FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SC Heerenveen - Steaua!

«1121314151621»
Chrisoft6009.02.2006 16:51

Poate sa imi spuna cineva cum procur bilete pt meciul din Hereenveen ? Plec maine sau poimaine incolo si nu stiu de unde sa iau bilete. Credeam ca se vand in Hereenveen, dar de acolo mi s-a spus ca biletele sunt proprietetea FC Steaua, si doar de la ei pot cumpara. Nu as vrea sa stau in tribune cu olandezii :((((

bebeto09.02.2006 17:40

eu nu inteleg de ce Ochirosii a fost lasat acasa.chiar daca nu era sa fie folosit,fiind acolo cu echipa i-ar fi dat incredere in propriile forte.la urma urmei e doar un pusti de 17 ani si trebuie incurajat.intr-o alta ordine de idei si mie mi se pare ca Olaroiu nu este un tip asa sigur pe el.faptul ca pune poate prea mare importanta pe tacticizare si aparare,denota nesiguranta si frica de a pierde,si deobicei cind tie frica de un lucru acel lucru devine realitate.cred ca aceasta ,,meteahna''o avea si Piturca cind era la Steaua.pe cind la Protasov tocmai faptul ca nu-i era frica de a pierde,nu-i era frica de esec,mi-a placut cel mai mult.

ca incheiere sper ca totusi frica de esec a lui Olaroiu sa nu devina realitate si la Steaua,asa cum s-a intimplat la Timisoara.

F

IONUTZ-CIPRIAN09.02.2006 17:49

:evil: >>>Din cate am inteles pe alte situri,Ochirosii a jucat in echipa liceului sau in turneul ala din Bucuresti>> :twisted:

bebeto09.02.2006 18:40

mie greu sa cred asta.ar fi chiar culmea.el e jucator profesionist al Stelei.asta ar mai lipsi sa se si accidenteze jucind pt nu stiu ce liceu.

sorin_77709.02.2006 19:50
:evil: >>>Din cate am inteles pe alte situri,Ochirosii a jucat in echipa liceului sau in turneul ala din Bucuresti>> :twisted:

Asta e o inventie cat casa poporului de mare... si urata la fel ca aia...

IONUTZ-CIPRIAN09.02.2006 20:04

:evil: >>>Daca aia au inventat atunci va mint si eu pe voi,eu am spus cea ce am vazut,nu este de la mine!!!>>> :twisted:

sorin_77709.02.2006 21:45

Eu te cred ca nu ai inventat tu, eu ma refeream la cei care au scris asta pe site-uri...

Alex1409.02.2006 22:11

Ochirosii si Enescu au jucat azi pt Mircea Eliade la Cupa Liceelor

ultras200610.02.2006 10:37

aaaa

sorin_77710.02.2006 14:53

De Enescu scrie si in gazeta. Chiar si de Roman... dar de Ochirosii nu am gasit nimic ca ar fi jucat... Oricum nu stiu cine le-a permis asta, dar eu o consider o mare greseala... trebuia sa ii ia in Olanda... Cine stie ce metodologie e la Steaua acum ???!!! :? :? :?

ultras200610.02.2006 15:42

aaaa

crematory10.02.2006 16:55
Poate sa imi spuna cineva cum procur bilete pt meciul din Hereenveen ? Plec maine sau poimaine incolo si nu stiu de unde sa iau bilete. Credeam ca se vand in Hereenveen, dar de acolo mi s-a spus ca biletele sunt proprietetea FC Steaua, si doar de la ei pot cumpara. Nu as vrea sa stau in tribune cu olandezii :((((

din cate am auzit va fi o casa de bilete extra pentru stelisti. pretul cica ar fi 23€. Sper sa veniti cati mai multi

FORZA Steaua si ne vedem la meci !!!!

