FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 5-1 (4-1) !?

«123415»
Lari13.04.2010 17:44

@nemilosul

Am ajuns rau de tot? Pe bune? :crazy:

P.S. Aia se bat la titlu=derby. Ce, ce-are? :thumbup:

Ronnie13.04.2010 18:00

Cine e pe locul 2 si da **** la cioroi NEAAA GIIIGIII EEEEE NEAAA GIIIGIII EEEEE

nemilosul13.04.2010 18:05
@nemilosul

Am ajuns rau de tot? Pe bune? :crazy:

P.S. Aia se bat la titlu=derby. Ce, ce-are? :thumbup:

ma refeream derby prin prisma numelui,palmaresului si istoriei (asta daca ne referim la Steaua per-total)

dar daca ne referim la Steaua 2003 avem 34 derbyuri pe sezon + 2-4 derbyuri in cupa.

Cand vezi bucuria pe fata lui surdu sau a "antrenorului" limbita dupa un meci castigat cu Poli Iasi nu ai cum sa nu il consideri derby.

Fan FC Steaua13.04.2010 18:14

Fc Steaua castiga cu 3 0 la masa verde. Meciul e deja jucat si castigat, pentru ca cioara Copos a facut o intelegere cu Becali.

Prefera Steaua in fata timisoarei pentru ca Timisoara le-a luat puncte (legal). Si dupa acest meci Liga se va autosesiza si, soc, 3 0 pt Becali si echipa familiei lui.

liquid squad13.04.2010 18:20
in tiganie , ii batem in tiganie !

Asa am zis si cand am jucat in groapa.Sa nu zicem hop inainte sa sarin gardul.LA tigani mueee la tigani

Catta13.04.2010 18:27

scurt 2-1 pt crapid :judge:

fcsb-4713.04.2010 18:32
Berea, semintele si Digisportul - de cand asteptam meciul asta.

de la meciul cu d.inamo

Daniel-Ionut13.04.2010 18:33
4 derbyuri in cupa.

4 meciuri / sezon in cupa? mult domnle mult... pai asta ar insemna sa ajungem in fazele superioare... iar pe noi nu ne intereseaza o tabla in forma de trofeu :P

blindica13.04.2010 22:16

Un coleg de munca rapidist spune ca la cat de proasta este echipa Stelei din acest moment,e posibil chiar sa castige meciul cu Crapizii.Si nu glumeste,s-ar putea sa aiba dreptate la fel cum s-ar putea sa bata si rapidistii fara sa traga stelistii la poarta.

Ce preturi au indienii,zici ca e meci de Liga Europa,mai ai un pic si cade o peluza in lacul Morii si alta sub Grant.

clausblaus13.04.2010 22:49
Cine tine cu Rapid, sa ramana invalid ! :gathering:

Mik Stelista

ciorile vopsite - Steaua 2-1

?????????????

Brichetele baieti,nu uitati brichetele!

Lari13.04.2010 23:42

Bah, nu stiu voi, dar mie mi-ar placea mai mult sa ramana Dinamo afara din cupele europene, decat Rapid...

Tehnicianul Stelei nu stie pe cine să titularizeze intre buturi după ce Tatarusanu a gresit din nou in ultima etapa cu Poli Iasi.

Stoichiță a rezolvat două probleme importante in meciul cu Poli Iasi, de luni seara dar s-a ales cu o alta pentru derby-ul cu Rapid, programat duminică seara, in Giulesti. A cîștigat meciul si se mentine in plasa liderului CFR si si-a ispășit ultima etapă de suspendare, dar nu stie cu cine va incepe primul "11" impotriva giulestenilor.

Zapata sau Tatarusanu intre buturi? Aceasta e intrebarea la care "Lippi" nu stie incă raspunsul. Semnul de intrebare a aparut după ce primul a luat un gol parabil in debutul intilnirii cu Poli Iasi. Paun l-a invins cu un sut de la aproape 40 de metri, imediat Stoichiță punindu-și miinile in cap.

Este al doilea meci consecutiv in care Stoichiță este nemultumit de prestatia lui Tatarusanu, antrenorul imputindu-i si golul incasat la Bistrita de la Moraes, insă atunci, ca si cu Poli, echipa a cîștigat. Cum insă urmează un meci crucial, Stoichiță e tentat să meargă pe mina lui Zapata, mizind pe experienta columbianului, mai in virstă cu 7 ani decit colegul sau.

A facut mereu rocada

Stoichiță si-a penalizat portarii extrem de des in actualul sezon. Pe Zapata l-a scos după ce a comis două gafe, iar pe Tatarusanu l-a trimis pe banca de rezerve imediat cum a facut o eroare. În actualul retur, in cele 10 etape, de 3 ori a aparat Zapata si de 7 ori Tatarusanu.

"Am luat un gol absolut stupid cu Poli Iasi. O să revad faza, să-mi dau seama dacă a gresit Tatarusanu, dar, oricum, e inadmisibil să primesti un asemenea gol" - Mihai Stoichiță, antrenor Steaua.

CINE A GAFAT MAI MULT?

56 la sută dintre meciurile Stelei din acest sezon, adică 23 din 41, s-au terminat cu minimum un gol incasat de catre roș-albastri.

2 milioane de euro au costat Zapata si Tatarusanu, primul fiind adus din Columbia pentru o jumatate de milion, in vara lui 2007, iar cel de-al doilea de la Bistrita in vara trecuta

81 de meciuri are in Liga I Zapata, față de doar 56 de partide bifate de Tatarusanu, acesta din urmă debutind pe prima scenă mai repede cu 3 luni față de columbian.

Clipboard03.jpg

Clipboard06.jpg

Clipboard08.jpg

cotnari214.04.2010 02:26
:steagcruce: am avut si vom avea.... cu toate astea singura sansa sa batem crapidul este ca all time sabotorul lor alias George Copos sa vanda meciul si ca ciobanis ciobanditis parasitis sa aiba bani sa-l cumpere, ca si acum 2 ani, ceea ce nu o sa se intample pentruca fecali nu are bani sa plateasca lumina, dar totusi nu pot sa doresc decat o victorie pe plantatia sclavilor de giulesti...., desi cel mai mult si mai mult imi doresc ca fecalul sa se mute la dinam0 unde este neamul lui fularultras
cotnari214.04.2010 02:47
:steag_cruce_invers: am un priten bun, rapidist, si unul cimisorean, si unul cainar, si unul cheferist, asta e, suntem toti departe de patrie, dar toti iubim fotbalul, stiti voi, cela care povesteste uneori Domnul Ardeleanul sau Catalin Asavoaiei, apai toti avem un singur numitor comun, fara fecali, fara mitica puscarica, fara sandeli si alde lui, dar numai din dragostea noastra pentru fotbal si sportivitate se va putea ridica ceva, bun pentru noi, din pacate trebuie si multi bani care nu ii avem chiar acu' , poate intr-o zi, atata sper ca va veni ziua cea cand voi bineveni pe cei care sunt Steaua adica Hagi Lacatus Tudorel Stoica Piturca Iordanescu Bumbescu Boloni Jenei Balan Radoi Duckadam Iovan Bumbescu Adrian Ilie Majearu Ilie Dumitrescu GOLANSKI Petrescu Balint Goian Paraschiv Petre Marin Protasov Ghionea Prodan Panduru si restu in GHEANCEA, sper ca nu prea tarziu, apoi numai visez de ceva vreme pentru ca din cauza ticalosilor actuali nu se mai joaca fotbal de nici o culoare. Respect Peluza Sud si AISS desi nu fac parte din nici una din ele mult respect si multa forta de munca le doresc in continoare. VPM de o mie de ori!
red&blue_boy14.04.2010 04:29
Bah, nu stiu voi, dar mie mi-ar placea mai mult sa ramana Dinamo afara din cupele europene, decat Rapid...

Si mie...

