In afara de meciurile cu Dinamo si rapid,te mai intereseaza vreun meci ?
Il mai intereseaza si ala cu CFR Cluj, ca doar e amenintare pentru echipa omului din umbra, Becali, si a neamurilor lui.
Dupa meciul asta cred ca se va canta...
"Joaca Steaua zici ca-i bomba sexy, si Stoichita...zici ca-i Barcelona .. sau are curu mare"
steagro
forza Steaua !!! FORZZZZZZZZZZZA STEAAAAAUA! Steaua campioana !!! STEAUAAAAAAAA CAMPIOAAAAAAAAAAANA!!!
cine tine cu crapid sa io lom pe masa la pulizm
Sper sa modifice ceva la tactica,pentru ca la tehnica nu vedem ca lucreaza nimic...domnul Stoichita,nu leaga 2-3 pase.Rusine fata de suporterii stelisti,oricare ar fi ei.Vrem sa vedem mai mult spirit de echipa,ca,dorim sa fim iar in... Champions!Daca nu schimba atitudinea,asta nu e lot de echipa de fotbal ci, mascarici.
RAPID-SEAUA 1-3 Va marca Stancu,Nicolita si Capetanos.SPIRIT STELIST FOR EVER!
Iata formatia probabila pe care o va alinia Steaua, duminica in Giulesti:
Tătărușanu - Emeghara, Parpas, Jelev, P. Marin - Nicoliță, Ov. Petre, Pleșan, Tănase - B. Stancu, Kapetanos
'butcher_69'
In locul tau ma angajam la pariuri sportive,sau dadeam in carti ![]()
De ce oare ar trebui sa ne pese de acest meci? Rivalitatea ca rivalitate, da asta o sa fie blat ca sa castige echipa familiei Becali.
Sper sa nu castige Fc Steaua. N-am zis ca tin cu rapid! Doar sa nu castige FC Steaua 2003 Cestina Pipera
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Ce deplasari ... acum sa fi fericit sa primesti 2-300 de bilete la un meci cu tiganii ...
egal se termina ....
cine tine cu crapid sa io lom pe masa la pulizm
Iar ai aparut nepoate? ![]()
sper la un rezultat pozitiv (adica victorie).. si 0-1.. gol kapatosica in min 95:d
BAF-kimi..... care e problema ?
Berceni se scrie cu un singur " i "
bate Steaua...vizionare placuta celor de la nord, ca dehh. la ei sunt biletele
esti tigan ma ?? ai nik de cocalar si arzi aiurea, pun pariu k i si breton,te filezi in cap si te faci cu placa
Daca nu va dati intervale pe forum, e o zi pierduta.
esti agramat
un meci obosit intre pipera si milogi de sup pod ![]()
0-1
1-2 : scor final ![]()
FORTA Steaua !
Unii nu inteleg ca rezultatele il tin pe cioban la Steaua,vreti campionat-il vreti pe cioban,il vreti pe cioban-sa va luati lumanari cu el sa va puneti la mormant
@nyykk....garantezi tu ca daca nu ia Steaua campionatul, g b o sa plece?...ca majoritatea si eu il vreau plecat dar nici nu ma lasa inima sa-mi doresc ca Steaua sa piarda
oricat de mult as uri Steaua actuala si pe finantator nu pot sa imi doresc o victorie pentru tigani.
Totusi sper la un egal din toata inima. un 0-0
Cu toate ca toti nu acceptam o infrangere la tiganii acasa . Sper din toata innainte un 0-0 si sa plece ciobanu de la Steaua :X
AG ....... cumetre nu ma fac cu placa cum sp tu dar tu ce te bagi am intrbebat care e problema pe cine am deranjat cu comentariu ala .............................. pff daca era tigan nu tineam cu Steaua daca eram caine nu tineam cu Steaua daca sunt roman tin cu Steaua
'sorin_daniel'
Nu am cum sa garantez ca pleaca, nu are nimeni cum sa garanteze,dar iti garantez ca e un pas important !
PERFORMANTE=0
SUPORTERI=PROTESTAND
Cam asta ar fi "reteta" sa plece