cred ca Oli nu va folosi acel stil italian...
si 2-0 zic si eu ca Gigi si Ana ![]()
Doamne Ajuta !
cred ca Oli nu va folosi acel stil italian...
si 2-0 zic si eu ca Gigi si Ana ![]()
Doamne Ajuta !
Doamne ajuta!Desi zic ca n-am emotii,cred ca ma cuprind pe secunda ce trece..
1-0. Cred ca asta va fi scorul. Dar va fi un 1-0 linistit. Fara emotii, fara probleme.
mai e putin si incepe rapidu....
vreau sa vad dak le face fata celor de la hertha ...yo unu nu cred..... :twisted:
:evil: >>>O sa fie aia calare pe rapizi,nu au nici o sansa la cum joaca HERTA,noi am scos un egal laei,rapizi sunt mult sub noi,deci ce rezulta?!!!>>>> :twisted:
rezulta ca Dinamo cu rapid...sunt mult sub noi.....si o sa ramanem singura echipa romaneasca in UEFA.....pacat....poate dak nu iesea Dinamo si rapid..(cre ca iese) luam puncte pt Romania... :cry:
FORZZA Steaua AND LUDACRIS RULLZ ![]()
Am mai zis, rapidistii s-ar putea sa castige din prostie. Mie nu-mi place deloc ce si cum joaca Hertha. Sunt o echipa de 2 bani si ar fi normal ca Rapid sa-i scoata.
Pai in afara de Bayern,joaca vreo echipa nemteasca ceva?? desi sunt calificate mai departe si in UCL si UEFA nu arata cine stie ce..
Sa zicem ca pana acum i-a ajutat sansa, numele, spiritul de lupta si oamenii in negru. De acum inainte nu-i vad bine pe nemti. In frunte cu Bayern vor iesi pe capete din comeptitii...
Heerenveen 0 Steaua 7...:)si nu mai trebuie sa jucam returul deoarece au fost probleme cu stadionul Lia Manoliu...si poate mai sunt... :roll:
Ce naiba se intampla cu George ?! Parca ar fi jalon ! Pe Banel il inteleg, stiu ca are probleme de concentrare in meciurile tari... Dar Ogararu pare in alt meci. L-a depasit Nilsson cand a vrut si cand nu a vrut !
Ghionea in schimb pare cam moale. Dar sa speram ca-si revin repede amandoi. Cam au golul pe constiinta.
S-ar putea sa fie bun golul primit deoarece scapa de gandul ca nu au primit nici un gol in UEFA.
In repriza a doua vom mai inscrie si vom castiga.
LA VIDEO NEWS sunt golurile din prima repriza!
Ogararu, Ghionea si Banel continua prestatia mediocra. Par departe de valoarea lor reala. Pacat.
Bine ca ne-am revenit. in ciuda scorului nu a fost un meci usor. Cred ca ne-am asigurat calificarea. Insa astept mai mult de la unii jucatori.
eu zic 1-3...ca sunt baiat bun si modest![]()
![]()
![]()
Mancatias modestia ta :lol: bv mah dak si in retur citesti scoru exact iti fac cinste cu o sticla de sampanie sa uzi calificarea :wink:
Ohooo...CEA MAI BUNA ECHIPA DIN EUROPA=Steaua! BV Steaua!!! 3-1! SUNTEM CEI MAI BUNI! CU TOTII PE LIA MANOLIU!!!
:evil: >>Biiiiiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeee maaaaaaaaaaa,asa sa le scoatem fotbalul din cap la olandezi ,sa vina si ALKMAAR sa le dam si la aia cateva!!!!!!!!!!>>>>>> :twisted:
Victorie !! Steaua - Heerenveen : 3-1. Asta e cel mai important lucru. Am invins, si inca la o diferenta comfortabila, care ne da sanse mari la retur ![]()
![]()
Lucruri bune : mobilitate si eficienta. S-a strans jocul bine, s-a marcat fara a se mai rata exasperant.
Lucruri ingrijoratoare : flancurile, in particular stang, unde Nesu a fost depasit in repetate randuri de Yildirim. Rau. Ogararu a parut si el destul de nesigur, pe final parca si-a mai revenit.
Una peste alta, am castigat la 2 goluri diferenta, ceea ce inseamna ca putem spune ca suntem calificati, mai ales ca jucam returul la Bucuresti.
La final, sa aratam fair-play, si sa felicitam Rapidul pentru victoria obtinuta, care inseamna puncte importante pentru coeficientul UEFA !
PS: Da Dinamo ce-a facut ? Ca nu i-am putut gasi pe mega-galacticii Romaniei pe nicaieri ...
Bine ca am castigat. De acum ne pregatim pentru spectacolul din retur !
PS: Da Dinamo ce-a facut ? Ca nu i-am putut gasi pe mega-galacticii Romaniei pe nicaieri ...
Lasa-i pe aia. Ei se pregatesc de "Shampion lig" :twisted: :twisted: :twisted:
Bravo si Rapidului. In curand vom avea o echipa direct in grupe si alta in turul 2.
este maaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! forzza Steaua....numai conteaza evolutia.....iam batut cu 3-1 la ei acasa.....acu e APROAPE imposibil sai ne bata acasa la 2 goluri diferenta !!!! :wink:
YES! 8)
:evil: >>>BOLEBERT ...WHAT DO YOU SAY ABOUT THIS???>>>> :twisted:
We will see![]()
No hard feelings if you are right, cause on paper you are the better team. So the pressure is on your site. If you loose I can imagine you are very dissapointed, we expect we loose and everything else will be celibrated as if we have won the Cup already
![]()
Reality is that we are very pleased to have come so far and I hope to see an attractive, entertaining game. See you!!
I told you. But don't be sad, your team did scored a goal. We didn't played our best football, but despite that it was a good game. Good luck to you and to Heerenveen. And thank you for that 0-0 with Dinamo!
e de bine zic eu. faptul ca am intors rezultatul ne da mari sperante pt meciurile viitoare. in proportie 99% santem calificati. sper sa umplem stadionul 23 august, caci santem echipa cu cei mai multi suporteri din Romania.
hai Steluta!