FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SC Heerenveen - Steaua!

«118192021»
bostina2315.02.2006 22:48

Am batut cu 3-1!!!Forzza Steaua!!! rezultatul conteaza!!!

ps: nu am vazut pressingul sufocant care il adoptam cu Oleg pe banca si nu inteleg de ce am jucat cu mingi lungi direct pe varfuri.Doamnee ce nebun e Carlos 2 driblinguri :lol: :lol: :lol:

DraqGol15.02.2006 22:56

Greseala Ogararu si Carlos la gol (a luat golul chiar pe langa manusa). In rest o evolutie superba, dak mai era jumatate de ora le mai dadeam un sac de goluri :twisted: Nesu, Ba(la)nel, Iacob si Ogararu ... slabuti. Partial slab si Ghionea. Goian imperial. Una peste alta: BRAVO BAIETI. Suntem mandrii de voi. Si mai departe sa avem aceleasi rezultate.

BlackWoolfy15.02.2006 22:58

Este bine pt primul meci al sezonului nu credeti????????

RED-STAR15.02.2006 23:00

Una peste alta un joc bun al echipei noastre.Toti baietii au jucat binisor cu un plus pentru Paraschiv si un minus pentru Carlas care m-i s-a parut nesigur.Oricum felicitari echipei si speram mai mult spectacol in retur.

Nero15.02.2006 23:04

Mi-a zis cineva ca n-ar mai fi caini in tara, cica ar fi crapat toti dupa meciul Stelei, stie cineva mai multe? :roll:

P.S. N-am vazut meciul ca nu prind Pro TV, il are cineva inregistrat? M-ar interesa tot meciul, nu numai rezumatul. Mercic

SSK15.02.2006 23:14

Mi-a fost teama de meciul acesta, prea ne dadea toata lumea favoriti.

Ma simt nevoit insa sa repet dupa fiecare meci in UEFA : fratilor, avem echipa ! Asta-i adevarul, ce mai..

Astazi, Radoi si Paraschiv au facut un meci foarte bun. Si Goian. Bun pentru Carlos, Ghionea, Bostina, Dica. Nesu, Nicolita, Iacob si Ogararu - se putea si mai bine. Ogararu si-a mai revenit in a doua repriza. Oli debuteaza cu dreptul.

Viitorul suna bine.

alexfilip15.02.2006 23:19

Eu tot nu am intzeles ce s-a intamplat la golul primit de noi...

Una peste alta sunt curios - ce parere avetzi voi de Carlos dupa meci?

bostina2315.02.2006 23:24
Eu tot nu am intzeles ce s-a intamplat la golul primit de noi...

Una peste alta sunt curios - ce parere avetzi voi de Carlos dupa meci?

a fost vina lui Ogararu!!1 Carlos e un mare castig pt noi!!!oricum nu prea a avut ce apara :D pana acum a aratat faptul ca stie sa dribleze bine :lol:

Virgil15.02.2006 23:46

Asteptarile ne-au fost confirmate.Avem echipa mare!

karas_ultras15.02.2006 23:49

Eterna promisiune zicu ne atragea atentia ca Heerenven este echipa buna si sa avem grija, scuzand probabil astfel faptul ca ei nu i-au invins. Baietii i-au auzit schelalaitul si au "razbunat" semiesecul alora.

Una peste alta, joc reusit...

Dar, pt meciurile urmatoare tb neaparat ca benzile sa evolueze mai sigur pt ca si flancul Nesu-Bostina si cel acoperit de Banel-Ogararu, s-au dovedit labile. Un mare plus pt axul central, unde daca Radoi e constant bun, Paraschiv si Goian deja sunt jucatori de top. Desi au jucat bine, Carlos si Ghionea au fost, dupa parerea mea, sub nota echipei.

Sa sarbatorim pe National peste o saptamana!!!!!!

bebeto15.02.2006 23:49
eu zic 1-3...ca sunt baiat bun si modest  :D  :D  :D

Mancatias modestia ta :lol: bv mah dak si in retur citesti scoru exact iti fac cinste cu o sticla de sampanie sa uzi calificarea :wink:

nu cred ca mai conteaza prea mult ce ,,citesc''pt retur(binenteles victorie :D ).ma pastrez pt dubla cu alkmaar(probabil).cit despre sampanie...pastreaz-o pt dupa finala :wink: :D ...ca nu degeaba suntem Steaua!!!

