FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SC Heerenveen - Steaua!

«1111213141521»
FANATIK RED-BLUE07.02.2006 12:10

Unsprezece zile de pregătire în Italia, bazată mai mult pe partea fizică. Au urmat alte 11 zile de jocuri amicale în Cipru, unde Olăroiu a conturat titularii şi a testat pontenţialul echipei. Care sînt concluziile antrenorului campioanei la finalul perioadei de pregătire?

"Un cantonament de care sînt mulţumit şi în care jucătorii au muncit foarte mult. Mă bucur că fotbaliştii au răspuns pozitiv la tot ce am realizat. Comportamentul lor la antrenamente, dar şi la meciuri a demonstrat că sînt profesionişti sută la sută. Sînt mulţumit", a fost prima reacţie a lui Olăroiu.

"Am jucat trei meciuri foarte tari, cu Steaua Roşie, Teplice şi Slovan Liberec, care sper să ne prindă bine pentru dubla cu Heerenveen. Din păcate, partidele cu olandezii au loc înaintea debutului returului Diviziei A, lucru care ne dezavantajează puţin", a continuat Olăroiu, după care a tras concluzia finală. "Eu spun că sîntem pregătiţi sută la sută de jocurile cu Heerenveen, deşi mai avem timp să punem la punct ultimele detalii", a încheiat Oli.

Oli caracterizează banca de rezerve

Andrei Cristea - este un copil bun, s-a pregătit bine, creşte, dar mai are nevoie de timp, de acomodare la jocul Stelei. Este o soluţie pentru echipă în acest moment, dar şi pentru viitor

Opriţa - a revenit la parametrii fizici normali, el fiind unul dintre cei care au evoluat puţin în turul campionatului

Petre Marin - este o certitudine, un fotbalist cu experienţă pe care mă voi baza

Eugen Baciu - a jucat nu bine, ci foarte bine în meciurile din Cipru

Vasilică Cristocea - s-a descurcat binişor, munceşte mult, are voinţă, vrea multe

"Încet-încet vom crea acea concurenţă benefică echipei, fără de care nici o formaţie nu poate avea rezultate mari, pentru că atunci cînd ţi se accidentează un fotbalist trebuie să ai mereu soluţii"

Cosmin Olăroiu

Concluziile stagiului din Insula Afroditei

- Steaua a luat gol în fiecare meci

- Un singur jucător din lot n-a jucat nici măcar un minut, portarul Cornel Cernea

- Golgeterul echipei a fost Mirel Rădoi, care a marcat 3 goluri, cîte unul în fiecare partidă în care a jucat

- Trei jucători, Petre Marin, Lovin şi Opriţa, au evoluat în toate cele 5 partide amicale

- În două partide Olăroiu a folosit aceeaşi echipă, cu cehii de la Teplice şi cu Slovan Liberec, în ambele trimiţînd în teren "11"-le standard

Boştină şi Nicoliţă au jucat cel mai mult

În topul minutelor jucate de fiecare stelist în cele 5 meciuri amicale ale cantonamentului din Cipru conduce Boştină cu 278 de minute, urmat îndeaproape de Nicoliţă cu 277, Paraschiv cu 275 şi Mirel Rădoi cu 270 de minute.

"Nu puteam să-l blocăm pe Florentin Dumitru"

Olăroiu a comentat şi transferul lui Florentin Dumitru la Dnepr, unde antrenor este Oleg Protasov. "Am avut o înţelegere, el a zis că merge cu noi în pregătire. Ştiam de această ofertă şi a zis că numai în cazul în care va semna un contract ferm va pleca, iar dacă nu, rămîne la Steaua. Îl respectăm şi merită felicitat pentru tot ce a făcut în aproape 6 ani pentru Steaua. Nu era într-un moment în care să nu-l lăsăm să plece, mai ales că are o vîrstă", a spus Olăroiu.

"Pentru ce a făcut pentru Steaua, la problemele pe care le-a avut, operaţiile suferite, a prins un tren bun şi era normal să meargă acolo. Este mai bine pentru viaţa lui"

Cosmin Olăroiu

PLAN TACTIC

Vrea să facă pregătirea în Olanda

Steliştii au revenit ieri dimineaţă în ţară şi au primit două zile libere din partea lui Olăroiu, antrenor care intenţionează să-şi ducă echipa chiar din această săptămînă în Olanda. "În Cipru ne antrenam de la ora 17:30, cînd era destul de frig, pentru a nu face o trecere bruscă pentru ce va urma la Heerenveen. Nici în Olanda nu va fi prea cald şi trebuie să ne adaptăm în zilele care ne-au rămas pînă la primul meci. În funcţie de vremea din România, vom lua o măsură în privinţa pregătirii noastre în această săptămînă. Ori o vom face aici, ori vom pleca mai devreme în Olanda", a precizat Olăroiu.

