FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 5-1 (4-1) !?

«1131415»
Tanaru` Young19.04.2010 17:21

Da, si-asta-i buna.Idee geniala,sa vedem daca va fi pusa-n aplicare.

blindica19.04.2010 17:49

Si daca vrea Kapetanos sa aiba cont pe forumul fcsteaua.ro ? N-ai ce sa faci,sunt inevitabil de gasit pe forumuri persoanele care mai fac si greseli gramaticale.Abia dupa inscrieri poti sa le propui sa fie ceva mai lipsite de erori.

The Game19.04.2010 18:41

Ca sa fiu un pic off-topic si ca sa arat penibilul tiganilor,am trecut astazi in drum spre munca si de la munca pe podul grant si am vazut cum pe tabela tiganilor inca era aratat scorul de la meciul de aseara si cum era aratat rezumatul meciului de aseara....

Se vede inca odata frustrarea si ura orbeasca a tiganilor fata de noi...dar nu e altceva decat o frustrare care da spre penibilism...

steauaonly4you19.04.2010 18:45

cu toti va criticati intre voi........si ne abatem cumva de subiect...

merita aceasta echipa inca o sansa....?

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...de ce?au avut un campionat intreg de demonstrat.....

am dreptate..oameni buni..?

Stoichita a mai antrenat si in trecut Steaua...dar ce folos..daca era bun..era din acele timpuri antrenor la echipa

am dreptate...?Gigi Becali a comentat ca a impumutat echipa(mai corect..societatea Steaua) cu atatea milioane de euro...dar cu ce folos?degeaba dispui de niste bani daca nu stii sa ii investesti..am dreptate..?

cand echipa mergea bine...ce a facut Gigi..?si-a batut joc(s-a gandit la bani..a vandut jucatorii..apoi are tupeu sa zica ca el vrea stadionul sa fie full sa incurajeze echipa)cui oare a fost contributia in cel putin 70% participarea atator echipe romanesti in europa?lasati-ma sa ma gandesc...hmmm..oare Steaua?bingo..am ghicit..nu?

a vandut jucatorii care intelegeau ce inseamna un derby ..si acei jucatori onorau un derby cu fruntea sus..corect..?acum ceva timp..sa joci pe Ghencea era un pericol..acum este o bucurie(de ce?arzi o echipa ce poarta un nume mult prea mare Steaua Bucuresti, CU DURERE SPUN...NE-A STRICAT NUMELE ECHIPEI)

in trecut....ce echipa din Romania iesea cu mingea la picior din propia jumatate ..la fel de frumos precum culorile ce le purta..?acum cand ma uit la echipa care poarta acelasi nume cu a celeia care putem zice ca a scris cat de cat istorie(nu ca pe vremea lu Hagi..dar acolo cat de cat) ma gandesc ca este o jignire asupra noastra a suporterilor(nu mai zic asupra stelelor adevarate(Hagi..Lacatus..Bumbescu..etc)

rusine conducerii.....rusine jucatorilor..rusine sa le fie..plecati bastarzilor si dati-ne echipa......

dayra19.04.2010 18:55
dar nu e altceva decat o frustrare care da spre penibilism...

Ce altceva poate fi, din moment ce ei, 50% dintr-un meci (oarecare) isi incurajeaza echipa, 50% injura Steaua?

1on19.04.2010 19:18
nu tata, un fisier audio (aleator ales) de 20sec, daca-l transcrii corect gramatical in campul de login bine, daca nu, ramai pe sport.ro

:)))))) dictare. Ca la clasa I. :)))))

