Crosby da golul decisiv deseara.
No way!!!
El tot timpul face asta.
Chiar si astazi.
Dupa jumatate de meci , pe Mellon Arena din Pittsburgh , Penguins - Canadiens 0-4 !!!
LE 1 : Inaintea ultimei reprize : Penguins - Canadiens 2-4
LE 2 : In celalalt meci al serii , Flyers conduce la prima pauza cu 1-0 pe Bruins si sunt aproape sa revina si sa egaleze dupa ce au fost condusi cu 3-0 la general.
LE 3 : Goooool Canadiens cand mai sunt 10 minute din meci! 2-5!
LE 4 : Montreal castiga cu 5-2 si elimina , astfel , principalele favorite la Stanley Cup.Superba performanta din partea cele mai titrate echipe din hocheiul nord american.
Crosby , Malkin si Gonchar sunt astfel eliminati , iar canadienii vor juca finala Conferintei de Est cu Flyers sau Bruins.
In acest meci Flyers conduce cu 2-0 in repriza secunda si se pare ca si acest meci se va impinge in decisiv.
Superb!!!Bravo Canadiens!!!Cine ar fi crezut!!!Chiar nu credeam sa-i scoata si pe Penguins.Imi pare rau si de Crosby,dar asta e.Meci mare facut iar de Halak si Moore!!!
Flyers au invins cu 2-1.Interesant,dupa ce au fost condusi cu 3-0 la general,Flyers au impins disputa in decisiv.
Asadar :
Est :
Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers/Boston Bruins
Vest :
San Jose Sharks - Chicago Blackhawks
Rezumatul de aseara dintre Penguins si Canadiens , meci decisiv , scor 2-5
Dupa ce au fost condusi cu 3-0 la general de catre Bruins , Flyers au egalat la 3.
Astazi in meciul decisiv desfasurat la Boston , Bruins au condus cu 3-0 , dar rezultatul a fost 4-3 pt Flyers.
Superba performanta , Unica , superba echipa.
Chiar ca superba performanta celor de la Flyers!!!Bravo lor!Credeam la inceput ca trec de Bruins,dar sa mai revina de la 0-3....Niciodata!Si uite ca au reusit.Incredibil,si aseara sa fie condusi cu 3-0 si sa intorca meciul....Deci,cu Flyers daca ai 3-0 te-ai ars! ![]()
A meritat sa stau toata noaptea sa vad meciul.Superb!
Finalele :
EST
Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers
VEST
San Jose Sharks - Chicago Blackhawks
In afara de San Jose nu as fi pariat niciodata pe una din aceste echipe.
Rezumatul meciului decisiv dintre Bruins si Flyers , 3-4 .
In afara de San Jose nu as fi pariat niciodata pe una din aceste echipe.
San Jose ar fi si marii favoriti.Dar la cate surprize au fost pana acum,cine mai stie.Nu cred ca vor avea o serie usoara cu Blackhawks...Eu in Est mergeam pe Flyers sa ajunga in finala Conferintei,dar cu Penguins sau Capitals...Dar ce m-au bucurat Canadiens!!!Ar fi ceva sa prinda si finala!
Primele meciuri din finale :
San Jose - Chicago 1-2
Philadelphia - Montreal 6-0
Nici Sharks n-au inceput prea bine...
Din pacate nu am putut vedea meciurile
Nu mergea Sopcastul ![]()
Blackhawks-Sharks 4-2, general 2-0.
Canadiens-Flyers 0-3, 0-2. ![]()
Am vazut Flyers - Canadiens pana la 2-0 si mi s-a parut chiar un meci slabut.
Meciul 3 , Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers 5-1. Scor general 1-2
E bine ca au reintrat in carti Canadiens!Sa vedem,daca pot intoarce situatia...Meci bun facut iar de Halak,completat de Moore sau Pyatt...Sunt curios daca si Sharks pot sa reintre in cursa pentru Stanley Cup.
La Sharks parca e putin mai greu.
Au pierdut primele 2 meciuri de acasa.
Da,acum e si mai greu,Sharks au pierdut si meciul 3 cu Blackhawks,2-3...
Meciul 4 , Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers 0-3.Scor general 1-3
In vest , Sharks - Chicago 0-3 la general.
Se pare ca finala va fi Blackhawks-Flyers...Cred ca putini ar fi preconizat-o...E greu,imposibil poate, pentru celelalte doua sa mai intoarca situatia...
Maye,la mondial ai mers bine pe Rusia,au sa castige titlul.In finala-i asteapta Cehia... ![]()
Rusia e cea mai buna echipa nationala din lume.
Daca Olimpiada nu era in Canada...
Chicago - Sharks 4-2 , 4-0 la general iar Blackhawks ajung in finala Stanley Cup dupa 18 ani.
Rezumatul meciului de azi :
Finala Campionatului Mondial :
Rusia - Cehia 1-2

Tomas Rolinek , capitanul Cehiei