FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2-0 (1-0)

«15678917»
kaycee16.03.2010 16:27
deplasarea se va face k si pana acum k in toti ceilalti ani in groapa..fiecare o sa primeasca niste lucruri unde o sa puna putina benzina..si chibrite exista pe acolo..o sa fie spectacol..peste zeci de ani ne vom aminti cum am ars peluza din groapa..:D

pt mai multe astept PM..va multumesc

HAI Steaua!!!

Pt interventia asta ti-ai facut tu cont aici?

Fane16.03.2010 16:33
deplasarea se va face k si pana acum k in toti ceilalti ani in groapa..fiecare o sa primeasca niste lucruri unde o sa puna putina benzina..si chibrite exista pe acolo..o sa fie spectacol..peste zeci de ani ne vom aminti cum am ars peluza din groapa..:D

HAI Steaua!!!

Ai mai mult de 12 ani ?

Marius16.03.2010 16:33

daca Dinamo va bate, o s-aveti capete sparte

Daniel-Ionut16.03.2010 16:37
deplasarea se va face k si pana acum k in toti ceilalti ani in groapa..fiecare o sa primeasca niste lucruri unde o sa puna putina benzina..si chibrite exista pe acolo..o sa fie spectacol..peste zeci de ani ne vom aminti cum am ars peluza din groapa.. :D

HAI Steaua!!!

Ai citit si tu declaratie lu' Borcea si ai zis sa fii high nu? :rolleyes:

Fan FC Steaua16.03.2010 17:35

Nu-l baneaza nimeni pe clovnul de nae_stelistul? Ar cam merita ban + post sters. Plin de mascarici care se cred ultrasi cand stau cu curu' pe fotoliu in fata televizorului si vorbesc despre ei la plural (facem, dregem, batem, futem) si toti se cred la sud sau in AISS cand citesc o stire despre Steaua.

Din cauza unor mascarici ca asta raman suporterii pe afara ! Presa inventeaza o minciuna si idiotii deja se cred faptasi (stand pe scaun)..si mai sunt si mandri.

*Alecs*16.03.2010 18:26

Aveti grija cu useri gen nae_stelistu. Ochisorii albastri incearca sa afle informatii prin toate metodele posibile ;)

zloty16.03.2010 19:04
Asa este, "derby" inseamna meci de traditie intre 2 echipe din acelasi oras: Atletico Madrid - Real Madrid, Liverpool - Everton, Inter Milano - AC Milan, Rangers - Celtic, AS Roma - Lazio, Juventus - AC Torino.

Ulterior, termenul s-a extins si pentru echipe care nu sunt din acelasi oras, dar au o rivalitate care merge mai departe decat planul sportiv. De exemplu, meciul Manchester United - Liverpool a devenit un derby datorita rivalitatii economice dintre cele 2 orase. Sau Barcelona - Real Madrid este vazut ca un meci al catalanilor cu echipa regelui.

Sau cea mai mare rivalitate din Anglia West Ham -Millwall.

@di canio= care echipa??? ca din din echipa odata mareata au mai ramas doar culorile si stadionul.

cristian01416.03.2010 19:29

Cenzurati-i aberatia aluia de mai sus ca cine stie ce ziarist frustrat ia decizia sa intre pe forum si sa scrie vreo stire bomba..

Javrelea astea spurcate duc lipsa de ocupatie.

Maye16.03.2010 19:31
Sau cea mai mare rivalitate din Anglia West Ham -Millwall.

Asta e tot derby local , mai exact pe la inceputurile secolului 20 fanii si chiar jucatorii respectivelor echipe se bateau pentru un loc de munca.

inzaghi4ever16.03.2010 19:59

*numai conteaza*

rezistenta_ultras16.03.2010 20:07

ce ne facem acum?m-ai pus pe ganduri cu informatia asta.

mai bine stau acasa decat sa imi iau omoru' de la Scorpionu.

de Sagetatoru stii ceva?iese si ala la bataie?

Fane cauciuc,Ghitza surub,Ion taifun,Nelu mataranga?ies si astia pe interval?

sabin130716.03.2010 20:14
Aveti grija cu useri gen nae_stelistu. Ochisorii albastri incearca sa afle informatii prin toate metodele posibile ;)

Cu tentative asa palide spre penibile? Daca da atunci sunt mai dobitoci decat cred eu.