godsaveultras19.04.2010 21:09

@kla2005

desi poate ca si vel ai merita multe pentru modul in care pui problema,tin sa iti explic civilizat.nu mai generalizam ca se nasc tensiuni pe care si asa multi de genul tau si al celui care a afirmat ca suntem vanduti le faceti.te-a acuzat cineva ca esti vandut tu?!daca da atunci raspunzi direct acelei persoane.eu unul personal nu cred ca tu si ala puteti fi vanduti pentru ca nu va duce capul nici macar sa primiti bani (asta ipotetic vorbind) sau sa aveti anumite avantaje.cati bani crezi tu ca a dat o persoana Peluzei Sud?acum ai scos o alta dilema cea cu bani mai putini pentru o societate care valoreaza infinit.bine atinsa problema insa europarlamentarul este un nimeni fara numele de Steaua,de aia si trage asa de tare sa tina imaginea sus.manipularea asta ieftina pe care o face si tentativele astea disperate de a aduce oameni saraci cu duhul la stadion se vor termina odata si odata si fac pariu ca atunci nu o sa mai ai nimic de postat pe acest site.ipotetic vorbind acum primul pas l-a facut,a vandut,urmeaza pasul doi...daca multi dintre voi ,cei pro actuala conducere, spuneti "saracii de ei,nu stiu ce fac" eu spun saracii de voi pentru ca roata se intoarce,asa e in viata! "succesuri" pe mai departe!

Mihai20.04.2010 07:00
nu inteleg de ce trebuie sa ne jignim domnule antigigi,nu am facut decit sa-mi spun si eu naduful nu am jignit pe nimeni si apropo daca esti "antigigi" chiar crezi ca cistigi ceva sau ai ceva de cistigat sau chiar crezi ca o sa plece Gigi si o sa lase Steaua ca vrei dumneata si altii care sinteti platiti ca sa il denigrati si sa il combateti peste tot.Am spus ca singurii vinovati sunt jucatorii si apoi antrenorul.

Perfect. Si pe jucatorii astia si pe antrenor, CINE I-A PUS? Mama ta, tu, cumnatu, Peluza Sud, Peluza Nord, mourinho? Cand cineva greseste de o mie de ori, cum se numeste? Si ce faci cu el?

cristian01420.04.2010 08:50
vrei dumneata si altii care sinteti platiti ca sa il denigrati si sa il combateti peste tot

:)) oftica-te ca tu nu iei bani

kla200520.04.2010 11:52

excelent discurs. seamana cu cel de extrema dreapta sau stanga.

cine nu e cu mine e impotriva mea si ii trag un glont in cap.

si va mai mirati ca am ajuns de rasul ... indienilor...

gandirea logica??? ai idee cu ce se mananca logica, ai idee ce e un silogism???

nu prea cred...

Tu ramai imbecil mereu pentru ca nu ai pic de gandire logica si de noima in ceea ce spui.

Eu zic sa iti trag un glont in cap pentru ca esti prea destept pentru "huliganii" de pe forumul asta.

Adrian20.04.2010 12:05
excelent discurs. seamana cu cel de extrema dreapta sau stanga.

cine nu e cu mine e impotriva mea si ii trag un glont in cap.

si va mai mirati ca am ajuns de rasul ... indienilor...

gandirea logica??? ai idee cu ce se mananca logica, ai idee ce e un silogism???

nu prea cred...

Pai, hotaraste-te. Cu care seamana? Cu dreapta sau cu stanga? Hai, foloseste logica aia a ta.

Si, da. Cine nu e cu mine, e impotriva mea. Cine nu vrea binele Stelei, nu ma intereseaza. Poate sa fie neutru sau impotriva ca tot la fel il vad eu.Unde e problema?

Daca tu nu vrei binele Stelei,eu nu vreau sa te respect pe tine si nu vreau sa am nimic de-a face cu tine. E clar?

Cat despre silogisme, superflu, indubidabil, parasaurolophus si alte cuvinte smechere. Ai idee ce sunt alea? Nu prea cred.

p.s. De rasul indienilor am ajuns datorita voua, a oilor care se multumesc cu rezultate de 1-5 atat timp cat exista sanse la titlu. Chiar, cat de mult te-ai rugat aseara sa egaleze timicioara?

FuNNky LowE suD31.05.2010 20:29

kla 2005 cam ai dreptate... rad indieni de noi pt ce ? ca jucatori nu sunt in stare... ne pateaza istoria

Tz3pI31.05.2010 21:09

Mai raspunzi la multe subiecte vechi de cateva luni doar de dragul de a posta si a-ti mari numarul de postari? Nu se sesizeaza nimeni?

Fane01.06.2010 05:30
Nu se sesizeaza nimeni?

Nu.

RobYnho01.06.2010 07:31
Mai raspunzi la multe subiecte vechi de cateva luni doar de dragul de a posta si a-ti mari numarul de postari? Nu se sesizeaza nimeni?

+10% warn

Posthunting

«1131415»