<< S*T*E*A*U*A Ü*B*E*R A*L*L*E*S >>

Florin200410.02.2006 17:16

Stie careva daca meciul se transmite in direct pe Pro TV international ? Pentru cei din strainatate: haideti sa-i bombardam cu emailuri, eu unul deja le-am trimis si le-am zis ca renunt la abonament daca nu vad meciul miercuri. Poate asa ii facem sa ne dea si noua meciurile pe care le transmit. FORZZA Steaua !

Later edit: De fapt nu doar pt cei din strainatate, si cei din tara ne pot ajuta si trimite niste emailuri cerandu-le sa fie dat meciul si pe protvintl ca nu stiu ei de unde sunteti. Ca fratilor platesc $20 pe luna la dobitocii astia si imi baga toata ziua numai reclame si reluari...pai aici dau mai putin pe HBO si vad ultimele filme si nici pic de reclama.

Au in dreapta pe prima pagina un formular cu sugestii: http://www.protvintl.ro/

sorin_77710.02.2006 17:18

:?: :?: :?: :?: De ce nu se prezinta nici o stire despre modul cum au ajuns jucatorii nostri in Olanda, unde s-au cazat, unde se antreneaza, ce urmeaza sa faca maine? Se duc la meciul celor de la Herenveen care il disputa in campionat pe teren propriu? :?: :?: :?: :?:

Meciul adversarilor nostri este impotriva lui Vitesse Arnhem de la ora 19.30, ora locala...

sorin_77710.02.2006 17:25

Ce bine era daca ramaneau asa si la meciul cu noi, dar cine stie cine pateste la fel sambata cu Vitesse :wink:

"Breuer și Bruggink s-au accidentat, dar vor fi recuperați pentru meciul cu Steaua

Jucãtorii lui Heerenveen, Michel Breuer și Arnold Bruggink, s-au accidentat la meciul de campionat cu Heracles Almelo, dar vor fi recuperați pînã la ora partidei cu Steaua, programatã, pe 15 februarie, de la ora 20:15, pe stadionul Abe Lenstra, în prima manșã a 16-imilor Cupei UEFA. Fundașul Michel Breuer s-a lovit la umãr, iar atacantul Arnold Bruggink are o leziune la coapsã, fiind incerți pentru întîlnirea cu Vitesse Arnhem de mîine, din etapa a 24-a a campionatului Olandei." sursa GSP

armanovici11.02.2006 12:08

Mai sunt 4 zile si cateva ore....Nu mai am rabdare..

REINCEPE SEZONUL!!!

FORZA Steaua!

I.N.Money11.02.2006 12:28

Macar sa ii batem pe astia rau sa invete sa ne pronunte numele corect,ca m-am cam saturat sa ii aud pe toti pronuntand Steaua :lol:

offtopic: Trebuia sa apara S h t o i a :lol:

armanovici11.02.2006 12:50
offtopic: Trebuia sa apara S h t o i a  :lol:

Daca nu stiu pronunta...ce sa le faci??

bollebert11.02.2006 13:14

brugink and breuer will play tonight.

yldrim don t play becausse he is out form.

tomalau11.02.2006 14:53

Vreau sa plec la meci in olanda, dar vad ca Heereveen e un oras mic fara aeroport. Primul eroport e la 50 de km de Heereveen.

Mai merge cineva cu avionul?

Cum faceti?

Cum ajungem de la Amsterdam la Heereveen si cum ne intoarcem dupa meci? Nu vreau sa pierd o noapte in Heereveen! Prefer in Amsterdam :lol: .

Daca are cineva planificata excursia cu avionul, dati-mi si mie va rog cateva sfaturi!

Merci!

Heereveen - Steaua 0-2

Steaua - Heereveen 4-0 :D

sorin_77711.02.2006 15:40

"În spionaj la Heerenveen

Dupã ce joi dupã-amiazã au ajuns în Olanda, steliștii au avut programate ieri douã antrenamente, susținute la Mierlo, localitate aflatã la 200 de kilometri distanțã de Heerenveen. Olãroiu și MM Stoica au astãzi în plan sã meargã sã urmãreascã de la fața locului meciul Heerenveen - Vitesse Arnhem, ultima partidã pe care adversara roș-albaștrilor o va susține înaintea meciului de miercuri searã din Cupa UEFA."

