Se pare ca daca se va concretiza plecarea atacantului lor la Ajax vom avea chiar o viata mai usoara... Eu cred ca sigur va pleca...
Se pare ca daca se va concretiza plecarea atacantului lor la Ajax vom avea chiar o viata mai usoara... Eu cred ca sigur va pleca...
Nu spune hop pentru ca nu stim cine va veni in locul lui.
Oricum avem o echipa prea mare ca sa ne temem de Huntelaar.
egal la ei.....0-0..si aks ii batem cu 2-0..SA TINETI MINTE! va rog sa-mi rasp la o intrebare..dupa cat timp e meciul cu Betis/Alkmaar??
pe 9/16 m
artie
Mersi Boggie :wink:
Care Huntelaar ?!
SC Heerenveen [2 - 0] VV Venlo
primul gol marcat de Huntelaar din penalty in minutul 23. A majorat scorul G. Samaras in min. 85
Care Huntelaar ?!
Pai ce,sunt mai multi ? Klaas Jan Huntelaar,nascut la Drempt in 12.08.1983,atacant la Heerenveen.` ![]()
[....] in deplasare marcam rar si putin.
Foarte justa afirmatia.
Eu cred ca la ei luam bataie si la Bucuresti ne vom califica.
eu cred ca vom castiga ambele meciuri... ![]()
Steaua are o medie de 1 gol pe meci marcat in deplasare in Competitile Europene din aceasta toamna (5 goluri/5 meciuri). Deci nu e rau. Si cred ca in primavara vom imbunatatii sau macar vom mentine aceasta medie, chiar din primul meci.
[....] in deplasare marcam rar si putin.
Foarte justa afirmatia.
Eu cred ca la ei luam bataie si la Bucuresti ne vom califica.
Intr-adevar corecta observatia.Numai cum Motanu poate face.Eu cred ca la ei batem,iar la Bucuresti vom invinge.
Cine a votat impotriva Stelei,nu se pricepe la fotbal.
Nu Virgil, cine a votat impotriva Stelei, ori e pesimist ori e dinamovist, ori e mult prea realist... De priceput ne pricepem toti cat de cat care venim aici pe site ca doar nu e forum culinar :lol: :lol: :lol:
un vot reddog l-a dat pentru victoria lui heerenveen iar altul tot reddog...ca la patrupede se da voie sa votezi de 2 ori ca ai mai multe maini... :lol: :lol: :lol:
Cred ca cu putin noroc ii putem bate chiar la ei acasa...la cum a aratat Steaua ca joaca in deplasare in acest sezon.
Daca imi amintesc eu bine FC National a jucat acum cativa ani cu ei sub bagheta lui Zenga si aici au batut cu 3-0 si daca nu ma insel in Olanda au pierdut cu 2-0....asa ca daca ei au putut trebuie si noi sa reusim.
sigur o sa reusim sa trecem si de olandezi si de...pan ajungem in finala
aia a fost acum 2-3 ani...asa si noi i-am batut pe heerenveen la ei acasa intr-un amical...acum 4 ani parca...noi eram condusi de piti...3 goluri le-a dat Raducanu...si unu falemi...ambii acu la Vaslui...
hai sa-i luam inapoi sa le mai dea trei-patru...
s-a ales prafu de ei...
vezi ca ma jignesti :evil: ...eu am votat asa deoarece atunci cand votez pentru echipa adversa ..castiga Steaua ![]()
Si eu spun cand pierde o echipa...aceea asa intr-adevar pierde!!! Heerenveen va pierde!!
vezi ca ma jignesti :evil: ...eu am votat asa deoarece atunci cand votez pentru echipa adversa ..castiga Steaua
Atunci asta e forum culinar... :lol: :lol: :lol:
Atunci asta e forum culinar... :lol: :lol: :lol:
si tu esti moderatorul lui :lol: :lol:
yep, si moderez un amestec de ingrediente Steliste intr-o oala olandeza care se vor contopii intr-o portie de fotbal ce se va servii pe 15 februarie... Pofta buna! :lol:
vezi ca ma jignesti :evil: ...eu am votat asa deoarece atunci cand votez pentru echipa adversa ..castiga Steaua
Atunci sa stii ca Sorin te-a jignit si mai tare.A spus ca poate fi dinamovist cel cu votul pe invers. :lol:
Si zi asa,umbli cu chestii inverse. :roll: :lol:
Atunci sa stii ca Sorin te-a jignit si mai tare.A spus ca poate fi dinamovist cel cu votul pe invers. :lol:
Si zi asa,umbli cu chestii inverse. :roll: :lol:
offtopic: Doamne fereste :lol: :lol: