Doamne fereste pan-te nimereste... :!:
Doamne fereste pan-te nimereste... :!:
toata lume-i offtopic... :lol: :lol: :lol:
despre ce era subiectu ??? aha...pai heerenveen din cate am auzit a intrat in sferturile cupei olandei parca nu ???
Sa inteleg deci ca niste olandezi, fani inraiti ai javrelor au intrat aici si au votat contra Stelei ?! :twisted:
e posibil...in Romania avem ambasada Olandei ??? :lol: :lol: :lol:
cu putin noroc le dam un 7-0
Sa inteleg deci ca niste olandezi, fani inraiti ai javrelor au intrat aici si au votat contra Stelei ?! :twisted:
cata dreptate ai....cred ca am uitat sa va spun ca mama e olandeza ...si ca sunt dinamovista..:twisted:
ps: scuzati pentru offtopic ![]()
Asta clarifica pe deplin lucrurile. :o
Cred ca ar trebui sa ne potolim cu totii si sa discutam mai serios pe acest subiect... nu de alta dar e bine sa ne respectam adversarul si sa nu il luam la mishtoooo inainte de meci... Sa nu avem surprize
asa facsem si cu rosemburg si ne-am luat-o...
Calificarea celor de la Heerenveen in sferturile de finala ale cupei Olandei nu poate decat sa ne bucure. Meciul se va disputa pe 2 februarie, contra celor de la Ajax Amsterdam. Programul cu update-ul de rigoare:
27-12-05 - Campionat -> RKC - Heerenveen
30-12-05 - Campionat -> Heerenveen - Ajax
13-01-06 - Campionat -> FC Groningen - Heerenveen
21-01-06 - Campionat -> Heerenveen - Sparta Rotterdam
28-01-06 - Campionat -> RBC - Heerenveen
02-02-06 - Cupa Olandei -> Heerenveen - Ajax(sferturi)
05-02-06 - Campionat -> Heerenveen - Den Haag
08-02-06 - Campionat -> Heracles - Heerenveen
11-02-06 - Campionat -> Heerenveen - Vitesse
15-02-06 - Cupa UEFA -> Heerenveen - Ste
18-02-06 - Campionat -> Roda JC - Heerenveen
23-02-06 - Cupa UEFA -> Ste
Observam ca in februarie, pana la meciul cu noi, Heerenveen va avea un meci la aproximativ 3 zile. Un parcurs epuizant in opinia mea care sper sa isi puna amprenta asupra celor de la Heerenveen. Daca noi vom avea conditie fizica buna(aici intervine calitatea cantonamentelor si succesul turneelor), ar trebui sa trecem de olandezi fara probleme. Insa trebuie sa fim precauti.
Momentan olandezii sunt pe locul 8 in campionat cu 25 puncte(golaveraj 32-26), la 13 puncte de liderul AZ Alkmaar.
Nu as spune ca le dati chiar scor olandezilor, sunt o echipa care are un joc foarte bun la inchidere. Si sa nu uitam ca nici in Olanda nu s-au descurcat rau pana acum.
PS: In cupa cu Ajax prevad un nou x. Dar in final cred ca vor merge mai departe pentru ca Ajax nu sunt in forma tocmai buna.
Ar fi bine sa treaca de Ajax. Astfel isi vor face sperante in Cupa Olandei si poate vor fi mai relaxati in meciul cu noi. Oricum, orice meci in plus inseamna un plus pentru ei la capitolul oboseala. ![]()
Vezi ce bine ca ati iesit din Cupa? :wink:
Acum serios, nu cred ca ar trebui sa va culcati pe burta si sa asteptati ca victoria sa va vina ca ceva de la sine asteptat, cu sau fara calificarea lor mai departe in Cupa Olandei...Sunt o echipa destul de incomoda. Veti vedea...
ce n-ati reusit voi acasa vom face noi in deplasare victorie ca totusi e o echipa de trecut
Ramane de vazut. Noi nu am reusit pentru ca am facut exact ce faceti si voi acum: am crezut ca suntem peste ei, i-am privit ca si pe niste victime sigure. Cu alte cuvinte i-am subestimat si am asteptat o victorie la pas, care insa nu a venit. Nu a venit pentru ca am ratat ca si niste ratangii innascuti, pentru ca eram prea plini de noi. Deci, atentie mare.
Acesta e lucrul de care trebuie sa ne ferim. Sper sa nu cadem in aceasta capcana. Ne-am fript deja cu Rosenborg.
E usor sa afirmi despre o echipa ca e sub nivelul tau, dar in teren afirmatiile nu isi mai au sustinere de multe ori. Cu Rosenborg ati patit-o intr-adevar, va vedeati deja in Liga.
cateodata nu strica sa fii optimist...dar vorba ta ...nici exagerat...
E usor sa afirmi despre o echipa ca e sub nivelul tau, dar in teren afirmatiile nu isi mai au sustinere de multe ori. Cu Rosenborg ati patit-o intr-adevar, va vedeati deja in Liga.
Cred ca in meciul cu norvegienii si-a spus cuvantul experienta...daca nu ma insel acum vreo 2 ani Rosenborg avea vreo 8 ani de calificari consecutive in UCL.Pe Hereneveen nu-i vad cine stie ce echipa experimentata.
daca ne vinde Jiji jucatorii nu stiu cu ce experienta mai ramanem NOI?
:lol: :lol: :lol:
poate ii vinde pe cei mai slabi...si cumpara d'aia buni ???
in olanda castigam la 1 gol diferenta iar acasa 2-0 pentru. Steaua.
hertha 2-1 rapid
rapid 1-1 hertha
Lasa-i si pe ei sa treaca de Hertha. Vedem apoi ce va fi. :wink:
nu uit cat de bulangii au fost tigani cand am venit noi la ei in giulesti.nu merita sa treaca de hertha si de asta eu le urez succes nemtilor in meciul cu rapid.
Heerenveen tocmai l-a vandut pe Huntelar (nu stiu daca asa se scrie) la Ajax. Asta era omul lor numaru' 1 de gol. Un fel de Iacob. Daca pana acum mai aveam ceva emotii, stiind ca Huntelar e cam in forma, acum chiar ca am certitudinea calificarii. In optimi, cel mai probabil, o sa jucam cu Alkmaar. Si in primavara puteam juca impotriva lor, daca treceam de Villareal. Cu astia o sa fie mai greu.
Succes, Steaua!