Fara drept de apel au pierdut Sharks...Cred ca cu oricine joaca in finala,Blackhawks sunt mari favoriti...
Nu imi vine sa cred ca a pierdut Rusia finala mondialului,cu Cehia!Surprinzator!Bravo cehilor,au produs surpriza!
Fara drept de apel au pierdut Sharks...Cred ca cu oricine joaca in finala,Blackhawks sunt mari favoriti...
Nu imi vine sa cred ca a pierdut Rusia finala mondialului,cu Cehia!Surprinzator!Bravo cehilor,au produs surpriza!
Nu stiu cat de mult ca contat pt Rusia acest mondial.
Flyers-Canadiens 4-2 , la general 4-1...Astfel,finala NHL se disputa intre Blackhawks si Flyers,o finala mai putin preconizata...As vrea sa castige Flyers,dar cred ca prima sansa o au Blackhawks...
As vrea sa castige Flyers,dar cred ca prima sansa o au Blackhawks...
Dupa sezonul asta , nu stiu ce sa mai spun de prima sansa ![]()
Sper sa fie o finala dusa in decisiv ![]()
Da,asa e...Unul dintre cele mai imprevizibile sezoane,cel putin in ultimii ani.
Pentru spectacol,mai ales pentru neutrii,ar fi fain sa ajunga in decisiv seria...Si tot ce-i posibil...
Pacat de Canadiens,la ce echipe au scos,meritau sa fie si in finala...Poate la anul...Sper la anul sa revina in prim-plan si Rangers...
La anul vreau finala Rangers - Avalanche ![]()
La anul vreau finala Rangers - Avalanche![]()
Si eu!
Sa ti se indeplineasca dorinta! ![]()
Dar tu observi ca aici e un dialog in 2?
Hai sa ne injuram ca si asa nu ne sanctioneaza nimeni ![]()
Dar tu observi ca aici e un dialog in 2?
Hai sa ne injuram ca si asa nu ne sanctioneaza nimeni
Da,putem sa facem ce vrem,parca ar fi doar topicul nostru!!!
Da,din pacate asa e,am observat ca e doar un dialog in doi...Putini p-aici cu NHL,si care se mai uita vad ca nu mai scriu p-aici...Asta e,mai avem finala si terminam dialogul...
Oricum,mie mi-a facut placere sa dialoghez cu tine,se vede ca esti pasionat de hochei,de NHL.Si eu incerc sa fiu la curent pe cat posibil,nu mai pot ca mai demult,dar totusi incerc...
Spre rusinea mea, eu tot ce stiu despre NHL(jucatori, echipe), cunosc din jocul de pe calculator. Chiar imi face placere sa citesc informatiile interesante pe care ni le dezvaluiti.
Lasa ba red & blue ca o sa inceapa si sezonul viitor.Nu mai e asa mult ![]()
f234567k , sa te uiti ba la hochei ca e superb.Unul dintre cele mai frumoase sporturi.Daca nu cel mai frumos ![]()
In afara de meciurile in care joaca Steaua, pe care le urmaresc de multi ani si cele ale nationalei care se transmiteau acum 6-7 ani cand eram cam la fel prin grupa a3-a valorica nu prea am urmarit niciun meci in intregime. Ce am mai vazut acum recent Canada-Rusia si Canada-America. Am mai vazut parca o finala de europene sau mondiale castigata de Cehia la ea acasa, nu mai stiu cu cine.
Sa se joace NHL in acelasi timp cu CM de hochei mi se pare o mizerie tipic nord´americana. Sau poate nu sunt eu informat. ![]()
Atunci sa te uiti la finala Stanley Cup
Care incepe sambata.
Campionatul Mondial nu prea conteaza Sabine si se mai joaca si in fiecare an.
O sa simpatizez cu Chicago ![]()
Eu cu nimenu nu simpatizez dar as vrea sa vad meci decisiv la Chicago.
Mie mi se pare normal ca din respect pentru hocheiul pe gheata si pentru suporterii acestui sport sa nu se desfasoare alte campionate nationale in timpul CM, chiar daca acesta din urma e in fiecare an.
Faptul ca n-au intrerupt sau n-au programat altfel sezonul NHL imi confirma parerea oribila despre americani.
In schimb NHL a fost oprit cand a fost Olimpiada.
Tot e ceva.
Altfel, la pariuri cred ca o sa merg pe Blackhawks. Am ramas cu o impresie puternica despre ei dupa ce am pierdut de vreo 2 ori jucand in seminfinala pe Sharks. ![]()
Eu ma bucur ca o sa vad portocaliu in finala . ![]()
Maye,se pare ca apelul nostru a avut urmari,uite ca mai sunt baieti care sunt interesati de hochei! ![]()
Lasa ba red & blue ca o sa inceapa si sezonul viitor.Nu mai e asa mult![]()
Da,asa e!!!E bine atunci,ca discutia n-a fost doar de un sezon,pe durata playoff-ului... ![]()
Eu mi-as dori ca toti sa fie interesati de hochei ![]()
Eu unul o sa continui acest topic si din septembrie ![]()
Eu unul o sa continui acest topic si din septembrie![]()
Count me in ! ![]()
Pai oricum contez numai pe tine ![]()
In primul meci al finalei din NHL , Blackhawks au invins pe Flyers cu 6-5 , dupa un meci spectaculos .