Pai daca ne temem de anonimi precum Huntelaar sau Yldirim... Daca ar juca van Nistelrooy la ei ce-ar trebui sa facem ? Sa ne plangem de mila ?
Pai daca ne temem de anonimi precum Huntelaar sau Yldirim... Daca ar juca van Nistelrooy la ei ce-ar trebui sa facem ? Sa ne plangem de mila ?
nu...pai atunci ar trebui ei sa nu il bage pe van Nistelrooy in joc...sa le fie lor frica !!!
Nu e cazul sa ne temem prea tare de jucatorii lui Heerenveen.S-a vazut clar ca in deplasare se baga cu fundul in poarta pentru a nu primi gol.
O echipa mare nu ar face asa ceva.Ar juca ofensiv, asa cum a jucat Steaua in toate meciurile de pana acum din UEFA.Iar ca sa batem subiectul asta doar de dragul de a spune ceva mi se pare pierdere de timp.Ca sa nu spun altceva.
sa nu se inteleaga gresit ca ne temem de huntelaar sau yildirim dar fara ei doi am fi in proportie de 90% calificati.
heerenveen per ansamblu este o formatie incomoda si mizeaza mult pe aparare.
sa nu se inteleaga gresit ca ne temem de huntelaar sau yildirim dar fara ei doi am fi in proportie de 90% calificati.
Cu amandoi in teren am fi fost 100% calificati. Asa, ca a plecat Huntelaar, suntem 95% calificati !
important este ca jucam intai la ei si apoi la noi...
Fara discutie.
Este un avantaj pe care ti-l ofera sansa.
Avantajul asta ar trebui sa dispara cu timpul.Pentru a oferi combatantelor sanse egale.
Uite,eu as gasi o rezolvare.Dupa primul meci,indiferent de rezultat sa se execute cate o serie de lovituri de la 11 metri de care sa se tina cont doar dupa retur daca va fi nevoie.Apoi,in retur,loviturile de la 11 m s-ar executa doar in cazul in care rezultatul de pe teren nu ar califica una din echipe.
Exemplu : Heerenv - Steaua 0-2 in teren dupa 90'.Lovituri de la 11 m.Cate o serie de cate cinci lovituri.
Retur : Steaua - Heerenv 2-0.Calificare directa.Loviturile nu sunt necesare.
Dar daca Steaua - Heerenv 0-2,atunci se trece direct la loviturile de departajare.Fara prelungiri.O serie de cate cinci lovituri,iar golurile se aduna la golurile din lov.de departajare marcate in tur.
In caz de egalitate s-ar executa pana cand una din echipe rateaza,iar cealalta marcheaza.
S-ar elimina astfel minutele de prelungire favorabile echipei gazda.Si ar fi echitabil.
Virgil, mai intai fa tot ce e posibil sa-i iei locul lui Blatter.
Dupa aia cauta ideei si solutii.
Nici-o sansa sa-i iau locul.Dar ca propunere as putea sa i-o inaintez. ![]()
Glumesc desigur.
Si o va respinge cu seninatate, motivand ca distrugi fair-playul si spiritul sacru al fotbalului cu ideeile tale ! :twisted: :twisted: :twisted:
Fantastic!Gandesti exact ca el.In situatia asta ma abtin. ![]()
sorin_777 a scris
important este ca jucam intai la ei si apoi la noi...
exact...e ceva care ne avantajeaza...
eu cred ca echipa e pregatita si destul de valoroasa ca sa treaca de heerenven,important va fi ca si Olaroiu sa fie la fel de pregatit,sa nu fie depasit de miza...
n-are de unde sa fie depasit... :lol: :lol: :lol:
ieri 27decembrie RKC WAALWIJK 2-2 HEERENVEEN
la pauza 2-0 pentru. gazde
dupa pauza huntelaar iscrie 2 goluri si meciul se termina 2-2
ce aveti de spus in legatura cu heerenveen si huntelaar?
Singurul lucuru care poate fi spus e ca adversarul lui Heerenveenera era o echipa anonima: RKC WAALWIJK. Sa-i vedem cand vor juca cu o echipa cu nume...
Si dincolo de dubla lui Huntelaar, faptul ca niste ilustrii necunoscuti i-au condus cu 2-0 la pauza spune multe !!!
vedem vineri heerenveen-Ajax si mai discutam pe tema asta.
la cum arata Ajax parerea mea ca e meci de 1 solist.
are grija Ghionea si Nesu de el !!! :lol: :lol: :lol:
Las ca a avut grija Ajax de el... Au mai scapat Sorin si Mihaita de o grija...
Vedem vineri Ajax ce face cu ei, ca ei cu Ajax ma indoiesc :lol: :lol:
pai mi-e mila...dar totusi sper ca cei de la Ajax sa joace cu faulturi !!! :twisted: :twisted: :twisted:
...
Au prea multe e-uri si a-uri.
nu va grabiti la pronosticuri. nu uitati de rosenborg.
am vazut ca multa lume spune ca suntem deja calificati.
Ii batem pe olandezi si vom juca cu Betis...Iar eu voi fi la meci...sper sa fie asa...
la care meci vei fi ???