FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SC Heerenveen - Steaua!

«1131415161721»
feanfan12.02.2006 01:36

Tonight we played against our opponent Vitesse Arnhem. Heerenveen won with 4-1! Nilson (again, 5 goals in 3 games), "good old" Paul Bosvelt and two times Yildrim (he is back!!)

Heerenveen is now on the 4th place(after tomorrow maybe 5th) This should be enough to play the small competition to get into the Champions League next season. 6-9th place contains we have to play for a place into the UEFA.

I think Heerenveen is not ready yet to face you guys, but I still have a little hope, looking at the game of tonight. Maybe they will surprise you!

Watch out Steaua! :wink:

See you on Wednesday in our stadium. I am standing in area 10/11. You (guests) are sitting in the corner area 22, in front of us. I hope we will hear you sing and don't only sing when you are winning 8)

dbd12.02.2006 10:59

congradulation to you boys !

and can you say me how many people bought tickets ? ( until now )

armanovici12.02.2006 12:55

@feanfan

I hope that it will be a entertaining game and our team will win..Let's say 2-1 for Steaua.

alexfilip12.02.2006 14:00
This should be enough to play the small competition to get into the Champions League next season. 6-9th place contains we have to play for a place into the UEFA.

)

Do you really honestly imagine that your squad is strong enough to compete with Feyenoord, PSV and AZ for the CL? :lol:

feanfan12.02.2006 14:16

@draculasblood.

I know there are still tickets available. After the game yesterday I can imagine that more tickets will be sold. People here were dissapointed after leaving of our 2 strikers, but now there is hope again.

I hope people realize that our team needs all the support they can get for this game.

20.700 would be sold out, we have to wait and see.

How many supporters we can expext in our guestarea? (nr.24 and not 22 as I mentioned :oops: )

There is room for 700 :wink:

@armanovici. I sign for this result. Then we can finish it of in the second game. (joke 8))

@alexfilip You are right, they are stronger at the moment, but we have beaten them all before, so we will wait and see. We can only getting stronger, players have to be fit in. The "big three" can only get weaker They have to play a lot of games in short notice(injuries?). We are out of the Dutch Cup, maybe this is an advantage for us in time :wink:

ultras200612.02.2006 21:09

aaaa

I.N.Money13.02.2006 00:08

Meciul o sa fie reluat joi pe TV Sport de la 17;30,si daca a venit vb de TV Sport,marti am inteles ca ei o sa dea dubla mansa din august 1996 dintre Steaua si FC Brugge...

Motanu D13.02.2006 01:20

Eu unul mi-as dori un 0-1 in Olanda. Acasa nu au cum sa ne bata, chiar daca nu jucam pe Templu. Mizez pe inspiratia lui Dica.

armanovici13.02.2006 01:52
Meciul o sa fie reluat joi pe TV Sport de la 17;30,si daca a venit vb de TV Sport,marti am inteles ca ei o sa dea dubla mansa din august 1996 dintre Steaua si FC Brugge...

Super...stie careva de la ce ora?

Abia astept sa il revad pe magicul Adi Ilie si inegalabilul Laca...Ce echipa frumoasa aveam atunci!

ss lucki13.02.2006 06:25

Vad pe site-ul TVR-ului ca nenorocitii ii dau doar pe tigani pe tvr1 si tvr international. Stie careva ce televiziune va transmite meciul?

Virgil13.02.2006 09:18

Pro TV.

sorin_77713.02.2006 09:31

Am intrat in saptamana magica... Toti impatimitii fotbalului sunt flamanzi dupa o partida de fotbal. Nu stiu cum va fi miercuri dar eu sper ca sa iasa bine sa ma pot duce cu convingerea joi, peste 10 zile, pe National ca vom reusii calificarea in optimi...

baieti veniti triumfatori din Olanda...

razbunare sau nu, dar egal sau victorie sa fie acolo... :wink:

strezahuzum13.02.2006 10:07

Iata-ne asadar intrati in linie dreapta. Cateva ganduri, de la un simplu suporter....

Dupa doua luni de declaratii, pregatiri, studiu, analiza, etc, au mai ramas doar 60 de ore. Doua zile, pana la ora H.

Ce stim ? Ca Steaua pare sa fi castigat in siguranta de la venirea lui Olaroiu pe banca tehnica. In pregatiri, desi am primit gol in fiecare meci cu echipe mai puternice, nu am pierdut nici un joc. In plus, daca ar fi sa credem ce scriu ziarele, Steaua a dominat in majoritatea cazurilor. Avand un prim 11 omogen, avem de partea noastra experienta a doua primaveri europene consecutive. Am castigat un portar ce pare deocamdata superior lui Hamutovsky, pe Carlos. A fost adus Cristocea, care speram sa fie o solutie pentru mijlocul Stelei, atunci cand e nevoie de mai multa forta ofensiva. In sfarsit, nu am pierdut nici unul din jucatorii de baza, lucru rar in cazul nostru. Ramane doar sa confirmam. Trebuie sa ne batem pentru sansa noastra, sa nu repetam greselile din meciurile cu Rosenborg. Calificarile in fazele superioare maresc increderea echipei in ea insasi si cresc potentialul, chiar daca ( sa fim sinceri ) Cupa UEFA nu se compara cu CL. Dar .... rabdare si munca .... si cine stie, poate la anul pe vremea asta vom juca pe Ghencea contra Barcelonei, Milanului sau Romei.