Primele vesti legate de delagatia echipei noastre din Olanda...

maine ma duc sa imi iau bilet pentru meciul retur de la Bucuresti... Mi-e o foame de fotbal.... mama... mama

bollebert11.02.2006 17:38

when you go to holland its better to stay in Amsterdam becausse there is mutch more to do.

the nearest airport to heerenveen is eelde but there are only charters that landing there.

when you are coming to heerenveen the biggest city close by is groningen.

the pubs in heerenveen are open at 1500 and closed about 0300.

the stadium is nearest de city so you can mis it.

see you in heerenveen. 8)

SSK11.02.2006 19:27

mama, ce de luni ale lui septembrie mi-as fi pierdut pe la scoala cu o engleza ca asta :lol:

da' adevarul e ca cu un venit pe economie ca al lui, nici nu cred ca m-ar fi durut prea tare 8)

alinush8911.02.2006 20:59

Abia astept turul..daramite returul....partea proasta este ca nu se va juca in "Templu" :( .....si atmosfera nu va fi aceasi pe Lia Manoliu(sa speram ca termina astia gazonu si incalzirea lui)...cred ca va fi un mare dezavantaj ca nu se joaca pe Ghencea..

FANATIK RED-BLUE11.02.2006 22:21

Au fost adversari în tur, cînd unul era la Poli Timişoara şi celălalt la Dinamo. Ambii au fost demişi şi au ajuns să-şi dea acum mîna pentru binele Stelei. Olăroiu este "principal" în Ghencea, iar Andone în Cipru, la Omonia Nicosia, dar cei doi au fost aproape nedespărţiţi cît timp roş-albaştrii au fost în cantonament în Insula Afroditei. Ando a venit la meciurile amicale ale Stelei, a stat de vorbă cu Oli şi l-a informat pe acesta despre Heerenveen, echipă la care a evoluat la începutul anilor '90 şi împotriva căreia a jucat în octombrie 2005, în meciul Dinamo - Heerenveen 0-0.

- Domnule Andone, Olăroiu a spus că l-aţi ajutat foarte mult în pregătirea meciului cu Heerenveen. În ce a costat ajutorul?

- Nici un antrenor român nu poate refuza să-şi ajute un coleg din ţara lui. Ce i-am spus? Toate lucrurile pe care le ştiam despre Heerenveen şi toate materialele pe care le-am folosit eu înaintea partidei Dinamo - Heerenveen, din toamna anului trecut.

- Care erau concluziile acestor materiale?

- I-am dat lui Oli modul în care sînt organizaţi nu neapărat ca sistem de joc, ci ca şi echipă, cum pregătesc ei un meci de cupă europeană, i-am dat 3-4 casete cu meciurile pe care olandezii le-au jucat înaintea întîlnirii directe cu noi, i-am dat înregistrarea partidei Dinamo - Heerenveen. I-am dat şi alte lucruri, şi anume cum se comportă publicul de acolo la meciurile de acasă, cum e de obicei terenul în perioada asta a anului. Tot ce am avut i-am pus în mapă lui Oli.

- În aceste condiţii, ce şanse are Steaua?- Şanse bune. Eu spun aşa, dacă Steaua reuşeşte să înscrie la Heerenveen e ca şi calificată mai departe. Atenţie însă, va fi mai uşor pentru stelişti meciul tur, din deplasare, decît cel de la Bucureşti. Heerenveen a scos 0-0 cu Dinamo, în deplasare, şi a făcut, de asemenea, un joc remarcabil la Marsillia, unde a pierdut pe nedrept din acel penalti după ce a controlat în mare parte întîlnirea. Ei se închid bine cînd joacă afară, sînt greu de desfăcut.

- Au plecat Huntelaar şi Samaras. E bine pentru Steaua?

