FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 5-1 (4-1) !?

«112131415»
godsaveultras19.04.2010 06:40
care sinteti platiti ca sa il denigrati si sa il combateti peste tot.

daca imbecilul asta nu-si poate proba afirmatia de mai sus propun ban permanent!

pai bine ma inteligenta universala daca jucatorii sunt de vina,cine draq i-a adus?!antrenorul de catre cine a fost numit?evident ca acest lucru il stii si tu doar refuzi sa constientizezi ca europarlamentarul nu a facut decat sa distruga.poate ca se pricepe mai bine la legi decat la fotbal si intr-un final sa inteleaga ca e mai bine sa ne lase.

Azzido19.04.2010 06:45

@velclaudiu

ai facut o afirmatie destul de grava cand ai zis ca suntem platiti.

astept sa-ti probezi afirmatia respectiva.

daca nu reusesti, o sa primesti ban.

ps:aici nu e democratie. am mai zis: e stelism si manipularile ieftine nu functioneaza

velclaudiu19.04.2010 06:58
daca imbecilul asta nu-si poate proba afirmatia de mai sus propun ban permanent!

pai bine ma inteligenta universala daca jucatorii sunt de vina,cine draq i-a adus?!antrenorul de catre cine a fost numit?evident ca acest lucru il stii si tu doar refuzi sa constientizezi ca europarlamentarul nu a facut decat sa distruga.poate ca se pricepe mai bine la legi decat la fotbal si intr-un final sa inteleaga ca e mai bine sa ne lase.

Bai nesimtitule,hai sa-ti spun ceva IMBECIL E FIUL LU MATA,ai inteles,mai bine ti-ai da tu ban tie insu-ti,si sterge-ti mucii de la nas ca iti intra in gura.Si mai pune-ti mintile in cap,mai DICTATORULE.Nu mai poti sa-ti spui parerea ca sar vreo 10 administratori,moderatori,seniori.Nu vi se pare ca sinteto prea multi moderatori,administratori,seniori?E vreo organizatie secreta si nu stiam?V-ati numit voi insiva administratori,si moderatori sau v-a numit cineva?

godsaveultras19.04.2010 07:02

@velclaudiu

sunt anti Becali,am castigat in instanta dreptul de a intra in stadion si il contest in continuare! te rog frumos sa dovedesti ca sunt platit de cineva ca sa-l contest pe europarlamentar!

Fane19.04.2010 07:02

Ia-ti o pauza cumetre.

Ban 7 zile.

Stanici19.04.2010 07:10
Bai nesimtitule,hai sa-ti spun ceva IMBECIL E FIUL LU MATA,ai inteles,mai bine ti-ai da tu ban tie insu-ti,si sterge-ti mucii de la nas ca iti intra in gura.Si mai pune-ti mintile in cap,mai DICTATORULE.Nu mai poti sa-ti spui parerea ca sar vreo 10 administratori,moderatori,seniori.Nu vi se pare ca sinteto prea multi moderatori,administratori,seniori?E vreo organizatie secreta si nu stiam?V-ati numit voi insiva administratori,si moderatori sau v-a numit cineva?

Nesimtit si da, imbecil, e ala care face niste acuzatii fara a avea nici o proba.

aristica19.04.2010 07:20

mai intai invata limba romana

Stanici19.04.2010 07:40

Eu ii astept cu sufletul la gura pe aia care vor zice ca nu joaca jijel, jucatorii joaca si ca ei sunt de vina. Pai, ca sa rapsund in avans - cat sunt calm- daca ai echipa de F1 si patronul aduce niste trabantele, dai vina pe masini sau pe patron?

Andrei^19.04.2010 08:07

Aseara am fost oarecum consolat de gandul ca astazi voi citi in presa ca "lippi" a demisionat. Dar vad ca pe langa faptul ca nu se pricepe deloc sa antreneze, si tot pretinde sus si tare ca e stelist, mai e si un om fara onoare sau demnitate. Dupa 2 mari umilinte in decurs de o luna, e imposibil sa ai impertinenta de a declara ca "O să fim mai atenti".

sabin130719.04.2010 08:40

@Andrei^

Nu s-ar rezolva nimic concret si pe termen lung cu demisia/demiterea slugoiului. Schimbarea antrenorilor, jucatorilor, sunt doar carpeli pe termen scurt. Niciun antrenor, niciodata, nu va face treaba atat timp cat Becali dicteaza la club. De la Becali pleaca toata relele si deci el trebuie schimbat.

Eu de exemplu nu ma pot supara pe Nicolita sau pe Toja ca n-au nicio treaba cu fotbalul. Stiam asta, m-au convins de mult timp. Isi castiga painea la Steaua, nu se vor cere afara vreodata..

cristian01419.04.2010 09:26

Acum ca am vazut ca baietii lu' Steaua si-au cerut scuze pot sa dorm linistit si sa ma gandesc ca poate dracul nu e asa negru cum il vad momentan. Ce usurare! Ma si gandeam ca daca nu-si cer scuze nu stiu ce se va alege de viata mea. Dar cand stiu ca Stoichita, toja si Banel isi pun cenusa in cap si plang de suparare dupa un asa dezastru chiar ma simt mai bine. Gata, de azi sunt optimist. Hai lupta Steaua, toti pe garduri. Titlul e aproape.

kla200519.04.2010 09:39

da' voi cand acuzati pe cei care nu impartasesc aceleasi opinii cu voi ca fiind vanduti???

voi nu trebuie sa probati???

sau...

e valabil numai in cazul celor care au o opinie diferita???

si daca cumva, candva se dovedeste ca Peluza Sud (ipotetic vorbind) a primit bani de la o persoana care ar vrea sa achizitioneze clubul la o valoare mai mica???

ce se intampla atunci?

cine devine imbecil?

e usor sa aruncam cu noroi in stanga si in dreapta, insa e mai greu sa mentinem un echilibru al discursului...

