen:Hanssen,Norregaard sau Samaras.Fara Huntelaar varful Samaras devine principala lor speranta pentru atac fiind al doliea golgeter al echipe cu 7 goluri in toate competiile.

sorin_77725.12.2005 08:24

Daca de la ei pleca la noi vor venii jucatori de baza... Dupa spusele lui MM mai sunt 9 zile pana la marea bomba... Si atunci sa vada olandezii ce inseamna sa joci cu o echipa romaneasca si nu caineasca... :lol:

I.N.Money25.12.2005 09:37

Sa stii Sorine ca am impresia ca ai dreptate cu Cernat,nici eu nu imi imaginez alt jucator de clasa sa vina ...

Alin_H25.12.2005 11:05
Sa stii Sorine ca am impresia ca ai dreptate cu Cernat,nici eu nu imi imaginez alt jucator de clasa sa vina ...

Cernat nu cred ca vine. Poate e V. Moldovan pana la urma. Cu toate ca nu vad in locul cui ar putea juca. Pascovici e un jucator pe care am citit ca Steaua si-l doreste dar nu intra in categoria ,,de clasa". Sau Caramarin? Se stie ca are o relatie speciala cu Olaroiu. Oricine ar fi, nu cred ca e strain.

Bogdan4Steaua25.12.2005 12:10

Daca e sa ne luam dupa vorbele lui MM, jucator de clasa, transfer care va bulversa suflarea fotbalistica din Romania, cred mai degraba ca e un jucator strain. Oricum, sigur nu e un transfer de la o alta echipa din Romania(deci exclus V. Moldovan sau Caramarin). Vom vedea.

Referitor la Heerenveen, chiar daca a plecat un jucator de baza, trebuie tinut cont de faptul ca a plecat pe 8 mil$. Cu acei bani olandezii pot achizitiona chiar 2-3 jucatori destul de valorosi. In urma acestor mutari, Heerenveen ar putea deveni un adversar mai puternic decat era pana acum. Deci sa nu ne grabim cu afirmatiile.

dbd25.12.2005 12:42

Bogdan4Steaua a scris :

Referitor la Heerenveen, chiar daca a plecat un jucator de baza, trebuie tinut cont de faptul ca a plecat pe 8 mil$. Cu acei bani olandezii pot achizitiona chiar 2-3 jucatori destul de valorosi. In urma acestor mutari, Heerenveen ar putea deveni un adversar mai puternic decat era pana acum. Deci sa nu ne grabim cu afirmatiile.

o corecta si o foarte importanta precizare...

cei de la heerenveen au facut o "mutare" buna...dar sper sa nu i ajute !!! :twisted:

Bodanel25.12.2005 12:57

la ei egal la noi ii batem. nu se discuta.

Dan_BKL25.12.2005 15:22

nu trebuie sa ne consideram deja calificati pentru ca am avea mult ghinion(sa nu uitam de rosenborg si de meciul cu caini de anul asta cand la 2-0 puteam trece 3pct. in dreptul Stelei)trebuie sa ne respectam adversarul oricare ar fi el.heerenveen nu sunt deloc slabi.urmaresc campionatul olandez si heerenveen a pus probleme mari lu psv si Ajax.trebuie sa dam mare atentie olandezilor cu toate ca suntem favoriti.

daca echipa joaca fotbal cu sufletul vom trece destul de lejer.

VINERI ORA 21 IN DIRECT LA TV Sport HEERENVEEN-Ajax.

Oli uitate atent la meci si nu considera ca suntem deja in optimi.

sper sa avem un parcurs mai lung anul acesta in Cupa UEFA decat anul trecut pentru ca valoare avem si ar fi pacat sa ne impiedicam de echipe gen heerenveen sau az alkmaar.

dbd25.12.2005 15:35

echipa degeaba pune ea suflet cata vreme se pot face acu niste transferuri de se strica toata echipa...

sorin_77725.12.2005 19:02
VINERI ORA 21 IN DIRECT LA TV Sport HEERENVEEN-Ajax.

Oli uitate atent la meci si nu considera ca suntem deja in optimi.

.

Multumim mult de informatie... vineri pe 30 decembrie?

dbd25.12.2005 19:13

are sanse heerenveen ??? cu cine tineti ???

Dan_BKL25.12.2005 20:41

da vineri 30decembrie

nu stiu ce rezultat va face heerenveen cu Ajax da oricum mai mult ma intereseaza daca isi pastreaza forma buna dupa plecarea lui huntelar.

dbd26.12.2005 07:28

pai huntelar a plecat deja ??? sau v-a pleca dupa acest meci ???

I.N.Money26.12.2005 08:31

Poate il vedem titular la Ajax impotriva lui Herenveen....

dbd26.12.2005 14:25

cum adica poate ???

sorin_77726.12.2005 15:08

Cred ca nu va juca in aceasta partida la nici o formatie acest Huntelaar...

dbd26.12.2005 15:12

atunci e o veste buna pentru noi...nu ???

Dan_BKL26.12.2005 16:19

in mod normal huntelaar ar fi titular la Ajax dar nu stiu daca are drept de joc pentru meciul de vineri.

dbd26.12.2005 16:25

aaa...am gresit eu ...am grezut ca huntelar joaca la heerenveen...

Motanu D26.12.2005 16:30

De ce faceti atat caz de Huntelaar ? Lasati-l pe om sa traiasca. Oricum nu are nici o sansa Heerenveen

dbd26.12.2005 16:37

si mai ales ca aci e vorba despre meciul Steaua - Heerenveen... :lol: :lol: :lol:

alinush8926.12.2005 19:10
aaa...am gresit eu ...am grezut ca huntelar joaca la heerenveen...

Huntelaar joaca la heerenveen ..sau ma rog..a jucat pana acum cateva zile....cand s-a transferat la Ajax(cel putin asa stiu)....oricum..cu huntelaar sau fara huntelaar tot ii batem..asta e clar

Motanu D26.12.2005 19:21

Si cine naiba e Huntelaar asta ? Un neica-nimeni pe marginea caruia facem noi atata caz. Imi pare rau ca a plecat, pentru ca daca ramanea, dupa meciurile cu Steaua, nu mai dadea Ajax pe el nici 2 milioane !

L-am vazut cum joaca, nu e rau, dar nu m-a impresionat cu nimic! Nu e vina noastra ca nu stiu fundasii din Olanda sa-l blocheze.

Dan_BKL26.12.2005 21:48

Huntelaar e golgeter in olanda si la heerenveen era cel mai bun jucator al echipei.acum ca sa transferat la Ajax se va lupta pentru titularizare cu anastasiou si mitea care inca e accidentat.la heerenveen a mai ramas totusi Yildirim care este in mare forma speram sa se gaseasca o oferta buna si pentru el si sa plece la psv,Ajax sau feyenoord.

fara huntelaar si yildirim heerenveen e o echipa usor de manevrat pe care o poate bate orice echipa de la noi din campionat.

daca va pleca si yildirim vom avea un meci mai usor decat ne asteptam

FORTA Steaua!

dbd27.12.2005 07:32

Sper sa plece si turcu' ala...dar oricum ii batem noi !!!

«12345621»