Iata ca a venit si momentul derby-ului, intr-o zi de miercuri, exact ca draqu ca doar suntem in Romania si putem sa jucam in orice zi a saptamanii...In legatura cu acest meci ar fi cateva lucruri de spus:
- vad ca multi cer bilete pe aici, le spun din start ca nu au nici o sansa, biletele la acest meci vor ajunge la brigazi; intr-un fel este bine asa, sa intre doar ultrasii, baietii care merg an de an in groapa, cei care se baga la bataie si la injuraturi - oricum, indiferent cine merge, sper sa nu aud injuraturi la adresa patronului; macar la meciul asta, in rest nu ma intereseaza, aici echipa trebuie sustinuta cu orice pret
- in legatura cu echipa sunt cateva lucruri extrem de interesante care cred ca vor face diferenta; pe de o parte, apararea noastra este extrem de fragila, Zapata daca va juca, ori prinde o zi senzationala, ori ne ingroapa, iar cuplul de fundasi care se preconizeaza, Baciu-Parpas cred ca ne va tine ca pe jar...Baciu cred ca trebuie sa demonstreze ceva aici , sper ca o eventuala colaborare cu Parpas sa se lege....Varianta Petre in aparare mi se pare cea mai nefericita varianta posibila - tipul e lent si lipsit de experienta pe acest post, cred ca ar putea fi depasit usor cu mingi sau cu driblinguri
Apoi, decizia ca Tanse sa fie pe teren, asta e o alta prostie marca Becali, masura de marketing pt impresarii care vor fi la derby...se stie ca de multe ori echipa este slabita de introducerea unor jucatori care "trebuie" sa joace, desi sunt accidentati sau nu sunt in forma...
O alta tema este cea a lui Banel fundas de banda, care se pare ca se proconizeaza...Banel a dovedit labilitate cand este pus sa joace penultimul om in fata portii, ca sa nu mai spun ca aportul sau ofensiv va lipsi echipei...
Daca la mijloc si in atac stam cum stam, apararea va fi piatra de incercare, mi-e groaza de jucatori ca Cristea, Niculae sau Bratu fata in fata cu nea Baciu sau Parpas...
Concluzie: cred ca va fi un meci cu multe goluri, iar invingatoarea va fi decisa de noroc...nu vreau sa o dau pe Dinamo invingatoare, dar am un sentiment urat in legatura cu acest meci, asa ca mai bine ma abtin....
Forza Steaua!