Bai da' cum dracu' de fix la noi is atatea conspiratii? Cum naiba de l-au rupt pe saracutu' Eminescu si nu pe Creanga? Sau poate l-au omorat si pe Creanga si nu stim noi. Poate si pe Caragiale, ca ala si-a batut joc de clasa politica incompetenta in operele lui. Pai se poate?!
Al dracului sa fiu daca inteleg eu de ce a venit Carol rege in Romania din moment ce tara asta e asa de conspirata. Probabil ca la noi e centrul masoneriei evreiesti comuniste mondiale, sa moara crestinii de ciuda! Chiar ma gandeam eu ca romanii par, asa, un popor mai ales. Cred ca Codreanu era Neo. Dar atunci trebuie sa pun intrebarea: Cine era Morpheus? Antonescu? Dar trinity? Poate Sima. Clar e ca Carol II a fost agentul smith.
De la atatea conspiratii, sincer, mie mi-e cam frica sa ies din casa. Nu de alta da' nu sunt nici evreu, nici comunist si nici mason. Daca patesc ceva? Chiar, uitandu-ma pe geam, mi se pare ca vecinu' din blocu' alaturat ma cam spioneaza. E clar...
Mrs
Tu, la fel ca prietenul tau inteligent, Lrp, trebuie sa stii un singur lucru:
Mai bine argumentez de pe gugal decat sa argumentez din propria minte proasta. Tu mai bine ramai la ideile tale si nu mai discuta cu mine. Nu mai vorbi cu sau despre mine si nu ma mai jigni pentru ca si eu pot sa raspund. Crede-ma.
Tu vezi-ti de treaba ta si nu uita, "majoritatea erau IL-uri". (restul oamenilor nu stiu ce inseamna da' tu stii. Daca tot vorbesti de argumente de pe gugal)
Mihai
Ce privilegii sa aibe?
Dupa 20 de ani de la eliberare, a intrat vreun comunist la puscarie? A facut vreun comunist puscarie? NU!!!
De ce sa le fie frica?
Bai, daca dupa 89 incepea goana dupa comunisto-securisti si ii bagau pe zeci de mii de micuti la puscarie, intelegeam ca astia sa vrea sa faca, sa dreaga, sa conspire, sa ascunda, sa etc, ca sa nu o pateasca.
Dar nu s-a intamplat nimic.
De Iliescu stia toata lumea ca e un comunist jegos. De cate ori l-au ales presedinte?! L-au ales presedinte si dupa ce a venit cu minerii, bah! Ce conspiratii visati voi? Pai, e nevoie de conspiratii in Romania? Ca sa ce? Astea sunt o pierdere de timp. Ca nimeni nu e interesat de ce ai facut tu inainte.
BA!!!
Videanu fura pe fata!!! Asta de ce nu conspira? Il doare pe el fix in cur de conspiratii. Se oboseste el cu asa ceva?
O spun acum ca sa-ti fie foarte clar: Legiunea voia un alt SISTEM! Un sistem bazat pe crestinism, pe ajutor fratesc, pe protejarea valorilor romanesti, pe educatie, pentru egalitate de sanse.
Pai, clar. Fix asta au si introdus in Romania. Sistemul bazat pe ajutor fratesc reciproc dat de crestini pentru a omori evrei aka protejarea valorilor romanesti si egalitatea de sanse.
Acum cateva luni am mai avut pe aici niste dezbateri legate de capitalism, in care eu am zis ca e destul de naspa sistemul si trebuie schimbat cu ceva mai bun. Pac, imediat au sarit baietii in capul meu, ca vorbesc de pe gugal, ca nu stiu ce, ca nu stiu cum. Da' uite ca acum nu zic nimic de faptul ca, din spusele lui Mihai, legionarii voiau acelasi lucru.
Pai, bai, mari protectori ai capitalismului si ai egalitatii de sanse, ce aveti voi daca evreii aveau atunci mai multi bani si isi permiteau sa mearga la facultate? Nu asta inseamna capitalism?
Pai nu... sa fie capitalism da' numai pentru noi.
Niciodata nu cred ca o sa inteleg ce il deranja pe Codreanu pana la urma. Faptul ca aia care studiau la facultati erau evrei sau faptul ca aveau mai multi bani ca el?
Pana la urma, poate ca ar trebui si eu sa fac ce a facut el. Nu de alta dar, in ziua de azi, la facultatile din Romania vin la straini(mai ales arabi) care platesc o groaza de bani, ca au de unde, si ii lasa pe romani pe strazi. O problema? Da.
Dar nu e singura. Pentru ca, pe langa arabii aia cu bani, mai vin si romanii cu bani care platesc ca sa fie lasati in strada romanii care poate ca merita mai mult ca ei sa fie doctori sau avocati sau ingineri.
Pai haideti mai sa omoram toata clasa politica romaneasca! Ca din cauza lor se intampla toate astea.
Eu nu imi fac griji. Eu va sustin. Familia mea nu a avut legatur cu comunismul. Bunicul meu a crescut in comunism si(atentie!!!!!) nu a fost niciodata membru de partid, nu a avut carnet, nu a avut nici o legatura cu comunismul. Singura sa legatura a fost cu statul, ca militar. Atat. In rest a refuzat de fiecare data sa intre la partid. Eu, la fel, am fost prea mic ca sa pot fi ceva asa ca sunt curat. Sunt curat, am o familie curata, si noi am pierdut din cauza comunistilor(ca si familiei mele i-au luat din avere), eu ar trebui sa conduc miscarea asta noua. Si hai sa ii omoram pe toti oamenii politici din ziua de azi pentru ca toti au legatura cu comunistii. TOTI!
Dupa care facem noi o tara frumoasa ca soarele sfant de pe cer. ce ziceti?
Ce interes aveau liberalii sa-i extermine pe taranisti cand impreuna cu celelalte partide propagau acest sistem infect care ne omoara si azi? Care aduce roman contra roman? Profesor contra doctor? Politist contra judecator? Stii cum era modelul de comert legionar? Ai idee macar? Clientul platea cat voia, dupa posibilitati! CLIENTUL ERA SINGURUL LUI JUDECATOR!
Cum adica clientul platea cat voia? Adica, daca eu voiam sa merg sa cumpar un portavion nuclear si ala imi zicea ca costa 10 miliarde de dolari, eu puteam sa ii dau 50 de bani si il luam?
Bai, voi va dati seama ce inseamna acest gen de comert?
Iarasi intreb, unde dracu' mai e capitalismul?!
Cu genul asta de comert productia era falimentara in cateva luni.Intr-adevar, o metoda care ar fi ajutat cu foarte mult statul roman. Felicitari legionarilor pentru ca s-au gandit.