F

Motanu D15.02.2006 23:52
Asteptarile ne-au fost confirmate.Avem echipa mare!

Si ce e mai important, avem si antrenor. Spre deosebire de altii noi nu-i cerem lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau altui conducator sa (re)vina pe banca... Olaroiu isi merita postul.:!:

Altfel, a gasit cineva vreo informatie daca Ogararu a avut probleme medicale ? E un jucator prea bun, iar prestatia sa din seara asta m-a cam deranjat.

Felicitari Rapidului pentru ca aduce puncte pentru Romania. Si nu pot sa nu remarc si incredibilul si sublimul succes al dinamovistilor. Bravo, fac cinste fotbalului romanesc ! :twisted: :twisted: :twisted:

bebeto16.02.2006 00:05

asaaa acum cu analiza :wink: .

1.parca pasele nu au mai fost asa precise ca-n toamna.dar ma rog,e primul meci oficial dupa o pauza mai lunga si il iertam pe Olaroiu :D .

2. cine a fost desteptul nostru care l-a lasat pe heerenveen-ian sa ramina asa liber la faza golului?ca de,juca la offside la 3 metri de poarta.

3.mie imi place de jucatorii calmi,dar totusi...Dica asta citeodata pare chiar prea degajat(na ca a dat Betis gol 8O,om juca cu ei..cine stie).mi-a placut golul lui Dica,dar ma astept la jocuri mai bune din partea lui.

4.jardel...cind o sa invetebaiatul asta sa ridice ochii din pamint

5.Goian...ma incinta efectiv

6.Ghionea...mmmmmm...un piiicut cam nesigur la unele faze in seara asta.

7.FORZAAAAA Steaua!!!!! BRAVO BAIETI !!! FELICITARI

NA ca-i 2-0 la Betis.ai rupem si pe astia.no problemos :wink: 8)

Bogdan4Steaua16.02.2006 00:11

Excelenta si prestatia lui Paraschiv. Cred ca il putem considera omul meciului alaturi de Goian. Victoria este importanta. Suntem 90% calificati, dar trebuie sa abordam si meciul retur cu grija.

Cred ca jucam cu Betis in optimi(scorul e deja 2-0).

iancu dragosh16.02.2006 00:22

Nu vreau sa stric nimanui cheful insa nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece. Nu am facut un joc stralucit, insa datorita faptului ca nu am mai ratat foarte mult am reusit sa ne impunem. S-a vazut faptul ca nu am mai jucat de 2 luni de zile insa sunt unele lucruri care trebuiesc puse repede la punct.

1. pressingul a fost facut fara ca toata echipa sa participe. Nu stiu daca acestea au fost indicatiile sau a ramas un reflex de pe vremea lui Protasov, insa in conditiile unei aparari mult mai prudente, echipa a fost practic rupta in doua foarte mult timp. Au fost momente in care ros -albastrii erau intinsi pe 60, 70 m iar olandezi au manevrat fara probleme intre liniile noastre

2. In atare conditii aparare nu a fost atat de sigura, fundasii nostri, cu exceptia lui Goian, fiind depasiti destul de des in dueluri unu contra unu

3 perechile de pe margine nu au functionat aproape deloc. Ogararu-Nicolita au inceput sa colaboreze cat de cat doar in ultima parte a meciului

Partea buna este ca atunci cand ne-am revenit si am inceput sa jucam am adus foarte usor mingea in fata portii si am si punctat eficient. Insa acest lucru s-a intamplat numai in anumite perioade ale meciului, echipa avand foarte multe momente de cadere.

pentru a invinge pe Betis trebuie sa practicam un joc mult mai consistent. practic, trebuie sa jucam tot meciul asa cum am facut-o in ultimile 20 de minute astazi.