Dar pana atunci, toate urarile de bine pentru echipa : HAI Steaua !! Pe 15 februarie, vrem victorie !

Virgil13.02.2006 10:08

@ Sorin

Te multumesti cu un egal?Hai mai Sorine,suntem Steaua,campioana Europei in '986 si campioana en titre a Romaniei.Ei cine sunt ?

Eu spun cinstit,ma astept la o victorie meritata.

Adica sa se vada clar ca suntem mai buni decat ei.Pentru ca pana la finala mai e mult si daca nu invingem o echipa mediocra,cum sa ne mai gandim sa invingem echipe mai puternice in fazele urmatoare?

Avem ganduri mari.Vrem sa cucerim Cupa Uniunii Asociatiilor Europene de Fotbal.Nici nu concep sa ne impiedicam de-un "ciot",asa cum s-a impiedicat Baiazid de Mircea in lupta de la Rovine. :) :wink:

FORZA

PS Heerenv.incepe sa ma puna pe ganduri.Dupa acel 4 - 1 administrat lui Vitesse in etapa care a trecut,se afla pe locul 4 in prima Liga olandeza.La "numai" 15 puncte de locul 3 si la 20 fata de liderul PSV.

AZ,posibila noastra adversara in 8-imi,se afla pe locul 2 cu 55 de puncte.

Interesant campionat are Olanda.Intre prima clasata si ultima e o diferenta de 55 de puncte.Practic exista un adevarat grup valoric format din PSV,AZ si Feyenoord si... celelalte.Un paradox:Ajax se afla in grupul "celelalte".

sorin_77713.02.2006 10:25

M-ai facut sa-mi schimb parerea, dau si 3 pronosticuri atunci:

SC Herenveen - Steaua 2-3 sau 0-2 sau 0-3

Echipa:

Carlos

Ogararu

Ghionea

Goian

Nesu

Paraschiv (78' Cristocea)

Radoi (cpt)

Nicolita (83' Oprita)

Bostina

Dica

Iacob (65' Cristea)

marcatori

daca inscriem de 2 ori: Iacob, ambele

daca inscriem de 3 ori: Dica, Cristea si Radoi

Virgil13.02.2006 10:29

La cine marcheaza golurile nu ma bag.Totusi cele mai multe sanse de a marca le au cei din atac-Iacob si Dica-si Radoi.

Mi-ar place sa invingem cu 2 - 0.Ca sa fie asa cum isi doreste Oli.Aparare beton,dar si goluri marcate.

sorin_77713.02.2006 10:55

Sanse mari de a marca le are si Goian... dar ma rezum sa spun ca Radoi este jucatorul cu cel mai defensiv joc care poate marca...

Virgil13.02.2006 11:00

Da.Ai dreptate.Si Goian si Ghionea pot marca la cornere.

Bine,daca o luam asa,sanse sa marcheze ar avea si Carlos.La un eventual penalty.Dar in cazul lui,e mai bine sa apere.Un nedorit penalty.

sorin_77713.02.2006 11:02

M-a cam suparat declaratiile jucatorilor olandezi cum ca nu cunosc nici un jucator de la Steaua... Cred ca ar trebui sa ii tina minte de miercuri inainte...

Virgil13.02.2006 11:10

Ba mie mi se pare foarte normal ca nu-i cunosc.Nu sunt cunoscuti f multi de la echipele care evolueaza in CL,dar din Cupa UEFA...

Crezi ca jucatorii nostri cunosc toata echipa Barcei?Pe Ronaldinho,pe Eto'o,pe Valdez,Puyol...Astea-s numele care imi vin in minte acum.Tu stii mai multi?Dar cinstit.

sorin_77713.02.2006 11:15

mai sun Messi, Larson, Bomel...

dar si tu ai dreptate, in schimb putei sa ma intrebi de Lyon, unde nu stiu mai nimic... :cry:

Virgil13.02.2006 11:19

Pai vezi mai Sorine...

Mai esti suparat acum?

sorin_77713.02.2006 11:22

Nu, mi-a trecut, ii inteleg, dar de miercuri ii vor cunoaste; abia astept sa ne cunoasca si pe noi suporterii... :wink: :lol: :lol:

Virgil13.02.2006 11:29

Aici subscriu si eu.

radoi8613.02.2006 11:36

Intr-adevar nici noi nu cunoastem componenta tuturor echipelor straine! Dar noi suntem doar suporteri, avem treaba doar cu echipa noastra si eventual cu cele pe care le intalnim. Pe cand ei sunt implicati direct in fenomen. Oricum poate fi un semn bun faptul ca nu au auzit ei de Mirel sau de Dica. Asta inseamna ca ne trateaza de la inaltime si neacordandu-ne prea mare importanta, s-ar putea sa ne invete jucatorii atunci cand va fi prea tarziu pentru ei

«1131415161721»