Daca joaca cum a jucat cu Ceahlaul e fix plua.
Daca joaca cum a jucat cu Ceahlaul e fix plua.
Unicul meci de care imi mai pasa. Vreau sa vad spurcacaciunea militiano-securista batuta, umilita, si daca se poate si cu capul spart. Sa-l vad pe cel nascut in Valea Boului mugind de turbare.
salutare tuturor!!! ![]()
![]()
stie cineva cum imi inserez in mess emoticonurile astea??? forza Steaua!!!
Meciurile din campionat dintre Steaua si Dinamo, au incetat de mult timp sa mai fie unicele sau adevaratele derbyuri.
pentru mine e singurul meci, unicul meci care conteaza intr-un campionat.
Steaua - Dinamo / Dinamo - Steaua a fost, este si va fii singurul DERBY al campionatului, UNICUL DERBY.
nici un al meci nu se poate compara cu aceste doua meciuri.
daca nu iubesti Steaua,inseamna ca nu traiesti!!! ![]()
![]()
![]()
daca nu iubesti Steaua,inseamna ca nu traiesti!!!![]()
Dupa logica ta, ciobanul nu ar trebui sa fie in viata.
ARBITRII SI OBSERVATORII JOCURILOR ETAPEI A XXII - A
CAMPIONATUL NATIONAL Liga I , EDITIA 2009 / 2010
Nr. Crt. JOCUL / TERENUL DATA ARBITRI LOCALIT. OBSERVATORI / SUPERVIZORI LOCALIT.
1 FC Brasov - FC INTERNATIONAL Curtea de Arges
"Tineretului" - Brasov
16.03.2010, Ora 18.00
GSP TV
Busi Catalin Nagy Myklos Iliescu Dragos Tarcea Sorin Rm. Valcea Cluj Napoca Craiova Timisoara Ionescu Mircea Cezar Grigorescu Nicolae Bucuresti Timisoara
2 CS Pandurii Tg. Jiu - FC Ceahlaul Piatra Neamt
"Pandurii" - Tg. Jiu
17.03.2010, Ora 15.00
NETELEVIZ.
Balaj Cristian Szekely Zoltan Vidan Adrian Comanescu Adrian Baia Mare Baia Mare Bucuresti Rm. Valcea Dobrescu Nicolae Fecioru CORNELIU Bucuresti Bucuresti
3 ACF GLORIA 1922 Bistrita - FC U Craiova
"Gloria" - Bistrita
17.03.2010, Ora 16.30
GSP TV
Craciunescu Teodor Mudura Dorin Radu Iulian Rusandu Lucian Rm. Valcea Oradea Bucuresti Sf. Gheorghe Boit VIOREL Ionita Valeriu Timisoara Bucuresti
4 CS GAZ METAN Medias - FC CFR 1907 Cluj
"Gaz Metan" - Medias
17.03.2010, Ora 18.30
DIGI SPORT
Dumitru Robert Savu Catalin Velicu Bogdan Ghimbasan Florin Brasov Galati Bucuresti Brasov Marginean Ioan Rainea Nicolae SV : Pantea Nicolae Alba Iulia Galati Bucuresti
5 FC Dinamo 1948 Bucuresti - FC Steaua Bucuresti
"Dinamo" - Bucuresti
17.03.2010, Ora 20.30
DIGI SPORT
Tudor Alexandru Nica Cristian Onita Aurel Draganescu Mugurel Bucuresti Ploiesti Constanta Breaza Goga OCTAVIAN Gheorghe C-TIN SV : Alexandru Valentin Brasov Suceava Ploiesti
6 FC Timisoara - FC Unirea 2006 Alba Iulia
"D. Paltinisanu" - Timisoara
18.03.2010, Ora 14.30
GSP TV
Ionescu Georgian Urzica Vladimir Szabo Gero Popa Catalin Buzau Piatra Neamt Cluj Napoca Pitesti Garabet HACIC Danciu Ioan Constanta Deva
7 FC Poli Iasi - SPORTING CLUB Vaslui
"E. Alexandrescu" - Iasi
18.03.2010, Ora 16.30
DIGI SPORT
Hategan Ovidiu Dumitrescu Eduard Sovre Octavian Voicu Emil Arad Pitesti Oradea Bacau Peniu PAVEL Ioan SILVIU VERONEL SV : Avram Vasile Constanta Galati Bucuresti
8 CS Unirea Urziceni - FC Otelul Galati
"Tineretului" - Urziceni
18.03.2010, Ora 18.30
DIGI SPORT
Petrescu Radu Gheorghe Sebastian Marinescu Vasile Istrate Dragos Bucuresti Suceava Bucuresti Bucuresti Pascu ROMEO Petrescu Dan Brasov Bucuresti
9 FC RAPID Bucuresti - FC ASTRA Ploiesti
"Giulesti" - Bucuresti
18.03.2010, Ora 20.30
ANTENA 1
Coltescu Sebastian Paunescu Florin Hulubei Daniel Chivulete Andrei Craiova Rm. Valcea Vaslui Bucuresti Prodan Daniel Toma COSTIN Bucuresti Piatra Neamt
Cu Tudor la centru misiunea Stelei in Groapa va fi in mod sigur mai grea. Tudor nu mai stie sa arbitreze. Le face prea boacane. In plus, asa cum am scris mai inainte, e un arbitru care trage cu gazdele, iar atunci cand trage cu o echipa, nu are mama, nu are tata.