Bogdan4Steaua16.02.2006 00:30

Pentru meciul retur Bosvelt este suspendat. Probabil ca Heerenveen nu se va omori cu firea in retur, ei avand sansa de a termina pe un loc bun in campionat.

steaua_forewer16.02.2006 00:38

dupa toate probabilitatile vom juca cu Betis , iata ca destinul a facut ca Steaua sa revona in sevilia dupa 20 de ani ( asta daca nu bate az cu 3-0 in retur :lol: ) deja se poate pune topic , Steaua - Betis SEVILIA , primul meci il vom juca acasa ....si mai sunt doua vesti : una buna si una proasta : vestea proasta este ca in optimu jucam iar cu o echipa din spania si juacam primul joc acasa..... vestea buna: Betis e pe 16 in campionat si probabil o sa mai coaboare in weekend pt ca au pe nou camp , in tinp ce villareal era pe 3 si acum e in optimile CL , dupa mine villareal este cu mult peste Betis , eu deja ma gandesc la meciul cu spaniolii :lol:

thomy16.02.2006 00:45

ironie : Steaua si Rapid fac puncte in cupele europene ... iar Dinamo profita de asta ....

sper sa nu fie asa ... Dinamo mai poate retrograda anul asta ? :)

Recoba16.02.2006 00:50

este o victorie frumoasa si meritata insa Steaua a aratat chiar ca o echipa mare . Da au fost perioade in joc cand jocul a fost cam confuz si de multe ori Steaua ramanea sus in presing si dak reuseau sa scoata mingea olandezii ne ardeau original

la primu gol de exemplu :wink: oricum chiar trebuie sa fim bucurosi la primul meci oficial dupa 2 luni

si la debutul ca antrenor a alui Oli Steaua chiar a jucat bine :)

feanfan16.02.2006 01:01

CONGRATULATIONS!!! The best team won, no doubt.

@Montanu D, of course I am sad, my team lost :( , but live goes on :D

I had wishful thinking, cause Steaua hadn't played competition for several weeks, maybe we had a chance, but they played very good! We had one chance and it became 1-0. You can imagine we cellebrated it. Not for long, cause right in front of me, I was standing behind that goal, a few minutes later it was 1-1.

At half time we discussed to play a little more defensive, cause 1-1 is a good result!

But Heerenveen wanted to score the 2-1, so in the back it was 1 against 1, very dangerous against you, the second goal out of a free kick was a nice header. The 3-1 felt to soon, maybe a bit to much, but a win was not possible against this Steaua.

I noticed Steaua was not playing defensive, but realy wanted to play football. Therefore I found the match nice to watch.

Compliments for Steaua supporters, we could welcome many, 400 maybe? Comparing with us next week, maybe 50 :roll: I hope they will have a nice stay in Bucaresti, the game is not important anymore, as today we know where SC Heerenveen stands.

Your supporters were very friendly. There were not only in the guestarea, but in area of Heerenveen aswell. I can imagine it was a bit annoying/ irritating for the Dutch fans, to sit next to them, but it was not agressive. At 3-1 they all came of the stairs to celebrate on the first row, after that they went back to there places, without any "trouble".

Outside the stadium we could just walk to our car together with Steaua fans, no trouble at all. This is the way it has to be!!

(AZ Alkmaar has lost 2-0 at Sevilla, so home game will be difficult. I think herewith all Dutch teams are eleminated next week)

I hope we win next week, but 3-1 is to much to overcome. I wish you all the luck in this tournament. You can imagine that I want to say at the end: we lost against the winner of the UEFA Cup :wink:

I will follow you from distance!

nice greetings,

Feanfan

bebeto16.02.2006 01:13

thanks man.goodluck 2 your team as well,in eredivisie.and by the way,tell your team boss 2 stop selling players if he wants performance.asta la vista amigo!

Bogdan4Steaua16.02.2006 01:14

Thank you for the congrats Feanfan. It was a bit harder for us at the beginning since we haven't played an official match in a while, but we managed to overcome that obstacle and we won.

Your team did not play that bad although you lost two key players this winter. Normally Steaua will qualify to the next round, but we have to be very cautious next week. I am sure the supporters that will come here for the match will enjoy our country(the beer is cheap and generally, romanians are very nice people) and I doubt there will be any trace of incidents at the match.

Good luck in the Eredivisie. I hope you will finish on the 4th position although you have good competition(Ajax and Groningen).

steaua_forewer16.02.2006 01:14

nice words feanfan , i wish you good luck to you and your team , and .....i am sure that all suporters of Steaua want that our team win the trophy , but it will be difficult , but step by step maybe Steaua will reach te Final

feanfan16.02.2006 01:17
thanks man.goodluck 2 your team as well,in eredivisie.and by the way,tell your team boss 2 stop selling players if he wants performance.asta la vista amigo!

8) :lol:

(by the way I am a women who is crazy about football :wink: )

armanovici16.02.2006 01:36

LOL

Nice words though..We are flattered!!

«118192021»