FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 2-0 (1-0)

«14567817»
Virgil16.03.2010 09:25

Emeghara ar putea fi surpriza Stelei la derby-ul cu Dinamo. Nigerianul e favorit sa-i ia locul lui Karamyan, care e accidentat.

Elevii lui Stoichita s-au antrenat pe terenul central din Ghencea deoarece este singurul care arata mai bine dupa ultimele ninsori. Incepand de astazi, Steaua a intrat in cantonament pentru meciul cu Dinamo din campionat. Steaua a jucat vineri cu Otelul si a castigat cu 1-0 prin golul marcat de Bogdan Stancu, in minutul 11. Spre deosebire de dinamovisti, oamenii lui Stoichita au avut o zi in plus de repaus dar vor profita si de faptul ca Dinamo a avut deplasare grea la Cluj, cu CFR.

Cu doar 13 meciuri in 3 ani la Steaua, eternul accidentat, Emeghara si-a revenit chiar inaintea derby-ului cu Dinamo si s-a antrenat azi in Ghencea. "Cu Dumnezeu, nimic nu e imposibil", e traducerea prenumelui lui Emeghara in limba tribului IGBO din care el face parte.

Baciu si-a ispasit suspendarea de 3 etape, s-a intors la prima echipa si s-a antrenat si el cu Steaua, alaturi de Tanase, revenit dupa operatia la dinti.

sursa: sport.ro

Virgil16.03.2010 09:34

AVETI INCREDERE IN MOACA LUI?

Un singur meci a pierdut Dinamo contra Stelei, cu Tudor la centru!

Bucuresteanul Alexandru Tudor, cel care va conduce la centru partida Dinamo - Steaua de miercuri seara, se afla la al saselea derby jucat de cele doua rivale, atât in campionat, cât si in Cupa României.

Cu Tudor arbitru, Dinamo a invins de 3 ori, a pierdut o data si a terminat un meci la egalitate.

Iată statistica:

2002 - Steaua - Dinamo 0-1 (semifinalele Cupei, tur)

2002 - Dinamo - Steaua 3-1 (semifinalele Cupei, retur)

2004 - Dinamo - Steaua 0-1 (campionat)

2005 - Steaua - Dinamo 2-2 (campionat)

2008 - Dinamo - Steaua 2-1 (campionat)

Sursa: stelisti.ro

thumb_300_x_219_1096_228882_tudor_.jpg

red&blue_boy16.03.2010 10:09

Nu stiu daca ar fi inspirata introducerea lui Emeghara,mai ales la un meci ca acesta.Nu cred sa joace...Iar despre Ovidiu Petre,am rezerve daca va fi folosit ca fundas central,nu e obisnuit pe acest post,nu-l va ajuta doar inaltimea...

Bombonel9416.03.2010 12:42

"Vreau sa fac un apel catre fortele de ordine, pentru ca, din informatiile pe care le avem din randul suporterilor stelisti, sunt unii care vor sa vina sa se razbune pe Gigi, sa dea foc peluzei. Sunt informatii verificate. M-am pus de acord si cu Gigi, si cu Mustata (Gheorghe Mustata, liderul galeriei steliste - n.r.) si au spus ca suporterii de la Peluza Sud sa nu vina pentru ca nu vor intra. In afara celor 676 de bilete, nu va intra nimeni. Sa nu picheteze in jurul stadionului pentru ca nu vor intra. Avem toate informatiile necesare si am luat toate masurile. Pe baza reciprocitatii am dat acelasi numar de bilete cate am primit si noi in tur. Am dat 676, iar ei le-au impartit. Nu a fost decizia noastra care dintre suporterii Stelei sa vina la meci. Ei vor sa vina mai multi de atat si nu e normal",

:-j

MUSTATA ASTIA AR TREBUI INPUSCAT :-J UN JEG UMAN CE E..

di_canio16.03.2010 12:42

Iata ca a venit si momentul derby-ului, intr-o zi de miercuri, exact ca draqu ca doar suntem in Romania si putem sa jucam in orice zi a saptamanii...In legatura cu acest meci ar fi cateva lucruri de spus:

- vad ca multi cer bilete pe aici, le spun din start ca nu au nici o sansa, biletele la acest meci vor ajunge la brigazi; intr-un fel este bine asa, sa intre doar ultrasii, baietii care merg an de an in groapa, cei care se baga la bataie si la injuraturi - oricum, indiferent cine merge, sper sa nu aud injuraturi la adresa patronului; macar la meciul asta, in rest nu ma intereseaza, aici echipa trebuie sustinuta cu orice pret

