baieti pune-ti punct va roog... Deja am transformat topicul intr-unul medical.... o fi vorba de dinti dar nu cred ca este cazul la meciul cu Herenveen :lol: :lol: :lol:
baieti pune-ti punct va roog... Deja am transformat topicul intr-unul medical.... o fi vorba de dinti dar nu cred ca este cazul la meciul cu Herenveen :lol: :lol: :lol:
Mai stii, Sorine. S-ar putea ca olandezii sa aiba nevoie de dentist dupa intalnirea cu Radoi ! :twisted: :twisted: :twisted:
Scuze pentru offtopicul de mai inainte !
mai degraba Carlos, cu o iesire kamikadze de-a lui sa aduca in discutie dintii... :lol: :lol: nici Radoi nu e departe... are talent si el... :twisted:
stie cineva cati vor veni din Bucuresti???cate autocare au plecat / vor pleca?
uni au plecat astazi dupa amiaza cu autocarele, altii pleaca maine cu trenul pana in Budapesta si de acolo cu avionul. Cati sunt?!?!?, nu stiu sa-ti spun...
aaaa
hello Sorin 777, i hope that it will a good game, and when we lose we lose close but i dont believe that we gonna win.
the stadium is sold out and i espect a good crowd.
but i looking forward to travel to boekarest on wensday next week.
there are not alot supporters that going to boekarest becausse almost evry body believes that we not gonna win against boekarest but you never now!! :wink:
Antrenorul campioanei va conduce în această seară ultimul antrenament înaintea debutului său pe banca Stelei. Şedinţa de pregătire se va desfăşura pe arena "Abe Lenstra", pe care se va disputa şi meciul de mîine seară.
Cosmin Olăroiu a spus cu 48 de ore înaintea confruntării cu olandezii că Steaua e gata de luptă: "Sîntem pregătiţi, aceasta e concluzia mea după toată această perioadă. Ne-am antrenat bine, în turneul din Cipru băieţii au jucat cu determinare, deci sîntem în grafic. Am mare încredere în echipă şi în aceşti jucători, care mi-au dovedit prin modul în care au răspuns la şedintele de pregătire că sînt nişte adevăraţi profesionişti".
REPLICA OLANDEZILOR
"Succes de moral"
Victoria de sîmbătă, 4-1 cu Vitesse Arnhem, i-a dat aripi lui Gertjan Verbeek. "Pentru moral, acest succes este ideal înaintea partidei de miercuri cu românii", a declarat în "De Telegraaf" antrenorul lui Heerenveen, care i-a lăsat liberi duminică pe jucătorii săi: "Sîntem liniştiţi şi de aceea le-am oferit o zi de repaus băieţilor". Ultimul antrenament al alb-albaştrilor este programat astăzi, de la 10:15. Acelaşi cotidian olandez, care crede că "Steaua este echipa rusului Oleg Protasov", a mai scris: "Din cauza iernii teribile din România, Steaua se pregăteşte de o săptămînă la Mierlo şi va juca împotriva noastră primul său meci oficial după o pauză de două luni". y Theodor Jumătate
Teren tot mai bun
Stadionul din cadrul Complexului Naţional "Lia Manoliu" era ieri dimineaţă în fierbere. Pregătirile pentru meciul Steaua - Hereenveen din cadrul Cupei UEFA, programat pe 23 februarie, intră în linie dreaptă. S-a instalat deja gardul care desparte terenul de tribune şi mai mulţi muncitori lucrau de zor la montarea dalelor pe tunelul de acces de la vestiare. Deşi este încă galben pe unele porţiuni, gazonul arată mai bine decît zilele trecute (foto). y Ionuţ Petrişor, Marian Vişu
Sfaturi pentru Steaua
Andrei Vochin
Avînd în vedere faptul că Heerenveen foloseşte sistemul olandez tradiţional, 4-3-3, Steaua va avea la mijlocul terenului un jucător în plus. Dacă roş-albaştrii vor reuşi să cîştige duelul în această zonă şi vor dezvolta jocul pe margini, îşi pot pune adversarul în dificultate. Nicoliţă şi Boştină pot fi cheile meciului. Mare atenţie la demarcările atacantului Nilsson, jucător cu viteză foarte bună! De evitat loviturile libere din preajma careului, deoarece turcul Ugur a fost desemnat anul trecut cel mai bun executant din lume, în cadrul unui concurs la care au participat Zidane sau David Villa.
PRONOSTICUL FOSTEI GLORII
1-1
este scorul cu care Miodrag Belodedici crede că se va termina meciul de mîine seară, Heerenveen - Steaua. "Mizez pe un 1-1 sau pe orice rezultat de egalitate cu goluri marcate, care ar fi pentru Steaua echivalent cu o victorie", a spus ieri Belodedici, care a evoluat în 235 de meciuri pentru roş-albaştrii, cu care a cîştigat o Cupă a Campionilor Europeni, o Supercupă a Europei, 6 titluri de campion al României şi 3 Cupe ale României.
Mircea RĂDULESCU EXPLICĂ
Ce e rău
- Steaua întîlneşte o echipă venită dintr-un campionat mai bun decît cel al României
- Heerenveen e în plin campionat, a jucat în fiecare săptămînă în ultimele două luni, timp în care Steaua a avut pauză
Ce e bine
- Meciul tur are loc în Olanda, iar returul la Bucureşti, unde suporterii Stelei au o mare foame de fotbal şi suportul lor va fi determinant în obţinerea calificării pentru Steaua
- Olăroiu e un antrenor care are capacitatea de a-i motiva pe jucători astfel încît să se compenseze diferenţa de competiţie dintre cele două echipe.
