FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SC Heerenveen - Steaua!

«1101112131421»
dbd04.02.2006 12:17

ok...thanks...i will try...in a decent style :wink:

Virgil04.02.2006 21:59

86479_806_1137755001856-SC_Heerenveen_20

Heerenven/21-9-6-6-33p/locul 8.

La un punct in urma Ajax-ului(locul 7)si cu un punct inaintea urmatoarei clasate,Vitesse.La 15 puncte de locul trei si 18 puncte de leader-ul PSV.18 puncte avans fata de ocupanta locului 16,Den Haag.

Concluzia : o echipa de mijlocul clasamentului.

CybDog05.02.2006 01:45
La un punct in urma Ajax-ului(locul 7)si cu un punct inaintea urmatoarei clasate,Vitesse.La 15 puncte de locul trei si 18 puncte de leader-ul PSV.18 puncte avans fata de ocupanta locului 16,Den Haag.

Concluzia : o echipa de mijlocul clasamentului.

Virgil, cam acelasi lucru il scriam si eu inaintea de meciul nostru ( Dinamo ) cu ei.

Credeam ca ii vom bate la scor, privind mai ales prin prisma dublei cu Everton.

Trebuie insa atentie mare fiindca echipa asta are un joc extrem de distructiv, ce nu permite unui adversar mai tehnic si mult mai bun valoric( Steaua )sa se desfasoare asa cu si-ar dori.

Eu va doresc sa-i bateti mar si sa mergeti cat mai departe posibil in Cupa UEFA!

I.N.Money05.02.2006 11:39

Heerenveen nu mai este echipa de asta toamna.Acum sunt o echipa destul de debusolata dupa plecarea celor doi super atacanti si arata sa zicem precum Steaua fara Iacob si Dica in atac.

Ul7r@s_$73@U@05.02.2006 11:50
Heerenveen nu mai este echipa de asta toamna.Acum sunt o echipa destul de debusolata dupa plecarea celor doi super atacanti si arata sa zicem precum Steaua fara Iacob si Dica in atac.
Da, si vreo inca doi jucatori prin aparare.
feanfan06.02.2006 00:05

SC Heerenveen won today from Den Haag with 3-0,

3 times Lasse Nilson (our new striker in future?)

Mark de Vries played last 10 min. Strong player in the air, has trained two times with the lads, so he has to get used to the style of playing.

We are now on 6th place, 2 points ahead of Ajax, who lost 3-1 against Feyenoord today.

Bogdan4Steaua06.02.2006 01:09

It seems that Nilsson managed to score 3 goals today. If I remember well, he scored one in the UEFA Cup as well this season. How does the team perform without Samaras and Huntelaar?

gloribyh06.02.2006 02:02

Adversara noastra e o echipa puternica.Doar pentru. ca au plecat doi atacanti , nu inseamna ca au un atac slab.Cred totusi , ca ii vom bate in ambele manse.Depinde foarte mult de cat de concentrati vor fi baietii...parerea mea

Bogdan4Steaua06.02.2006 02:29

Este important sa facem un meci bun in deplasare. Daca nu castigam, macar sa facem un egal(exclus 0-0), rezultat care sa ii oblige pe olandezi sa atace din primul minut. Cei de la Heerenveen au demonstrat in meciul cu Dinamo ca stiu sa se apere(sigur, aici intra in discutie mijlocul net superior al Stelei comparativ cu cel al lui Dinamo).

bollebert06.02.2006 08:37

the team is getting better and better,but the have not yet a killer for the goals,and we have a difficult program with a game on wensday, saterday and then your team.

but i have a questing for you gays,is it true that it"s -20c in bucharest?

i think that i have too buy some new clothes than. :wink:

see you gays next week in heerenveen and other way see you at the 22 feb in bucharest! :D

bollebert06.02.2006 08:39

and i now that the game is on the 23 off feb,but we are coming on the 22 off feb too your city.

and nilsson has score 3 times yesterday but the defender off him was a player off us that we have sale last week too den haag,soo maybe he wants to help heerenveen. :wink:

FANATIK RED-BLUE06.02.2006 11:30

Delegatia Stelei a revenit duminica la Bucuresti cu dor de duca din turneul intreprins in Cipru. Astfel, conform declaratiilor antrenorului Cosmin Olaroiu, 'militarii' ar putea pleca in Olanda pentru meciul cu Heerenveen, programat pe 15 februarie, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA, cu aproape o saptamana mai devreme.