OBIECTIV EUROPEAN

"Să ne facem imagine şi să atragem jucători importanţi"

Cosmin Olăroiu a explicat care este scopul său dincolo de obţinerea, cît mai repede, a unor performanţe majore. "Steaua reprezintă un nume în Europa, un jucător poate fi atras de Steaua, mai ales că în ultimul timp s-au făcut lucruri bune în cupele europene. Uşor-uşor, începem să atragem jucători de valoare. Important este să avem posibilitatea să-i plătim, să ne comportăm civilizat. Cu o imagine bună vom aduce fotbalişti şi mai buni, aşa cum este Carlos. Sumele au crescut mult şi în fotbalul românesc, dar şi performanţa a crescut", a comentat antrenorul roş-albaştrilor.

L-a chemat pe Zenga să-l urmărească pe Carlos

Oli a dezvăluit ieri că în ultimul amical din Insula Afroditei, cu Slovan Liberec, terminat la egalitate, 1-1, l-a rugat pe Walter Zenga să vină la teren. "I-am cerut ca unui adevărat prieten să-l urmărească pe portarul Carlos şi să-mi spună şi părerea lui, de fost mare goalkeeper. Carlos e mai excentric, dar portarii sînt diferiţi de jucătorii de cîmp şi Walter mi-a dat dreptate. Şi el proceda la fel. Portarii au doza lor de extravaganţă", a declarat Olăroiu.

"Este un portar bun. Înn primele două meciuri amicale practic nu prea a avut ce să apere, dar cu Slovan Liberec a avut mai mult de furcă şi s-a descurcat foarte bine. E exact ceea ce ne trebuie, dă siguranţă echipei"

Cosmin Olăroiu

"Mă înţeleg bine cu toată echipa, cu doctorii, cu masorii, sîntem o mică familie, sînt foarte mulţumit să fiu la Steaua. Pe Oli îl cunosc de o săptămînă, este un antrenor foarte bun şi mi-a lăsat impresia unui tip foarte ambiţios"

Carlos Fernandes

A plecat în Portugalia

Deşi ultima achiziţie a Stelei, Carlos Alberto a sosit ieri dimineaţă cu echipa în România, nu a părăsit incinta aeroportului "Henri Coandă". Carlos a plecat în Portugalia pentru o scurtă vacanţă, urmînd să revină marţi în ţară, unde îşi va relua pregătirile alături de noii săi coechipieri.

Returul cu olandezii se va juca pe Lia Manoliu de la 19:00

Dacă partida tur din "16-imile" Cupei UEFA cu olandezii de la Heerenveen se va disputa pe 15 februarie de la ora 20:15, returul e programat peste 8 zile la Bucureşti. Meciul va avea loc pe stadionul "Lia Manoliu" din Complexul Sportiv Naţional şi va începe la ora 19:00.

17 bagaje pierdute

Ieri dimineaţă, la sosirea pe aeroport, 17 din bagajele delegaţiei roş-albastre lipseau. Genţile steliştilor au fost oprite la Larnaca, deoarece depăşeau greutatea maximă admisă. Conducerea Stelei a făcut eforturi pentru ca bagajele să fie aduse în cursul zilei de azi cu o altă cursă.

Sursa: www.gsp.ro

Virgil07.02.2006 13:44

Din cauza acutei lipse de subiecte pe forum,am stors din topicul despre Herenv.-Steaua,de n-a mai ramas picatura.

L-am uscat.

Ba a inceput sa se si... "rupa".

Norocul ns ca mai sunt doar 8 zile pana la fericitul eveniment(zic eu) si apoi vom avea din nou motiv sa dam frau liber laudelor,epitetelor,metaforelor,sperantelor,ironiilor spre anumite colturi al Bucurestilor,etc.

Tot ce pot sa spun e ca avem o pofta de comunicare teribila.

Asa suntem noi Stelistii.Dornici de comunicare,de cunoastere,plini de dragoste pentru magnifica noastra echipa Stelara.

bollebert07.02.2006 15:44

can some one tell me wy the tickets are 23 e in your stadium dats expensiver as bij us.

i travelled to Dinamo 8e too banik 3e and yours 23e what the ****???

George Stan07.02.2006 15:54

I didn't knew that price (23eur) but please don't compare us with Dinamo. Now you comme to see a real team. Too bad cause you'll not see our own stadium (Ghencea - aka "Romanian Fotbal Temple"). It's now on mentenance.

dbd07.02.2006 17:40

Atmosfera se incinge...in timp ce unii numara pe la stiri zilele pana la campionatul de la Torino, noi le numaram pe cele care au mai ramas pana pe 15...