Sursa: www.gsp.ro
Un lucru de luat in seama in costituie ca olandezi sunt super motivati si optimisti in fata noastra.Paul Bosvelt,considera ca au sanse mari deoarece echipa joaca bine si Steaua nu are meciuri in picioare.
una si mai buna :lol: :lol:
sursa Prosport:
Fundasul Michel Breuer de la SC Heerenveen a declarat cã Steaua Bucuresti, adversara de miercuri, din prima mansã a 16-imilor Cupei UEFA, nu este o echipã europeanã de top si nu se poate compara cu AC Milan, informeazã site-ul oficial al grupãrii olandeze. "De ce nu am merge noi mai departe? Steaua nu este o echipã de top din Europa, nu este Milan. Anul trecut am jucat cu Newcastle, iar fotbalul din Anglia este mai bun decât cel practicat de Steaua, de aceea cred cã ne putem califica. În meciurile din cupele europene câstigi experientã adevãratã. Jucãtorii si clubul devin mai puternici dupã astfel de confruntãri", a spus fundasul echipei Heerenveen.
Asta chiar nu stie ca noi am cam eliminat echipele engleze... Cat priveste Newcastle, a fost odata ca niciodata....
Asa si Steaua a pierdut mereu cu 4-3 goluri diferenta cu formatiile olandeze.
Nu are nici o importanta pe cine ai batut anul trecut sau acum x ani in special dc te lauzi ca ai batut o echipa care in 9 din 10 meciuri te bate cum e Valencia pt noi sau Newcastle pt ei desi ei ar avea mai multe sanse cu Newcastle decat noi cu Valencia.
Important e sa ne calificam nu sa clasificam dinainte echipa adversa cum am facut in preliminariile CL si apoi am vazut la T.V. grupele.
Steaua a fost echipa de top in fotbalul european, echipe de top in fotbalul european sunt doar cele care au castigat in ultimii 3 ani trofee europene restul sunt foste echipe de top sau pretendente pt acest titlu. Pana la sfarsitul lui mai Steaua nu e echipa de top e o pretendenta atata timp cat mai e in competitie, poate dupa sa avem pretentia asta.

Stadionul "National" din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu" era ieri dimineata in fierbere. Pregatirile pentru meciul Steaua - Hereenveen din cadrul Cupei UEFA, programat pe 23 februarie, intra in linie dreapta. S-a instalat deja gardul care desparte terenul de tribune si mai multi muncitori lucrau de zor la montarea dalelor pe tunelul de acces de la vestiare. Desi este inca galben pe unele portiuni, gazonul arata mai bine decat zilele trecute.
www.gsp.ro/14.02.06
aaaa
aaaa
Trica le-a dat gol in turul din 98-99,cand am incheiat 1-1 in Ghencea,el deschizand scorul..si sa nu uitam eurogolul care i l-a dat lui Lobont in Supercupa in 2001 :wink:
Trica le-a dat gol in turul din 98-99,cand am incheiat 1-1 in Ghencea,el deschizand scorul..
in meciul ala a dat Danciulescu cu capul dupa o centrare venita de la Trica. Trica le-a dat doar 2 goluri in supercupa din 2002...
In alta ordine de idei, pentru stelistii din diaspora care vor sa vada meciul, va fi transmis de televiziunea olandeza NOS3 (Nederlandse Omroep), daca oligofrenii astia de la Pro TV nu-l baga pe international...
19:00 - 21:15 NOS UEFA Cup Voetbal: sc Heerenveen - Steau Boekarest (NOS)Rechtstreeks verslag van het UEFA Cup-duel tussen sc Heerenveen en Steau Boekarest. Analyse door Willem van Hanegem. Presentatie: Jack van Gelder. Commentaar: Philip Kooke
Va duceti la vreun sports bar sa-l vedeti daca nu-l prindeti acasa..
Multumiri lui feanfan pentru informatie...
Thank you, mate!!!
F
inca 24 de ore...pina le-o tragem 8)
Doamne Ajuta !
dar ceva date despre stadionul lor ? cate bilete s-au luat ? sau mai bine astept pana maine si voi vedea...adica nu voi vedea ca nu il dau astia de la tvr :evil: :x :cry:
oare e mai important hertha-rapid decat meciul nostru ? :evil:
![]()
![]()
Banuiesc ca acolo nu se prinde vreo televiziune olandeza...
Ca un bun roman, urez echipei Steaua si sustinatorilor sai sa aibe parte de o victorie frumoasa in acest meci!
Si in celelalte din Cupa UEFA !
Ca un bun roman, urez echipei Steaua si sustinatorilor sai sa aibe parte de o victorie frumoasa in acest meci!Si in celelalte din Cupa UEFA !
Sper sa ne urezi si la cele din Champions League ! :twisted:
@Motanu D
Daca o sa ajungeti acolo, cu siguranta !!!
sal..si yo sper sa castige Steaua..maine chiulesc...cu toate ca am probleme cu scoala...dar vin sa vad meciu...,imi este frica de stilul lui Olaroiu..cu Protasov echipa a stralucit..nam primit gol...aveam faze frumoase.dar cu Olaroiu...nu cred in asa ceva...![]()
Spre deosebire de altii, eu cred ca noi, Stelistii, ar trebui sa dam dovada de maturitate si sa avem incredere in antrenor. Sa-i dam timp sa ne arate ce si cat poate. Eu zic ca ii vom bate pe olandezi. Si ca Olaroiu va face performanta la Steaua.
... Eu zic ca ii vom bate pe olandezi. Si ca Olaroiu va face performanta la Steaua.
Zi-i ca-i zici bine !