cum sa nu cei cu abonamente intra 100%
cum sa nu cei cu abonamente intra 100%
...
nu e vb ca nu o sa am loc... doar ca ar fi stupid ca la primele 6 meciuri pe lia sa stam la fiecare in alt loc...
Meciuri acasa: 16 FC Arges 18 Poli Timisoara 20 Pandurii Targu Jiu 22 Poli Iasi 24 Farul Constanta 25 Rapid Bucuresti 27 CFR Cluj 29 Jiul Petrosani
Sa fim seriosi in afara de UEFA in campionat nu se va umple stadionul ala cu siguranta.
Vor fi sub 20.000 de spectatori in etapele 16 20 22 24 27 (dc tu zici ca 6 etape acasa joaca acolo) adica nu va fi nici un loc in care sa intri si sa nu gasesti loc.
Iar in UEFA si in campionat cu Timisoara si Rapid chiar conteaza unde stai(desi si aici eu ma indoiesc ca o sa fie chiar full stadionul)?.
Eu la meciul cu Valencia am venit cu 3 ore inainte inca era goala toata tribuna 1 puteai sa citesti Steaua scris din scaune galbene :lol: dc chiar tii mortisi sa stai pe acelasi scaun tot returul vii mai devreme
.
offfffffff
ce mai zic astia de la heerenveen ? mai tineti minte p.Marin a mai jucat cu heerenveen si a eliminat-o cand era la FC National ?
In minutul 40 FC Groningen - Heerenveen 1-0. Se simte lipsa lui Huntelaar. :wink:
in prima repriza din groningen-heerenveen 1-0 comentatorul de pe pe TV Sport ca daca aceasta echipa se va prezenta asa in fata Stelei vai fi spulberata .....eeee totusi , hai sa nu zicem chiar asa , dar in mod normal nu ar trebui sa avem probleme....am vaz prima repriza si au jucat jalnic ....atat in atac cat si in aparare
Groningen - Heerenveen 2-0 , ambele goluri au fost rezultate din greseli in lant in apararea lui heerenveen , in acest meci fiecare jucator de la ei s-a intrecut in gafe , mai ales fundasii ......care au jucat excelent in groapa ![]()
:evil: >>>Ii vedem noi in partida cu Steaua si atunci vedem ce e de capul lor!!>>>> :twisted:
inca doua infrangeri pana la meciul cu noi si astia ne asteapta cu batistele albe in semn de pace... :lol: :lol: :lol:
batem 2-0 acolo si aici dam vreo 3 :twisted:
Se pare ca Herenveen va evolua fara atacanti:
"Steaua poate scăpa de un adversar, fiind șanse mari ca Samaras să plece de la Heerenveen
Președintele grupării olandeze Heerenveen, Riemer van der Velde, adversară a FC Steaua in 16-imile Cupei UEFA, a declarat, luni, că sunt șanse mari ca atacantul Giorgios Samaras să se transfere la Manchester City, informează agenția Sportinglife.
"Există șanse mari ca Samaras să fie transferat in Anglia. Manchester City și-a arătat interesul clar de a-l transfera pe jucător", a declarat președintele grupării olandeze, Riemer van der Velde.
Atacantul grec, in vârstă de 20 de ani, a marcat șapte goluri in actualul sezon. Samaras a declarat că și-ar dori să evolueze la un nivel mai ridicat. "Sunt la Heerenveen de cinci ani și am avut multe de invățat. Este timpul să evoluez la un nivel mai inalt. Dacă voi primi o ofertă bună până la 1 februarie, voi pleca", a declarat Samaras, al cărui contract cu formația olandeză expiră in vara anului 2008.
Heerenveen ar putea incasa pentru un eventual transfer al atacantului grec 7 milioane de euro. Echipa olandeză s-a mai despărțit in această lună de un alt atacant, golgheterul Jan Huntelaar, care a plecat la Ajax pentru nouă milioane de euro.
Meciul tur dintre Steaua și Heerenveen, contând pentru 16-imile Cupei UEFA, va avea loc pe 15 februarie, de la ora 21.30, pe stadionul Abe Lenstra, returul fiind programat pe 23 februarie, la București." sursa GSP
Go! Samaras Go!
heerenveen nu-i echipa slaba,dar stati linistiti...ai batem acolo.intr-o alta ordine de idei,mie nu mi-e frica nici de alkmaar sau Betis,nici de Dinamo,rapid sau Timisoara...mie mi-e frica de Olaroiu.sper sa ma insel.
