Zapata face duble ![]()
Zapata face duble ![]()
Vai Doamne avem și circ bonus chair:
:chair:
fara cuvinte...
repet pana o sa plece toja. el a facut diferentza. Nu face ce ii cere lipi
Sa se sinucida in masa, dupa meciul asta.
![]()
![]()
![]()
iar imi e rusine sa ies pe strada
trebuie facut ceva mare sa plece d***cu odata ciobanu
e numai vina lui
am mii de nervi x(x(X(
Mandru ca sunt stelist in orice circumstanta , dar totusi parca asta nu e Steaua mea !
am ajuns sa rada toti p r o s t i i de noi....nu ai cu cine frate
vai de viata mea.. frate,ma schimb si eu de tot... tin cu toate adversarele lu FC fecali de-acum incolo pana termina pe locu 17.. mi-a trebuit o umilinta totala ca asta sa ma trezesc si eu la realitate.. forta medias si care plm mai urmeaza sa joace cu FC oaia
ba oilor ce plm sunteti asa cretini,daca zic comentatorii ca alb e de fapt negru voi ii credeti,ganditi in rahat singuri.
Zapata nu are nici o vina la gol,ce plm trebuia sa faca daca a sarit mingea jumate de metru din groapa pardon gazon???E numai vina oitei Baciu care a facut cacuta pe el cand l-a vazut pe "impunatorul" Cristea.
Bine ca nu m-am agitat deloc pentru ca Steaua MEA este undeva departe,departe de tot,prin amintirile mele.
Rebutul care se prezinta de cateva sezoane este un simulacru de prost gust.
As putea scrie mii de randuri despre gibon si cum politica sa a DISTRUS pur si simplu acest club din temelii.
Insa nu o sa fac asta ci o sa insir cativa jucatori care au intrat astazi in teren pentru a reprezenta culorile - parpas,Nicolita,Baciu,ov.Petre(fundas),toja,plesan, astia nu erau demni nici sa care ghetele rezervelor Stelei de pe vremuri. Sa fie clar,in derby-ul asta am fost mai umiliti decat la acel 2-4 de pe Ghencea,macar acolo am jucat fotbal. Aici am avut un sfert de ocazie in 80 de minute fratilor si am fost praf si inainte de eliminarea lui golanski..
Investesti ZERO,primesti ZERO. Culmea este ca aceasta gluma de echipa mai are sanse sa ia titlul. Asta ca sa vedeti mediocritatea crasa in care se zbate campionatul Romaniei.
Nu va luati de Zapata,i-a sarit mingea din smocul de iarba,a fost ghinion curat. Insa daca imbecilul de Baciu nu se intorcea cu viteza unui tanc poate nu trebuia sa paseze inapoi la portar.
Multe vorbe pentru nimic pana la urma. Si javrele ne-au tras-o,crapizii au castigat in Ghencea si ei,nici nu mai tin minte cand am castigat un derby si daca nu era KAPETANOS probabil eram undeva pe 7 sau 8.
Asta e prezentul si viitorul cu Jiji fecali. Treziti-va fratilor,treziti-va. Aici nu e vorba de un sezon mai prost sau asa ceva. E vorba de prafuirea in mod constient a echipei noastre de suflet sezon de sezon,mergem din rau in mai rau,in curand oricine o sa poata juca la Steaua(auzi tu plafon salarial de 10.000 de euro),oricine sclav o sa poata veni antrenor,oricine isi va putea bate joc de acest brand.
Aproape ca imi dau lacrimile cand scriu aceste randuri pentru ca,din pacate,constientizez inca o data ca Steaua mai exista doar in sufletele noastre.
Au mai ramas culorile de aceasta echipa.
Cineva trebuie sa-l elimine pe Becali,prin arest,prin omor,sincer nici nu imi mai pasa cum. Acest om a reusit sa omoare pasiunea atator generatii de stelisti,a reusit de unul singur sa distruga un brand national.
VPM! VPM! VPM!
Cu 2 saptamani in urma Dinamo - Ceahlaul se termina 1-1. noi am pierdut in fata moldovenilor. matematica e stiinta exacta.