Nesimtit si da, imbecil, e ala care face niste acuzatii fara a avea nici o proba.
pytycrys19.04.2010 09:53

Tu ramai imbecil mereu pentru ca nu ai pic de gandire logica si de noima in ceea ce spui.

Eu zic sa iti trag un glont in cap pentru ca esti prea destept pentru "huliganii" de pe forumul asta.

Bogdan19.04.2010 10:05

La Cluj nu am vazut meciul din cauza povestii cu biletele. Nu vreau sa intru in detalii.

Aseara, am preferat sa ies din casa si sa nu vad meciul. Din ce vad pe aici, tare bine am facut.

nemilosul19.04.2010 10:25
da' voi cand acuzati pe cei care nu impartasesc aceleasi opinii cu voi ca fiind vanduti???

voi nu trebuie sa probati???

sau...

e valabil numai in cazul celor care au o opinie diferita???

si daca cumva, candva se dovedeste ca Peluza Sud (ipotetic vorbind) a primit bani de la o persoana care ar vrea sa achizitioneze clubul la o valoare mai mica???

ce se intampla atunci?

cine devine imbecil?

e usor sa aruncam cu noroi in stanga si in dreapta, insa e mai greu sa mentinem un echilibru al discursului...

Bai voi n-aveti macar putina rusine apareti dupa luna patimilor in care ne-au nimicit Dinamo si rapid si o ardeti aici aiurea ca cei din P.S. sunt platiti de cineva sa ia clubul din mana dracului ,de parca asta ar fi problema acum.

Chiar daca ar fi platiti si ai avea un creier macar cat bobul de orez le-ai multumi in genunchi ca te-au scapat de cancerul Becali.Ar trebui facut un sondaj in legatura cu zabrautenii care ne polueaza sa vedem cati sunt de acord sa fie banati si sterse posturile direct ,daca tot se vrea democratie.

saptemai19.04.2010 10:32

bai, oaie!

si daca se dovedeste ca esti inrudit sau in/direct implicat in viata clanului Becali, ce facem atunci? in afara de ban-ul pe care-l meriti fie si numai pentru tupeu?

vad ca tot porti grija Peluzei Sud dar mai ales a pretului la care va fi vanduta societatea. butthurt much? pana vin becaliotii ca tine cu alta solutie pt debarcarea oierului, pe care sa o si aplice ei insisi, ar fi inspirat sa pastrati tacerea si sa incetati sa le cereti altora sa faca ce vreti voi.

in repriza a doua mi-am adus aminte ca vroiam de multa vreme sa-mi prepar clatite. asadar am actionat in consecinta si le-am terminat de facut la fix pentru declaratiile lui Mihai "joker-limbi" slughitza.

Recoba19.04.2010 12:43

ce agitatie...daca bateam rapidul erati senzatie de bucurosi ? uitam de multe doar ne bateam pentru. titlu nu...priviti partea buna dupa aceasta umilinta..suntem la 5 pct de locul 6..poate poate terminam pe un loc afara din europa sa vedem cum crapa Gigi...in conditiile actuale de la echipa nu te mai poti bucura pentru rezultate...si mai trist..pentru un titlu...

dArIuS 4 Steaua19.04.2010 13:17

Nu are rost sa ne enervam din cauza ca am pierdut un meci , adevarat e o umilinta mare dar cu putina putere si incredere in echipa putem trece peste aceasta.Dupa parerea mea lipsa lui Parpas(accidenta) si a lui Golanski , Karamian , Surdu in primu 11 era de nepermis.Tot ce putem spera este ca Clujul sa se impotmoleasca iar daca e sa castigam titlul trebe sa castigam toate meciurile de acum in colo.TOTUSI NICI ASA NU IMI POT REVENI DUPA EVOLUATIA CEA MAI PROASTA LA Stelei DIN ACEST CAMPIONAT , niciodata na pierdut asa de rau cu Rapid doar odata Si era 5-2 nu 5-1.Fundasii mancau seminte si se uitau cum trece mingea pe langa ei gen jelev , Tudose.

Only 4 Steaua! fular-campionii:steag_sah_mic:

BAF-kimi19.04.2010 13:20

Ce dobitoc, cred ca astia se inscriu doar sa ne enerveze. :))

dArIuS 4 Steaua19.04.2010 13:57

@Daca era adresat lui kla2005 atunci imi cer scuze.Din reactia lui reiese ca se adresa la mn daca a dat reply dupa parerea mea.INCA ODATA SCZ1

Fane19.04.2010 14:01

@dArIuS 4 Steaua

Postul cred ca ii era adresat lui kla2005

cristian01419.04.2010 14:36

De ce nu se da un test de gramatica elementara inainte de inregistrarea pe forum ?

saptemai19.04.2010 14:38

nu tata, un fisier audio (aleator ales) de 20sec, daca-l transcrii corect gramatical in campul de login bine, daca nu, ramai pe sport.ro

Tanaru` Young19.04.2010 16:38
nu tata, un fisier audio (aleator ales) de 20sec, daca-l transcrii corect gramatical in campul de login bine, daca nu, ramai pe sport.ro

Corect ! Foarte corect ! Pledez pentru asta.Cea mai buna idee,pentru originalitate,Saptemai ai un plus de la mine (virtual vorbind).

cristian01419.04.2010 17:07

In maxim 25-30 de secunde. :D Ca sa nu se inspire din dex sau alte surse.

«112131415»