FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Suporterilor FCS

«1567»
eu_jimmy20.10.2010 17:17

Multumesc frumos!Nu intelegeam deloc care'i pt offside.

Bafta tuturor in noul sezon!

eu_jimmy19.01.2011 09:30

O intrebare pt Daniel-Ionut :

Nu se poate sa faci sa primim aia 200 dupa o singura declaratie pe sapt?

Trei declaratii mi se pare putin cam mult si din cate am vazut eu f putini suntem cei care dam declaratii de presa dupa un meci.

Eu am propus si acum tu hotarasti :D

Daniel-Ionut19.01.2011 10:17

Pai puteti sa aberati in voie :D

Da nu eu am facut regulile, asa sunt de la xpert. Dar iti trebuie CEL PUTIN o declaratie, nu 3, uite mai jos:

Bonusuri financiare de presă

In fiecare săptămană, sponsorul echipei voastre va acorda un bonus pentru prezenta in mass-media. Dacă in săptămana precedentă (luni-duminică) ati publicat cel putin o declaratie de presă de cel putin 250 de caractere, veti primi in timpul noptii dintre luni si marti un bonus de 200000 de econ.

eu_jimmy19.01.2011 11:00

Eu am observat ca primesc doar la cateva declaratii bonusul si ma gandeam ca asta e cauza.

DAR devina era faptul ca nu aveam 250 de caractere :wall:

Greseala mea:D

Adrian06.02.2011 21:22

Imi pare rau baieti dar nu mai pot continua. Nu am timp sa ma ocup de echipa si as vrea sa o las pe mainile cuiva care sa aiba grija de ea, ca e o echipa destul de buna.

Daniele, te rog, cauta pe cineva sa o ia si zi-mi ce sa fac ca sa ies din joc.

Daniel-Ionut06.02.2011 21:24

Ok, te anunt... si din joc poti sa iti dai demisia la finalul sezonului.

ktalyn15.02.2011 10:22

Ce se va intampla din sezonul viitor ? Eu sper sa putem continua desi am vazut ca s-au retras multi manageri ...

Daniel-Ionut15.02.2011 10:52

O sa continuam, in proportie de 90% vor fi 2 ligi cu cate 8 echipe ;)

Maye15.02.2011 15:00

Sa ma promovezi ba :D

eu_jimmy24.02.2011 11:36
Imi pare rau baieti dar nu mai pot continua. Nu am timp sa ma ocup de echipa si as vrea sa o las pe mainile cuiva care sa aiba grija de ea, ca e o echipa destul de buna.

Daniele, te rog, cauta pe cineva sa o ia si zi-mi ce sa fac ca sa ies din joc.

Care-i echipa ta?Ma tenteaza f tare sa-mi schimb echipa desi am promovat

eu_jimmy02.03.2011 16:35

Cand incepem?

Daniel-Ionut03.03.2011 13:07

Mai avem nevoie de 2 manageri, cel mai probabil saptamana viitoare.

Daniel-Ionut03.03.2011 19:41

Inca un manageeeer, si ii dam drumul :steag_sah_mic:

Daniel-Ionut05.03.2011 08:44

3, 2, 1... START sezon!

Iata-ne ajunsi si in sezonul 6, dupa ce in sezonul trecut am avut parte cu totii de surprize placute, si mai putin placute, acum este timpul pentru un nou sezon, un sezon mai atractiv, intr-o Liga revigorata, zic eu, si care va fi imbunatatita pe parcurs cu manageri activi, inlocuindu-i pe cei inactivi.

Din acest sezon FCSL a trecut la sistemul folosit si in ligile oficiale xpert, adica vom avea cate 8 echipe in fiecare divizie, 3 echipe vor retrograda, iar alte 3 vor promova.

La fel ca si in sezoanele trecute, meciurile se vor disputa duminica, incepand cu ora 20:30, ora Romaniei.

Si sa nu uitam de cupa, daca este miercuri este fotbal spectacol, in competitia cu cele mai mari surprize!

Iar ora... la fel ca si pana acum, 20:30!

Bafta tuturor echipelor in noul sezon, iar cel mai bun sa castige!

FCSL Official

Daniel-Ionut14.05.2011 09:10

Careva interesat?

Avem 3 echipe libere:

-Fortuna Dusseldorf (locul 7 in prima Liga si campioana sezonului trecut)

80740048.png

-CSKA Sofia (locul 6 in Liga a 2-a)

85581911.png

-FC Steaua Timisoara (locul 8 in Liga a 2-a)

26587369.png

Au trecut 2 etape din returul campionatului, iar saptamana miercurea trecuta a inceput Cupa Ligii, deci toate echipele sunt inca in joc pentru returul cupei.

*Numele echipelor se pot schimba.

Daniel-Ionut22.05.2011 15:07

Mai avem nevoie de 2 manageri, FC Steaua Timisoara (actuala U. Craiova) a fost preluata de un manager.

Daniel-Ionut06.07.2011 08:49

Jocul a devenit mai atractiv :naughty:

Inlocuiri planificate

Incepand de astazi aveti posibilitatea sa decideti inlocuirile dintr-un meci. In pagina de tactici veti gasi un nou tab numit "Inlocuiri". Daca intrati pe acest tab, veti gasi o pagina in care puteti seta inlocuirile. Puteti alege jucatorul inlocuit, jucatorul cu care va fi inlocuit, dupa ce minut si in ce conditii.

