FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SC Heerenveen - Steaua!

«167891021»
sorin_77709.01.2006 10:31

Cel mai mare soc pe care il vor avea olandezii este acela ca la revenirea lor in Romania ii va astepta un stadion mult mai mare fata de ce au vazut la prima vizita si arhiplin cu siguranta (pauza competitionala va creste dorinta suporterului stelist de fotbal)... Cu siguranta vom fi 60.000 de suflete si un lucru e sigur:

JUCATORII VOR DA TOTUL PENTRU CA AU IN FATA UN REPER...

dbd09.01.2006 13:00

da...dar te trezesti ca mai fac astia cate ceva si nu vom juca pe Lia...( imi musc limba )...

Virgil09.01.2006 15:33

@"i.h.u.g."

Te-ar deranja daca ne-ai dezvalui cuvintele care se ascund in spatele initialelor i.h.u.g.?

i.h.u.g.09.01.2006 16:57

virgil

nu cred ca vrei sa stii...

Virgil10.01.2006 08:19

Eu mi-am manifestat interesul,daca tu consideri ca e nu e bine sa dezvalui,decizia iti apartine.

Totusi daca in loc de "h" ar fi fost "s" si as fi anagramat ar fi iesit un cuvant foarte des folosit in ziua de azi.Inclusiv pe stadioane.

bollebert10.01.2006 10:16

the last game in hveen wash ind 0-4, but that year wash hveen almost last in that year. and there is nobody any more that playt against steau.

we are a lot stronger you will see,but also not good enof so we will lose likly in boekarest.

but you never nows. 8)

first friday a gainst groningen, thats likes steau - Dinamo so we will go to groningen with more than 1000 people.

and ouwer shirts is the same as ouwer vlagg off us nation friesland!!!!

i.h.u.g.10.01.2006 14:57

virgil

nu m-am gandit la chestia asta, nu merg pe stadion ca sa injur...si avand in vedere ca sunt initiale, probabil sunt niste cuvinte, nu? :D:D:D

din nou...crede-ma, nu vrei sa afli :D

in alta ordine de idei, tipul asta olandez e un fel de agentie de stiri? ce incearca sa comunice?

bebeto10.01.2006 15:10

chiar asa ce incearca?cu ce scop?o fi de la serviciile de spionaj :)

i.h.u.g.10.01.2006 15:21

sa stii ca asa e...dar ce ziceti de faptul ca vorbeste engleza cum vorbim noi chineza...sau chiar mai prost!

FortuneTeller10.01.2006 16:37

Cred ca incearca sa comunice ceva gen REDDOG, Steaua e mai buna da' ne straduim si noi...

i.h.u.g.10.01.2006 16:47

asta intelegi tu? eu as fi putut sa jur ca spunea ceva de meciul cu nu-stiu-cine...pe care l-au pierdut sau castigat cu 4-0...chiar nu-mi dau seama...oricum el e ferm convins ca n-au nici o sansa...dar spera :D

Bogdan4Steaua11.01.2006 02:29

Lasati mai omul in pace. :D

Mie mi se pare destul de fair play fata de noi. Nu are rost sa il luam peste picior aiurea.

i.h.u.g.11.01.2006 07:11

aaa..deci asta incearca sa faca?

serios acum...e doar amuzant ca nu reuseste sa se exprime

sorin_77711.01.2006 10:04

incercati sa nu va mai purtati ca niste romani... Acest USER din olanda ne-a dat cat de cat niste informatii asa cum a stiut el mai bine si este cam singurul suporter strain al unei echipe adversare noua in competitile europene care ne viziteaza...

Reveniti va rog la subiect!

bollebert11.01.2006 11:05

arsenal want to pay 6m. for sammaras maybe we play against you with out any striker. :(

Alextds11.01.2006 12:05
arsenal want to pay 6m. for sammaras maybe we play against you with out any striker. :(

I hope you are right Sammaras is a fast striker and we have a strong defence that can stop strong strikers like Huntelaar whit no problem but can be surprise by fast forwards like Sammaras.

"Whit out any striker" Yildirim is injured or what? he's a very good freekicker and we just sell our keeper that can be a problem.

feanfan11.01.2006 15:44

@bollebert, I don't think it will go that fast. Samaras will not leave before the summer. Maybe he will be sold to Arsenal, but I hope we can hire him for another season or so, so he can get better, before he goes to Arsenal.

I've got my ticket today for the game on 15th Febr. :D I am really looking forward to it. I hope it will be an attractive match, with Heerenveen as the winner ofcourse. Just like Bollebert I do not believe we can win the away game :(

But it is a beautiful dream if we do, please let me dream on :P

Recoba11.01.2006 19:59

increzator mrs feanfan oricum cu samaras fara samaras stim rezultatul ii urcam pe garduri ar fi prea de tot sa ne o dea hereenveen aku sincer vb singura parere de rau e k se joaca pe lia o sa vedem furnici ca se stie k se vede ka de pe luna :)si sa fim seriosi cata pauza competitionala o fi no sa vina 60 de mii cred ca o sa fie in jur de 40 totusi e hereenveen nu valencia oricum dabea astept meciu doru de Steaua e prea mare m-am saturat sa ma uit la Steaua valencia pe calculator :) l-am vazut de prea multe ori cred k o sa invat comentariu pe de rost Forza Steaua

Alextds12.01.2006 07:26

O sa vina oricum mai multi decat la Dinamo-Partizan

dbd12.01.2006 11:25
arsenal want to pay 6m. for sammaras maybe we play against you with out any striker.

I hope it !!! :twisted: :lol:

sorin_77712.01.2006 13:14

Ce ne tot uitam in ograda lor ??? cand si la noi se pleaca pe capete: Hamu, Iacob, Fl. Dumitru, posibil Ogararu, s.a.m.d....

dbd12.01.2006 14:15

la noi e treaba romaneasca...adica numai zvonuri... :lol: :lol: :lol:

Alextds12.01.2006 17:12

La noi a facut Gigi salariile la nivelul Rusiei si al altor echipe pe unde se pleaca de la noi (fosta uniune sovietica si Asia), de la ei se pleaca in Anglia, Italia, Spania iar salariile sunt mult mai mari si deci tentatia pt jucatori mult mai mare.

apa_plata12.01.2006 18:18
Cel mai mare soc pe care il vor avea olandezii este acela ca la revenirea lor in Romania ii va astepta un stadion mult mai mare fata de ce au vazut la prima vizita si arhiplin cu siguranta (pauza competitionala va creste dorinta suporterului stelist de fotbal)... Cu siguranta vom fi 60.000 de suflete si un lucru e sigur:

JUCATORII VOR DA TOTUL PENTRU CA AU IN FATA UN REPER...

vb de lia manoliu (nu am gasit altundeva...) cum ne vom aseza in stadion?? se pastreaza peluza/tribuna de pe abonament? p1 e aia dinspre pantelimon, unde in ultimele dati au stat adversarii nostri (vezi dinamu si rrap!d).

Alextds12.01.2006 18:47

Tinand cont ca Lia Manoliu are tribunele cat stadionul nostru logic ar fi sa intre la tribune toti cu abonamente si cei de la peluze si la peluza sa se vanda doar bilete.

Chiar crezi ca nu o sa ai loc sa intri la meci cu ab?

«167891021»