Cand a plecat Andrei Cristea spunea ciobanul ca e prea slab pentru echipa pe care vrea el sa o faca. Vad totusi ca la 4 ani distanta de momentul respectiv, ramane tot mai bun decat orice ar baga in fata Becali...
Si mi se pare normal sa se bucure Cristea. Nu a fost stelist de mic copil, a venit de la Bacau si a stat relativ putin, ne-a adus primul mare succes european si a plecat cu un sut in fund. Precum Danciulescu, Sabin si alti "tradatori"...
Rachita, Bostina, Aliuta, Hamutovski, Zaharia ...
@nemilosul
E si vina lui, cea mai mare parte din vina o are el chiar. Nu trebuia sa se duca ca un taran venit de la sapa dupa minge. Putea sa ramana calm si sa dea in minge in lateral, sa scape de ea.
Cu toate iubirea voastră nemarturistiă si iratională: dacă se continua protestul, umilinta nu mai era DELOC, ba mai mult, era umbrită bucuria cățelandrilor...
SĂ' auzim pe cine mai dă afară Gigi...
incetul cu incetul nu mai scoate bani talharul!
Zapata nu are nici o vina la gol
Asa-i, Zapata chiar e baiatu' bun de la faza asta, daca era putin mai atent si suta in minge poate dadea si gol.
Hai acum, de noapte buna: Za-pa-ta, za-pa-ta, za-pa-ta!!!
E si vina lui, cea mai mare parte din vina o are el chiar. Nu trebuia sa se duca ca un taran venit de la sapa dupa minge. Putea sa ramana calm si sa dea in minge in lateral, sa scape de ea.
uita-te dracu mai bine la faza si dupa comenteaza... nu stiam ca avem vreun batman pe teren ca sa se teleporteze in fata mingiei si sa o dea la masa lu fecali in tribuna
Forta Steaua!Intotdeaunua superiori.Si gata.
Asa-i, Zapata chiar e baiatu' bun de la faza asta, daca era putin mai atent si suta in minge poate dadea si gol.
Hai acum, de noapte buna: Za-pa-ta, za-pa-ta, za-pa-ta!!!
![]()
Iti dai seama ca si el e vinovat. Faza de dupa gol e cam relevanta...
Vinovatul nu e pe teren..nu va mai agitati degeaba.
ca și cu Ceahlau gol Baciu
Iți mulțumim
BRAVO Fc Steaua!!!IN AFARA DE SZEKELY,ZAPATA,Stancu SI KAPETANOS NU MERITATI NICI UNUL SA FITI LA Steaua!!!!CIOBANE DA-TI FOC....MORI!!!DUTE IN MM SI NU NE MAI CHINUI ATAT!!!PLEAAAACAAAA!!!!
trebuia sa dea incet cu latu' nu ca ghiolbanu:))...
dar e vina lui Baciu in proportii de 90 %
@nemilosul
Nu sunt de acord. In primul rand,nu se astepta la o minge inapoi pentru ca batoza de Baciu nu a reusit sa degajeze in timp si pana a venit Cristea pe el s-a trezit ca trebuie sa o dea inapoi. In al doilea rand,Cristea a fost foarte rapid si era chiar langa zapata cand acesta a incercat degajarea. 95% din portarii lumii ar fi degajat tare de acolo,ca sa nu riste.
Foarte putini portari pot sa dribleze in lateral de acolo,mai ales cand nu se asteapta la o mingea inapoi si cu adversar venind in viteza spre minge.
Daca nu era brazda aia imputita nu mai comentati nici unul dintre voi. A mai gresit zapata,e adevarat,insa golul asta nu i se poate imputa,in opinia mea.
ZA-PA-TA!!! ZA-PA-TA!!! ZA-PA-TA!!!
Hai, toti baietii: ZA-PA-TA!!! ZA-PA-TA!!! ZA-PA-TA!!!
Daca ar fi sa aleg cel mai panarama portar care l-am vazut in viata mea, Zapata, ar fi, fara doar si poate, pe primul loc. Detasat!
Si cand scriu postul acesta, el face duble cu Cristea langa el.
Ai uitat prea repede de Carlos !