Mai interesant e derbyul local din Liga a 2-a dintre Drogatii lui Mo si FC Alcool TBC. Mereu a iesit cu scantei cand au jucat drogatii cu betivii
Mai interesant e derbyul local din Liga a 2-a dintre Drogatii lui Mo si FC Alcool TBC. Mereu a iesit cu scantei cand au jucat drogatii cu betivii
Sa speram ca betivii vor castiga acest meci. Daca nu, vor castiga dupa meci.
Niciodata fanii tai, care sunt unguri in marea majoritate, nu vor birui drogatii
Daniel=Praf
FC Alcool T.B.C 2 - 4 Drogatii lui Mo
Nu stiu ce o sa fac cu ei pana la coada, nu stiu, cred ca nu stiu, nu stiu, cred ca o sa .. nu stiu, nu stiu, probabil ca ma gandesc sa fac si ceva pana la coada ca daca nimeni nu ia masuri cu ei. Pai nu stiu !
Te-am batut si pe teren si in afara lui ![]()
Te-am batut si pe teren si in afara lui![]()
In afara lui vedem la urmatoarea bere. ![]()
Daniel=Praf
Tu=Slab!
La ce echipa am eu, trebuia sa ma bati lejer cu 2-3-0... da si asa... am avut 4 ocazii si tu 1 amarata.
Tu vorbesti care nu ai fost in stare sa castigi un meci pe care l'am jucat clar cu rezervele cu intentia de a... ![]()
am luat-o cu 2-1 pe terenul panaramelor, liderul campionatului... sper sa fac surpriza in retur...
Sunt ca si calificat in cupa. Drogatii ale!
Maye, te-am ciuruit! quatro zero.
O noua infrangere. 2-0
sa-mi bag ceva in el de joc. iar am dominat si iar am pierdut 2 puncte in min 91 ![]()
O noua victorie cu 6-0, zici ca joc tenis de picior ![]()
Pac Pac
ba prea te'a felicitat Maye dp meciul asta
Daniele, stai sa se salveze ei de la retrogradare si sa promovez eu, sa vezi atunci cooperativa. Luam campionatul fiecare intr-un an
ba prea te'a felicitat Maye dp meciul asta
Ce inseamna dp?
Daniele, stai sa se salveze ei de la retrogradare si sa promovez eu, sa vezi atunci cooperativa. Luam campionatul fiecare intr-un an
Pai a cam batut la ochi... il stiam pe Maye mai guraliv dupa infrangeri, dar acum felicitari alea alea din ambele parti ![]()
Si nici nu vreau sa ma gandesc la ce va fi cand o sa promovezi si tu ![]()
Sa inceapa "jm3k3riile".
Ma indrept spre B ![]()
Ma indrept spre A
Ma indrept spre divizia Dublu S.
Inca o infrangere la 3-0.
Ma indrept spre mentinerea in A.
Ma indrept spre divizia Dublu S.Inca o infrangere la 3-0.
SS? Nazistule ![]()