- in legatura cu echipa sunt cateva lucruri extrem de interesante care cred ca vor face diferenta; pe de o parte, apararea noastra este extrem de fragila, Zapata daca va juca, ori prinde o zi senzationala, ori ne ingroapa, iar cuplul de fundasi care se preconizeaza, Baciu-Parpas cred ca ne va tine ca pe jar...Baciu cred ca trebuie sa demonstreze ceva aici , sper ca o eventuala colaborare cu Parpas sa se lege....Varianta Petre in aparare mi se pare cea mai nefericita varianta posibila - tipul e lent si lipsit de experienta pe acest post, cred ca ar putea fi depasit usor cu mingi sau cu driblinguri

Apoi, decizia ca Tanse sa fie pe teren, asta e o alta prostie marca Becali, masura de marketing pt impresarii care vor fi la derby...se stie ca de multe ori echipa este slabita de introducerea unor jucatori care "trebuie" sa joace, desi sunt accidentati sau nu sunt in forma...

O alta tema este cea a lui Banel fundas de banda, care se pare ca se proconizeaza...Banel a dovedit labilitate cand este pus sa joace penultimul om in fata portii, ca sa nu mai spun ca aportul sau ofensiv va lipsi echipei...

Daca la mijloc si in atac stam cum stam, apararea va fi piatra de incercare, mi-e groaza de jucatori ca Cristea, Niculae sau Bratu fata in fata cu nea Baciu sau Parpas...

Concluzie: cred ca va fi un meci cu multe goluri, iar invingatoarea va fi decisa de noroc...nu vreau sa o dau pe Dinamo invingatoare, dar am un sentiment urat in legatura cu acest meci, asa ca mai bine ma abtin....

Forza Steaua!

Ronnie16.03.2010 12:47
Iata ca a venit si momentul derby-ului, intr-o zi de miercuri, exact ca draqu ca doar suntem in Romania si putem sa jucam in orice zi a saptamanii

Tovarase, da' miercurea nu mananci? In Anglia sau Italia s-au jucat zeci de derbyuri in etape intermediare, nu e ca suntem in Romania. Tampenie ar fi fost sa se muta ziua meciului in weekend doar pentru ca e Dinamo-Steaua.

Apropo, astazi este marti, toata ziua. Maine-i meciul.

red&blue_boy16.03.2010 12:48
Concluzie: cred ca va fi un meci cu multe goluri, iar invingatoarea va fi decisa de noroc...nu vreau sa o dau pe Dinamo invingatoare, dar am un sentiment urat in legatura cu acest meci, asa ca mai bine ma abtin....

Forza Steaua!

Nu stiu daca va fi un meci cu multe goluri...Dar si mie mi-e cam teama,mi-e ca o sa ingroape apararea...Sper sa nu fie asa...

MikStelista16.03.2010 12:48

1-1 se termina :)

di_canio16.03.2010 12:54
Tovarase, da' miercurea nu mananci? In Anglia sau Italia s-au jucat zeci de derbyuri in etape intermediare, nu e ca suntem in Romania. Tampenie ar fi fost sa se muta ziua meciului in weekend doar pentru ca e Dinamo-Steaua.

Apropo, astazi este marti, toata ziua. Maine-i meciul.

"Tovarase", momentul derbyului se refera la ceva generic, nu la faptul ca meciul se joaca astazi....Iar exemplele tale cu Italia sau Anglia nu au nici o relevanta, pentru simplul fapt ca acolo nu exista un meci gen Steaua-Dinamo...Exista de exemplu in Spania, si nu am vazut sa se joace vreodata miercuri la cina....

Juggernaut16.03.2010 13:32
" sunt unii care vor sa vina sa se razbune pe Gigi, sa dea foc peluzei.

Confunda galeriile :).

David16.03.2010 13:40
Iata ca a venit si momentul derby-ului, intr-o zi de miercuri, exact ca draqu ca doar suntem in Romania si putem sa jucam in orice zi a saptamanii...In legatura cu acest meci ar fi cateva lucruri de spus:

- vad ca multi cer bilete pe aici, le spun din start ca nu au nici o sansa, biletele la acest meci vor ajunge la brigazi; intr-un fel este bine asa, sa intre doar ultrasii, baietii care merg an de an in groapa, cei care se baga la bataie si la injuraturi - oricum, indiferent cine merge, sper sa nu aud injuraturi la adresa patronului; macar la meciul asta, in rest nu ma intereseaza, aici echipa trebuie sustinuta cu orice pret

