FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SC Heerenveen - Steaua!

«18910111221»
Bogdan4Steaua21.01.2006 21:49

In minutul 60, Heerenveen - Sparta Rotterdam 0-0. Se pare ca dupa plecarea lui Huntelaar, forta ofensiva a celor de la Heerenveen a scazut considerabil, asa cum era de asteptat. Daca olandezii nu transfera un atacant in aceasta perioada, misiunea noastra va fi mai usoara.

Later Edit: Scor final: Heerenveen - Sparta Rotterdam 0-0.

sorin_77723.01.2006 09:51

Daca mai punem si faptul ca Samaras ar putea pleca si el atunci chiar nu vreau sa ma gandesc la alt rezultat decat victoria atat la ei dar mai cu seama la noi...

Virgil23.01.2006 10:59

Dupa cum mergem in pregatiri,e greu de crezut ca putem bate in deplasare o echipa aflata in plina desfasurare a campionatului.Si nu una oarecare,ci una care a batut Ajaxul defiland.

Tare mi-e teama ca o sa ne chinuim odata cu venirea lui Oli.

Dar nu se stie niciodata.

IONUTZ-CIPRIAN23.01.2006 16:12

:evil: >>>Eu am zis de la inceput ca ar trebui sa nu-i minimalizam pe olandezi,imi este frica sa nu faca vreo surpriza acasa la ei ca aici sigur nu au sanse!!>>>> :twisted:

bostina2323.01.2006 20:27

jocul prestat din amicale ma pune pe ganduri :( totusi altfel joci in UEFA decat intr-un meci amical :wink:

Recoba24.01.2006 03:55

nu stiu sunt extraordinar de imprevizibili olandezi asa k trebuie sa tratam meciul serios nu vreau sa ma gandesc sa fie alt st gallen :( doamne fereste da ar cam trebui sa nu ne mai uitam daca pleaca ala sau alaltu si sa vedem ce joaca Steaua acum iar in amicale a jucat mediocru insa e incredere ca la ora meciului cu heereenven sa fim in forma buna

Bogdan4Steaua24.01.2006 05:46

In dubla cu Heerenveen avem nevoie in special de forta ofensiva, pressing permanent. Daca in atac Heerenveen nu mai sta atat de bine dupa plecarea lui Huntelaar, apararea este destul de buna, echipa fiind capabila sa pastreze egaluri chinuite.

sorin_77724.01.2006 10:12

Ok daca stie sa pastreze egaluri chinuite atunci nu ma supar daca pastreaza si unul de 2-2 la ei... :lol: :lol: :lol:

IONUTZ-CIPRIAN24.01.2006 10:43

:evil: >>>Orice egal este bun in deplasare,in Ghencea nu o sa reziste,aici ii zapacim de o sa plece ca niste pui rebegiti de frig!!>>> :twisted:

bostina2324.01.2006 10:57
:evil: >>>Orice egal este bun in deplasare,in Ghencea nu o sa reziste,aici ii zapacim de o sa plece ca niste pui rebegiti de frig!!>>> :twisted:

nu cred ca pe Ghencea, poate pe Lia Manoliu :D

I.N.Money24.01.2006 12:29

Poate e o iluzie de a mea,insa cat i-am urmarit pe acesti olandezi,mi s-au parut o echipa nordica care se aseamana mult cu nationala Danemarcei.Poate sa faca meciuri incredibile,cum a facut-o cu Ajax,sau poate sa joace chiar penibil fiind o echipa de jaloane,care se bazeaza numai pe un joc aerian...

sorin_77725.01.2006 16:59

Pana si Herenveen se intareste: OARE? vom vedea...

conform GSP:

"Heerenveen a luat un american

Gruparea SC Heerenveen, adversara FC Steaua București în 16-imile Cupei UEFA, l-a achiziționat pe mijlocașul american Michael Bradley de la Metro Stars New York.

Jucãtorul, în vârstã de 18 ani, a semnat un contract pe o perioadã de trei ani și jumãtate.

Bradley a participat la un trial la Heerenveen, impresionându-i pe antrenori. Mijlocașul central face parte din echipa SUA Under-20 și are drept de joc în Cupa UEFA, unde Heerenveen va întîlni echipa Steaua, pe 15 și 23 februarie."

Bogdan4Steaua25.01.2006 20:41

Jucatorul a marcat un gol in ultimele 30 de meciuri. Este fiul actualului antrenor al celor de la Metro Stars. Sper sa nu joace grozav impotriva noastra.

bollebert27.01.2006 13:55

sc heerenveen has a new player poulsen from denmark,player from the nationaal team.

but your team will win easely becausse ouer team boss. wandt only players for free.

so we play against you without any strikers :?

how do your team plays the last matches?

Bogdan4Steaua27.01.2006 14:11

We only played friendly matches but we didn't face great opponents(we won of course, but that's not relevant at all). When will the transfer period end in Holland?

George Stan27.01.2006 14:14

Our team boss also wants only free players, Steaua was awfull in this winter training games. So YOUR team will win for sure, i wouldn't worry. Focus the next round rivals allready.