8 ZILE !!! :D:P :o

SSK07.02.2006 20:33

Bai, care i-ati mintit pe-astia micii din Olanda ca sunt biletele 23 de euro ? Iar vreti sa va imbogatiti de pe urma lor ... :lol: :lol:

dbd07.02.2006 20:42

:lol: :lol: :lol:

lasa-i ma asa ca e bine ! :lol: :lol: :lol:

cel putin daca ar fi sa nu ne gandim la profitul legal care ne-ar iesi :wink: s-a inteles si in Olanda ca nu ne comparam cu F.C. Dinamo Bucuresti... :lol: :lol: :lol:

Allleecx08.02.2006 09:57

Sunt convins ca daca vom merge la Herenveen cu gandul la victorie si nu luand in calcul posibilitea : ,,ca e bun si un egal`` (specific romaneasca) vom obtine cel putin o victorie cu 1-0 .De asemenea cred ca acest meci cu Herenveen a fost luat foarte in serios de Olaroiu si ca el va stii sa-i motiveze suficient pe jucatori pentru a face un meci mare

INTOTDEAUNA SUPERIORI! :D

Virgil08.02.2006 10:56

Au fost anuntati arbitrii care vor oficia in ambele partide.In tur scotieni,in retur cehi.

Anuntul il facuse de fapt Bogdan,dar eu vreau sa subliniez ca cehii ne pot fi ostili pentru emotiile pe care le-a dat nationala noastra echipei lor reprezentative.

Scotienii probabil ca vor acorda un usor avantaj olandezilor.

Sunt suspicios,recunosc.

strezahuzum08.02.2006 11:46

@Virgil

Cred ca exagerezi. Hai sa nu cadem in mania persecutiei, specifica spatiului carpato-danubiano-pontic. De ce ne-ar dezavantaja cehii ?? Fiindca i-am batut ? Fii serios. Judecand asa, n-ar trebui nici arbitri francezi ( am batut pe Lens ), nici englezi ( Romania a batut Anglia cam peste tot unde i-am prins ), nici turci ( Besiktas ) .... you get my point.

Sa nu incepem sa ne cautam scuze de pe acum !

Virgil08.02.2006 12:05

Sigur ca exagerez.Vreau sa discutam toate aspectele despre meci.Arbitrajul fiind un aspect principal.

Pe undeva e si o usoara temere a mea.Nu pot sa-l uit pe slovacul care a dat gratuit un penalty impotriva noastra in meciul cu Norvegia.

sorin_77708.02.2006 12:30

Daca a venit vorba de arbitraj nu pot sa spun decat ca ma astept ca scotienii sa lase jocul mai barbatesc si asta ii avantajeaza pe adversari datorita taliei superioare, dar au fost si eceptii care ne-au placut surprins vis a vis de arbitrii englezi sau scotieni...

ultras200608.02.2006 15:46

aaaa

FANATIK RED-BLUE08.02.2006 16:23

FC Steaua anunta ca de joi, 9 februarie 2006 (ora 10:00) vor fi puse in vanzare biletele (Tribuna I-a, Tribuna II-a si Peluze) pentru partida retur cu SC Heerenveen la casele stadionului Ghencea intre orele 10:00 - 18:00. Meciul se va disputa joi, 23 februarie, pe Stadionul din Complexul "Lia Manoliu", de la ora 19:00.

Program caselor de bilete:

Joi 9 februarie

10.00 - 18.00

Vineri 10 februarie

10.00 - 18.00

Sambata 11 feb. - Duminica 12 feb.

10.00 - 15.00

Luni 13 februarie - Vineri 17 februarie

10.00 - 16.00

Sambata 18 feb. - Duminica 19 feb.

11.00 - 15.00

Biletele pentru Tribuna O vor fi puse in vanzare incepand cu data de 18 februarie.

Incepand de luni, 20 februarie, biletele vor putea fi achizitionate si de la Stadionul din Complexul "Lia Manoliu", precum si de la Magazinul Nike din Unirea Shopping Center, dupa urmatorul program:

Luni 20 februarie

Stadionul Ghencea

10.00 - 18.00

Stadionul din Complexul Lia Manoliu

11.00 - 18.00

Magazinul Nike din Unirea Shopping Center

12.00 - 19.00

Marti 21 februarie

Stadionul Ghencea

10.00 - 18.00

11.00 - 18.00

12.00 - 19.00

Miercuri 22 februarie

Stadionul Ghencea

10.00 - 18.00

11.00 - 18.00

12.00 - 19.00

Joi 23 februarie

Stadionul Ghencea

10.00 - 16.00

11.00 - 19.00

Preturi bilete:

Tribuna O

200 RON

Tribuna I

20 RON

Tribuna II

10 RON

Peluze

5 RON

Abonamentele pentru sezonul 2005 - 2006 sunt valabile pentru acest meci, iar accesul posesorilor de abonamente se va face dupa cum urmeaza:

Pentru toti posesorii de abonamente si legitimatii (abonamente gratuite) la sectoarele Loja, Fotolii si posesorii de abonamente pentru Tribuna 0 vor fi rezervate locuri la Tribuna O in sectoarele A (incepand cu randul 13), B si C (integral).