- in legatura cu echipa sunt cateva lucruri extrem de interesante care cred ca vor face diferenta; pe de o parte, apararea noastra este extrem de fragila, Zapata daca va juca, ori prinde o zi senzationala, ori ne ingroapa, iar cuplul de fundasi care se preconizeaza, Baciu-Parpas cred ca ne va tine ca pe jar...Baciu cred ca trebuie sa demonstreze ceva aici , sper ca o eventuala colaborare cu Parpas sa se lege....Varianta Petre in aparare mi se pare cea mai nefericita varianta posibila - tipul e lent si lipsit de experienta pe acest post, cred ca ar putea fi depasit usor cu mingi sau cu driblinguri

Apoi, decizia ca Tanse sa fie pe teren, asta e o alta prostie marca Becali, masura de marketing pt impresarii care vor fi la derby...se stie ca de multe ori echipa este slabita de introducerea unor jucatori care "trebuie" sa joace, desi sunt accidentati sau nu sunt in forma...

O alta tema este cea a lui Banel fundas de banda, care se pare ca se proconizeaza...Banel a dovedit labilitate cand este pus sa joace penultimul om in fata portii, ca sa nu mai spun ca aportul sau ofensiv va lipsi echipei...

Daca la mijloc si in atac stam cum stam, apararea va fi piatra de incercare, mi-e groaza de jucatori ca Cristea, Niculae sau Bratu fata in fata cu nea Baciu sau Parpas...

Forza Steaua!

Din grupa "sustineti echipa".

punkRipper8716.03.2010 13:51
AVETI INCREDERE IN MOACA LUI?

Un singur meci a pierdut Dinamo contra Stelei, cu Tudor la centru!

Bucuresteanul Alexandru Tudor, cel care va conduce la centru partida Dinamo - Steaua de miercuri seara, se afla la al saselea derby jucat de cele doua rivale, atat in campionat, cat si in Cupa Romaniei.

Cu Tudor arbitru, Dinamo a invins de 3 ori, a pierdut o data si a terminat un meci la egalitate.

Iată statistica:

2002 - Steaua - Dinamo 0-1 (semifinalele Cupei, tur)

2002 - Dinamo - Steaua 3-1 (semifinalele Cupei, retur)

2004 - Dinamo - Steaua 0-1 (campionat)

2005 - Steaua - Dinamo 2-2 (campionat)

2008 - Dinamo - Steaua 2-1 (campionat)

Sursa: stelisti.ro

In anii 90 dl Tudor Alexandru se prea pare ca facea parte din galeria dinamovista.Si daca urmariti cu atentie meciurile Steaua Dinamo si Dinamo Steaua conduse de domnia sa o sa vedeti o tenta clara.

In subsidiar tin sa va spun ca am avut neplacuta supriza de a descoperi ca nici sanatos la cap nu este,avand o iesire total aiurea cu ani in urma pe stadionul Lia Manoliu.

Asa ca pregatiti-va sa-i dati si lui m*** ca oricarei javre.

Lupta Steaua!

kla200516.03.2010 13:56

singurul lucru de care mi-e frica e arbitrul.

in rest suntem peste javre

fular-campionii

di_canio16.03.2010 14:01
Din grupa "sustineti echipa".

Din grupa "sustineti echipa doar la meciul acesta, in rest nu ma intereseaza; e pacat ca dinavovistii sa strige pt echipa si noi anti-patron"

saptemai16.03.2010 14:02

din ciclul, "ce daca-mi fac freza cu cate flegme am primit de la cioban, m-am obisnuit si a-nceput chiar sa-mi placa, asa ca...desigur.....sustin echipa".

care echipa, cum ramane cu CLUBUL, cum ramane cu bunul simt, cum ramane cu principiile si valorile CLUBULUI, cum ramane cu TOT ce inseamna Steaua? etc etc - nu conteaza...ngaaaaa....dinamu.....ngaaaaa......batem pe caini......ngaaaaa

of!

zloty16.03.2010 14:04
Din grupa "sustineti echipa doar la meciul acesta, in rest nu ma intereseaza; e pacat ca dinavovistii sa strige pt echipa si noi anti-patron"

De ce te intereseaza atat de mult ce fac dinamuistii??Sa strige pentru echipa lor ,sa o huiduie sa il huiduie pe turcu\Borcea ,daia nu mai pot eu.Ar fi frumos sa fie huiduit gunoiu tot meciu sa rada toata lumea de el prin loja ,sa stea numai cu geamurile inchise si nu in cele din urma sa faca infarct.

