Ce sa joci mah cu Tudose?
) ma bufneste rasul numai cand il vad =))) ala e bun de cioban la Jiji
)
Ce sa joci mah cu Tudose?
) ma bufneste rasul numai cand il vad =))) ala e bun de cioban la Jiji
)
Parca-l vad pe limbi ca acuza arbitrul ca nu l-a eliminat pe sapun..............
Mi-e greata de situatia actuala.
Baaaaaaa voi nu vedeti ca suporterii stelisti, AISS-istii, ultrasii, sudistii prezenti la meci in giulesti si care il injura pe nea Gigi sunt de vina pentru scor ??? Pai mama lor de sudisti cum pun ei presiune pe echipa in asa hal incat le tremura toate crampoanele si nu se mai tin pe picioare !! Daca baietii aia prezenti acolo ar sustine echipa si pe nea Gigi, nea Vali si pe nea Stoichita guardiola tabela ar fi invers, poate si mai mult de-atat !!
RUSINE BA !!
Cat mi-as dori sa primim 8-9 goluri...
musca-ti limba
sa plece Gigi
sa plece Gigi
sa plece Gigi din Ghencea
''Ceasul''?! unde e ''ceasul'' ala de 4 milioane de Euro?!!
"ceasul" a ramas pe ora de iarna,e cu 1 h in urma tuturor de pe teren...
Sa va vad cum sariti in sus de bucurie!!!
HAi, ca va place ca ne calca indienii in picioare!
Avem echipa pe care o meritam!
Suntem niste suporteri jalnici!
Si nici nu am jucat rau la inceput...
Va bucurati?
Mie mi se pune un nod in gat...si cu javrele si cu indienii...umilinta
Trebuie sa multumim suporterilor pt ca macar ei sunt langa echipa!
Ati vazut ce e in Giulesti? Aia nu's in razboi tot timpul cu Copos? Ala nu vrea sa vanda de vreo doi ani echipa?
I-ati auzit cumva strigand impotriva clubului propriu?
Nu.
Imi pare rau...atat de rau!
Forta Steaua!
E clar tata. A naaa ma, il vad pe kellerman pe forum.
Keeelller! da-ne o declaratie d-aia de a ta.
Cel mai mult mi-a placut : Si-a revenit Foresta si nu-si revine Steaua??!! Aveti incredere in baietii nostri!!! Hai Tudose! Hai Tanase! Hai Banele! ( GENIAL )
MiUE toata conducerea! Miue la jucatori. ca sunteti buni !
Ciobanu : ori ca pierzi un meci cu 1-0 ori cu 7-0 e acelasi lucru
....da e acelasi lucru daca pierzi asa cu Bistrita cu Foresta
nu cu rivalii de moarte cu ciorile!!!!!!
Ciobane,ciobane,sa-ti dam la m..e!
Ilie Dumitrescu il contesta pe 0ier. ![]()
![]()
"ceasul" a ramas pe ora de iarna,e cu 1 h in urma tuturor de pe teren...
Sper ca moderatorii sa inchida un ochi in seara asta, ca la cate injuraturi de bine sunt pe forum, sa nu ne baneze.
gIGINHO, du-te in Albania si i-ati si oile cu tine intr-un jet d-ala privat de-al matale, si lasa-ne.
Parca-l vad pe limbi ca acuza arbitrul ca nu l-a eliminat pe sapun..............Mi-e greata de situatia actuala.
mie imi e rusine...imi e rusine de Lacatus, de Ienei, de tot ce inseamna Steaua. imi e rusine cand ma mai bucur la victoriile cu 1-0 dupa meciuri de nimic, acum imi e rusine ca ma doare sa vad scorul asta
Sa va vad cum sariti in sus de bucurie!!!HAi, ca va place ca ne calca indienii in picioare!
Va bucurati?
Ati vazut ce e in Giulesti? Aia nu's in razboi tot timpul cu Copos? Ala nu vrea sa vanda de vreo doi ani echipa?
Nu.
Forta Steaua!
Penibil ! Oare cat timp vom mai fi obligati sa'i citim imbecilitatile individului ? Moderatorii ?
OFF
mah Kla tu cand intri pe forumul asta ssi scri ce scri aici esti in stare de ebrietate?
e doar 1 intrebare nu o lua k pe o jignire ![]()
Sa va vad cum sariti in sus de bucurie!!!HAi, ca va place ca ne calca indienii in picioare!
Va bucurati?
Nu.
Forta Steaua!
Ilie Dumitrescu il contesta pe 0ier.![]()
Pe ce program?
daca la meciul cu bragadiru nu se striga din primul pana in ultimul minut impotriva oierului, lui Cocoshila, si jucatorilor, inseamna ca totul e pierdut...
vai de noi,am ajuns de rasul lumii...suntem prostii lumii,au ras si cainii....toate pasarile rad de noi...
e doar 1 intrebare nu o lua k pe o jignire![]()
Merita si jigniri. Hai sa nu o ardem in amabilitati prea mult !
Plua mea de aparatori inapti. Mergeti dracu la Avantu Reghin sau FC Ungheni!Astia cu 10-1, sunteti praf. Cum dracu sa iti doresti sa ne dea intunecatii atatea? Eu unul nu mai pot urmari si repriza a doua. Plm, pe toate posturile se face misto de Steaua...
aaaa, care Steaua?
Hai bah sa va consolez, voi astia care plangeti pentru infrangerea vitejilor vostri. Come to papa ! ![]()
ma gandesc sa ma duc la sc
))))))))))))))))))))) sau nu ma duc
Gigi...iao si de la mine
Daca jucatorii ar avea un pic de decenta, ar iesi de pe teren.
Fiindca nu au, probabil ca la pauza vom trece in sistemul 3-4-3 si meciul se va termina 6-1. La mai mare!!
MUJE LA CIOBAN, MUJE LA JUCATORI, MUJE LA TOT CE INSEAMNA Steaua IN MOMENTUL ASTA!
Asta NU e Steaua!
kla2005:
.AM JUCAT BINE LA INCEPUT? LA CE MECI TE UITI BA ?!
Care il sustine pe asta sa se spanzure de podul grand.
Oare trebuia sa ramana cu tibia in mana Tanase, ca sapunaru sa ia macar un galben? ![]()
PS: Cred ca ar fi cazul sa inchdeti topicul pana se linistesc apele.
Superb joaca Vucinic.