Win3216.03.2010 20:14
Maine teoretic se anunta...macel pe drum...din ce se lauda cainii,ne stiu drumul pe unde venim si se strang de la 13:00 sa se intalneasca cu noi.Stiu asta de la un prieten care se are bine cu Scorpionu,fost Piroman de la caini,unu bogat,cu vechime si importanta prin pch din ce am inteles. Cat o fi de adevarat...vedem maine.

nu mai dati ma dume de astea..vedeti-va de treaba

pytycrys16.03.2010 20:32
ce ne facem acum?m-ai pus pe ganduri cu informatia asta.

mai bine stau acasa decat sa imi iau omoru' de la Scorpionu.

de Sagetatoru stii ceva?iese si ala la bataie?

Fane cauciuc,Ghitza surub,Ion taifun,Nelu mataranga?ies si astia pe interval?

Mor aici=))

Oricum , ar trebui chiar daca stam in sectoare diferite, sa stea si PS si PN unite pana la stadion.

andyro16.03.2010 20:39

Adica si PN vede meciul la o terasa ? :beer2:

inzaghi4ever16.03.2010 20:50

Doamne ce chef de caterinca prosteasca pe unii...credeti fratilor ce vreti,eu doar am vrut sa vad daca mai stiu si altii de treaba asta.Nu ma intereseaza cine ma crede sau nu,cei care au cunostinte pe la caini stiu de treaba asta,ca o fi adevarata sau ca iar au rupt p**a cainii nu am de unde sa stiu.

The Game16.03.2010 21:03

Terminati in plm cu aberatiile astea....In primul rand astfel de informatii nu se dau pe un forum unde pot citi toti spurcatii sau toti gaborii,si in al doilea rand stati linistiti ca daca intr-adevar spurcatii pregateau ceva,baietii din peluze aflau din prima,pentru ca intamplator sau nu,chestiile astea se afla,si nu de pe forum sau de pe RomanianUltras ;)

Win3216.03.2010 21:23
Doamne ce chef de caterinca prosteasca pe unii...credeti fratilor ce vreti,eu doar am vrut sa vad daca mai stiu si altii de treaba asta.Nu ma intereseaza cine ma crede sau nu,cei care au cunostinte pe la caini stiu de treaba asta,ca o fi adevarata sau ca iar au rupt p**a cainii nu am de unde sa stiu.

prietene nu crezi ca de dume de astea sa saturat lumea?daca chiar pregateau cainii ceva cum a zis cineva mai sus se afla asa ca stai chill

Adica si PN vede meciul la o terasa ? :beer2:

tare asta:)))Peluza Sud nu vine la meci ca sa stie toata lumea!!

ganjanas16.03.2010 21:25

ce "uameni" sa nu ne dea si noua bilete :((

blindica16.03.2010 21:45
@blindica

Cred ca era vorba despe un derby semnificativ pentru acel campionat, intre 2 echipe care au fost si sunt mereu peste medie, cum e Steaua-Dinamo, Real Madrid-Barcelona, Rangers-Celtic. In Italia cred ca ar fi AC Milan-Juventus.

Desi la origini ¨derby¨ insemna un meci de traditie intre 2 echipe din acelasi oras. Sa fiu corectat daca bat campii.

Ai zis bine,tocmai de aceea am dat exemplu de Milan vs Inter si Roma vs Lazio.Derby inseamna doar,DOAR intre doua echipe din acelasi oras.

Stie cineva,l-au chemat pe Baciu de la echipa a 2 a ?

Xeel4716.03.2010 21:46
Ehe prietene habar nu ai ce vorbesti!!!! Sa iti spun doar de un singur meci din Italia, Ac Milan- Internationale pe San Siro. E mai mult decat un derby, e o nebunie de nedescris....In Anglia nu cred ca e nevoie sa iti spun despre meciurile dintre cele doua "City" sau Chelsea- Arsenal....

Lazio-Rom(erd)a :bananadance:

kaymack16.03.2010 21:53

nu stiu ce imi doresc de la meciul asta... a ba da,orice repet ORICE REZULTAT DOAR SA PLECE CIOBANUL!

*Alecs*16.03.2010 21:58
Cu tentative asa palide spre penibile? Daca da atunci sunt mai dobitoci decat cred eu.

Incearca orice astia.

godsaveultras16.03.2010 22:22

bai si eu stiu ca maine sigur,dar extrem de sigur si nu asa,chiar este confirmat si de ortansa jude ca...

Maine teoretic se anunta...

greva la metrou!

kaymack16.03.2010 22:30
bai si eu stiu ca maine sigur,dar extrem de sigur si nu asa,chiar este confirmat si de ortansa jude ca...

greva la metrou!

gata ma lasati omul in pace numai caterinca pe voi...

ati uitat un lucru: M U I E d.inamo! ps: Nu te-am uitat,ciobane PLEACA!

«15678917»