Nu inteleg nimic din echipa heerenveen.Bate p Ajax si apoi pierde cu groningen.Sa mor eu ca nu mai inteleg nimic din echipa asta. :o :o :o
Meciul cu Ajax e destul de irelevant. In primul rand Ajax trece printr-o perioada foarte slaba; in al doilea rand Heerenveen l-a avut pe Huntelaar in acel meci(in meciul cu Groningen nu l-a mai avut); in al treilea rand meciul cu Ajax s-a jucat cu gazonul acoperit de zapada; in al patrulea rand, nici un meci nu seamana cu altul. :wink:
Oricum, nu trebuie sa ne consideram dinainte calificati.
Daca in prima mansa facem egal cu goluri,suntem calificati.Dar momentan nici noi nu aratam prea mare pofta de joc :? ,mai asteptam ca e inca devreme,poate nu s-au asezat ca lumea sarmalele in stomacul jucatorilor.Lasand gluma la o parte ei trebuie sa constientizeze ca de data asta dau de un adversar sub Valencia si au culoar foarte bun spre sferturile de finala.
tie ti se pare ca Betis sau az alkmar sunt echipe usoare :?:Daca in prima mansa facem egal cu goluri,suntem calificati.Dar momentan nici noi nu aratam prea mare pofta de joc :? ,mai asteptam ca e inca devreme,poate nu s-au asezat ca lumea sarmalele in stomacul jucatorilor.Lasand gluma la o parte ei trebuie sa constientizeze ca de data asta dau de un adversar sub Valencia si au culoar foarte bun spre sferturile de finala.
Atat Betis cat si AZ Alkmar sunt sub nivelul de anul trecut, implicit sub nivelul nostru care suntem in vizibila creste de valoare...
Eu zic sa nu subestimam nici o echipa trebuie sa tratam meciul cu maxima seriozitate si sa nu ne mai gandim ca suntem deja in sferturi.pentru ca nu este bine sa tratam de sus nici o echipapentru ca putem avea surprize. :!:
tie ti se pare ca Betis sau az alkmar sunt echipe usoare :?:Daca in prima mansa facem egal cu goluri,suntem calificati.Dar momentan nici noi nu aratam prea mare pofta de joc :? ,mai asteptam ca e inca devreme,poate nu s-au asezat ca lumea sarmalele in stomacul jucatorilor.Lasand gluma la o parte ei trebuie sa constientizeze ca de data asta dau de un adversar sub Valencia si au culoar foarte bun spre sferturile de finala.
Momentan ambele echipe sunt egale cu noi.Anul trecut am dat peste cea mai buna echipa din Europa in 2004(Valencia) si revelatia din Primera,echipa care a spulberat Barcelona cu 3-0(Villareal) ...mai are rost vreo comparatie?
Dar Betis sau alkmaar crezi ca mor de frica ca joaca cu noi."Proai ca-si spun ce noroc ca am cazut cu ecipa aia din Romania".Sigur ne subestimeaza :!:tie ti se pare ca Betis sau az alkmar sunt echipe usoare :?:Daca in prima mansa facem egal cu goluri,suntem calificati.Dar momentan nici noi nu aratam prea mare pofta de joc :? ,mai asteptam ca e inca devreme,poate nu s-au asezat ca lumea sarmalele in stomacul jucatorilor.Lasand gluma la o parte ei trebuie sa constientizeze ca de data asta dau de un adversar sub Valencia si au culoar foarte bun spre sferturile de finala.Momentan ambele echipe sunt egale cu noi.Anul trecut am dat peste cea mai buna echipa din Europa in 2004(Valencia) si revelatia din Primera,echipa care a spulberat Barcelona cu 3-0(Villareal) ...mai are rost vreo comparatie?
Apropo stie cineva (in cazul in care trecem de Heerenveen)jucam primul meci acasa sau in deplasare cu Betis ori alkmaar :!:
cred ca Steaua va castiga la heerenveen!!!2-1!!!FORZA Steaua!!!!!!
Apropo stie cineva (in cazul in care trecem de Heerenveen)jucam primul meci acasa sau in deplasare cu Betis ori alkmaar :!:
Primul acasa din ce stiu eu... depinde si cu care din ele cadem cred..
Adversara Stelei din "16"-imile Cupei UEFA reface gazonul Stadionului "Abe Lenstra" printr-un sistem cu lampi, informeaza site-ul oficial al gruparii olandeze. Conducerea lui Heerenveen a investit 65.000 de euro pentru refacerea campului de joc, lampile avand scopul de a creste calitatea gazonului. Conform sursei citate, jucatorii si antrenorii isi exprimasera nemultumirea fata de calitatea gazonului. (A.T.)http://www.gardianul.ro/index.php?a=sport2006012006.xml
Steaua are sanse mari sa castige chiar daca Herenven e o echipa imprevizibila.