Guardian16.03.2010 14:06

2 goluri Bogdan Stancu

di_canio16.03.2010 14:07
din ciclul, "ce daca-mi fac freza cu cate flegme am primit de la cioban, m-am obisnuit si a-nceput chiar sa-mi placa, asa ca...desigur.....sustin echipa".

care echipa, cum ramane cu CLUBUL, cum ramane cu bunul simt, cum ramane cu principiile si valorile CLUBULUI, cum ramane cu TOT ce inseamna Steaua? etc etc - nu conteaza...ngaaaaa....dinamu.....ngaaaaa......batem pe caini......ngaaaaa

of!

daca tu esti prea orbit de ura impotriva patronului ca sa mai poti iubi echipa, atunci nu mai avem ce discuta...pe mine personajul Becali ma lasa rece, singurul motiv pentru care iubesc Steaua, este echipa; echipa ma face fericit cand castiga, si ma intristeaza cand pierde, de maimutoiul care o conduce nu ma intereseaza....sunt destui ca tine care il baga destul in seama ca sa existe

di_canio16.03.2010 14:11
De ce te intereseaza atat de mult ce fac dinamuistii??Sa strige pentru echipa lor ,sa o huiduie sa il huiduie pe turcu\Borcea ,daia nu mai pot eu.Ar fi frumos sa fie huiduit gunoiu tot meciu sa rada toata lumea de el prin loja ,sa stea numai cu geamurile inchise si nu in cele din urma sa faca infarct.

Nu ma intereseaza ce fac dinamovistii, ma intereseaza normalitatea...si nu cred ca cer imposibilul ca macar la meciul asta fanii sa incurajeze echipa ( acum ca or mai fi si injuraturi anti Becali nu e un capat de lume, dar baietii trebuie incurajati in primul rand)

blindica16.03.2010 14:43
"Tovarase", momentul derbyului se refera la ceva generic, nu la faptul ca meciul se joaca astazi....Iar exemplele tale cu Italia sau Anglia nu au nici o relevanta, pentru simplul fapt ca acolo nu exista un meci gen Steaua-Dinamo...Exista de exemplu in Spania, si nu am vazut sa se joace vreodata miercuri la cina....

Dar AC Milano vs Internazionale ce este? matineu de serie B. Roma vs Lazio?

sabin130716.03.2010 14:56

@blindica

Cred ca era vorba despe un derby semnificativ pentru acel campionat, intre 2 echipe care au fost si sunt mereu peste medie, cum e Steaua-Dinamo, Real Madrid-Barcelona, Rangers-Celtic. In Italia cred ca ar fi AC Milan-Juventus.

Desi la origini ¨derby¨ insemna un meci de traditie intre 2 echipe din acelasi oras. Sa fiu corectat daca bat campii.

Korado16.03.2010 15:07

Spargem Cainii....!

MoWeed16.03.2010 15:16
@blindica

Cred ca era vorba despe un derby semnificativ pentru acel campionat, intre 2 echipe care au fost si sunt mereu peste medie, cum e Steaua-Dinamo, Real Madrid-Barcelona, Rangers-Celtic. In Italia cred ca ar fi AC Milan-Juventus.

Desi la origini ¨derby¨ insemna un meci de traditie intre 2 echipe din acelasi oras. Sa fiu corectat daca bat campii.

Asa este, "derby" inseamna meci de traditie intre 2 echipe din acelasi oras: Atletico Madrid - Real Madrid, Liverpool - Everton, Inter Milano - AC Milan, Rangers - Celtic, AS Roma - Lazio, Juventus - AC Torino.

Ulterior, termenul s-a extins si pentru echipe care nu sunt din acelasi oras, dar au o rivalitate care merge mai departe decat planul sportiv. De exemplu, meciul Manchester United - Liverpool a devenit un derby datorita rivalitatii economice dintre cele 2 orase. Sau Barcelona - Real Madrid este vazut ca un meci al catalanilor cu echipa regelui.

Arian16.03.2010 15:48
1-1 se termina :)

Eu prevad un 4 - 4 ca la teatru.

nae_stelistu16.03.2010 15:51

deplasarea se va face k si pana acum k in toti ceilalti ani in groapa..fiecare o sa primeasca niste lucruri unde o sa puna putina benzina..si chibrite exista pe acolo..o sa fie spectacol..peste zeci de ani ne vom aminti cum am ars peluza din groapa..:D

pt mai multe astept PM..va multumesc

HAI Steaua!!!

«14567817»