pentru cRapizi astazi o sa va rupem capu pe strazi......sa ma scuze cei care sunt impotriva dar sunt nerabadator.
P.S: **** rapid
Si trebuie sa ne spui noua asta ?Du-te omule si bate-i pe "cRapizi" si nu te mai lauda atat.
Nu mi-o lua in nume de rau,dar nu cred ca e de luat in seama postul tau asa ca,cel mai bine ar fi un delete.
Inca o data ma declar nemultumit de atitudinea unora care vor ca Steaua sa castige.Care Steaua baieti ? Asta de a luat bataie la javre acasa cu 2-0 si nu a jucat nimic ? Steaua care se face de ras acasa cu Ceahlaul si pe care n-o intereseaza Cupa Romaniei (un trofeu insignifiant in opinia alora de la conducere) ? Incurajati-o,tineti cu ea,dar inseamna ca nu stiti ce vreti,pentru ca,desi nu garanteaza nimeni acest lucru,ciobanul ar fi mai afectat de non-performanta si infrangeri pe linie decat daca am incuraja Steaua iar baietii din teren ar invinge crrapedul.
Anti-Gigi=PRO Steaua,pe termen lung.
In concluzie,nu pot sa spun ca tin cu rapidul la aceasta partida,dar in aceeasi masura nu tin nici cu Steaua.Si,cu riscul de a ma repeta obsesiv,sper sa piarda ambele echipe,se poate ? 
P.S.:Becali si cu Dragomir sa se duca-n cimitir !