Sursa: www.onlinesport.ro

Virgil06.02.2006 11:48
Virgil, cam acelasi lucru il scriam si eu inaintea de meciul nostru ( Dinamo ) cu ei.

Credeam ca ii vom bate la scor, privind mai ales prin prisma dublei cu Everton.

Trebuie insa atentie mare fiindca echipa asta are un joc extrem de distructiv, ce nu permite unui adversar mai tehnic si mult mai bun valoric( Steaua )sa se desfasoare asa cu si-ar dori.

Eu va doresc sa-i bateti mar si sa mergeti cat mai departe posibil in Cupa UEFA!

Eu vreau sa cred ca in perioada meciurilor de pregatire disputate in Cipru,Oli a avut suficient timp sa ceara relatii lui Ando.Si mai vreau sa cred ca Heerenveen nu este o necunoscuta pentru antrenorul Stelei.

Imi amintesc ca a fost prezent in tribuna stadionului Abe Lenstra pentru a o urmari la joc impotriva lui Ajax si a fost impresionat de jocul adversarilor nostri din 15 si 23 februarie.

Sa zicem ca suntem pregatiti si ca ne putem pune in valoare superioritatea.Asa cum reiese ea din confruntarile avute in grupa UEFA Cup pe care tocmai am castigat-o.

dbd06.02.2006 15:08
the team is getting better and better,but the have not yet a killer for the goals,and we have a difficult program with a game on wensday, saterday and then your team.  

but i have a questing for you gays,is it true that it"s -20c in bucharest?  

i think that i have too buy some new clothes than.  

see you gays next week in heerenveen and other way see you at the 22 feb in bucharest!  

yes , there was -20 bur in 20-25 february will be about +10...so don't buy any clothes ! :lol:

congratulation for your team...but i HOPE AND I KNOW that you will lose the game with us :twisted: :wink:

ultras200606.02.2006 17:48

aaaa

Virgil06.02.2006 18:41

Si eu cred.Dar nu cu siguranta.

Cu emotie.

Jucam totusi in Olanda,nu in Templul Fotbalului Romanesc.

feanfan06.02.2006 19:19
see you gays :oops:  next week in heerenveen and other way see you at the 22 feb in bucharest! :D

I think he means guys :D

How is Steaua doing at the moment. There are only friendly games aren't there? Where is the team staying at the moment? When is your competition starting again?

Have you any idea how many fans are travelling with Steaua to Heerenveen? Is there someone writing on this forum is coming to our provence called Fryslân?

I am looking forward to the game, although I think we are gonna loose. I hope there will be a great atmosphere between the two supportergroups.

gloribyh06.02.2006 19:58

Steaua is doing very well in the moment.The players were brought in top form .They have all the conditions to win the game.I hope it will be a good game.Fair-play.The better team should win.

gloribyh06.02.2006 20:00
see you gays next week in heerenveen and other way see you at the 22 feb in bucharest! :D

not all Steaua fans are gay :lol:

SSK06.02.2006 20:21
not all Steaua fans are gay

None of them are, she means.

gloribyh06.02.2006 22:40
not all Steaua fans are gay

None of them are, she means.

none of them are , HE means :wink:

CybDog06.02.2006 23:21

@Virgil

"Eu vreau sa cred ca in perioada meciurilor de pregatire disputate in Cipru,Oli a avut suficient timp sa ceara relatii lui Ando.Si mai vreau sa cred ca Heerenveen nu este o necunoscuta pentru antrenorul Stelei."

Si eu vreau sa cred acelasi lucru, pentru binele fotbalului romanesc !

Bogdan4Steaua07.02.2006 01:41

"Arbitrii scoţieni cu Heerenveen

Partida Heerenveen - Steaua, care se va desfăşura miercuri, 15 februarie, ora 20:15, în turul şaisprezecimilor Cupei UEFA, va fi arbitrată de o brigadă scoţiană. La centru va fi Stuart Dougal, ajutat la cele două margini de Stuart Macaulay şi Francis Andrews. Observator pentru arbitri va fi grecul Vassilios Nikakis (Grecia), iar cel de joc, englezul Mark Blackbourne. "

Sursa: GSP

sergiu_titan07.02.2006 06:18

Lasati astea cum umplem Lia Manoliu??? cum facem infern, cum creem atmosfera ca in Ghencea?

ultras200607.02.2006 12:01

aaaa

«1101112131421»