Undei Steaua ?Mi-e dor de meniurile acelea:
Adevaru-i ca ar merge acum unul de la KFC la 10 lei.
Respect Peluza Sud pt ce au facut la meciul cu galati ul... am stat in Peluza Nord...dar...mi as fi dorit sa fiu acolo cu ei....Pleaca Ciobane....Pleaca si lasa ne!!!!
Vreau si eu un raspuns (serios) daca se poate.
Daca imi cumpar bilet la oricare din sectoare (mi-ar surade chiar un loc cu tricou al javrelor - prietenii stiu de ce
) ma lasa sa intru in sectorul unde se afla suporterii Stelei?
depinde cum ti-e norocul,au fost cazuri cand au si intrat,au fost cazuri cand au ramas si pe afara...
nu poate sa-ti dea nimeni un raspuns sigur la intrebarea asta.
Vreau si eu un raspuns (serios) daca se poate.Daca imi cumpar bilet la oricare din sectoare (mi-ar surade chiar un loc cu tricou al javrelor - prietenii stiu de ce
) ma lasa sa intru in sectorul unde se afla suporterii Stelei?
Normal ca nu.
In urma raspunsurilor (multumesc), revin cu o intrebare...
Si daca fac deplasarea cu galeria Stelei, chiar daca pe biletul meu scrie alt loc? Ma desparte la intrarea in stadion? S-a confruntat cineva cu o asemenea situatie?
Ciprian conteaza turnichetii. jandarmul sau firma de securitate nu prea verifica biletul dar turnichetii incep sa urle
Ciprian conteaza turnichetii. jandarmul sau firma de securitate nu prea verifica biletul dar turnichetii incep sa urle
I got it! ![]()
Multumesc pentru raspuns. ![]()
Ma desparte la intrarea in stadion? S-a confruntat cineva cu o asemenea situatie?
Da, s-a intamplat. N-a fost foarte placut
.
Niciodată in ultimii 2 ani stelistii n-au intrat prin turnicheti, au intrat pe langa. S-a verificat dacă biletul era pentru sectorul oaspetilor (și anume o stampilă mare cu inscrisul "Dinamo-Steaua", că nu statea nimeni să vadă ce sector e). Mie nici nu mi l-a rupt anul trecut. ![]()
Respect Peluza Sud pt ce au facut la meciul cu galati ul... am stat in Peluza Nord...dar...mi as fi dorit sa fiu acolo cu ei....Pleaca Ciobane....Pleaca si lasa ne!!!! daca vrei la urmatorul meci te asteptam la tribuna 2
In urma raspunsurilor (multumesc), revin cu o intrebare...Si daca fac deplasarea cu galeria Stelei, chiar daca pe biletul meu scrie alt loc? Ma desparte la intrarea in stadion? S-a confruntat cineva cu o asemenea situatie?
bai daca esti baiat descurcaret intri...se pot intra cate 2 pe turnicheti
O veste buna de ultima ora. Tanase va juca titular in meciul cu cainii, ceea ce inseamna foarte mult.
Nu cred k o sa joace tanase titular,din simplu motiv ca Nicolita o sa alerge ca inecatu pe stanga si il va dubla pe p.Marin la torje, si nu in ultimul rand tase nu a jucat de 3 sapt si nu poate sa intre titular,iar daca va intra va face fix pix.Eu il vreau rezerva, sa intre si sa dea golul victoriei:D
cum mai fac rost de bilet??
nu aveti cum toate biletele sunt la ALSS
Teoretic mi-am luat bilet....60 de ron,maine il am.faza e alta totusi.ca de abia dupa am inteles ca sudu nu va intra la oaspeti....chiar in asa hal s-a ajuns incat restul sudului sa nu primeasca bilete?!?! sincer ma socheaza...nu se poate fratilor!
si ei nu dau?
pai si sudu sta langa javre?
si ei nu dau?
pai si sudu sta langa javre?
Nu stiu...sper sa nu fie cazu as muri de draci sa imi i-au o asemenea teapa:|