Jucator ce iese:

Este jucatorul care va fi inlocuit. Lista este populata cu toti jucatorii ce alcatuiesc formatia de start, cu exceptia portarului. Veti gasi si optiunile "Fundasul care joaca cel mai slab", "Mijlocasul care joaca cel mai slab" si "Atacantul care joaca cel mai slab". Selectarea uneia dintre aceste optiuni va inlocui jucatorul ce evolueaza cel mai slab din partea de echipa respectiva.

Jucator ce intra:

Este jucatorul care va intra in teren. Lista va contine toti jucatorii de pe banca. Portarii nu sunt inclusi nici aici deoarece aceasta optiune ar putea fi exploatata.

Dupa minutul:

In aceasta lista puteti alege dupa ce minut sa se faca inlocuirea.

Conditie:

Lista contine diferitele conditii ce trebuie indeplinite pentru ca inlocuirea sa aiba loc. Conditiile vor fi verificate in fiecare minut dupa minutul ales in lista "Dupa minutul".

Puteti adauga oricate setari doriti. Puteti schimba ordinea in lista agatand si tragand elementele din lista. Prioritatea setarilor este data de ordinea din lista. Daca mai jos in lista exista un ordin contradictoriu atunci acesta va fi ignorat. O echipa nu va putea face niciodata mai mult de 3 inlocuiri, indiferent cate ordine va seta. Toate setarile privind inlocuirile vor aparea la "Recent salvat".

Setarile privind inlocuirile sunt specifice fiecarui meci astfel incat vor trebui setate pentru fiecare meci in parte. Jucatorii inlocuiti in urma unei accidentari vor avea prioritate in fata inlocuirilor setate manual.

Nu puteti seta inlocuiri pentru portari in meciurile oficiale, dar va fi posibil in amicaluri.

Nu se pot face decat inlocuiri post pe post, formatia folosita nu se va schimba.

Inlocuiri automate

Pentru acei manageri care nu au nici timpul si nici energia de a seta manual inlocuirile dar care totusi doresc sa faca inlocuiri pentru a acorda timp de joc si rezervelor, exista posibilitatea de a lasa inlocuirile in seama antrenorului secund. Aceasta optiune poate fi gasita in pagina de tactici sub forma unei casute ce poate fi bifata. Daca bifati "Inlocuiri automate" atunci tabul "Inlocuiri" va disparea si toate inlocuirile setate manual vor disparea. Nu pot fi active amandoua in acelasi timp.

Antrenorul secund va decide inlocuirile mai mult sau mai putin intotdeauna alegand sa inlocuiasca jucatorii ce evolueaza cel mai slab cu cele mai bune alternative disponibile printre rezerve ce prefera pozitia pe care evolueaza slab jucatorul din teren. Cateodata poate alege cel mai bun jucator de pe banca si sa il introduca in teren in locul jucatorului ce evolueaza cel mai slab pe pozitia pe care jucatorul de pe banca o prefera. Va lua intr-o anumita masura in considerare scorul si nu va face toate inlocuirile prea devreme in joc. Va face inlocuiri doar in repriza a doua.

Academia de tineret

In meniul echipei veti gasi o optiune numita "Academia de tineret". Aici va fi o lista cu proprii juniori ce se mai afla inca in activitate, cu informatii privind abilitatea cu care au venit la club si abilitatea curenta. Veti gasi deasemenea si setari privind pozitia pe care sa vina viitorul junior precum si informatii privind timpul scurs de la ultima propunere.

Membrii VIP vor putea vedea aceasta pagina si pentru alte echipe decat cele proprii.

Schimbari mai mici si ajustari

Arata reducerea de forma la suprasolicitare

Pe pagina jucatorului si la raportul de antrenamente puteti vedea acum cate bare de forma a pierdut jucatorul suprasolicitat. Anterior nu scria decat "suprasolicitat".

Frecventa crescuta a jucatorilor recomandati

Pana acum echipele au primit recomandari cam o data la 2 saptamani. De acum vor veni de cel putin doua ori mai des.

Mentinerea sesiunii la scrierea declaratiilor de presa

O problema des intalnita la cei ce scriu declaratii lungi de presa este ca sunt delogati in timp ce scriu declaratia. Acum ar trebui sa poata scrie declaratia fara a mai delogati.

Echipele nou-create in ligile private vor fi mai aliniate cu echipele existente

Cand o echipa este creata intr-o Liga privata, jucatorii vor fi mai aliniati la abilitatea medie a jucatorilor din ultima divizie.

Cautarea tricourilor personalizate a fost facuta mai usoara

Cand membrii VIP cautau un tricou personalizat, cautarea se facea atat dupa culoarea primara cat si dupa cea secundara. Acum daca se doreste cautarea se va face numai dupa culoarea primara sau numai dupa cea secundara.

Antrenorul de la tineret nu se va mai insela in privinta abilitatii juniorului

Inainte antrenorul de la tineret se putea insela ocazional in privinta abilitatii juniorului. Acum nu se va mai intampla.

Atentionari daca uitati sa salavati modificari tactice

Daca ati schimbat ceva la tactica sau la formatia de start, veti fi atentionati daca doriti sa parastiti pagina fara sa salvati.

Daniel-Ionut15.11.2012 10:45

Mai avem nevoie de manageri pentru sezonul viitor !

Cei interesati: www.xperteleven.com , ID-ul ligii este 214701

«1567»