Posesorii de legitimatii (abonamente gratuite) la Tribuna 0 si posesorii de abonamente si legitimatii la Tribuna I vor avea locuri rezervate la Tribuna I in sectoarele 44 ale (integral) si sectorul 43 (randurile 33-45).

Posesorii de abonamente si legitimatii pentru Tribuna II-a vor avea locuri rezervate in sectorul 24 al Tribunei a II-a.

Posesorii de abonamente atat pentru Peluza I cat si pentru Peluza II-a vor avea locuri rezervate in sectoarele 34 si 35 ale Peluzei a II-a.

Sursa: www.steauafc.com

dbd08.02.2006 17:22

dar parca era pe 15 februarie ce naiba ???

sorin_77708.02.2006 17:42

Pe 15 jucam la ei, pe 23 la noi, practic biletele se pun in vanzare cu 2 saptamani inainte si in mai multe locatii decat de obicei. Nu pot decat sa felicit conducerea clublui si sa speram ca asa vor venii mult mai multi suporteri si ca vom umple Stadionul. D.p. MEU d.v. preturile sunt rezonabile, chiar BUNE!!!

haideti cu totii la meci sa umplem stadionul... Sa-i calcam in picioare... :lol:

dbd08.02.2006 18:17

da...sunt sigur ca o sa fie plin stadionul...sunt numai 41.000 de locuri ... nu mai sunt 60.000

deci asta era faza cu 23 si 15 februarie...dar e la un interval destul de scurt :D

ce-as fi vrut sa fiu si eu in tara :cry:

acum nu imi ramane decat sa sper ca va fi dat pe trvi sau tvr1 ... :?

si pe cei care se duc ii rog sa se inarmeze cu camere !!! :wink:

I.N.Money08.02.2006 19:27

Meciul tur o sa fie in direct pe Pro TV,miercuri 15 februarie de la ora 20:15...

Virgil08.02.2006 21:43

Parca anuntasera ca va transmite TVR 1.

Mi-e perpendicular.De fapt e mai bine.Pro TV-ul are comentatori mai buni.Si in nici-un caz nu au simpatii alb-rosii.Sau nu le dau pe fata. :wink:

SSK08.02.2006 21:55

Ba fix aia de la Pro TV sunt niste caini notorii. Ma rog, oricum voi fi pe stadion, deci mi-e indiferent cine transmite.

Alex1408.02.2006 22:39

Imi puteti spune si mie la ce peluza va sta galeria?

Bogdan4Steaua09.02.2006 00:52

Scor final Heracles - Heerenveen 1-1.

Nilsson a deschis scorul pentru Heerenveen in minutul 46, iar Heracles a egalat in minutul 78 prin Tanghe.

Dupa aceasta etapa Heerenveen urca pe locul 5 cu 37 puncte, golaveraj 44-33, la 20 de puncte de liderul PSV.

sorin_77709.02.2006 11:23
Imi puteti spune si mie la ce peluza va sta galeria?

In proportie de 99% la Nord... Acolo au stat si cainii la meciul cu Manchester UNTD....

sorin_77709.02.2006 12:55

Astazi s-a plecat la lupta:

"Steaua a plecat azi dimineațã în Olanda pentru meciul tur din Cupa UEFA. Din lotul de 25 de jucãtori care au fost în pregãtire, astãzi au plecat doar 21.

Enescu, Toma, Dinițã și Ochiroși au rãmas acasã."

sursa GSP

sa inteleg sa Cernea si-a revenit si poate fi rezerva lui Carlos?!?!?!

Olaroiu e sigur pe el. Asta inspira si jucatorilor incredere:

Antrenorul Stelei, Cosmin Olãroiu, a declarat:

"Mergem sã cîșigãm în Olanda și pentru a cîștiga trebuie sã marcãm goluri.

Dezavantajul nostru este cã ei sînt în plin campionat, dar sper ca amicalele tari din Cipru sã ne ajute. Sper ca valoarea superioarã a Stelei sã compesenze acest dezavantaj"

tot GSP.ro

Virgil09.02.2006 14:37

Si totusi nu inspira siguranta deplina atunci cand spune ca :

"Dezavantajul nostru este ca ei sunt in plin campionat, dar sper ca amicalele tari din Cipru sa ne ajute. Sper ca valoarea superioara a Stelei sa compesenze acest dezavantaj"

Exista o suficienta doza de scuza anticipata in cazul unui eventual rezultat nefavorabil,iar faptul ca spera ca valoarea sa compenseze dezavantajul,subliniaza neincredere.Un fel de "Mergem cu Dumnezeu,inainte !".

«1111213141521»