- Aceasta e politica lor, să vîndă jucători, să facă bani, să fie o pepinieră, fie pentru piaţa internă din Olanda, fie pentru cea internaţională. Nu uitaţi că de la Heerenveen a plecat Van Nisterlooy. De aici rezultă că pot trece uşor peste astfel de pierderi de fotbalişti, sînt obişnuiţi să schimbe, să înlocuiască vedete. Pregătesc mereu rezerve.

PUNCTE FORTE

"Organizarea jocului şi antrenorul foarte disciplinat"

Andone a dezvăluit care sînt punctele tari ale adversarei Stelei de miercuri:

1. "Au o organizare extraordinară a jocului. În faza de apărare stau în 4-1-4-1, apoi imediat pe atac se transformă în 4-2-3-1. Să reuşeşti să faci această trecere chiar în timpul jocului, şi să o faci şi cu succes de multe ori, asta chiar demonstreză că Heerenveen e o echipă tare"

2. "Antrenorul lor, Verbeek (foto), e unul dintre atuuri. Foarte ordonat, disciplinat, doar e din şcoala lui Foppe de Haan, adeptul rigurozităţii şi diciplinei tactice duse pînă la extrem. Pe deasupra, acest antrenor are liniştea necesară pentru a pregăti aşa cum se cuvine un meci de cupă europeană. Tocmai i-a fost prelungit contractul cu doi ani, pentru că actualul îi expiră în vară. E unul dintre stategiile clubului, de a crea stabilitate la nivelul băncii tehnice"

PUNCTE SLABE

"Sînt tineri şi au probleme cu actualul portar"

Fostul tehnician al lui Dinamo, care a fost o perioadă jucător al celor din Heerenveen, a explicat şi unde sînt olandezii vulnerabili:

1. "Cu excepţia fundaşului central Hansson şi a lui Bosvelt, care sînt mai în vîrstă, ceilalţi sînt toţi tineri. N-au experienţa meciurilor internaţionale, pot fi puşi în dificultate de o echipă cu maturitatea Stelei, care are o bună posesie şi un joc direct pe poartă"

2. "Una dintre problemele lui Heerenveen este situaţia portarului. S-a accidentat Waterman, care a făcut un joc de excepţie împotriva noastră, în toamnă, şi acum a fost titularizat Vandenbussche (foto) , un goalkepeer destul de nesigur, care am înţeles că le-a făcut destule probleme în meciurile din campionat"

"Cheie meciului va fi starea terenului"

În privinţa partidei tur, Heerenveen - Steaua, Andone a atras atenţia asupra unui aspect care ar putea constitui cheia întîlnirii din Olanda. "Vremea şi, implicit, starea terenului vor fi foarte importante. Dacă gazonul se va prezenta în condiţii foarte bune, atunci prima şansă o are Steaua, care ar putea domina jocul prin tehnicitatea superioară a jucătorilor săi. În schimb, dacă terenul va fi prost, atunci va fi un meci de luptă, o bătălie fizică, aşa cum s-a întîmplat şi în meciul Heerenveen - Ajax, 4-2, din finalul anului trecut, iar în acest caz Stelei îi va fi greu", a fost de părere Ando.

Andone despre Steaua lui Olăroiu: "Echipă mai agresivă şi mai bine aşezată"

Fostul tehnician al lui Dinamo a caracterizat şi evoluţiile Stelei din turneul din Cipru. "Am văzut două partide din cele 5, printre care şi meciul cu Steaua Roşie Belgrad. Sincer vă spun, am rămas impresionat. Olăroiu n-a schimbat foarte multe, dar a organizat mai bine echipa. Steaua e mai agresivă acum, mai bine aşezată în teren şi, în ciuda faptului că a primit gol în fiecare meci, e mai sigură în defensivă. Se apără mai bine. În meciurile pe care le-am văzut eu adversarele ei au ajuns foarte greu să-şi creeze ocazii la poarta Stelei", a declarat Andone.

Sursa: www.gsp.ro

«1121314151621»