:)

I.N.Money27.01.2006 19:36

Esti rau..ii pacalesti asa... :lol: :lol: poate fac baietii un meci mare...

dbd28.01.2006 22:46

e buna ideea ... o sa fie prea siguri pe ei ... ca si noi in meciul cu rosemburg... :lol: :lol: :lol:

Bogdan4Steaua28.01.2006 22:59

RBC Roosendaal(ultima clasata) 0 - 2 Heerenveen

Au marcat Bruggink si Hansson. Victorie normala pentru Heerenveen, care urca momentan pana pe pozitia a sasea cu 33 puncte(golaveraj 40-32).

In alta ordine de idei:

"Partida SC Heerenveen - Steaua Bucureşti, din prima manşă a 16-imilor Cupei UEFA, programată pe data de 15 februarie, se va disputa de la ora 20.15 (ora României), în loc de ora 21.30, cum era prevăzut iniţial, informează site-ul oficial al grupării olandeze. Potrivit sursei citate, această decizie a fost luată la cererea postului de televiziune NOS, care deţine drepturile de televizare pentru această partidă. "

Sursa: Prosport.

Bogdan4Steaua29.01.2006 14:42

"Steaua a scăpat de încă un atacant

Atacantul grec Georgios Samaras va părăsi formaţia Heerenveen, adversara Stelei în 16-imile Cupei UEFA, urmînd să evolueze în Anglia, la Manchester City.

City a plătit pentru atacant suma de 7,5 milioane de euro

Georgios Samaras este al doilea atacant vîndut de Heerenveen în această iarnă, după Klaas-Jan Huntelaar, cedat la Ajax Amsterdam pentru suma de 9 milioane de euro.

Oficialii de la Heerenveen cautăî acum întăriri pentru ofensivă, unul dintre jucătorii care ar putea ajunge la formaţia olandeză fiind brazilianul Afonso Alves, de la echipa suedeză Malmo FF. Alves a înscris pentru Malmo 26 de goluri în tot atîtea partide disputate.

Steaua şi Heerenveen vor disputa prima manşă pe 15 februarie, de la ora 20.15, returul fiind programat pentru data de 23 februarie, la Bucureşti. "

Sursa: GSP

Asadar am scapat si de Samaras, asa cum ne doream. Cu siguranta vor veni alti jucatori la Heerenveen in aceasta perioada, acest Alves fiind un transfer destul de reusit pentru ei in cazul in care se materializeaza. Eu sper sa se integreze in angrenajul echipei cat mai greu, dupa dubla cu noi.

sorin_77729.01.2006 16:26

Daca nu ii batem si acolo si aici chiar ma supar... :lol: :lol: :lol:

Deja nu mai au linia de atac cu care au batut Ajax-ul... Oricine ar venii se va integra destul de greu...

redandblue29.01.2006 17:46

Sper sa ai dreptate si sa-i batem de doua ori...asa cum ne-a batut pe noi Olanda....:lol:

Bogdan4Steaua31.01.2006 05:04

"Heerenveen l-a transferat pe Alves de la Malmö FF

Conform presei batave, SC Heerenveen, viitoarea adversară a Stelei în "16"-imile Cupei UEFA, l-a transferat pe atacantul brazilian Afonso Alves de la gruparea suedeză Malmö FF. În vârstă de 24 de ani, fotbalistul "cariocas" va avea dificila misiune de a suplini plecările lui Jan Huntelaar şi Giorgios Samaras la Ajax Amsterdam, respectiv Manchester City. Alves a marcat în cele trei sezoane petrecute în tricoul lui Malmö 41 de goluri în 85 de partide. (Vlad ECONOMU)

"Împotriva lui Heerenveen vom juca pe Naţional"

Valeriu Argăseală, directorul executiv al roş-albaştrilor, a declarat că partida-retur dintre Steaua şi Heerenveen, din Cupa UEFA, se va juca pe arena Naţional din Complexul "Lia Manoliu". "Nu sunt nici un fel de probleme în privinţa contractului, doar ne-am în-tâlnit cu reprezentanţii ANS şi CSN pentru a discuta despre cum se va desfăşura activitatea în cadrul fostului stadion 23 August. Partida cu Heerenveen se va disputa în proporţie de «1000%» pe această arenă", a anunţat oficialul Stelei. "

Sursa: Prosport

Se pare ca Heerenveen s-a intarit cu un atacant destul de bun, cel putin prin prisma numarului de goluri marcate. Speram sa se integreze cat mai greu in angrenajul echipei. :wink:

Alextds31.01.2006 11:02

41 de goluri in 85 de meciuri.

Chestia e ca am citit pe un site ca a dat 26 in ultimele 26 de meciuri. Sa speram ca a obosit :lol:

Sau ca abereaza aia de la gsp

sorin_77731.01.2006 12:11

In campionatul Suediei si Dinita poate ca marca 26 de goluri in 26 de partide pentru Malmo.... :lol: Bine daca nu Dinita, atunci Cristea :lol: :lol:

«18910111221»