Tanaru` Young14.04.2010 07:15

Si mie mi-ar placea acelasi lucru,acesta fiind unul dintre motivele pentru care imi doresc sa pierdem...Poate suna ciudat : "Pi` cum ma sa-ti doresti sa piarda echipa ta de suflet si mai ales intr-un derby ? " dar,asta nu este echipa noastra...asa ca...vorba aia : pana Gigi n-o pleca,asta nu-i echipa mea !

rezistenta_ultras14.04.2010 09:10
rAzVaN4sTeAuA14.04.2010 11:46

asa sper sa plece ciorile si dupa meciul de duminica cu kpu plekt :X...

aklik14.04.2010 11:59

si eu sper ca la fel sa plece si ciobanul cu limbita de la stadion! :steag_cruce_invers:

kla200514.04.2010 13:05

rapidufletul - Steaua 0-2

The Game14.04.2010 19:00

Cel de-al doilea meci din tot sezonul care ma mai intereseaza in momentul de fata,adevarul ca mi-este dor de o victorie ADEVARATA in ghiulesti fara brichete sau alte rahaturi,dar la cum jucam la ora actuala nu o sa ma mir daca o sa ne bata tiganii...

CINE TINE CU rapid/SA RAMANA INVALID!!

dayra14.04.2010 21:36

Steaua si Rapid incă mai negociază numarul de tichete pe care galeria Stelistă urmează să le primeasca.Giulestenii vor să le dea doar 200 de bilete, sustinand că asa au procedat si roș-albastrii la partida din returul sezonului precedent. Meciul din tur, din Ghencea, s-a disputat cu portile inchise. La randul lor, stelistii vor 500 de tichete.

Sursa: gsp.ro

LDS15.04.2010 07:32
:steag_cruce_invers: am un priten bun, rapidist, si unul cimisorean, si unul cainar, si unul cheferist, asta e, suntem toti departe de patrie, dar toti iubim fotbalul, stiti voi, cela care povesteste uneori Domnul Ardeleanul sau Catalin Asavoaiei, apai toti avem un singur numitor comun, fara fecali, fara mitica puscarica, fara sandeli si alde lui, dar numai din dragostea noastra pentru fotbal si sportivitate se va putea ridica ceva, bun pentru noi, din pacate trebuie si multi bani care nu ii avem chiar acu' , poate intr-o zi, atata sper ca va veni ziua cea cand voi bineveni pe cei care sunt Steaua adica Hagi Lacatus Tudorel Stoica Piturca Iordanescu Bumbescu Boloni Jenei Balan Radoi Duckadam Iovan Bumbescu Adrian Ilie Majearu Ilie Dumitrescu GOLANSKI Petrescu Balint Goian Paraschiv Petre Marin Protasov Ghionea Prodan Panduru si restu in GHEANCEA, sper ca nu prea tarziu, apoi numai visez de ceva vreme pentru ca din cauza ticalosilor actuali nu se mai joaca fotbal de nici o culoare. Respect Peluza Sud si AISS desi nu fac parte din nici una din ele mult respect si multa forta de munca le doresc in continoare. VPM de o mie de ori!

Cititi ce scrie Cotnari, becalistii ordinari.

Cotnari, esti unul dintre noi, da' sa-ti dai jos cifra "2" ;)

manole4415.04.2010 19:06
Cititi ce scrie Cotnari, becalistii ordinari.

Cotnari, esti unul dintre noi, da' sa-ti dai jos cifra "2" ;)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

manole4415.04.2010 19:36

DAR FARA CIOBAN

nyykk15.04.2010 20:38
<br />Steaua si Rapid incă mai negociază numarul de tichete pe care galeria Stelistă urmează să le primeasca.Giulestenii vor să le dea doar 200 de bilete, sustinand că asa au procedat si roș-albastrii la partida din returul sezonului precedent. Meciul din tur, din Ghencea, s-a disputat cu portile inchise. La randul lor, stelistii vor 500 de tichete.<br /><br />Sursa: gsp.ro<br />
<br /><br /><br />

Eo zic sa nu ne intrebam cate bilete se dau,ar trebui sa ne gandim cu cat da mustata biletele acuma

«123415»