S-a reluat meciu...
S-a reluat meciu...
pacat ca l-au bulgarit pe iani in prostia lor.saracul era in fata lui slugaritza, aia au vrut sa-l nimereasca pe sclav si l-au lovit pe el.
țărani.. alte cuvinte nu am .. Aplaudă Szekely .. si primeste bulgar in cap .. țărani ...
tinta era probabil limbita
Ciobanul bun la toate e si crainic mai nou. Numai pe asta n-o mai facuse. Bravo nordistilor care ii sufla in aripi zi de zi, fara voi pobabil Becali s-ar scufunda mai repede si mai usor! Cred ca sunteti mandri de voi, de nivelul la care sunteti si pe care nu incetati sa-l demonstrati. Sper ca in ziua in care Steaua va respira fara Becali voi sa aveti dramul de onoare sa-l urmati pe el si sa continuati sa va identifiati cu tot ce reprezinta acest Becali.
Rezistai, vajnici urmasi ai plaiesilor lui Stefan, rezistati!
Cand ma gandesc cat de fanatic eram pana acum 2-3 ani...ma bucur ca nu mai tin cu Fc Steaua.Ah...si un mare **** Peluzei Fc Steaua.
Acum nu stiu daca sunt in tema, dar P.N. nu e cumparata de fecali de vreo 5 ani ?
Nu e rau sa fii fanatic, dar nu merita in era blat-ter si blat-ini !
Pa Banele!
Respect Banel
Banel, uno di noi!!!
ss lucki, totusi, sa nu ne hazardam.mwye cioricles, adio si-un praz verde.
Am fost foarte curios,in momentul in care cu totii au plecat la cabine,sa vad reactia Nordului,dar se pare,ca si atunci cand vorbea el ciobandante,ei continuau sa incurajeze echipa,sa-i huiduie pe Sud-istii care il injurau pe retard si sa se comporte exact ca niste sclavi.Cu d-alde d-astia,ne va fi din ce in ce mai greu sa scapam de personaju` ala grotesc din loja.
Cine a citit postarea mea precedenta,imi poate raspunde la cele 2 intrebari pe care le-am adresat ?
Zapata gooool!
Zapata uno di noi!!!!! ![]()
ss lucki, totusi, sa nu ne hazardam.mwye cioricles, adio si-un praz verde.
era o ironie, saptemai, bineinteles ca i-as baga un praz verde in curul ale negru si i-as da foc cioroiului!
Pasa de gol Zapata !!!!
RESPECT ZAPATA! WELCOME TO THE CLUB!
Ce meci frumos!
zapata, uno di noi!
Zapata e cu Peluza Sud! =))))
justitie divina si o flegma pe obrazul gros al peluzei nord!zapata, uno di noi!
Prea frumos meciu'!Mai vrem goluri,hai lippi,schimba tactica...cheama-l pe Gigel si spune-i ca vrei marire de salariu!
Buna asta cu "Zapata,uno di noi!!!"
De asemenea,merge si cea cu ... banelus,ca o ironie,desigur,cum spunea si SS LUCKY.
Bai din cat de suparat eram in debutul acestei seri,iata ca lucrurile revin la normal si credeti-ma,ma simt extrem,extrem de fericit.
P.S.:Imi explica si mie cineva care a fost faza cu Szekely,eram jos in fata blocului si din pacate am ratat faza...
P.P.S.:Bravo Fc Steaua 2003,EPIC FAIL !!@
Hai sa fim corecti!Totusi avem o forta a campionatului in fata!
=))))))))))))))))))))))) nu mai pot =)))))))))))
Zapata e unul dintre noi =)))))))))
Incredibil cat de bine le aranjeaza VIATA pe toate!!! Ce sa-i faci, Jiji, asa a vrut D-zeu sa te bata acasa ultima clasata, tu taticul Templului, mancami-ai putza de albanez convertit la crestinism